War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
•Strengthened frameworks and load-carrying elements for multi-engined aircraft;
•Adjusted damage processing for tail elements of multi-engined aircraft;
•Player-controlled turret gunners shoot more precise;
•Reduced durability of internal modules of ground units (heavy, medium and light tanks and tank-based AA units). Anti-tank aircraft cannons now inflict more damage to ground forces.
•15% increased impulse(speed) for missiles RS-132, RS-82, HVAR, RP3;
•20% increased shooting accuracy of missiles;
•Missiles warhead power tuned to these performance figures (relatively for all rockets depending on caliber):
Heavy missiles, caliber 127-132mm (RS-132,HVAR, RP3 ):
Tanks of all types can be destroyed on direct hit
Heavy tanks and heavy SP guns can be destroyed in the distance of 1,5m from the explosion
Medium tanks and medium SP guns can be destroyed in the distance of 2-3m from the explosion
Light tanks and light SP guns can be destroyed in the distance up to 4m from the explosion
Unarmored targets and artillery can be destroyed by fragments in the distance up to 25m.
Medium missiles (for example, RS-82)
Tanks of all types can be destroyed on direct hit only.
Unarmored targets and artillery can be destroyed by fragments in the distance up to 12m.
•Improved accuracy of turret machine guns when controlled by player: reduced additional technical scattering when shooting long bursts.
Changes in missions:
•
All Domination missions are now less dependable on ground units. Wiping of ground targets in the beginning of a round won't lead to quick victory.
Mozdok. Respawn points are changed to make this map spacious.
•
Khalkin-Gol and Stalingrad: ground forces positions changed.
•Adjusted damage processing for tail elements of multi-engined aircraft;
•Player-controlled turret gunners shoot more precise;
•Reduced durability of internal modules of ground units (heavy, medium and light tanks and tank-based AA units). Anti-tank aircraft cannons now inflict more damage to ground forces.
•15% increased impulse(speed) for missiles RS-132, RS-82, HVAR, RP3;
•20% increased shooting accuracy of missiles;
•Missiles warhead power tuned to these performance figures (relatively for all rockets depending on caliber):
Heavy missiles, caliber 127-132mm (RS-132,HVAR, RP3 ):
Tanks of all types can be destroyed on direct hit
Heavy tanks and heavy SP guns can be destroyed in the distance of 1,5m from the explosion
Medium tanks and medium SP guns can be destroyed in the distance of 2-3m from the explosion
Light tanks and light SP guns can be destroyed in the distance up to 4m from the explosion
Unarmored targets and artillery can be destroyed by fragments in the distance up to 25m.
Medium missiles (for example, RS-82)
Tanks of all types can be destroyed on direct hit only.
Unarmored targets and artillery can be destroyed by fragments in the distance up to 12m.
•Improved accuracy of turret machine guns when controlled by player: reduced additional technical scattering when shooting long bursts.
Changes in missions:
•
All Domination missions are now less dependable on ground units. Wiping of ground targets in the beginning of a round won't lead to quick victory.
Mozdok. Respawn points are changed to make this map spacious.
•
Khalkin-Gol and Stalingrad: ground forces positions changed.
a bombák hatósugarának javításáról nem írnak?
Hmm, nem enged be a játék, azt írja, hogy karbantartás van...
nem is olvastam de akkor ezek szerint jól láttam XD
DM for bombers was fixed
Gunner shooting was improved for player control mode
Damage by rockets was increased by 15%
New update notes would be added
Gunner shooting was improved for player control mode
Damage by rockets was increased by 15%
New update notes would be added
Mai peccsel kicsit fixáltak a bombázókon, nem szaggatja szét õket egy kósza golyó, plusz a gunnerek is táposabbak lettek, elõbb egy Yer két P-63-at is kigyújtott seperc alatt HB-ban.
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=bjob54z59fenqu4k43f1.jpg
Igaz csak két kill, de pár acsit azért összeszedtem.
Igaz csak két kill, de pár acsit azért összeszedtem.
