War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Nos lehet, hogy FRB-ben ez a helyzet ott nem próbáltam. Valószínû mivel ugye a HB nem teljesen reális ezért lehetséges, hogy nem teljesen úgy viselkedik. Az IL2-t és ezt a játékot csak az FRB játék esetében érdemes teljes mértékben összehasonlítani.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pedig hátrányosan kéne neki, il2-ben pl a repülõ téglává avanzsálta az amúgy tök jól repülhetõ gépet. Igaz a La7 akkor is überelte, simán hardcore-buttsex lett a vége ha nem magassági fölényben értünk oda hozzájuk.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

<#eljen><#eljen>

Pluskast
Nem igaz, nem befolyásolja hátrányosan. Nálam a 2 db 13-as 1 20-as és 2 30-as kombináció van fent és nagyon jól repülhetõ a gép. Olyannyira, hogy ma már ha némettel megyek HB-ba csak ezt használom. A csatánkénti 2 kill az esetek 90%-ban megvan. Szóval csak ajánlani tudom!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

De ahhoz hogy 3x30mm-es unlockolva legyen kell másfél milla xp, La7-B20 meg simán kivásárolható ÉS nem a szárnyon hanem a törzsön vannak a gépágyúk. Mindegy egyelõre, van most ugyan három millám, de nem kötelezõ még elköltenem. G-10-rõl azt olvastam hogy eléggé hátrányosan befolyásolja a repülési tulajdonságait a szárnygépágyú, többen visszatértek a default fegyverzetéhez, ami elég gyenge szerintem.
3x30mm-el mi mást kéne csinálnia? 😊) Amit az betalál annak reszeltek <#eplus2> 20k javításért egy álom.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Ezt szépen benyalta. (Bulge map)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem jobb annyival az LA7 mint amennyiért javítják. Motor (climb) és a zuhanó sebesség valamivel, de nincs 25000 lion a különbség. Túl drágák a RU gépek, ott drágulnak ahol jók lennének.

Teljesítmény/érték arányban két kitûnõ gép van a GER G-10 (oneshot-ol 3x30mm-el) és az US Corsair (sok lõszer, sok üzemanyag, nagy sebesség).

JAP ebben a peccsben nagyon papír pedig bírom õket. Angolt nem tudom hogy mennek, csak annyit, hogy németek ellen egyedül szúnyogok.
Hehe, négy kill az már szép. A sorban középsõ Corsair is jó nagyon, bombázót remekül tarkón lehet csapni a rakétájával fentrõl. Ma én is repültem Corsairrel párat, igaz hogy japánt, de ilyet. Lavórkával volt ma háromkilles köröm, bár továbbra sem nagyon érzem a gépet, addig meg nem akarom a La-7-et megvenni amíg nem vágom rendesen a La-5-öt. Pedig már van annyi lém hogy a háromágyús La-7-re is fussa.
téged mik ellen rak be? engem 2. k9rre is 12-14-es BF ek ellen rakot amik megújjazták a Corsairjeinkett 5 perc alatt_P

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

FishNoRba
Sziasztok!

Újrakezdtem a játékot, megint az orosz vonalat erõltetve.

Régebben, sokan írták a fórumon, hogy mekkorákat lehet a bombázókkal aratni, valamint pénz és xp farmolásnak sem utolsó dolog.

Így nemrégiben beszereztem egy vaskosabbnak tûnõ bombázót, ám meglepetésemre, mindössze 2 db 250 kg- os bombát képes ledobni. Mondanom sem kell, ez nem sokra elég, ha az 1 perces újratöltési idõt is belevesszük.

Kicsit feljebb, 11-12. szint környékén találtam pár igazi vasat, melyek 15-20 db 100 kilós bombákkal rendelkeznek. Jól sejtem, hogy a veteránok ezekrõl csevegtek? <#kacsint>

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

minket lemostak a G10 sek...:S😞(

Most megszólt egy csúnya gonosz német bácsi, hogy felszálltam a corsair bandwagon-ra xD

de ha ilyen körök jönnek a kiscorsair-rel akkor azt mondanak amit akarnak, mondjuk az más kérdés lehet, hogy én elõbb repülgettem corsair-rel mint õ elkezdett játszani és ezek mindig is ilyen gépek voltak nem nagyon matattak velük a fejlesztõk utólag.

