War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb. mennyi idõ amíg egy fightert kimaxolsz? (napi 5-6 csata mellet? úgy ált. 3-4 lelõtt gép mellett arcadeban?)
istenem de jó film... !
toocha
Ha valakit érdekel most megy a Film+-on a Tora! Tora! Tora!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

xp alatt látod hogy milyen nemzet, am igen amcsi volt

Megint átmentél állatba mi? 😄
halálhozó... Amcsi gép volt?
ezt mégis milyen géppel csináltad?

Coral Springs
Csak megtört az a jég.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"a ShVak inkább "pöttyintgetõs" mint "csíkot ráhúzós" tüzelésû szerintem."

Szerintem is, délelõtt 3 hitbõl kivitt egy P63-at, páncéltörõ lövedékkel.

Stealth, bár látom az óriási elõnyét én nem tudom használni. Látnom kell tisztán hova megy az elsõ. Félig vakon nem tudok lõni, sajna ezért mindenütt nyomjelzõssel lövök.
Mustang az csak nagy magasságban jó, olyan mint a Mig3.

Valaki kérdezte múltkor, hogy volt-e már olyan, mint a PearlHarbour címû filmben, hogy jött szembe a koma, mögötte az ellen, én meg pofánlõttem az ellenséget. Jelentem ma megesett ez is, Ruhron menekült a saját mesza, mögötte az amcsi Spit, én meg a 410 R6-ban (30mm és 20mm is Air targetre). No, ennél pofásabban meg se lehetett volna oldani, saját gép elhúzott alattam, én meg pofánvertem a Spitet de úgy, hogy csóringer konkrétan elpárolgott a levegõben 😊)

Epic volt 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

" Stealth lõszert használok, eleget arcade-oztam ahhoz hogy tudjam milyen távnál milyen irányban merre kell lõni, a tracer csak zavar, eleve nem lesz ott a gép amerre a tracer mutatja mire másodszándékból rádurrantok, másfelõl a traceres és normális lövedék sebessége között különbség van, harmadrészt sajnálom a DPS-veszteséget is, annyit nekem nem ér."

STEALTH FTW!

azt aláírom,hogy elõbb megkell tanúlni lõni! /nekem is volt legalább 2 hónap/ de mostmár az összes gépemen azt használom ha lehet!

ma én is fordulóztam egy amcsi mustanggal bár én messával voltam de nem tudott lefordulni bár én se õt úgyhogy segítséget kértem, jött egy másik messza de csak bezavart neki, ráadásul besokalt és a mustang elé került de utána már könnyen leszedtem a mustangot.

La-5ben ülve nem hiba fordulózni, sõt 😊 Alacsony magasságon mustang ellen meg fõleg nem hiba 😄
Legalábbis az amcsi mustang még mindig nem az igazi, persze olcsó a tierhez mérve.
japonál tier 4 en megyek a ki45 miatt...12 es vagyok. de bejön az kis 2 motoros.mostanában nem is viszek mást japonál.kár hogy nincs fûlke nézet
Elmebeteg repair-árak vannak, már a G-6 is iszonyú. Annyira ésszel kell repülni hogy ihaj, leginkább safemode, bomberek ellen, aztán ha valaki akar valamit majd felvergõdik és próbálkozzon. De azért annál a gépnél már erõsen fáj ha lelõnek. Szerintem pihentetem a G-6-ot amíg megtanulok Messerekkel HB-ben tisztességesen zúzni.

La-5 viszont bejövõs, ma volt több köröm is amikor kettõ gépet lelõttem, az imént épp egy Mustangot sikerült pedig belementem a hülyeségbe és lementem földközelbe fordulózni vele. Stealth lõszert használok, eleget arcade-oztam ahhoz hogy tudjam milyen távnál milyen irányban merre kell lõni, a tracer csak zavar, eleve nem lesz ott a gép amerre a tracer mutatja mire másodszándékból rádurrantok, másfelõl a traceres és normális lövedék sebessége között különbség van, harmadrészt sajnálom a DPS-veszteséget is, annyit nekem nem ér. Nagyobb tûzgyorsaságú gépeknél biztos hasznos (Spiteknél pl.) de a ShVak inkább "pöttyintgetõs" mint "csíkot ráhúzós" tüzelésû szerintem.
Legyen looping vagy hurok. 😊
A repülésben az orsózás hosszanti irányú(Z tengely) mozgást jelent, tehát amikor átfordulsz balról jobbra. Mondjuk azt amit belinkeltél, nem tudom hogyan lehetne nevezni, talán hátrabukfencnek. 😄

