War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repül még valaki HB-t Hellcattel? Egyszerûen nem tudok mit kezdeni vele, rémesen gyenge a fejlesztett motorral is, ráadásul rosszul fordul. Az alap Corsair, a 109F, a Hien mind sokkal jobbak, jobban is megy velük.
Azt valakinek sikerült kitapasztalni, hogy ha pirosra lõtték a motort és villog, lehet-e valahogy hazavánszorogni, vagy mindenképpen leáll? Nekem eddig mindig átváltott feketére és elszállt.
Azt valakinek sikerült kitapasztalni, hogy ha pirosra lõtték a motort és villog, lehet-e valahogy hazavánszorogni, vagy mindenképpen leáll? Nekem eddig mindig átváltott feketére és elszállt.
Olyat vigyél amivel szeretsz és tudsz játszani (fák szintjén repülni és bombázni, élesen fordulni abban a magasságban).
HB-be milyen nem prémium bombert lehet vinni?
Semmi extra nincs benne, van célkereszted wellingtonnál bombázásra, csak a kedves vadászok fûrészelnek el elõbb mint arcade-ban....
Ezért lenne érdemes kitanulni a HB bombázást.
sajna nem igen szeretem, nincs is hozzá érzékem, no meg sajna arcadeba is átlagban csak 2-3 gépet tudok leszedni HB-ben meg általában én vagyok az elsõ akit lelõnek.
No igen sokat keres, de ha sok körön át farmolsz, és neadja az ég nálam tegnap egész nap sicily volt....... egy kicsit unalmas lett a végére....
de meglett a g-2 nagynehezen(csak a gunnerek ne lennének olyan puhapöcsûek)😊
de meglett a g-2 nagynehezen(csak a gunnerek ne lennének olyan puhapöcsûek)😊
Hehe, nekem ma az összes duplázó köröm az lett, hogy minden HB játék elején valami zoomolós egérhuszár 800 méterrõl 1 shotolt😊 asszem csak a ruszkikkal volt tisztességes duplázós csatám.....
HB-ban a bombázást a prém Wellingtonnal nem nevezném sem egyszerûnek, sem unalmasnak. Amúgy még mindig az a legjobb pénzfarm gép a játékban.
na oroszokat ne is mond..😄
tier 4 amcsi..(már mindennek próbálkozok xD)
amirõl múltkor beszéltünk az ellenfél csapatának a fele chaika 7000 méteren mint a szúnyogok..annak se lett szép vége mondanom sem kell 😄
tier 4 amcsi..(már mindennek próbálkozok xD)
amirõl múltkor beszéltünk az ellenfél csapatának a fele chaika 7000 méteren mint a szúnyogok..annak se lett szép vége mondanom sem kell 😄
Jaja ha nem szereted a bombázást , meg az unalmat, akkor a wellington nem neked való....
"bedobott japán térképet 4 N1K "
Az RU-val is gigantikus szopás 😄
Az RU-val is gigantikus szopás 😄
Mindenkinek magának kell kifejleszteni a stílusát, nem lehet bele látni a másik fejébe 😊
Itt már írtunk párat. Ha megtalálod jönni fog a lion.
Itt már írtunk párat. Ha megtalálod jönni fog a lion.
Én most egyszerûen nem tudok mivel menni mindennel csak szopóágon vagyok ma 😊
Elõbb p-63al mentem bedobott japán térképet 4 N1K 8ezer méteren jött szembe velünk mi csak 6ezerig tudtunk felmenni addigra 😄 aztán mészárszék
Elõbb p-63al mentem bedobott japán térképet 4 N1K 8ezer méteren jött szembe velünk mi csak 6ezerig tudtunk felmenni addigra 😄 aztán mészárszék
köszönöm!
A leg-költséghatékonyabban? német wellingtonnal......
Tudod, a free to play játékok kerülnek a legtöbbe<#hamm>#hamm>
40-50-80k lion egy kör (prem-el) a javítása meg 1500 lion.
Tudod, a free to play játékok kerülnek a legtöbbe<#hamm>#hamm>
40-50-80k lion egy kör (prem-el) a javítása meg 1500 lion.
Nem veszel semmit és nem löveted le a gépeidet. 😄
azt valaki eltudná mondani, hogy kereshetek normálisan, mert a 950.000 lion készletem 12 szinten nem valami jó.
köszönöm!
köszönöm!
Semmi extra: kell hozzá paypal, meg jó euro árfolyam<#eplus2>#eplus2>
a játékban fönt jobbra kicsi kosár, store, kiválasztod a pack-ot, megnyílik egy böngészõ ablak, kifizeted, élvezed😊
a játékban fönt jobbra kicsi kosár, store, kiválasztod a pack-ot, megnyílik egy böngészõ ablak, kifizeted, élvezed😊
Ejj lebuktam, ahhoz külön vettem eaglet....... kövezzetek meg<#beka2>#beka2>
számomra is elég jónak tûnik a játék hogy fizessek, de a WOT-ban is csak kétszer fizettem.
+nem is nagyon tudom hogy a pack vásárlás hogy megy.
+nem is nagyon tudom hogy a pack vásárlás hogy megy.
mé nem wellingtont vettél?😛
Jó, persze így is lehet, hogy csata közben gépváltáskor beállítgatom mindegyiknek, csak nekem ilyen nagy igényeim voltak, mert azt hittem külön menti ezeket a beállításokat.
