War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ha én a helyedben lennék akkor Typhon-t vennék. Az angolok most amúgy is elég jók lettek (ismét).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gazdasági kérdés.
Jelenleg 3 nemzetet húzok felfelé, az usa-t, az angolokat és a japókat.
Van 3 lehetséges gép, amit valszeg majd mind megveszek, de jelenleg a 3 közül csak egyre lenne keret.
Az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalatok szerint melyik érné meg legjobban?
A három lehetséges jelölt:
- Ki-61-Ib
- Typhoon Mk 1a
- F6F-3 Hellcat

A 3xy nevûek szinte mindig lengyelek. 303, 317 stb stb.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hogy lehet részt venni egy klán munkájában ha...
1: Nem repülök együtt velük....
2: Nem megyek fel TS-re...

Az a segítség hogy lonewolfban lövöldözök a gaméban?.. ez a nem megyek fel TS-re mindig a 11 éves cérna hangú teenágerek fixa ideája.....😄

Torzonborz
nem engem "vertél pofán" hanem mást de ez a lényegen nem változtat.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pluskast
HB-ben azért van csak érdekes módon itt kevesebbszer írogatják be😊 Pl ha 303-as játékost látsz az tuti lengyel 😊

Ó Glo nem érted a lényeget... számára mindenki noname szar aki:
-nem ért vele egyet.
-naponta 3x az imaszõnyeget nem felé borítja le, és nem hozzá imádkozik
-elmondása alapján aki magyar

Noss sajnálom, hogy eltörölték a sorkatonaságot, ott sok noname emberrel találkozott volna, akik nem szeretik ha nonamnek hívják õket.

És kár vele vitatkozni úgy sem lesz igazad, én hagynám a témát, hadd repkedjen ahogy akar, akivel akar , szabad ország, free to play játék , õt is free to shot down...
A feljebb felsorolt pontok miatt meg kár bármilyen kritikával illetni, nem is érdemes.

Azonban annyi eszük volt, hogy a játék "nehezítése" miatt HB-ben és FRB-ben szinte nincs is "siemanko". 😄
Lássuk be, ez jó ötlet volt.
Coral Springs
Ha valaki pofán ver az utcán, jogodban áll kihívni a rendõröket. Ha sértve érzed magad itt a fórumon, jogodban áll értesíteni a moderátorokat. Hajrá.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
Mivel ez egy mmo játék igencsak hasonló vonásokkal mint a wot óhatatlanul elõjönnek a viták és az anyázások. De ebben semmi meglepõ nincs. Ez egy "természetes folyamat" 😊

Jó hogy nem megy neked a beilleszkedés ha a legalapvetõbb kommunikációs eszközt nem használod amihez csak egy 300 ft os mikrofon kell a tescoból. A legjobb közösségek TS-en kovácsolódnak össze, amíg nincs TS nem igazán lehetett tudni egy klánba hogy ki az az igazi mások vérét szívó parazita. Ha ez nem rád illik akkor nem látom semmi értelmét hogy ne használd a TS-t.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Most már csak azt nem értem, hogy miért akartál "Noname szar emberek" klánjába tartozni.. <#confused>

Különben is, 200 embernél a Te eredményeid pont nem számítottak volna 😊 Esetleg hõböröghettél volna sokszor sokat, hogy a többiek milyen bénák hozzád képest és így sehol se vagytok 😊)

Torzonborz
" úgy gondoltam részt vennék a magyarok munkájában."

pusztán csak a stat növelés az egyéni teljesítményeddel - legyen akármilyen jó is - nem egyenértékû a közös munkával.
ez az amit nem akarsz megérteni.

az utolsó mondatodért meg lazán repülhetne egy pár napos bann , had pihenj egy kicsit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nos, úgy látom itt is, mint a WOT-ban, megjelennek szépen lassan a félistenek, különbözõ téveszmékkel felruházva...

