War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légi ellen air..földi ellen ground.
Sziasztok hosszú kihagyás után visszatértem hogy megnézzem az újításokat és lenne pár kérdésem;

Milyen lõszert érdemes rakni a német és amerikai ágyúkba/géppuskákba arcadeban?

A decalok tükrözését még mindig nem csinálták meg normálisan vagy csak én nem értek hozzá? Úgy értem ha pl felrakok egy szájat a gép egyik oldalára az a másikon tükrözve az ellenkezõ irányba néz :\

Tán a Ruhr map autómata vesztést javítják....or not
Megint patchelt egy kicsit olyan 3 perce, azóta nem tudok játékba lépni HB-n

1.31.35.1 a legfrissebb...

Talán azért mert mögin van egy peccs....😊

"Several game client's crashes fixed"
Kész az ebéd, gondoltam kilépek a HB queue-ból, erre lefagy az egész.. remek.
Magyarok õk is, sõt igazi pumák.
Hogy mi alapján kerül valaki a PUMA-ba és mi alapján a PUMA2-be azt meg megmondja majd valaki hozzáértõ, ha akarja. 😊
tudom mire gondolsz, nekem is gyakorta ez a bajom.
Bug in Fw-190D fixed. Aircraft had 600 kg less weight than historically correct.
Separate leaderboard for Squadrons added: Arcade Battles, Historical Battles, Full Realistic Battles. Current leaderboards have been wiped.
Several Fixes in HB missions
Several game client's crashes fixed

Tudja valaki, mi volt ez a 30 mega, amit megint leszedett a játék?

Azért, hogy biztosra menjünk, dobok róla egy printet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnálnám, ha ez bug lenne, mert igen sok értelme lenne ennek az opciónak.

PUMA2 -t látott már valaki? Magyar "ellen" klán?Vagy késõn érkeztek a névre? (persze lehet hogy nem is magyar)
Köszi a segítségeket!

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Nincs ellentmondás, mindig gyorsan kilõnek, kezdõ benga vagyok, mouse joy-al. Azt az egyszerû irányítást (nem is tudom mi a neve) nem vagyok hajlandó használni 😊 1x-2x kifogyott már azért, de nem tudtam mit kell tenni, és nagy gondolkodásban le is lõttek gyorsan. Egyébként csak 2. szintû vagyok.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

leszállsz. repair time lejárt! Leave the pleane. Ilyenkor beadja a kezdõ képet a repülõddel és válthatsz fegyvert az adott gépen.Majd újra belépsz a csatába. De várd meg amíg megjavít elõször is.
"HB-t és RB-t tolok csak. És ha leszálltam a kifutóra, mennyi idõ míg újratölt? Elég megállni egy pillanatra és már lehet is felszállni? Vagy hogy?"

Némi ellentmondás van a kijelentésed és a kérdésed között - vagy eddig mindig lelõttek mielõtt leszállhattál volna? Bal alsó sarokban mutatja hogy mennyi idõ a javítás és az újratöltés. Amúgy ha pl. egy légigyõzelem után kilépsz akkor NEM ugyanannyi pontot kapsz mintha bent maradtál volna, számolja a csatában aktívan eltöltött idõt is.
nos, ezt sajna nálam is csinálja. én ez ellen úgy védekezek, hogy külön tartok bombázó., és torpedóvetõ gépeket.
Megállsz és bal alsó sarokban kiírja, hogy mennyi ideig tart a javítás illetve újratöltés
legénységtõl és sérüléstõl függõen 30-60 mp kb.
Tudom hol kell, mert a csatamenüben ott van a legördülõ a fegyverzetnél, meg a lõszerfajtáknál is. Viszont nem mûködik. Hiába váltok át torpedóra, marad a bomba.

HB-t és RB-t tolok csak. És ha leszálltam a kifutóra, mennyi idõ míg újratölt? Elég megállni egy pillanatra és már lehet is felszállni? Vagy hogy?

de most azt nem tudod, hogy a csata menüjében hol kell, vagy azt hogy hogy kell?
Ha megvetted a bombát és a torpedót is rá akkor mielõtt beviszed ki kell tudnod választani mit akarsz rárakni. Ha nincs ott a legördülõ menüben akkor valami nem oké 😊
A hangárban oké. De a csata elõtt van lehetõség átváltani bombáról torpedóra, vagy akármilyen más fegyverzetre(ha ki van fejlesztve és meg van véve). Ha pl. már elkezdtem a csatát, de kilövik a vadászom, ekkor úgy döntök, hogy most a bombázóval megyek, még ilyenkor is van lehetõség a cserére, csak nem igazán akar mûködni. Ennek firtatnám a miértjét.
Mert ugyebár ahol egy csepp víz sincs, oda felesleges a torpedó.

AB: Z gomb; HB, FRB: a reptéren.
Arcade-ban magától újratölt, Historical Battles-ben pedig vissza kell menni a repteretekre és leszállni.