Coral Springs
Igen, most én vagyok a mumus. Korábban a Zero volt, meg még ki tudja ki. <#smile>

A Korall már most is mém itt a topikban. <#smile>

Elképesztõ. Mióta a corsairt kifejlesztettem, egy team 70%-a annak a különbözõ fajtájából áll :o (Piszkáltak valamit az MM-en?)

Sosem szembesültem GER-el repülve ilyen hordákkal. Talán mióta a kisebb kaliberrel is könnyebb sebezni jobb lett a hatékonysága.
Mondjuk jobb is. 😊 109-ben ülve mindig nehéz ellenfélnek éreztem õket.
Kár, hogy itt nem lehet like-olni... 😊

Coral Springs már mém lesz itt lassan, bár be kell látni tett érte. 😊😊

Én csak olvasgatni jöttem de látom szájkarate van.

Aki teheti vegyen Spitfire MKIX-et, eszméletlen jó gép...😊
Coral Springs
Ui.: Ezt szószerint azért bevéshetnéd a hivatalosba is, kíváncsi lennék rá hogy egy másik közegben hogy reagálnának az emberek. Csak nehogy te legyél az a bizonyos idióta.

Coral Springs
Köszönöm a megtisztelést. Még szerencse hogy egy demokráciában élünk ahol az emberek szabadon gondolkozhatnak, továbbá hogy meg van a lehetõség a publikálására is. Még szerencse hogy te másképp gondolod, de emiatt leidiótázni mást, nem éppen az én szellemi fejlettségemre vall. Persze tudom, a múltkori csetepaté lesokkolta az ide írókat, talán volt akinek az volt a legnagyobb problémája az életben. Mindenesetre felõlem írhat bárki bármit, utálhat is. <#smile>

Ez egy gyönyörü bizonyítéka a szellemi fejlettségednek...és ez nem dícséret volt.
Coral Springs

At the moment it was confirmed that gremlins are indeed something that is not bug. Developers are following this closely. So, thread will be closed

uccsó hsz az oldalon
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/39404-heavy-targets-self-destructing-in-ground-strike-games/page-4
Ha nem bug..akkor?
Coral Springs
Ez pedig a fejlesztõk hozzáállása. Valóban nem egy bug, hisz õk rakták bele.

Coral Springs

Coral Springs

Coral Springs
Olvastad te a #14498 -at ? Láttad a tegnapi videómat ? Beleolvastál a linkelt topikba ?

Igen, valóban van ilyen, de a tegnapi videómon se egy ilyen történik, és a linkelt topikban irkáló emberek sem hülyék. Azt én is még számos történetet elmesélhetnék, például Africa Canyon -ban fedezzük az utolsó pillbox -ot, az összes arra közelítõ gépet lelõjük, azt egyszer csak a pillbox megsemmisül. Se egy robbanás, se egy kiírás arról hogy mi történt, ellenséges gépek egy kilométeres körzeten kívül, egy ellenséges pillbox pedig a pálya másik felén. Láttam már teljesen épp destroyer flottát is megsemmisülni így, fél perc különbséggel sorban süllyedésnek indult az összes. Se egy ellenséges hajó a közelben, sem egy ellenséges repülõ, sem egy kiírás arról hogy mi történt.

Coral Springs
Tegnap egy LaGG–3 -al fordulóztam míg végül egybe nem keltünk, az orosz szanaszét esett, nekem meg csak piros lett az egyik szárnyam.

Van olyan hogy az orrom elõtt lövi ki a tankot a tüzérségünk, miért ne történhetne hasonló hajókkal is? Az AI is irtja egymást, nem csak a játékosok.
Coral Springs
Folytatás a #14498 -ra, második rész.

A videómat megosztottam az official -on is, és írja egy csávó hogy nem fedeztem fel semmi újat, ez egy ismert probléma. Itt a topikja a témának, és ahogy látom alfa teszterek is megszólaltak, hát ennyi.

Na meg is van az UFO1 😊
Nem csak szerencse, de az is kell. Ma életemben elõször megyek HB Airacobra-val, mert szeretnék Corsair-t. Egy win és megvan a leggyengébb változat.

