War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen lõszert érdemes rakni a német és amerikai ágyúkba/géppuskákba arcadeban?
A decalok tükrözését még mindig nem csinálták meg normálisan vagy csak én nem értek hozzá? Úgy értem ha pl felrakok egy szájat a gép egyik oldalára az a másikon tükrözve az ellenkezõ irányba néz :\
Kész az ebéd, gondoltam kilépek a HB queue-ból, erre lefagy az egész.. remek.
Hogy mi alapján kerül valaki a PUMA-ba és mi alapján a PUMA2-be azt meg megmondja majd valaki hozzáértõ, ha akarja. 😊
Separate leaderboard for Squadrons added: Arcade Battles, Historical Battles, Full Realistic Battles. Current leaderboards have been wiped.
Several Fixes in HB missions
Several game client's crashes fixed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnálnám, ha ez bug lenne, mert igen sok értelme lenne ennek az opciónak.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Némi ellentmondás van a kijelentésed és a kérdésed között - vagy eddig mindig lelõttek mielõtt leszállhattál volna? Bal alsó sarokban mutatja hogy mennyi idõ a javítás és az újratöltés. Amúgy ha pl. egy légigyõzelem után kilépsz akkor NEM ugyanannyi pontot kapsz mintha bent maradtál volna, számolja a csatában aktívan eltöltött idõt is.
legénységtõl és sérüléstõl függõen 30-60 mp kb.
Mert ugyebár ahol egy csepp víz sincs, oda felesleges a torpedó.
Ha kifogy a lõszerem, hogyan tudom újratölteni?
állítsd be a hangárban is azt amit vinni akarsz.
(csak azt sajnálom, hogy érdekes módon megint a németeket alázták, pedig a valóságban pont fordítva volt.)
Separate leaderboard for Squadrons added: Arcade Battles, Historical
Battles, Full Realistic Battles. Current leaderboards have been wiped.
Several Fixes in HB missions
Several game client's crashes fixed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pearl Harbor (az öböl volt a miénk), 12 perce megy a csata. A felállás 1 carrier mindkét oldalon, és egyetlen ellenséges player.
Ez utóbbival küzdöttünk túlerõben, az ellenséges carrier felett. Miután vele is végeztünk, egyszer csak kiírás nélkül megsemmisült az anyahajónk is. Mi van ? Általában elfogadom a vereséget, de itt olyan mérges lettem, hogy majdnem levertem a monitort. És igen, ez is egy bomber vs fighter csata volt, 10 kill -embõl 9 volt bomber. Az ember kidolgozza a belét hogy nyerjen, de mindezt hiába, ugyan is a gép már eldönti a mûsort az elején.
A domination volt az egyetlen tiszta játszma, az 1.31 óta csaláson alapul az is.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill