War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Corsair elég fasza még mindig, vízszintben senki nem ért utól, még a D13 sem. Ment ám az anyázás rendesen 😊)
Amúgy meg lehetne szorongatni a németeket is, csak az a gond hogy az USA oldal még mindig laposkúszásban vitézkedik. Tegnap sikerült magassági elõnyre szert tennem egy P39-el az oldalamon, de mire rendet raktunk volna ott maradtunk 5v2-ben D13, G6, G2Trop ellen. 2-t sikerült meglõnöm, azok el is húztak, de végül gyõzött a túlerõ. Viszont 5v4-ben esélyük nem lett volna.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kezdõ lévén sok dolgot nem tudok, ezért kérdeznék egyet:
Megfigyeltem, hogy van a játékban egy olyan irányítási mód (nem tudom a rövid nevét), amikor elég a kör alakú kurzort az ellenséges gépre tartani és a gép magától leköveti. Iszonyatosan illúzió romboló, ezért én inkább a mouse joy irányítással játszok. A gondom viszont az, hogy így iszonyatos elõnyben van velem szemben az az ellenfél, aki az elõbbi irányítással játszik. Repülési skill totális hiányával együtt.
Nincs valami lehetõség, mód vagy akármi, ami csak olyanokat enged együtt játszani, akik joy-al vagy mouse joy-al játszanak?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ebben az La-5FN minden német gépet lenyom emelkedésben. 1-2õt csak kicsit de a legtöbbet igencsak számottevõen. Lehet az volt a közelebbi a valódihoz amit elõször raktak be a patch-el? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Én nem fogok verbális háborúba bocsátkozni veled. A kép amit belinkeltél téged minõsít. Elég sokat posztolgatsz ide a forumba és ezzel a megnyilvánulásoddal magadat hitelteleníted itt a forumon.
Nem hiszem, hogy lenne olyan klán ahova felvennének, az általad megfogalmazott kritériumokkal.
Részemrõl a dolgot lezártnak tekintem, nem haragszom azért mert a beszélgetésünket kiraktad ide a fórumba és további jó játékot kívánok.
pontossánál lehetöleg akkor löj amikor a lövedékek egy csomòban vannak.ezt te állitod be.és a vertical targerimgre is figyelj.mert lehet egy helyrn vannak ha alá vagy fölé megy
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
utóirat: a gépe rengetegszer sérült a lehulló gépdaraboktól......
Positive Mental Attitude
Lehet hogy a p47-ben több állumínium van?<#vigyor4>#vigyor4>
GTA V (*.*)
nekem eddig csak hellcatem volt: kicsit szokni kell az irányítást, de jó kis gép az is, és HB-ben is használható. energia- és manõverezõ harcra is lehet használni (szándékosan nem fordulót mondtam)