War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom, szerintem bírja, csak nem huzamos ideig, és nagyon kis ívben kell kivenni nehogy otthagyd a szárnyadat félúton 😊

A Corsair elég fasza még mindig, vízszintben senki nem ért utól, még a D13 sem. Ment ám az anyázás rendesen 😊)

Amúgy meg lehetne szorongatni a németeket is, csak az a gond hogy az USA oldal még mindig laposkúszásban vitézkedik. Tegnap sikerült magassági elõnyre szert tennem egy P39-el az oldalamon, de mire rendet raktunk volna ott maradtunk 5v2-ben D13, G6, G2Trop ellen. 2-t sikerült meglõnöm, azok el is húztak, de végül gyõzött a túlerõ. Viszont 5v4-ben esélyük nem lett volna.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

mert ott többségében jetek vannak, ezért alsóbb tierû gépekkel nem mennek be, ill mert nincs mindenkinek joya, és mert az arcade, és a HB még annyira jó, hogy lekösse a játékosokat.
Pluskast
Mert a szimulátor játékok réteg játékok amit kb annyian (vagy még kevesebben) játszanak mint a paradoxos stratégiai játékokat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Köszi. Eddig majdnem kizárólag HB-t mentem. Egyszer próbáltam Arcade-et, de vicc az egész. RB-t keveset mentem, pedig tetszett, csak sajnos rengeteget kell várni egy játékra. Nem is értem, hogy miért nem érdekli ez játékmód a játékosokat.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

és HB-ban sem szerintem.
Pluskast
Ja amúgy egy hír. Az új gazdasági modell késik és nem tudni mikor fog kijönni (úgy tudtam).

Pluskast
Full Real Battle. Ott a joy elõnyei kijönnek. HB-ban illetve Arcade mod-ban meg az egér+billentyûzet a nyerõ jelenleg, bár szerintem ez arcade-ban nem fog változni.

FRB
Üdv!

Kezdõ lévén sok dolgot nem tudok, ezért kérdeznék egyet:

Megfigyeltem, hogy van a játékban egy olyan irányítási mód (nem tudom a rövid nevét), amikor elég a kör alakú kurzort az ellenséges gépre tartani és a gép magától leköveti. Iszonyatosan illúzió romboló, ezért én inkább a mouse joy irányítással játszok. A gondom viszont az, hogy így iszonyatos elõnyben van velem szemben az az ellenfél, aki az elõbbi irányítással játszik. Repülési skill totális hiányával együtt.

Nincs valami lehetõség, mód vagy akármi, ami csak olyanokat enged együtt játszani, akik joy-al vagy mouse joy-al játszanak?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

ezt hogy a fenébe...
Megnéztem ezt az il-2 összehasonlító táblázatot
Ebben az La-5FN minden német gépet lenyom emelkedésben. 1-2õt csak kicsit de a legtöbbet igencsak számottevõen. Lehet az volt a közelebbi a valódihoz amit elõször raktak be a patch-el? 😊
Tegnap HB-ben 942km/h-s sebességbõl is ki tudtam venni az F4/tropi-t, ez normális dolog? Azt hittem 700-750 körül szét illene hullania.
Coral Springs
Olyan jelenetekbe szoktam belekeveredni hogy el se hiszem. Nem két hét egy nemzet kimaxolása, de minden csata energiafröccs a következõhöz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mit is lehetne erre válaszolni? Én egy kissé sértett ember bosszúját látom a dologban, ami számodra sajnos a kommentek alapján eléggé viszafelé sült el.
Én nem fogok verbális háborúba bocsátkozni veled. A kép amit belinkeltél téged minõsít. Elég sokat posztolgatsz ide a forumba és ezzel a megnyilvánulásoddal magadat hitelteleníted itt a forumon.
Nem hiszem, hogy lenne olyan klán ahova felvennének, az általad megfogalmazott kritériumokkal.
Részemrõl a dolgot lezártnak tekintem, nem haragszom azért mert a beszélgetésünket kiraktad ide a fórumba és további jó játékot kívánok.
Te Laca, van itt a WT-n egy Heer klán. Nincs neked ehhez véletlen valami közöd? 😊)