Vissza is álltak megint 20-30 ember vár dora tierben németnél a többi haldoklik 😊
"A La7 az új D13"

Nem repülik tömegesen, mert drága 😞
Egymagában pedig semmit nem tud tenni. Talán az economy peccs után. Pedig az örömködõ napon LA5-LA7-YAK9P összeállítással nem maradtak fent a dora teamek.
Ehh, ma azon törtem a fejem, hogy rápakolom, mert csak 20k a repair. A K-4 60k :o
"a kimaxolódás alatt az XP bart érted?"

Igen, sokan ott hagyják a repült gépeket, amint megvehetik a következõt. Aztán nincs kedv vissza ülni, bár szerintem van 1-2 kivétel amibe érdemes.
Pl. JAP-nál 4 szinttel feljebb vagyok, mint a tier amivel megyek.
na akkor baba lesz! azért sajnálom,mert a messerek formája jön be a legjobban az egész játékban😛

Ez a yak9-t egy vicc...
Sose bánd a G10-et, olvastam hogy sokan rínak mert a szárnyágyúk igen erõsen rontanak a FM-jén, többen visszatették defaultra.. a LA7-B20 igazi vadállatnak tûnik, arra gyurmázok most egy ideig. 9P is nagyon baba...
a B17 ért meg legszivesebben kiosztanék egy sallert a készitõknek,hogy horror áron van pofájuk árulni azt a fostalicskát ami szétesik meg szétráz nevetséges sebességnél....annyi pénzbõl amit tegnap elbaxtam rá most ott mosolyognék a LA7-B20 ban😛

jaja nagy szívfájadlom nekem is hogy nem G10 lett az Mk108-ak a szárnyon nagyon csábítóak,de nem bántam meg...különben is ott a 9P ami durva lesz aupgradelt ágyukkal meg a kövi LA7 is durva a 3x 20 mm-el....

Gratula a három killért, azt hiszem La-7-et veszem meg én is a G-10 helyett legközelebb.
A La7 az új D13 <#nevetes1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

megvettem a LA7-et....elsõ körben 3 légi kill /HB ofc.../ kicsit kevés talána lõszer,de inkább túl hamar tüzelek izgalmamban😛 mocskos kis geci gép ez!

az is kemény,hogy szinte alig lassultam a manõver alatt....vicc

kb mindkettõ jaja....

bardocz
Szét kellett volna esnie, vagy csak szimplán felfele menet egy átesés, és zuhanás?
Hehe szép😊 Lehet hogy kapsz egy hívást Göring-tõl, hogy szeretettel várnak berepülõ pilóta munkára<#vigyor2>

látom neked nem jött át mi is volt a lényeg....

bardocz
Miért, tán ugyan annyival kéne mennie? Nem.
a kimaxolódás alatt az XP bart érted?
am én is inkább fighterkedem.
jó hogy mondtad, el is felejtettem le írni, kösz!
Inkább az F-23 ha már Genius-t választasz, kell a négy tengely. Ugyanakkor sokak egybehangzó véleménye szerint HB-ben könnyebb egér+billentyûzettel vezetni a gépet mint joyyal. Mielõtt joysticket vennél szerintem érdemes menned jópár kört HB-n... Vannak olyan hasznos trükkök amiket nem is tudom hogyan csinálnék joyyal, ilyen pl. amikor ereszkedés közben lassítok az oldalkormány ide-oda lengetésével (Q-E-Q-E) és kieresztett fékszárnyakkal. Szerintem simán derékba törném a gépet ha joyyal próbálnék hasonlót.
FBR-re a külföldi fórumok szerint a következõket használják a játékosok:

http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/hotas-warthog

http://www.saitek.com/uk/prod/x52pro.html

http://www.naturalpoint.com/trackir/02-products/product-TrackIR-4-PRO.html

HB-re szintén a hivatalos fórumok szerint tökéletes a következõ:

http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t16000m

http://www.logitech.com/hu-hu/support/attack-3-joystick?crid=411&osid=14&bit=64

http://www.saitek.com/uk/prod/fly5.html

bardocz
HB-re se vegyél. Tényleg fölösleges, én vettem. Viszont a Rise of Flight nagyon jó játék, és abban hasznos. Érdemes kipróbálni, ha már vettél joy-t. Amúgy ugyan ilyenem van, az elsõnél a jobbra-balra mozgást nem érzékelte rendesen, ugrándozott, kicseréltél gariban, ez a mostani jó.
plu604
mennyire kell pro joystick FRB-re? Egy ilyen mondjuk megfelelne? Nem nagyon tervezek FRB-t játszani mert nagyon kevesen nyomják, csak kíváncsiságból kérdezem. Inkább HB-re használnám.