Nu én meg az aktuális wot pénzt(amit játékra szánok egy hónapban) annó befektettem egy peshka starter pack-ba, és a hozzáadott eagle-bõl pedig megvettem az amcsi bf-et....
Én úgy fogom fel, hogy támogatom a fejlesztést, nem bántam meg, ez a játék eddigi tapasztalatom szerint meg megérdemli.
És nincs ideg mint a wotban... a vérnyomásom tartósan helyre állt<#alien>#alien>
Én úgy fogom fel, hogy támogatom a fejlesztést, nem bántam meg, ez a játék eddigi tapasztalatom szerint meg megérdemli.
És nincs ideg mint a wotban... a vérnyomásom tartósan helyre állt<#alien>#alien>
Na wazzeg okos akartam lenni, és linkeltelek saját magadhoz<#nevetes1>#nevetes1>
LOL
LOL
Biztos az én hozzászólásom akartad linkelni? Egyébként tudom hol lehet állítani, csak mindegyik gépre beáll ugyanaz az érték. Ez az, ami zavar.
nem fizetek a játékba, és nem is tervezem. mondjuk lehet hogy ezért nincs a tieremhez képest kicsi vagyonom.
hehe az us ágban a legjobb a bf109f4😊 a többit hanyagolom😊
komolyan mondom, ez az US ág elveszi minden életkedvem.
lásd ezt a posztot: #14524
na itt lehet állítani(õ éppen a fegyverzetet választja)
na itt lehet állítani(õ éppen a fegyverzetet választja)
Ha a game options-ban állítod, akkor az lesz mindegyik gépre, de HB-n (lehet, hogy arcade-ban is) mielõtt belépsz a csatába lehet állítani igény szerint géphez és az adott pályához.
Ha a tûzerõ összetartást állítgatom, akkor mindegyik gépnél arra az értékre áll be, amire az egyiknél állítottam. Másnál is így van ez?
Tele van jó opciókkal ez a játék, csak nem mindegyik mûködik, remélem javítják majd ezeket <#hehe>#hehe>
Tele van jó opciókkal ez a játék, csak nem mindegyik mûködik, remélem javítják majd ezeket <#hehe>#hehe>
Az Airacobra is visszaránt újabban ha lövök az ágyúval.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hah lövök a 109-es 3 ágyújával, mint a rakéta elkezd gyorsulni hátrafelé az airfielden. 😊
Az utóbbira voltam kíváncsi, kösz <#eljen>#eljen>
ezt én is tudom.
Oda szállsz le, ahová akarsz, akár egy mezõre is, minél inkább egyben marad a gép, annál kevesebbet kell fizetned a javításért. De újratölteni és kijavítani csak az induló reptéren fogják.
Ha megvan a szint akkor test flight-ra el lehet vinni bármilyen repülõt, gondolom ez még nem változott meg 😊
hát az biztos hogy nem néz ki rosszul, és én is kipróbálnám free flightben, de drága nagyon.
már megvettem,de elfogyott a free repair😄 azért,mert Istencsászárul néz ki és nagyon debasz😄
ha ennyi probléma van a B17-el, akkor miért akarsz azt venni?
kilõttem 2 FW d190-et de leszedtek sajna😊 úgyhogy most megint economy peccsvárás van a B17-el😄
baszki kb 12 napja szerelik a B17 met....mi a rákfranc van? ok most már csak 4600 lion volt ,de bosszantó,hogy ennyi idõ alatt nem csinálták meg mikor 4!! napot ir a repairre....vagy hülye vagyok?😊
A Historical Battles-ben szoktak lenni valahol még közelebb is repülõterek, ahol le lehet szállni, vagy szigorúan csak az a jó, ahonnan indulunk?
nos ez csak az én véleményem. majd remélhetõleg más is ideír, akinek több tapasztalata van a játékról.
én 500-on használom, nekem jó úgy
Szóval akkor sok értelme nincs a lõszerfajtáknak ezek szerint...
Még az is feltûnt hogy a gun convergance is mûködik már arcade-ban azt érdemes variálni vagy jó az alap 500 méter?
Még az is feltûnt hogy a gun convergance is mûködik már arcade-ban azt érdemes variálni vagy jó az alap 500 méter?
nos, én légi célok ellen való összeállítást teszek be. ha ilyen nincs akkor hagyom alapon.
de szerintem nincs nagy eltérés a lõszerfajták közt, ezért ha spórolni akarsz valamin akkor ezen lehet, mert felsõbb kategóriákban már elég drága.
de szerintem nincs nagy eltérés a lõszerfajták közt, ezért ha spórolni akarsz valamin akkor ezen lehet, mert felsõbb kategóriákban már elég drága.
Néha 3*30 mm-el sem sokat lát belõle 😊 (Nem bírtam ki, felszereltem)
Sikeres "köpet" olyan mintha eltalálná egy yak9 3x + 2*13 mm.
Sikeres "köpet" olyan mintha eltalálná egy yak9 3x + 2*13 mm.
Üdv!
Arcade-<#eplus2>#eplus2>ban mókás dolog a stealth ammo, azt sem tudja a kuncsaft ki lõtte le és honnan
Arcade-<#eplus2>#eplus2>ban mókás dolog a stealth ammo, azt sem tudja a kuncsaft ki lõtte le és honnan