War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem dohányzom, és nem iszom.
nem ezért nem akarok fizetni még a játékba, hanem azért mert még nem tartom elég kiforrottnak ehhez.
Coral Springs
Premium -al a 7000 Lion már dupla lé. Az a havi 1-2 ezer Ft nem hiszem hogy lehúzza a családi kasszát, maximum eldobod a cigit néhány napra.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
<#kerdes>

Te ezt regényt most minek, vagy mire írtad ? Ha "nem haragszol" az elsõ mondatnál nem olvastam tovább.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bardocz
Értem, köszi!
A propeller forgómozgása okozza az állandó lassú döntést oldalirányban, ki kell trimmelni hogy megszûnjön.

bardocz
Ezt a motor tengelyének a forgása okozza, ugye?
igen
bardocz
FRB-n normális, hogy a gép folyamatosan fordulni akar az egyik irányba?
arra én is kíváncsi vagyok.
Én a tankos részt várom.
rendben, bár még szerintem lesz a játék még jobb.
ha nem akarok semmit venni akkor nem 😊
És ha ez sokáig így marad megyek napi 2 kört vagy rá sem nézek csak havi 1szer...
pedig hidd ell hogy majd kell, a pénz.
HB-n mentem vagy 8-10et össz vissz de nagyon nem nekem való.
Lóvét meg leszarom. Nincs sok de meg sem próbálok farmolni csak vinné el a maradék kedvemet is.
megjelent az elsõ counter strike-os hülye gyerek a wt-ben, a "camper" szóval illette az egyik csapattársamat. 😊

Más. Mondtak valami értelmeset a dev Q&A-ban tegnap?
Szerintem azon a tieren/tiereken nincs a Beau-nál jobb alternatíva, ezért viszik. Még az F4 Messzernek is meggyûlik a baja vele.
"Baun állítottak valamit? Majd mindenki azt viszi angoloknál."

Viszik, mert lõ hátra. Én azóta tapasztalom, mióta a peccsben javítottak a bomberek manuál gunnerének a pontosságán.
Baufighteren 10 hit KI45-bõl...le se lassult..
A20 -on szintén csak KI61...legalább füstölne a qrva életbe..
(HB mindkettõ) Baun állítottak valamit? Majd mindenki azt viszi angoloknál.
az árkádon én is húznék amiket leírtál valóban már túl nevetségessé teszik a játékot...akár lehetne szimpla FPS-is minek vannak benne repülõk amik úgy viselkednek mint egy gyalogos katona😛😮

én azért arcadezom, mert a HB-ben sem tudok egy lionnal sem többet keresni, SÕT. úgyhogy nem igen éri most meg nekem.
a bombák legyilkolásáról nem is beszélve...
am én sem sokszor játszom már a játékkal, egyre kevesebb örömöm lelem benne. (bár errõl nem a játékélmény tehet, hanem az hogy nem tudok keresni a játékban. jó ha 6-7000 liont kapok csatánként, és ez HB-ben is.)
ÖÖÖ.. az 1.29 körül jéátszottam úgy huzamosabban azóta vagy 3szor mentem fel. most megint bepróbáltam és... az arcade egyszuerûen túl arcade. Csak én érzem ezt vagy tényleg lebutították az 1.29 óta az FM-et és minden kurva UFO-skopdik. Mert, hogy sztem nem normális hogy 200 méterees körben megfordulok 600 mellett meg a bombûázó 300 méteren belül fordul körbe, kimanõverezi a vadászt a vadász 120nál is a levegõben marad meg forog össze vissza még hát...
basszus. peleiu map :egy M.C2000-sel mentem egy A20G ellen és NÉGY tárból nem tudtam kilõni, pedig már minden létezõ modulját sebeztem is. erre mióta már vagy 2 perce veszõdök jön egy SU2 és egy sorozatból lelövi.
Én most kilõttem egy SB-2M összes lövészét meg mindent lõttem amit tudtam 12.7es puskákkal de nem nagyon hatotta meg 😊
Közben végig kísért egy p-39, hagyta hogy ha már megcsináltam a nehezét akkor enyém legyen. De nem bírtam lelõni pedig nem nagyon lõttem mellé viszont kifogytam 😄
Szóltam neki h köszi de nyírja ki erre még az assist-ot sem adta oda rendszer xD
na igen annak én is örülnék.
Pfejj, valami MSI videokártyát kéne venni hozzá. Legalább ezt is tudom, kösz!

Akkor csak belefutottam egy mézesmadzagba <#hehe>

nah sztem ma is kapok csetbant😛 annyira kiakasztott megint ,hogy lángolva zuhan tehetetlenûl az általam szarrálõtt repülõ erre a semmibõl egy fáskamra /faszkalap/ belesoroz és nekem már írja is,hogy ASSIST!! meg a lópikulát az az assist az!! naponta többtízezer lion-t szednek ki ezek a gyökerek a zsebembõl! miért nem lehet rendesen megcsinálni a pontozást!!

Ezt valami akció mellé adták és csak úgy lehet megszerezni azért ajándék (gift) repülõ.
Pl az amerikai Invader-t csak valami laptop vásárlós akcióval lehetett megszerezni anno. Aztán késõbb osztogattak kódokat hozzá de ez már más történet 😊
A lényeg, hogy ajándék gép valamilyen csomag mellé amit megveszel.
Üdv! A brit ágon van egy D.521 nevû fighter, ami elvileg prém, de "gift"-ként van feltüntetve. Tesztrepülésre tudok menni vele, de szolgálatba nem tudom állítani. Vajon miért?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elõfordulhat, hogy az elõtte lévõket kellene elõbb megvenni?