De sebaj, legalább vidám a napom. <#nyes>

Amúgy meg semmi esélyed:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coral Springs
Mert mi az a tag a nicknév elõtt ? A kis orosz hülyegyerek leszopja magát ha meglátja ? Na ne viccelj. Pont hogy azért nem akartam eddig tag lenni, mert a nevemet meg kellett volna változtassam hozzá. Viszont ez most megszûnt, lett egy squadron opció a játékban, és úgy gondoltam én is részt vennék a magyarok munkájában. Esedezem elnézésetekért. Minden esetre ez egy meddõ vita, csak elpazarlom néhány noname szar emberre az idõmet itt a fórumon, úgyhogy részemrõl a téma lezárva.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nemtom mit vergõdtök, megártott a nap? Vagy a hûvös borospince hiánya? 😊

Coral, itt 2 dologról van szó: A Pumásoknak van egy elvük, hogy kit vesznek fel. Magányosan repkedõ egyéneket nem. Elutasítottak mert ez szívük joga. Te "vérprofi" repülõként ezt személyes sértésnek élted meg, és bunkó módon kiposztoltad a privát beszélgetést. Ez meg mondjuk Téged minõsít.

De ettõl még lehetsz helikopter, csak olyan Don Quixote féle harcot vívsz.

Pluskast
Na de a puma (és még gondolom más klánok is) nem azért jöttek létre elsõsorban, hogy ellegyünk mint a befõt és növeljük a statisztikai átlagunkat, hanem azért hogy a játék majdani foglalós részében kivegyük a részünket. Szóval a Ts használata és ezzel együtt az a kívánalom, hogy fent legyenek nem azért van mert szekálni akarunk bárkit is hanem azért, mert szükséges ahhoz, hogy a jövõben "sikeresek legyünk". Csapatjáték. Márpedig itt mindenki ki fogja venni a részét a foglalásokban. Ha nem jársz ts-re ha nem akarsz "érintkezni" a tagokkal akkor már bocsi de nincs helyed a klánban mert nem vagy és nem akarsz csapatjátékos lenni. Értékes tag pedig az lesz aki hozzájárul a klán gyõzelmeihez. Hosszú távon ez pedig messze nem a statisztikai átlag növelésérõl fog szólni, és hozzá tenném, hogy nem csak nálunk, hanem bármely más klánban sem.
Amit te mondsz az - már bocsi - önzõ duma és nem klánba való.

Coral Springs
Voltam már néhány klánnak tagja így az évek során, de biztos úgy van ahogy ti írjátok. Bazdmeg. <#fejvakaras>

Bazdmeg elég!!!!!! Pont az a klán tagság lényege amit elutasítasz!
Coral Springs
Azt nem neked írtam, hanem neked is, mindenkinek válaszoltam.

Amúgy jól teszed, nem fogok hátast dobni hogyha nem írsz nekem akár 20 évig egy kommentet sem. <#hehe>

Coral Springs
A rendszer viszont két dolgot számol: a win / loss arányt, és a kill -ek számát. A véleményed pedig hibázik, az nekem soha nem okozott problémát, számomra mindig is a magyarok közé beilleszkedés volt a probléma. Ennek ellenére most is próbálkoztam, én hülye értelemszerûen elõbb a saját nemzetiségemre gondolok. Ettõl függetlenül nem fog származni nekem semmi plusz abból, ha csatlakozok egy group -hoz, tehát ilyen szempontból totál leszarom hogy leszek-e valahol tag, vagy sem. Annál több haszna származhat viszont egy klánnak, ha értékes tagokkal bõvül annak létszáma. Értékes tag pedig nem hiszem hogy az lesz, aki mond egy jó viccet a TS -en, hanem eredményesen játszik. Én pedig akkor játszok eredményesen, ha nem mondják meg hogy mit csináljak.

Akkor úgy tûnik, neked kell létrehozni egy ilyen vérpró klánt, és egyenként behozni a megfelelõ embereket. Amúgy is van már egy egyszemélyes klánod, nem? <#smile>

Egyébként nem lenne hülyeség egy kis létszámú magyar WT klánt szervezni a legprofibbakból. Kár hogy én nem vagyok az.

