War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, már olvasom is. <#worship>
Üdv köreinkben!

Javaslom ezen a fórumon kívül ezt az összeírást: enciklopédia

A hivatalos magyar fórumot: WT magyar fórum

A repülõtípusok (bomber, fighter, attacker stb.) más-más feladatokat látnak el, erre ügyesen ráéreztél. Vannak persze átfedések, pl. az amerikai vadászgépek zömére felszerelhetõ néhány nagyobb bomba is, orosz vadászgépeknél ez kevésbé jellemzõ.

Az elején még eléggé olcsó, de késõbb, magasabb szinten már többmilliós tétel egy gép megvásárlása és felszerelése, igaz hogy a liont is jobban adja majd.

Szerintem repülj sokat, fejlessz minden nemzetet, mire kitolod kb. tier9-10-re mindet addigra nagyjából sejteni fogod hogy bombázni vagy vadászrepülõzni szeretsz jobban, és azt is melyik nemzet gépeivel.

Sok sikert, jó játékot, ha konkrét kérdésed van ne habozz itt feltenni.

Sziasztok!

Ha nem gond, kérdeznézk pár alap, kezdõ dolgot. Lehet már sokan megtették, ezért bocs érte. World of Warplanes után teljesen fura nekem ez a játék. Abszolút pozitív értelemben. Viszont mivel kezdõ vagyok, így igencsak megkönnyítenétek a dolgom, ha elmagyaráznátok pár sorban, a játékmódokat, a nemzetek közötti egyensúlyt, hogy tudjam mivel érdemes egyeltalán foglalkozni. Meg a repûlõgéptípusok is érdekelnek. Nyílván vágom mi mire való, de van rendes hasznuk játékban is? Ami még fura, az a repülõk "vásárlása", mert eddig mintha adná õket, vagy nemtudom. Persze meg kell venni, de szinte ingyennek tûnik. Meg az xp eloszlása is fura. Fogalmam sincs mi merre megy.

Lényegében ilyen alap dolgokra lennék kiváncsi fõleg a játék rendszerével kapcsolatban, mert a levegõben már elvagyok. <#alien>
Köszi. 😊 2x La-5, 1x Ishak, meg egy nemtommi volt az áldozat.
amúgy grat mert szerintem is szép eredmény, nekem mostanság ahogy írtam még arcadeban 3 géppel sem jön össze ilyen.

az új peccs óta nekem sem megy az arcade, elõtte bf109 f4-el 5-10 lelõtt gép volt az átlag tegnap 3 halálból örültem 2 killnek és ez ugyanígy volt az amerikaiaknál is.

amúgy én is gratulálok!
Ez nagyon szép eredmény HB-ban! Grat!

MÉG HOGY NEM NAGY EREDMÉNY! 4 LELÕTT GÉP!
én is kezdõ HB-lös vagyok, de kész csoda, ha eljutok 1 lelõtt gépig, pedig F4U-1d-vel repülök.
(bár arcadeban is kész csoda, ha 3 lelõtt gépnél többre jutok.)
Bár tudom hogy itt legtöbbünknek ez az eredmény nem egy nagy etvasz, de nekem (kezdõ HB-sként) büszkeség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]
LW La-5FN-el persze.
nos szerintem akkor valóban rosszabb lett, mert az egyik legjobban forduló, és tierjében az egyik leggyorsabb is.
Fulcrum11
Bementem Hellcattel HB-ra, és feltûnt, hogy nagyon vérszegény lett, ráadásul lomha, mint a dög, orsózni nem tud, fordulni alig.
Szerintetek?
Vagy csak a Hien megszokása után tûnik rossznak?

Jah, kíváncsi lennék h 7k-n mégis hogy vesznek levegõt? Ott még a vodka is megfagy 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ilyenhez hasonló már az 1.29-ben is volt, hogy el akarták foglalni a repterünket, de még a levegõben leszedtük és már lángolva csapódott a kifutóba, de elkezdte foglalni. vagy olyan is volt már hogy a gép is eltûnt, de utána elfoglalta.
Valaki vett már G-10 meszára 30mm-t?
Lenne egy kérdésem.
A frissítés óta valami megváltozott a domination játékmódban, mégpedig negatív irányban. Ma is volt egy csata, ahol mindkét csapatnak volt 1-1 bázisa, és a földi egységek száma is nagyjából azonos szinten csökkent. Mégis valamiért mindkét csapatnak állandóan villogott a "csíkja" felül, mintha valamelyik csapatnak több reptere lett volna (pedig ugyanannyi volt mindkettõnek). Aztán végül csak vesztettünk, csak azt nem értem, hogyan...
Mi a francon változtattak? Miben változott meg a domination célja?