És persze ahogy javítják úgy csökken a javítása ha meg akarod javítani, szóval nem kötelezõ végigvárni 😊
Nekem így van 5 naponta egy ingyen köröm Historicalban a B-17el illetve a drága gépeket is benthagyom aztán ha játszom rá tudok nyomni a javítás gombra, ha meg nem játszom akkor kalapálják csak ki nekem másnapra 😊
Nekem így van 5 naponta egy ingyen köröm Historicalban a B-17el illetve a drága gépeket is benthagyom aztán ha játszom rá tudok nyomni a javítás gombra, ha meg nem játszom akkor kalapálják csak ki nekem másnapra 😊
Jaja. Ha pl annyi idõd van játszani, hogy egy kört menj egy nemzettel minden nap, akkor érdemes használni.
ja és akkor ez gondolom ingyenes ha kivárom
Az automatic repair elõl ha kiveszed a pipát, akkor egy bizonyos idõ után megjavul magától a gép. És természetesen ha valamiért nagyobb a javítási költség, akkor ez a folyamat tovább tart.
mi ez a repair idõ? azt láttam hogy ki van írva de az mi célt szolgál?
én konkrétan azért játszom arcadeot, mert a HB számomra szinte élvezhetetlen.
a US ágat is azért hagytam abba, mert arcadeba értelmetlen vinni T8 fölött. csak veszteséges körök jönnek, és többségében HB-ben is, ez ellen gyakorlatilag csak akkor van lehetõség ha Korea, vagy Iwo Dzsimán vagyunk, bár többségében ugyanaz szokott lenni ezeken a mapokon is.
a US ágat is azért hagytam abba, mert arcadeba értelmetlen vinni T8 fölött. csak veszteséges körök jönnek, és többségében HB-ben is, ez ellen gyakorlatilag csak akkor van lehetõség ha Korea, vagy Iwo Dzsimán vagyunk, bár többségében ugyanaz szokott lenni ezeken a mapokon is.
G6-al sokat lehet így spórolni.
Ha látod, 10-15 perc után, hogy nagyon rossz a teamed és kifejezetten vesztésre álltok szállj le leave plane, quit és nincs repair költség. Csak presztízsveszteség ér és defeat. Viszont az elején beleszaladni valami rosszba az csak a te hibád lehet. Dehát ettõl minõségibbek a middle-high tier HB meccsek már ha jók a gépek. Visszatartó erõ nélkül ugyanaz lenne, mint AB-n. Én személy szerint csak akkor fordulok azonnal vissza, ha jetek vannak és nálunk nincs.
RU vissza esett oda ahol volt. Peccs napján nagyon jól mentek pedig (ok tudom hogy lecsavarták õket).
Ha már egy darab yak1 vagy yak7 lenne azt mondanám, hogy rossz az MM, de tömegesen tele vannak low tierrel egy 12-es mellett. Teljesen US szindróma, ahol szintén az MM miatt nem lehet nyerni. Be kellene áldozniuk a várakozási idõt, inkább mint eleve esélytelen felállással indulni. Le szoktam írni a WT fórumon is, hátha olvassák.
Ha már egy darab yak1 vagy yak7 lenne azt mondanám, hogy rossz az MM, de tömegesen tele vannak low tierrel egy 12-es mellett. Teljesen US szindróma, ahol szintén az MM miatt nem lehet nyerni. Be kellene áldozniuk a várakozási idõt, inkább mint eleve esélytelen felállással indulni. Le szoktam írni a WT fórumon is, hátha olvassák.
nekem is nagy pillanataim közé szokott tartozni amikor HB-ben a buffalommal egy F4U-1d után szállok fel.
screenshotnál beáll 1 pillanatra és azt kapta le amúgy 50 körül megy 😊
viszont ez volt a következõ kör..annyira nem volt vicces 😄
egy mig-9et valami szerencsés találattal le tudta szedni a srác de a többi.. agyaggalambok voltunk kb.
