War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem vagyok nagy barátja a románoknak, de a közeledõ szövetségesek okán az olaszok is oldalt váltottak, nem?
bár az a vicces és ez egyben utal a készítõkre is hogy az IL2-senek a valóságban kísérõvadászokra volt szüksége, a játékban meg mindenkit lealáznak vele.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Jobb ha alacsony sebességen még azért a levegõben marad a vas és lehet irányítani 😊
Ha 160-180as sebességget tartod kb akkor nem lesz gond.
Arcade-ban meg nyilván még nagyobbak a határok ott annyira sem kell figyelni csak ne ilyen 300-as tempóval gurulj rá mert akkor nem fogsz megállni 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azt hiszem nem maradt egy négyzetcentiméter ép része mégis simán hazament vele lol
A britek szerencsére nem használják tömegesen a tempestet, pedig az is túl emelkedi a németet.
Párszóban pedig: elkezdesz ereszkedni, sebességed lecsökkented 200 körülire (gyors leszállás 😄), elõtte kiengeded G betûvel a futómûvet majd F betûvel átállítod a flaps-et landing-re ezzel is csökkentve a sebességet folyamatosan, mikor földet ér a futómû nyomod folyamatosan a fékezést. (CTRL vagy S billentyû attól függõen melyik beállítás) De ezek a lehetõségek már gép függõk. Lényeg, hogy árkádban foglaláshoz nem kell leszállni csak futómûnek kell érintenie talajt, míg el nem foglalod.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
most p-47el felmentem 7500méterre kényelmesen..akkor láttam h a csapat fele az Ai bombázókat támadja.. mondom fasza élbõl bukta kör legalább megnézem mi a helyzet. Láttam is 5-6ezer méteren az egész japán csapatot kivétel 2 N1K-t jóval fölöttem és zuhantak is már rám xD
Na most ezekkel tényleg nem tudom mit lehet csinálni. Rohadtul emelkednek, jól fordulnak, ahogy eddig tapasztaltam 750es zuhanás sebességet simán tartják és utána se nagyon lassulnak vissza, és hát a fegyverzet sem piskóta 😊
Ezek tényleg ilyen na és most mi a ****? xD
a C-t szokták leufózni a "németek" 😊
az A-val nem repültem sokat de nagyon úgysincs sok alternatíva.
elvileg a p-38nál és a b-17nél is ilyen, majd kipróbálom

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De külön neked felveszek majd egy olyan videót is, ahol nem ég a hajó.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Jelenleg az arcade játékosok tartják el a WT-t ott is kell a bugmentesség. Itt nem az FM, DM-re gondolok, hanem a játékmenetre.
(Szerencsére eléggé a szívükön viselik a devek a HB sorsát.)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Árkádba meg tegyél be egy bombázót valamelyik slotba, oszt le is gyõzted a nagy és láthatatlan ellenséget, a szétalgoritmizált MM-et 😊)
Nekem meg csak vadászgépeim vannak, adsz valami ötletet hogy választhatnák ki egy bombázót ? Túl hülye vagyok hozzá.
FRB-n ahogy nézem a streameket simán elboldogulnak low tierrel, mert pl. nem tudnak rá 10km-rõl BnZ-zni.
Ha HB-ra 2-es tierû gépet viszel, mert ahhoz szottyan kedved az még nem jelenti azt, hogy alanyi jogon 2-es tierû gépeket fogsz ellenségnek kapni 😊 Amíg vársz szépen láthatod, hogy milyen tierû gépek várnak még csatára, ez alapján elõre jelezhetõ, hogy miket fogsz ellenségnek kapni..
Nyerni akarnak, vagy nem? 😊) Te is Cobrával mentél, ha jól látom. Fogd fel úgy, hogy nyugisan szemezgethettél az ellenség közül egészen addig míg vesztettetek.
HB-ra meg ne Buffaloval menj, mert oda senki nem megy T2-es géppel, naná, hogy az MM a nagyok közé tesz 😊)
Amúgy a képeken bomber vs fighter csatát lehet látni, jelenleg minden második csata az.
Az árkád miatti sírás-rívást komolyan betiltanám a fórumon. Járhatna érte 2 nap bann 😄