War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LA-val, illetve jól forduló géppel az simán jó taktika.
nos én igyekszem mindig szembe vagy legalábbis nagyjából szembe fordulni velük.
Az összes többi védõfegyverzetet külön személyzet kezel amire te is át tudsz váltani (F6) de akkor a pilótát nem te kezeled.
A video alapján szerintem te több energiát vesztettél el mint õ, az erõteljesebb manõverezéssel, ezért tudott beérni.
Tegnap elkezdtem játszani eme játékkal és lenne egy kezdõ kérdésem.
Elkezdtem az angolokkal játszani(hasra ütöttem) és a bombázó ágon a második "Blenheim"-el tudok elõre is lõni, viszont a harmadik "Beaufort"-al már nem, holott ezt semmi nem indokolná. Ha velem szemben jön egy gép, akkor automatán elkezd rá lõni valaki, de ez kb. halottnak a csók. Gyanakodtam, hogy a Number of experienced gunners miatt lehet ez a gondom, de akkor a "Blenheim"-el miért tudok mégis elõrefelé tüzelni?
Elõre is kösz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Szerintem tuningoltak, a dora-hoz közeli gépeken. A sárga tier 11.
"...én mindig úgy próbálok védekezni a támadókkal szemben"
Az is mûködhet. Azért nem kedvelem, mert nem tudom mennyivel jön pontosan, és mikor emelkedek 1km környékén belassulhatok annyira, hogy tisztán befog.
Bár a belassulást sokszor használják az ellenfelek, mikor fentrõl éles szögben zuhanok, hogy túlcsússzak rajtuk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szakadnak le tõbõl a szárnyak már ha ránéznek egész jól bírja újra a verést 😊 Persze ha valami komolyabb 30milis vagy nagyobb jön azt biztos nem szereti, 20 milisbõl kaptam most sokat és ha az utolsó pillanatban 100 méterrel a kifutó elõtt nem lövi szét egy seggfej a hátsó vezérsíkot akkor simán le tudtam volna rakni a gépet biztonságosan. De nem tudtam már felhúzni úgyhogy kényszerleszállás lett belõle.
És gondolom ennek köszönhetõen a 78ezres repair helyett "csak" 50810 pénzbe kerül a javítása. Úgyhogy nem tört 100%-ra a cucc.
A lövészek olyanok mint régen, ha olyanjuk van eltalálják a gépeket de nem lehet azt mondani, hogy pengék lettek (tudom azon állítottak, hogy ha én lövök akkor nem szór összevissza - biztos így is van nem olyan látványos h észrevettem volna)
(am a P63 ilyen jó gép?)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Videón pillanatok alatt én lettem az egér:
Nem lett sajnos a legjobb a konvertálás, de a lényeg látszik, pl. ~50mp-nél elveszti az irányt és nagyon bele korrigál mégis pillanatok alatt utolér energiaveszteség nélkül. Végig ami a repben nem látszik 1km-500m közt szambázik a farkamban. Még akkor is utolér, amikor a földközelbe érek és majd negatív G-vel behúzom magam alá. Egy társam észrevette, hogy 5-6km-rõl zuhanunk lefele és megmentett. A gépem 75%-a már piros volt a sok találattól, ami szintén nem észrevehetõ.
A TA-152 ilyen szempontból etalon, egy MIG-9 menekülésre kényszerített, szóval kénytelen voltam kipróbálni mit bír, 970-ig tudtam felgyorsulni, mindenféle remegés és rázkódás nélkül, mégcsak nem is figyelmeztetett, hogy túlterhelném és tökéletesen irányítható is maradt. Amúgy húztam már neki 800 körül olyan manõvert, amit ott nem sok gép tûrne el. Persze az MM sajnos elég kegyetlen vele és az esetek 80%-ban jetek ellen kellene harcolni..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amúgy nem baj hogy ennyire tré az árkád, egyre többen vesznek erõt magukon és a kezdeti szopások ellenére inkább játszanak HB-t, ergo kevesebbet kell várni. Tegnap Spit Mk.Vb-vel lecsaltam, kijátszottam és kilõttem egy Dorát, ami kb. egyenrangú élmény azzal mint amikor 8-10 gépet lemészárlok árkádban, sõt, annyit is fizet.
Illetve single missionban kipróbáltam a G-2trop messert. Az sem tett rám jó benyomást.
Valamit sikerült jól belõniük Gaijin-éknak.

Hidd el egy ideig én is csak árkádoztam, mostanában csak HB-om
Jobban jön a pénz és az xp is...
GTA V (*.*)
A rakétákat még nem próbáltam, de joy-al néhány gépen esélytelen eltalálni bármit is.