Üdv a játékban!
Minõségit váltottál a wop hoz képest.

A játékmódokról:
-arcade: pörgõs lövölde, ahol az összes hangárba lévõ gépedet az adott nemzetnél használhatod 1 meccs alatt ha akarod. Jó arra hogy megtanuljad a játék alapjait.Csak sajnos sok benne a barom, és hamar rá fogsz unni.
-HB azaz historical battle, itt már komolyabb a repcsik repülési modellje, ha egy zuhanásból hirtelen rántod, akár a szárnyad is törhet. Annyi lõszert viszel ami a gépedbe belefér,nincs újratöltés a levegõben, ha kifogy le kell szállnod a csapatod repterére.Sokkal taktikásabban kell játszani, de bõven megéri mert sokkal több xp-t és liont kapsz.

-FRB full real battle, a teljesen valósághû harc, csak belsõnézet, mindent neked kell csinálni(motorvezérlés stb), realisztikus repülési modell, profi joy ,trackir(fejforgató nézelõdõ izé😊) melegen ajánlott.

ÉN azt mondom irány arcade, majd ha már magabiztosabb vagy próbáld ki a HB-t.

"De FONTOS! hogy egy bombert is tartsál hogy legyen anyagi farm géped."

Ez játékstílustól is függ. Ha fighterekkel megy és megvárja, hogy kimaxolódjon a gép mielõtt tovább lép, akkor nem kell bomber. ~300%+ lionszorzós gépeket eléri nem tud úgy költeni, mint ahogy fejlõdik a kiválasztott gép. Persze el lehetne, ha minden ágat, gépet megvenne, de minek. (Nem csak vakon beszélek a HB-s twitch.tv streamelõk se bombáznak sosem.)

Csak azért írom, hogy ez is egy opció. Nem muszáj bombázni. GER-t már majdnem kimaxoltam bomber nélkül. JAP-ot is felhúztam nélkülük, annak még odébb lesz a vége idõhiány miatt.
A bomberek az új peccs óta nem anyagi farm gépek többé. Életképtelenek.

Spitfire-ek farkán sincs ott a vízszintes trimm lap.

Fulcrum11
most nézem, hogy hiányoznak a trimmlapok a Hellcat farkáról. Lusták a fejlesztõk? Van még másik gép, ahol rossz?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fulcrum11
Kiegészíteném:
Vannak olyan gépek, amiket muszáj megvenni, akkor is, ha egy késõbbit akarsz megvenni, de addig az nem elérhetõ. (pl. németeknél, ha a D Stukát is elérted a szinteddel, akkor is meg kell venni az elõzõeket)
Viszont ahol legördülõ lista van, ott csak az elsõt kell.
Amivel még taktikázni kell, az hogy melyik személyzethez osztod be. Ha egyszer már beosztottad, akkor viszont nem felejtik el a kiképzést egy kséõbbi típusra váltáskor sem. Ja és nem lehet eladni a gépeket.

szia!
elsõ kérdésedre: igen.
és a másodikra is igen, de én azt tanácsolom, hogy elsõdlegesen mindig azokat vedd meg ami irányába haladni akarsz.
(Pl:ha elérhetõvé válik mondjuk egy S79, egy HE111, és egy BF 109 és inkább vadászok fele mennél akkor tök mindegy hogy mennyivel kerül többe a BF akkor is azt vedd meg. De FONTOS! hogy egy bombert is tartsál hogy legyen anyagi farm géped. ezzel majd a többiek tanácsot adnak)
Na itt is van az elsõ kérdés. 😊 A repülõk külön kapnak xp-t amibõl fel lehet szerelni lõszerek fajtákat/motorokat/fegyvereket?

Az új gépeket, meg az adott nemzetnél elért rank után "kapom"? (de még meg kell venni)
Késõbb húzós lesz az áruk elsõ pár tier megy gyorsan.