Csak amikor teljes squadok jönnek a Bf-eink ellen csajkaufókkal az eléggé lehangoló.. elõzõ meccsben volt hét ilyen. Hugyozzon szögesdrótot aki engem lelõ. XD
Igen azokkal nem akarnak kezdeni semmit pedig viszonylag sûrûn látok ilyeneket én is. Arról nem beszélve h látszólag nagy sebességnél is szinte egyhelyben megfordulnak vele vígan. Ez van, nem is szoktam kímélni ezeket a tetveket 😊
azért eléggé nevetséges hogy mikor 18-20 fokon WEP-pel veretem 6000-re a pálya közepére és a Chaikák már 7500-8000-en várnak.. WTF
Repültem egy éleset az "új" la-5el..
megyek vissza a corsair-be 😊
El lett már mondva ma egyszer, az orosz nehézbombázók Arcadeban már tavaly novemberben is úgy fordultak, mint a vadászok, ez nem az új peccsek miatt van.

ott utána követtem el az elsõ hibát..zeroval nem lehet ezt eljátszani el is kapta a seggem 1 picit de az még szerencsére nem volt semmi komoly
aztán késõbb amikor próbáltam kiszedni egy felettem lévõt..az idiótaság volt ott jól seggbelõttek 😄
Ja, akkor te is egyike vagy azoknak, akik az Arcadeban látható repmodell miatt sivalkodnak. Tudod, az Arcade játék egy leegyszerûsített játékmód. Olyan, mint a Need for Speed Most Wanted, autóknak kinézõ dolgok versenyeznek egymással, amik viselkedésükben egyáltalán nem hasonlítanak az igazi autókhoz. Ugyanez van itt is. Az Arcade módnak itt több köze van egy pörgõs FPShez mint egy reoülõgépes játékhoz.

Szóval, leírom az nagy igazságot, amit csak ötször kell elmondani minden nap itt a topikban:

Az Arcade mód egy leegyszerûsített játékmód, így leegyszerûsített repülési modell van benne. Akinek nem tetszik, valósághûbbre vágyik, annak ott a a HB és az FRB játékmód. Mindezek fényében nem rinyálunk a topikban, ha az Arcade repülési modelljét látványosan irreálisnak véljük. Így van jól, pont azért Arcade.
Szól ez neked, Susarcnak, meg az összes többi fogalomzavarosnak, akik naponta többször jönnek be ide rinyálni azzal, hogy hogy repül meg hogy fordul egyik másik gép Arcade módban.

mivel aggróztad be õket,hogy egyiknek sem volt annyi esze,hogy a p63-ra is menjenek??

9et lõtt a p-63 😊
Mondtam h nem én jártam jól de mûködött a dolog 😊
hány killel végezte? jól bírta a géped a találatokat
2:00 perc környékén perfekt, ahogy menekülsz. Kár hogy megsérül a szárnyad, mert utána nem tudtál stabilan fordulni.
Tessék mondtátok, hogy nincs csapatjáték 😛
Számoljátok össze, hogy a srác hány gépet szedett le mögülem 😊
Mondjuk én húztam a rövidebbet persze csak 2 kill assistom lett az meg nem hozott sokat 😊
Külön játék, hogy ki tudja összeszámolni hányan akartak/lõttek seggbe összesen 😄
Mert visszamentek dora-zni, oda mennek a népek ahol könnyen jön a nyerés.
Ma dél körül volt egy meccsem amiben velem együtt 11 corsair volt, teljesen sima kör volt nekünk de ilyen leosztást hónapok óta nem kaptam 😊
Jah vissza állt az LA fix után a rend. Dora dominál, mert nem ad be jó gépeket a RU oldalra. Mi a bánatért megy mindenki Yak-1, Yak-7, LaGG, IL-2 tömegesen meghalni? Felette alig látni gépet. Pedig LA7+++ továbbra is halálos.
Adják ki a tankokat - majd december sztem kb és 6-7 darab 😊 - repülõk meg iylen állapotban leszophatnak. Én is befostam tegnap mikor a tököm tudja miylen bombázó 300 méteres körben 180at fordul. Vagy éppen utánam a vadász ugyan ezt. A majdnem átesik de azért ballra jobbra bukfencezik a levegõben majd tovább repül manõverek meg... F-22 nem csinál ilyet. Rohadt UFO-k azok igen.
HBról fingom nincs nem nekem való. Arcad-ra gondoltam. az az 1.29 bevezetése után volt jó azóta csak zuhan zuhan egyre arcadosabb és arcadosabb
tegnap írtam,hogy egy B17 szétesik 498 nál és 400 nál meg szarrá ráz / HB ofc/ a 7-es wellingtonnal meg 600 al!!!!!!! bombázok és orsókat csinálok vele......reális:S