Magas burst értékkel meg lehet próbálni pontosan a szárnyat célozni, ha az sérül és nem esik le elfogni könnyebb utána.
Nyilván státusz szimbolumnak szerette volna a PUMÁt. Mondjuk elég gáz. Mibõl tart feltelepíteni egy TS-3-t. 100-200 emberbõl pedig mindig akad 5-10 ember aki jó arc, lehet platoonozni, meg dumálni vele. A rosszarcokat meg el lehet kerülni.
g türés után életerö állóképesség.Tovább és jobban bírja a gyürödést.
pontossánál lehetöleg akkor löj amikor a lövedékek egy csomòban vannak.ezt te állitod be.és a vertical targerimgre is figyelj.mert lehet egy helyrn vannak ha alá vagy fölé megy
Tüzelés pontosságához, elengedhetetlen a zoom. Sokat javított az új pecsben, hogy nincs akkora holtidõ a gomb lenyomás után. Szinte azonnal ráközelít, kényelmesebb a használata, mint volt.
bardocz
Rise of flightban zuhantam le emiatt, repülõ szárnydarab elvitte a motort. Mókás.
nekem bizony ugyanazzal a nettel és géppel a frissítés után lényegesen több idõ egy csata kezdése. érezhetõen lassabb!
Torzonborz
lassú betöltést ? ezt nem vettem észre.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A randomisten megbüntette a zergeket 😊
Her Laca
Hartmann az az Eichmann.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bocs Hartmann, nem Eichmann

No igen, olvastam ,hogy valamelyik német ace , lehet hogy Eichmann úgy nyilatkozott: addig nem nyit tüzet amíg a gép ki nem tölti a célzó optikát.

utóirat: a gépe rengetegszer sérült a lehulló gépdaraboktól......

Lássuk be ez a frissítés eléggé lehúzta a játékot. Lassú betöltés, sok lagg, az mm-rõl már ne is beszéljünk.
jaja botrány

íííha azért az állapotok odabasznak 😄

Positive Mental Attitude

szerintem a "keen vesion" (remélem jól írtam)
Vadászoknál a Gtolerancia után melyik a legfontosabb képesség?
...vagy inkább réz <#mf1>
nos én (többek közt) úgy próbálom javítani a pontosságot hogy vadászokra nem 700 m-rõl nyitok tüzet hanem 400-500 m-rõl, így kevesebb töltény vész oda, és több csapódik a célpontba.
Saját skilled: ha sokat gyakorolsz pontosabb leszel. Árkádban a célzókör géptõl irányban távolabb levõ szélére lõjj, persze lehetõleg olyan távolságban ahova beállítottad az ágyúid összetartását. HB-ben ugyanez célzókör nélkül.
Valaki meg tudja mondani, hogy vadászgépeknél hogyan lehet a tüzelés pontosságán javítani? Melyik képességet fejlesszem? Mert van lövész de szerintem az csak faroklövész vagy egyéb tornyokban elhelyezett lövészre vonatkozik.
Jaja nagyon is lehet(most néztem meg) ezért akarnak a komák pénzügyigyleg módosítani a játékon, kb 2 hét múlva( azt mondták😊)

Lehet hogy a p47-ben több állumínium van?<#vigyor4>

az hogy lehet, hogy a thunderbolt javítási ára 6000/19000, a kingcobráé meg 1400/4000?
Meg nem is kezdik el a kör elején a szokásos törzsi köszöntéseiket. 😄

Itt a sok piroskára gondolok természetesen.
Vannak, de szerencsére nem azon a szinten játszanak, mint WOT-ban. 😊
bombát meg nem viszünk vadásszal...ugye? 😊
RiCSi1234
Meg a Typhoonnak magas a rewardja, amúgy egy szar, szerintem. 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
ki-61-t vedd, pont a typhoon az a gép, ami csak a bomba miatt jó a britteknél, amúgy kaka, hiába a sok lõszar, ha nem fordul rendesen.. 😄

GTA V (*.*)

de azt is hozzátenném hogy az amcsi ág hamarosan veszteséges lesz.
japò +1 :-) .Ki 45- t is érdemes.
szia!
nekem eddig csak hellcatem volt: kicsit szokni kell az irányítást, de jó kis gép az is, és HB-ben is használható. energia- és manõverezõ harcra is lehet használni (szándékosan nem fordulót mondtam)
Igen, én is inkább afelé orientálódok, jónak tûnik a manõverezhetõség és a fegyverzet is. Viszont a Typhoon se semmi a 12 db Browningjával, ráadásul HA hasonló repülési tulajdonságokkal bír, mint a Spitfire, akkor az lenne a másik választás.

Üdv, a typhoon mk 1a-ról tudok nyilatkozni. Olyan energiaharcos szerû gép amivel lehet picit fordulózni is...HB-re nagyon gyengucik a 7mm géppuskák, bár sok van belõle, és sok lõszer hozzá...

A Ki61B HB-n nagyon ütõs, a 4x 12,7mm eléggé veret 😊