Pedig többre mentél volna vele ha valaki másnak válaszolsz, mert én a hozzád hasonló személyiségû emberekre egy mondatot sem vesztegetek.

plu604
Pontosan azt akartam mondani amit #14309 .
Tehát a pumások nem vettek be téged amikor te csak azt akartad hogy tag lehess és szerepeljen a neved elõtt a jelzõ, de se TS, se közös repülés, se semmi, ergo a pumások <#kocsog>ök... Engem ez egy dologra enged következtetni.

S lõn <#nyes>

Pluskast
Nézd. Ez egy mmo játék ezt te is tudod és a rendszer eléggé hasonló lesz a wothoz (pláne ha a tankos illetve a hajós rész megjelenik). Ergo itt a klánok pont azért alakulnak, hogy csapatban játszanak, és - ugye tudjuk, hogy itt is lesz terület foglalósdi - eredményeket érjenek el. Lehet, hogy lesz olyan klán aki csak úgy funból játszik majd, de úgy is mindegyik azért fog majd játszani, hogy lehessen majd területe. Szóval véleményem szerint nehezen fogsz így klánt találni magadnak.

Szóval akkor csak azért, hogy a neved mellett legyen a klán neve, de semmi több? És még csodálkozol, hogy visszautasítanak? Nem igazán értem, hogy neked mi is a problémád?!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Coral Springs
Mivel te nagyjából összefoglaltad az emberek véleményét, ezért csak erre válaszolok. Én kizárólag egy magyar klubba akartam volna tartozni, ahhoz hozzátenni az eredményeimmel, semmi extra. Nem akartam én közös repülésekben sem részt venni, aki ismer a fórumról az tudja, hogy számomra úgy képtelenség ez a játék. De nem tudtam hogy "vannak követelmények" egy olyan klikkben, ahova csak úgy gyûlnek az emberek. Márpedig biztos vagyok abban, hogy több mint 200 emberbõl a fele azt se tudja hogy ki kicsoda, az inaktív emberekrõl nem is beszélve. Ha egy szûk csoportról lenne szó még azt mondom oké, minden esetre majd én eldöntöm hogy kivel állok szóba és kit mellõzök, olyan nincs hogy ezt mást dönti el helyettem. De nem is ez a lényeg, a témát én már lezártam tegnap a privátban, ám mivel viccesnek találtam megosztottam. Fel lehet érte jelenteni, ha gondoljátok idevésem a címem, bár gyanús hogy az illetékes rendõr ám azt fogja megbaszni, aki lopja az idejét ilyen hülyeségekkel. Hogy ki mit gondol rólam az szintúgy nem érdekel, a vélemény tudod olyan mint a segglyuk, mindenkinek van. A külföldiekrõl röviden. Az online ismerõseim 99% -a (!) amerikai, angol, német, van akivel szorosabb kapcsolatot is ápolok több éves ismeretség után. Szerinted ez véletlen ? A magyar az egyetlen akivel megtartom a néhány lépés távolságot, sajnos rengeteg a negatív tapasztalat ami felgyûlt az évek során. Az angol tudás pedig nálam alap, lévén hogy külföldre is kijárok melózni. Van egyéb kérdés ?

A légi részbõl kiindulva remélhetõleg a WG lehúzhatja majd a rolót, annyira odaver neki.

joceruza
Most szedem a gammát lefelé. Ha bejön,mehetünk szakaszban orrvérzésig!<#eplus2>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

remélem nem olyan lesz mint a WOT, hogy 6 hónaponta játszok rajta 1-2 hetet.
Állítólag még idén bejönnek. Voltak a fejlesztõk a Kubinkai tankmúzeumban, meg már elvileg megy a "nagyonzárt" alfa tesztelés igazi tankos tapasztalattal rendelkezõ emberekkel. Szal kalapálják a srácok, messze még a december. Addig pár teaser videó biztosan kijön még 😊

