War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Teljesítmény/érték arányban két kitûnõ gép van a GER G-10 (oneshot-ol 3x30mm-el) és az US Corsair (sok lõszer, sok üzemanyag, nagy sebesség).
JAP ebben a peccsben nagyon papír pedig bírom õket. Angolt nem tudom hogy mennek, csak annyit, hogy németek ellen egyedül szúnyogok.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Újrakezdtem a játékot, megint az orosz vonalat erõltetve.
Régebben, sokan írták a fórumon, hogy mekkorákat lehet a bombázókkal aratni, valamint pénz és xp farmolásnak sem utolsó dolog.
Így nemrégiben beszereztem egy vaskosabbnak tûnõ bombázót, ám meglepetésemre, mindössze 2 db 250 kg- os bombát képes ledobni. Mondanom sem kell, ez nem sokra elég, ha az 1 perces újratöltési idõt is belevesszük.
Kicsit feljebb, 11-12. szint környékén találtam pár igazi vasat, melyek 15-20 db 100 kilós bombákkal rendelkeznek. Jól sejtem, hogy a veteránok ezekrõl csevegtek? <#kacsint>#kacsint>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
de ha ilyen körök jönnek a kiscorsair-rel akkor azt mondanak amit akarnak, mondjuk az más kérdés lehet, hogy én elõbb repülgettem corsair-rel mint õ elkezdett játszani és ezek mindig is ilyen gépek voltak nem nagyon matattak velük a fejlesztõk utólag.

Sosem szembesültem GER-el repülve ilyen hordákkal. Talán mióta a kisebb kaliberrel is könnyebb sebezni jobb lett a hatékonysága.
Mondjuk jobb is. 😊 109-ben ülve mindig nehéz ellenfélnek éreztem õket.
Coral Springs már mém lesz itt lassan, bár be kell látni tett érte. 😊😊
Én csak olvasgatni jöttem de látom szájkarate van.
Aki teheti vegyen Spitfire MKIX-et, eszméletlen jó gép...😊
uccsó hsz az oldalon
Ha nem bug..akkor?
A videómat megosztottam az official -on is, és írja egy csávó hogy nem fedeztem fel semmi újat, ez egy ismert probléma. Itt a topikja a témának, és ahogy látom alfa teszterek is megszólaltak, hát ennyi.

Lehetne jobb stat, de életszerû a ma délutánról.
a wellington meg az életben nem fog 680-al emelkedni....
hiába mutatja az én sebességem szerintem valami szerveroldali ghost pocket loss van,mert olyan mintha nem is lenne sebességem...mással nemtudom magyarázni,hogy egyáltalán egy cm sem közeledek egy függõlegesen emelkedõ bombázó irányába miközben én zuhanóban majdnem maxon suhanok....ez rengetegszer elõfordul sima csatákban is a forgolódó dogfightoló ellen 2-3 km re van tõlem én meg nem közeledek vagy csak rohadt lassan pedig vagy zuhanok vagy vizszintesen zakatolok csõgázon😛
második köröm 7 kill 15 földi kill 1 halál....
ebben a játékban CSAK a szerencsén múlik,hogy mit teljesítessz.....
az SBD dautlessel is arattak légi gyõzelmet a zero ellen, mégsem lövi halomra a népet.
(ha kell az SBD-rõl szóló filmet belinkelem.)
Ahol el kell foglalni ott nem vagyok benne biztos de úgy rémlik régrõl, hogy ott is mûködik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olaszország helyzete egész más volt mint Romániáé.