Lehetne jobb stat, de életszerû a ma délutánról.
neeeem vagyok 0 val elsõ.....úgy értettem a mai elsõ körömben 5 halálom volt és totál 0 pontom...ahová mentem azonnal leszedtek😄 aztán a következõ kötben amit mentem meg szarrálõttem mindenkit mindössze egyetlen gépvesztéssel azt is én basztam el ,mert lefogtam a kamerát és úgy forgólódtam a hegyek közt:_P

Kuban pályán épp a heavy tankok sorát bombázgattam germán wellivel mikor egy 9T lelõtt, én meg leszaggatott szárnyakkal rácsúsztam a közeledõ tankok útja mellé, úgy hogy gyakorlatilag csak a gép törzsének elsõ fele volt egészben. A következõ tíz percben az elõttem óvatlanul elhaladó harckocsikat lõttem a welli géppuskáival, az aljukat és hátuljukat hittelve igen szép pénzt zsebeltem be pusztán a találatokért. 😊
Szevasztok. Erre a mai fan eseményre: a Dávid vs Góliát-ra,kell jelentkezni vagy ez hogy fog mûködni? Lehet már beszéltétek, de most nem keresném vissza. Választokokat elõre is köszönöm
Fellner
Arcade-ban minden lehetséges, mert gondolom ott volt 😄 Az márcsak a csapattársak hülyesége vagy éppen balfaszsága ha nullával vagy elsõ nem?

nemcsak szerencse??? akkor hogy lehet,hogy a nulla teljesitményem után meg full elsõ leszek....közben agyat meg kezet cseréltek bennem az ufók?😄

a wellington meg az életben nem fog 680-al emelkedni....

hiába mutatja az én sebességem szerintem valami szerveroldali ghost pocket loss van,mert olyan mintha nem is lenne sebességem...mással nemtudom magyarázni,hogy egyáltalán egy cm sem közeledek egy függõlegesen emelkedõ bombázó irányába miközben én zuhanóban majdnem maxon suhanok....ez rengetegszer elõfordul sima csatákban is a forgolódó dogfightoló ellen 2-3 km re van tõlem én meg nem közeledek vagy csak rohadt lassan pedig vagy zuhanok vagy vizszintesen zakatolok csõgázon😛

Fellner
Nem csak szerencse kell hozzá, a welli meg megy 680-al ha akar😄

azt meg se emlitem hogy 680kmh val nem érem utól a tõlem 2 kilóméterre emelkedõ wellingont csak mikor 180 fokban megfordul akkor kezd fogyni a távolság! WATTAFUKK?:

elsõ köröm 0 kill 5 halál....
második köröm 7 kill 15 földi kill 1 halál....

ebben a játékban CSAK a szerencsén múlik,hogy mit teljesítessz.....

ezt nem tagadhatom, de az hogy minden csatában (HB-ben is) legyen mindig nem is egy légi gyõzelme azért túlzás.
az SBD dautlessel is arattak légi gyõzelmet a zero ellen, mégsem lövi halomra a népet.
(ha kell az SBD-rõl szóló filmet belinkelem.)
HB-ban is sokszor volt, hogy IL-2vel mentem, és az ellenséges BF-109 úgy gondolta, hogy õ most szemtõl szembe fog támadni(ez már önmagában az amatõrség csalhatatlan jele). Hát kiskanállal kellett összeszednie a darabjait utána. Egyszerûen az IL-2 23mm-eseit páncélozott jármûvek és tankok ellen tervezték, így elég jól megbirkózik holmi repülõgépekkel is.

Nem feltétlenül, az IL-2 nek a valóságban is voltak légigyõzelmei. Bát nem egy jól manõverezõ gép, de ha valaki van olyan hülye, hogy elé kerül, akkor bizony a két 23mm-es gépágyú atomjaira szedi.

"Ahol el kell foglalni ott nem vagyok benne biztos de úgy rémlik régrõl, hogy ott is mûködik." ott is javítanak. a Bf110-semmel a "domination stalingrad" pályán szálltam le javítani. (a poén az hogy (megszámoltam) 4 repülõgép (köztük egy A20G) próbált meg kiszedni, de nem tudtak, és aztán felszállás után egyet ki is szedtem.
Ha van saját reptér / hordozó akkor pedig megjavítanak 😊
Ahol el kell foglalni ott nem vagyok benne biztos de úgy rémlik régrõl, hogy ott is mûködik.
SzirmosSzisza
Eddig játszottam kb 12-t, egyszer próbáltam meg leszállni, aztán szóltak, hogy felesleges, mert nem javítanak meg 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

azért van román címer az S79-sen, mert Olaszország Romániának is adott el a gépekbõl.

Olaszország helyzete egész más volt mint Romániáé.