HB.......

Miért, szerinted HB-ban mely gépek viselkednek pontosan UFO módjára, így hogy a LA-kat javították?

Szerintem az angol Spitek jobban fordulnak mindenkinél a Japánokat kivéve, valami hihetetlen mészárlás szokott lenni az angol-japó pályán, szinte mindig a japó nyer.

Érdekelne egyébként, hogyan fogják egyensúlyba hozni az összes nemzetet egyszerre. Mert egy angol-német viszonyt még meg lehet kiegyensúlyozottra csinálni, de így hogy az agolokat a japánokkal is egyensúlyba kell hozni, a németet meg a szovjettel, amcsival, meg az amcsi-szovjetet is a koreai idõk miatt, ez így érdekes lesz.

Ez abajom nekem is. A repülési modal csak szarabb és szarabb. Tele van UFO-val a játék... FOS lett.
Ez arcadeban így van már a kezdetek óta SB-2bel arcadeban. Ha nem tetszik az arcade repülési modell, akkor nem az Arcade jázékmódot kell választani.

*függõlegesbe

Az kezdetektõl fogva ufóként repül. Orosz úgyhogy nem sietnek javítani 😄
nah mára elég lesz, megint felbosszantottam magam,hogy az SB2-es orosz bombázó 2x olyan jól fordul mint az aircobra....!!!!! szarrá szopatott arról nem is beszélve,.hogy még át is fordult egy kibaxott bomberral 800 méteren 250-280-as sebességgel és ez HB!!! egy ilyen manõvernél mikor vizszintbe hozza a gépet már esnie is kéne lefele nemhogy átfordul baszki! hátmiezmár?!

2 Kill-es nyertes historical kör, 360% rewardos géppel.
13k exp hmmm de fincsi 😊
Mitõl sárgul ki a nevem egy idõ múlva a harcban, mikor írkálok?
Spittel nem mentem annyit, mert totál vesztes ág az angol. Szerintem a jap gépek bár nem orsóznak annyira jól, de az orsózás rásegítve vízszintes vezérsíkkal nagyon fürgévé teszi õket. A kettõ kombinációjával lefordulja a szövetséges erõk akármelyik gépét. Többnyire 1v1-ben a csajka és a hasonló kategóriájú társai sem probléma, mondjuk figyelni kell eléggé. Ha megjelenik a semmibõl egy másik az letöri valamim.
sztem is a Spitek jobbak

"a japán után a legfordulékonyabb nemzet." azt hittem azok az angolok...
Nem szóltam. Ez a minor peccs beleszólt az MM-be, a túl nagy szórás legyengíti a ru-t. Nevetséges, hogy tier 12 mellé berak több tier 2-t is.
"sajnos az egész játék alap koncepciója szöges ellentétben áll bármiféle csapatjátékkal"

Írjátok le a hivatalos fórumon és megtettem. Többek közt a bomberekre is panaszkodtam.
"Nem tudom mennyivel lettek jobbak a ruszkik HB -n, a csaták nagy részét vesztik ugyan úgy."

Jobbak lettek, igazán LA7-tõl érezhetõ nagyon. A propelleresek közép gyors gépek, de nagyon nagy a tûzerõ pontosan célozva és a japán után a legfordulékonyabb nemzet. A rettegett Dora, FW osztag nem jelent problémát, hasonló jó csapattal. 12-14 szint viszonylag balanced lett GER vs RU oldalon. Egyenlõre nagyon a RU dominál (80-85% win ratioval), mert a GER oldal felhígult. Boldog boldogtalan megvette a d13 packet. Sok olyan, aki minimális team munkára sem figyel, vagy 1000m-en kacsázik. Most ki is kapnak rendesen, szvsz nem a német gépek miatt.
köszönöm