Bocs a balfasz kérdésekért, de.... 😉

Ha kifogy a lõszerem, hogyan tudom újratölteni?

a reptéren állva javitás után (gondolom felszállás elõtt is startnál) leave the plane és akkor újra tudod választani a fegyvert. Vagy mielõtt belépsz a játékba a géped alatt látod a fegyvereket felsorolva.Rákattintasz és kiválasztod a neked megfelelõt. Már ha ki van fejlesztve.Mindkettõt nem tudod egyszerre vinni
A kör kezdete elõtt is simán be tudod állítani a fegyverzetet, csak arra figyelj, hogy a gépedre fel legyen szerelve a megfelelõ pylon a cucchoz, ezt viszont a hangárban kell megcsinálni.

De ott hogy? Mert oké, hogy az egyiket beállítom, de mindkettõt hogy lehet vinni? Meg elvileg csak a csata elõtt derül ki, hogy kell -e nekem torpedó, vagy jobban járok a bombákkal.

ezt már velem is megcsinálta.
állítsd be a hangárban is azt amit vinni akarsz.
igen
Ha kilõnek a csatában és egybõl kilépek, ugyan annyi xp-t és egyéb pontot kapok, mintha bent maradok és megvárom a csata végeredményét?

Elvileg a csata elõtt(ha jól értelmezem), lehet változtatni a lõszerfajtákon, pl nem bombát akarok dobálni, hanem torpedót. Mitõl lehet, hogy megváltoztattam, de mégsem a torpedót adta be, hanem a bombákat?

nagyon jó!
(csak azt sajnálom, hogy érdekes módon megint a németeket alázták, pedig a valóságban pont fordítva volt.)
Bug in Fw-190D fixed. Aircraft had 600 kg less weight than historically correct.

Separate leaderboard for Squadrons added: Arcade Battles, Historical

Battles, Full Realistic Battles. Current leaderboards have been wiped.

Several Fixes in HB missions

Several game client's crashes fixed
Coral Springs
Nyavalygok pedig nem kéne, a csaták kb 70% -ában a nyertes oldalon vagyok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Még hogy nem csal a gép. <#nevetes1> <#levele> Nem hallucináltam amikor írtam anno, hogy a destroyer -ek csak úgy eltûntek elõlem.

Pearl Harbor (az öböl volt a miénk), 12 perce megy a csata. A felállás 1 carrier mindkét oldalon, és egyetlen ellenséges player.
Ez utóbbival küzdöttünk túlerõben, az ellenséges carrier felett. Miután vele is végeztünk, egyszer csak kiírás nélkül megsemmisült az anyahajónk is. Mi van ? Általában elfogadom a vereséget, de itt olyan mérges lettem, hogy majdnem levertem a monitort. És igen, ez is egy bomber vs fighter csata volt, 10 kill -embõl 9 volt bomber. Az ember kidolgozza a belét hogy nyerjen, de mindezt hiába, ugyan is a gép már eldönti a mûsort az elején.
A domination volt az egyetlen tiszta játszma, az 1.31 óta csaláson alapul az is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igen aki nem szokot fülkébõl játszani az meglepõdik milyen esõben/éjszaka/felhõben játszani.Néha a levegõbenmaradásra megy el a figyelmem 99 % a 😊..És van aki ilyenkor is könnyedén mészárol.
bardocz
Most elõször húztam fel a grafikát, és a felhõk között így nem picit rosszabb a kilátás, de tény, hogy nagyon jól néz ki. Még ez is hátráltatott😄
Ja és nincs pm, nehogy meg oszd!
Továbbra is szánalmas vagy.Vajon miért is írogatsz?
Ha elég közel vagy akkor van kék szöveg /illetve pont az ai-nál.Olyan 700 m körül. Ez szívás ha elkezdesz üldözni német oldalon egy P47est aztán kiderül hogy "captured" gép és veled van.Minden gépet úgy kell megközelíteni hogy ellened van (hacsak nem olyan felépítésü amit felismersz és tudod hogy veled van)Én elõször onnan tudtam meg hogy hol az ellenfél hogy lelövésem után megmutatta a gyilkost 😊. Nehéz és szokni kell de itt itt egy kill jóval többet ér...nekem. Persze vannak profik akik minden mecssen vagy 2-õt leszednek...na az nem én vagyok.
bardocz
Kipróbáltam, pikkpakk kilõtték a pilótám. A játék tök faszán kezeli, ha a gázt tengelyre rakom. Leginkább sehogy, késik, nem ott áll meg, ahol hagyom, rossz. Amúgy jó móka lenne. Ha jól látom a társak fölött ott a kék pont, az ellenfélnél meg semmi, szóval tudom kit kell lõni.
Tessék kérem videózni! Kicsit jobb mint a wot videói...szerintem 😊http://warthunder.com/en/news/178/current/
Olyan mint HB-ban. Az irányítás nehezebb...meg minden 😊
Fellner
Kövi héten biztos ki kell jönnie, ez a második hét és két hét volt a határidõ, ja amugy marha jó lenne már veszek vagy 20 gépet😄

Még szintem sincs meg hozzá, de alapvetõen semmit nem veszek az eco peccsig.
ja, az jó lenne. kénem most már normális kereset is unom hogy a jéáték kezdete óta 6000-7000 lionos köreim vannak.
bardocz
FRB-ben milyen a DM?