nem nagyon értem hogy hozta össze a max lvl 13as csapatunkat egy rakás mig 15-el meg mig 9-el, na mindegy van ilyen
viszont ez volt a következõ kör..annyira nem volt vicces 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egy mig-9et valami szerencsés találattal le tudta szedni a srác de a többi.. agyaggalambok voltunk kb.
nem nagyon értem hogy hozta össze a max lvl 13as csapatunkat egy rakás mig 15-el meg mig 9-el, na mindegy van ilyen
Nem tûnt fel, kösz hogy felnyitottad a szemem. Esetleg van még hasznos tipped-tanácsod? Mindig örömmel veszem a segítséget olyan profi játékosoktól akik cseppet sem lekezelõ stílusukkal pillanatok alatt szimpátiát ébresztenek maguk iránt.
15 fps-el hogyan tudsz játszani??
azt a kis genyót se hozza többet be historical-ba szegény 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És az feltûnt, hogy a javítási költség is több? Meg így már sikerül megérteni, hogy az ingyen javítás miért tart tovább?
nettó köcsögség
a sok más igazságtalanság mellett nekem ez már nem is kirívó.
Eddig is ilyen volt, legalábbis én az új patchet még nem telepítettem, és már az elõzõben is ez volt.
Nagyon aljas húzás a Gaijin részérõl hogy különbözik a játékmódok meccsei utáni repair ideje. Eddig ilyen nem volt. Kétszer annyi ideig tart kijavítani ugyanazt a gépet ha HB-ben lõtték le mintha árkádban pukkant volna el.
Egy átlagos kör.. 😊
bhazdmeg! HB meccs Oroszok vs németek /én la7/ 1 db !!! gépet sem vesztettek a németek és mi 1db németet se lõttünk le úgy nyertek! 16 vs 16 random ebmer!! ezmiez??
ne is mond...
idõarányos.
Ez a bandából kiszólogatás nekem is a herótom, rühes kutya az összes. Amikor meg egyedül vannak elfogy a tudomány és elvéreznek.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És ha rámész a javítás ikonra akkor mennyibe kerül a javítás még? Néha bugos a cucc.
már rég lejárt a javítási idõ és még mindig nem javították meg😛
A hõség lehet az oka 😄
Vagy csak nagyon lassan javítják 😛
Vagy csak nagyon lassan javítják 😛
a mónyók miért nem javítják a slotba berakott gépemet? /igen megvan a repair rank /
elfelejtettem játszani a németekkel, egyszerûen nem jön össze, úgy döntöttem hanyagolom õket. 😞
Igen, az mindig gyanús ha odaértek és 10mp múlva még sehol senki. Akkor kell visszafordulni és emelkedni mint az állat 😄
Ez a csalizós módszer amúgy sokszor bejön. Megjelenik az elsõ gép alacsonyan, és a banda 90%-a már rongyol is lefele a fragért. <#falbav>#falbav>
A tegnapi Corsair-es csatámban is menekülök szintben, vidáman jön mögöttem az ellenséges vonat (a 4 gépes különítmény). Persze nem értek utól, meg is indult a chat-fight h milyen noob vagyok, gyerünk harcoljak. Én fél óra benyát vittem, a németeknek meg van 20 perces opció. Ekkor nekem még volt 13 percnyim, szal nekik kezdett sietõssé válni a hazaút. BEvittem õket a repterünk fölé, ki is vált a 4-bõl 3, elmentek haza. Na, a legnagyobb szájút ekkor megkergettem istenesen, a P38 meg lelõtte. Be is írtam neki: "Say noob again, MF! I dare you, I double dare you!" <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Aztán a történet úgy folytatódott ahogy alább leírtam. De az érzés felbecsülhetetlen volt 😊)
Ez a csalizós módszer amúgy sokszor bejön. Megjelenik az elsõ gép alacsonyan, és a banda 90%-a már rongyol is lefele a fragért. <#falbav>#falbav>
