War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jelenleg 3 nemzetet húzok felfelé, az usa-t, az angolokat és a japókat.
Van 3 lehetséges gép, amit valszeg majd mind megveszek, de jelenleg a 3 közül csak egyre lenne keret.
Az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalatok szerint melyik érné meg legjobban?
A három lehetséges jelölt:
- Ki-61-Ib
- Typhoon Mk 1a
- F6F-3 Hellcat
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
1: Nem repülök együtt velük....
2: Nem megyek fel TS-re...
Az a segítség hogy lonewolfban lövöldözök a gaméban?.. ez a nem megyek fel TS-re mindig a 11 éves cérna hangú teenágerek fixa ideája.....😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-nem ért vele egyet.
-naponta 3x az imaszõnyeget nem felé borítja le, és nem hozzá imádkozik
-elmondása alapján aki magyar
Noss sajnálom, hogy eltörölték a sorkatonaságot, ott sok noname emberrel találkozott volna, akik nem szeretik ha nonamnek hívják õket.
És kár vele vitatkozni úgy sem lesz igazad, én hagynám a témát, hadd repkedjen ahogy akar, akivel akar , szabad ország, free to play játék , õt is free to shot down...
A feljebb felsorolt pontok miatt meg kár bármilyen kritikával illetni, nem is érdemes.
Lássuk be, ez jó ötlet volt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Különben is, 200 embernél a Te eredményeid pont nem számítottak volna 😊 Esetleg hõböröghettél volna sokszor sokat, hogy a többiek milyen bénák hozzád képest és így sehol se vagytok 😊)
pusztán csak a stat növelés az egyéni teljesítményeddel - legyen akármilyen jó is - nem egyenértékû a közös munkával.
ez az amit nem akarsz megérteni.
az utolsó mondatodért meg lazán repülhetne egy pár napos bann , had pihenj egy kicsit.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De sebaj, legalább vidám a napom. <#nyes>#nyes>
Amúgy meg semmi esélyed:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Coral, itt 2 dologról van szó: A Pumásoknak van egy elvük, hogy kit vesznek fel. Magányosan repkedõ egyéneket nem. Elutasítottak mert ez szívük joga. Te "vérprofi" repülõként ezt személyes sértésnek élted meg, és bunkó módon kiposztoltad a privát beszélgetést. Ez meg mondjuk Téged minõsít.
De ettõl még lehetsz helikopter, csak olyan Don Quixote féle harcot vívsz.
Amit te mondsz az - már bocsi - önzõ duma és nem klánba való.
Amúgy jól teszed, nem fogok hátast dobni hogyha nem írsz nekem akár 20 évig egy kommentet sem. <#hehe>#hehe>
Egyébként nem lenne hülyeség egy kis létszámú magyar WT klánt szervezni a legprofibbakból. Kár hogy én nem vagyok az.
Tehát a pumások nem vettek be téged amikor te csak azt akartad hogy tag lehess és szerepeljen a neved elõtt a jelzõ, de se TS, se közös repülés, se semmi, ergo a pumások <#kocsog>#kocsog>ök... Engem ez egy dologra enged következtetni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Na még egyszer..😄
Madi92
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Anno az EvE-ben igen komoly, több napig tartó, a jelentkezõ számára szerencsés esetben próbaidõvel végzõdõ beléptetési rendszert tartottunk és simán eltelt egy-másfél év (!) amíg teljes jogú taggá válhatott valaki - addig igen sokat le kellett tenni a közösség asztalára. Még három-négy év, ÉS néhány személyes találkozás után juthatott el a tag odáig hogy a kapitális hajókhoz is hozzáférése legyen, ekkor már név-lakcím-telefonszám is ismert volt a vezetõség elõtt. Mondjuk ott forintban is többszázezres tételek lapultak egy-egy corphangárban.
Én pl. tudom magamról hogy szeretném kipróbálni a csapatban röpdösést, de régebbi MMO-s tapasztalatok alapján tudom hogy milyen kötöttségekkel jár, azokra pedig nincs szükségem. Így aztán városi szamurájként továbbra is egyedül szelem az eget, esetleg ad hoc módon párban vagy kiskötelékben, HA hívnak, akkor sem mindig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)