Én is szívesen nyomnám pl klánban, de azt a fajta szervezettséget, fegyelmezettséget és tudást mint amihez a Dongóknál voltam szokva sajnos nem tudja magyar WT-s klán prezentálni. szóval marad a magányos farkaskodás magányos anyázással 😊

csak az a baj, hogy nincs se TS-em, sem mikrofonom ezért nem is lehetne velem hatékonyan játszani.
Dettó, de nehéz úgy, ha más nem akarja..😄 Én már pl nem egyszer beírtam a nickem, hogy akinek van kedve, vegyen fel, ts van, és csapatjuk. De eddig senki.
Na még egyszer..😄
Madi92
Atikah
Földi egységekrõl lehet valamit tudni, hogy mikor lesznek elérhetõek a játékosok számára?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

nos, én is egyedül szoktam játszani, de csapatjátékot én is szívesen próbálnák ki, csak nem klán formájában, hanem szakaszban.
Anno nálunk a V4-ben is ilyesmi volt. Ha jött egy jelentkezõ, és komolyan gondolta, akkor kapott egy _T utótagot, azaz "Tanuló" státuszt. Pár hónap közös repkedés és egy adott túlélési arány elérése után volt egy nagyon komoly szóbeli vizsga, le kellett vezetnie egy online századköteléket (ahol minden gépben a vezetés ült, ellenségnek meg ai-k voltak), és ha ezt is sikeresen vette akkor került le róla a _T utótag. Ezután már teljes jogú tagként jöhetett velünk, igaz ekkor is általában kísérõnek. Pedig az il2 ingyen volt 😊 De a rendszer kiválóan mûködött.

Szerintem is evidens hogy csapatjátékban csapatban játszani nagyobb élmény mint egyedül, de csapatban nem lehet játszani kommunikáció nélkül, az pedig a TS. Logikus.

Anno az EvE-ben igen komoly, több napig tartó, a jelentkezõ számára szerencsés esetben próbaidõvel végzõdõ beléptetési rendszert tartottunk és simán eltelt egy-másfél év (!) amíg teljes jogú taggá válhatott valaki - addig igen sokat le kellett tenni a közösség asztalára. Még három-négy év, ÉS néhány személyes találkozás után juthatott el a tag odáig hogy a kapitális hajókhoz is hozzáférése legyen, ekkor már név-lakcím-telefonszám is ismert volt a vezetõség elõtt. Mondjuk ott forintban is többszázezres tételek lapultak egy-egy corphangárban.

Én pl. tudom magamról hogy szeretném kipróbálni a csapatban röpdösést, de régebbi MMO-s tapasztalatok alapján tudom hogy milyen kötöttségekkel jár, azokra pedig nincs szükségem. Így aztán városi szamurájként továbbra is egyedül szelem az eget, esetleg ad hoc módon párban vagy kiskötelékben, HA hívnak, akkor sem mindig.
Már csak Korall borítékolható válaszát várjuk, azaz itt mindenki hüje (direkt a j), csak õ a helikopter<#vigyor2><#nyes>

Biztos vagyok benne, hogy nem alacsonyodik le a Korall szintjére.

Pluskast
Nem hiszem, hogy ide fog írni. Legalábbis tegnapi beszélgetésünk alapján nem hinném.

Ami lehet hogy nem jön, úgy láttam õ elegánsan kezeli az ilyen "játékosokat"

már várom dragunow kommentjét...
Pluskast
Ez nem volt szép. A többi meg. A "Stílus maga az ember".

Láttuk õt itt már egyszer is nem úgy viselkedni? <#smile>

ezt hülyeség volt betenni,mert ne is haragudj,de nagyon bunkón viselkedtél....

plu604
no offense bro, de miért nem hagyod a pumásokat lógni? Gyûjtõklán vagy sem, ilyenek vagy olyanok, mit számít az neked? Ha nem szimpatikusak, lõdd le õket és kész. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem vagyok pumás, közöm sincs hozzájuk.

Ezt már nem akartam ide citálni. Csak pénz kérdés lenne, mint minden polgári peres eljárás és viszonylag biztos kimenetellel. 😊
Mindemellett büntetõjogi felelõsséget is meg lehetne állapítani, láttam én már polgári pert ilyen miatt 😊 De persze Dragunovot nem ebbõl a fából faragták 😊