A tegnapi Corsair-es csatámban is menekülök szintben, vidáman jön mögöttem az ellenséges vonat (a 4 gépes különítmény). Persze nem értek utól, meg is indult a chat-fight h milyen noob vagyok, gyerünk harcoljak. Én fél óra benyát vittem, a németeknek meg van 20 perces opció. Ekkor nekem még volt 13 percnyim, szal nekik kezdett sietõssé válni a hazaút. BEvittem õket a repterünk fölé, ki is vált a 4-bõl 3, elmentek haza. Na, a legnagyobb szájút ekkor megkergettem istenesen, a P38 meg lelõtte. Be is írtam neki: "Say noob again, MF! I dare you, I double dare you!" <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Aztán a történet úgy folytatódott ahogy alább leírtam. De az érzés felbecsülhetetlen volt 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egyszer tanúja voltam egy igencsak összefogó enemy oldalnak HB-n. (pont az az érdekes, hogy nem full klántagos volt az egész, 1-2 ember volt csak klánból)
Orosz-USA meccs volt (Korea?), ahol szvsz a Yankee-k nincsenek durva emelkedési fölényben. Magabiztosan mentem én is elõre a Yak-1b-vel, már ott voltunk a központi aréna fölött 3500-4000m körül...aztán csak néztünk körbe...sehol senki. Mindenki írogatta, "hol vannak?", percek teltek el, alacsonyan megjelent 1-2 bomber... aztán megjelent az egész piros góc jó 2-3 kilométerrel felettünk.
Nagyon durván megerõszakoltak mindenkit: "Your team has lost all aircraft..."
Orosz-USA meccs volt (Korea?), ahol szvsz a Yankee-k nincsenek durva emelkedési fölényben. Magabiztosan mentem én is elõre a Yak-1b-vel, már ott voltunk a központi aréna fölött 3500-4000m körül...aztán csak néztünk körbe...sehol senki. Mindenki írogatta, "hol vannak?", percek teltek el, alacsonyan megjelent 1-2 bomber... aztán megjelent az egész piros góc jó 2-3 kilométerrel felettünk.
Nagyon durván megerõszakoltak mindenkit: "Your team has lost all aircraft..."
Ha lassan is de lesz olyan opciò HB- n hogy joyosok ellen mész ha akarsz.( persze joyyal) .FRB be nincs sok jet. Válaszd az any opciòt és nem kell többet várnod mint hb- n. max egy perccel.
mert nem nagyon találok.
de magyarul?
Én is kerülõkkel szoktam emelkedni mindig mert versenyezni esélytelen de legtöbbször az is kevés, általában ahogy az elõbb is írtad mindig beszopja az ember a túlerõt 😊
Youtube-on van fent ezer oktatóvideó, szemezgess 😊
Azért annyi nem, de ki mondta, hogy nyíl egyenesen kell odamenni mindenhova? Én szoktam tekerni 1-2 kört a reptér felett, és máris 2K-val magasabban érek oda. Plusz addig a harc is kialakul, csóró németek meg csak lesnek mint a vett malac mikor megjelenek energiafölényben <#eplus2>#eplus2>
van valami oldal ahol, tippeket adnak (magyarul) HB-re, nem csak manõverekre gondolok (pl:vízszintes forgó-olló, vagy yo-yo) hanem hogy ezeket hogy lehet a játékban megcsinálni, és egyéb tapasztalatból eredõ tippeket.
mert én az F4U-val sem vagyok valami hatékony, nagyon nagy boldogság ha 1 kilig eljutok.
mert én az F4U-val sem vagyok valami hatékony, nagyon nagy boldogság ha 1 kilig eljutok.
De mindkettõnek 10 perc kéne hogy fel tudjon menni a magasságba 😄
Mert a P-51 (akárcsak a Mig-3) nagy magassági vadász volt. Ha 7000 felett kéne harcolgatni akkor kijönne a nagyobb teljesítménye. De sajna a harc mindig 2-4k között zajlik...
Az F4U ott az egyetlen használható gép. A mustang még mindig ratyi, habár fordulékonyság tekintetében javítottak rajta valamit.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
sajnos én az USA gépeinek semmilyen fölényét nem érzem.