Coral láthatólag te még mindig nem érted, de ez nem meglepõ ,na még 1x majd lassan írok, hogy biztosan felfogjad:

Egy csapat játékban te láthatólag nem akarsz csapatban játszani, és te tudsz mindent a legjobban, te értesz mindenhez, és aki ennek ellent mond az hülye.Hidd el ha nekem lenne klánom a közelébe nem engednélek.Egyébként is minek neked klán?Elmondásod szerint mindig egyedül játszol, és mindig arcade-ban.Gondolod hogy a komoly késõbbi kláncsatákat a játszótéren(arcade) fogják tartani? Mert én nem hiszem.
Szóval miért is akarsz te klánba lépni? És miért nem tudod feldolgozni agyilag, hogy valahova egyszerûen nem ütöd meg a mércét(mondjuk emberileg?)?Tudod, az e- pénisz himbálása nem minden esetben elég, valamikor csak azt mutatja, hogy milyen baromi sok szabad idõd van, meg hogy türelmesen tudod az egeret terelgetni...

uff, én szóltam, és most várom tõled a sértegetõ válaszokat a hozzá nem értésemmel kapcsolatban, egy kis e-pénisz himbálást(esetlegesen az adatlapom kielemzésével), és végszóként a mindenki hülye csak te vagy helikopter zárósorokat.

Barátok miatt, akik tolják még. Néha velük tartok néhány kör erejéig.

Ráadásul a legújabb peccsben a beadott KILENC új artira veri magát a WG, miközben a játékosok nagy többsége utálja az artikat.
Csak egy kérdés:

Mért nem törölted már le az egészet a francba? 😄
World of Tanks... az imént mentem egy csatát tier8ban, egyzászlós ensk pályán. Én egyedül harcoltam a városban a zászlónál, leosztottam 1700+ damaget, persze gyorsan legyûrtek. A Siemanoob csapatom pedig a mezõn kempingezett. Persze vesztettünk, és így kaptam az erõfeszítéseimért 300XP-t. A következõ tankot 168.700 XP-be kerül kifejleszteni. Van még kérdés?

Egy rossz vicc az a játék a War Thunderhez képest, mind technikai, mind gazdasági, mind élvezeti szempontból. Plusz rohadt idegesítõ.

Coral Springs
Ha TS helyett ezt akkor a játékban is megosztottad volna velem, ha rendesen kitértél volna további részletekre is amikrõl nem tudok, elkerülhetõ lett volna a felesleges vita. Akkor teljesen mást szûrtem volna le, és nem azt hogy egy nem túl jelentõs fanklubba nem vesznek be csak azért, mert játék közben inkább meghallgatok néhány jó zenét, mint hogy másokkal pofázzak a semmirõl. Viszont ha ilyen szinten toljátok, minden tiszteletem, és sok sikert. <#eljen>

Coral Springs
Ma eléggé szopóágon vagyok, ennek ellenére nem egy lucky shot összejött. Utolsó töltény a cannon -ban, az ellenséges gép ~700 méterre, nem is láttam hogy hova de ellõttem, aircraft destroyed. Mondom jól van, anyámat épp emlegetik.

jó ez, rendesen felépített rendszernek tûnik
Egy játékos akit PUMA2-nek hívnak.
+Jegyzem meg kérdésemre azt mondta õk a profik a PUMA meg a gyakorló...
Persze lehet csak vicc volt és nem is magyarok...de kiváncsi vagyok
Ok. De ki a PUMA2?
Itt mindent megtudhattok.

https://docs.google.com/document/d/1yqwYkgUGJsfR3G-xa_B4uVwye9yg09_BTVzqrciXHxI/edit?pli=1
Pedig nem kell hányni. Nincs elitizmus, nem vagyunk nagyképûek, egyszerûen mindenki a statja alapján van besorolva. Aki akar, repül velünk, aki meg nem akar, az nem. Nem kényszer.

Nyilván vannak/lesznek más klánok is.

Ennek semmi köze az elitizmushoz. Nem lehet 100+ embert egy században koordinálni. Pont azért van 3 század, hogy a kezdõ is bekerülhessen a PUMA századba még akkor is ha éppen 3 napja repül és max lvl 2-3 gépe van.
Szerinted, eredményesen tudna egy tapasztalatlan lvl 2-3 ember együtt repülni azzal aki mondjuk egy lvl 14-es gépet vezet? Ugye, hogy nem. Pont azért van több század, hogy mindenkinek legyen ideje és alkalma megismerni a játékot és azonos szintû playerekkel csapatban együtt repülni.
Minél magasabb szintû és tapasztalatú lesz úgy kerül egyre feljebb a századokban és rangfokozatokban is. tizedestõl az ezredesig
Fellner
Prémmel lehet , hogy kellene de f6f az valami szar meg gondolom a hellcat is , de mivel prém ezért kéne😄

Belem kihányom az elitizmustól 😊
Pláne hogy (még) mérhetõ elõnnyel sem jár.
Ezek szerint õk a közepes képességû század.

Dragunow:
Van átjárás? Tehát ha valaki jó a 103-ban az felkerülhet a 101-be? Illetve ha rosszabbul teljesít megy 101-bõl 102-be?
a PUMA2 az ki?
Van 101. 102. és 103. PUMA vadász század. Mindeki PUMA de külön századokban. Mindenki a repülési képessége szerint kerül be a századokba. A kezdõk a 103.-ba a legjobbak a 101.-be.