War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szárnyletörés elõtt mindegyik rázkódik. Corsair inkább kicsit bólogat vagy inog alapban.
Nem indokolt sírni a Corsair miatt, lévén hogy az amerikaiaknak jelenleg az az egyetlen életképes gépe. Németeknek meg van egy csomó. Amúgy a mostani peccsben nerfeltek már rajta, azóta billeg egy kicsit forduláskor.
Én is beültetném az US pilóták nagy részét egy GER kiképzésre, hogy tanulják meg használni az átkozott corsair elõnyét 😄
Nem kell velük foglalkozni, múltkor én is noob voltam, mert egyedül nem álltam le harcolni 4 ellenséggel 😊) Aztán a legnagyobb szájkaratés persze megdeglett, még a csapattársai is kiröhögték 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
na most elküldtem pár arcot a csába ingame 😊
japán-usa pálya, gondoltam leszállok utolsónak mert értelmetlen az egész már (én kettõt kiszedtem a többiek fordulózgattak a japókkal, boritékolható volt a végeredmény)
vissza is értem aztán megjelentek egy tetû jól szét is lõtt de nem tudott leszedni az tovább állt, jött a következõ szembõl abba sikerült belelõnöm aztán leszedte egy hajó de közben végig ömlött az üzemanyag belõlem.. aztán írogatja egy gyökér orosz, hogy milyen gyáva vagyok ott körözgetek a hajók között
lol mit kéne csinálnom ha nem hagynak leszállni aztán kifogyott a nafta és egy sima crash lett a vége nem kapott senki semmit utánam, rohadjanak meg mind 😄
japán-usa pálya, gondoltam leszállok utolsónak mert értelmetlen az egész már (én kettõt kiszedtem a többiek fordulózgattak a japókkal, boritékolható volt a végeredmény)
vissza is értem aztán megjelentek egy tetû jól szét is lõtt de nem tudott leszedni az tovább állt, jött a következõ szembõl abba sikerült belelõnöm aztán leszedte egy hajó de közben végig ömlött az üzemanyag belõlem.. aztán írogatja egy gyökér orosz, hogy milyen gyáva vagyok ott körözgetek a hajók között
lol mit kéne csinálnom ha nem hagynak leszállni aztán kifogyott a nafta és egy sima crash lett a vége nem kapott senki semmit utánam, rohadjanak meg mind 😄
nagyon szívesen!
Hát nem tudom én régebben mikor néha nw lagoltam, ment tovább a gépem csak épp irányíthatatlanul, mint egy tégla. Még abban az idõben mikor nem volt túl jó a szerverkapcsolatuk. Ha lagoltatja magát mit ér vele? Desync-el a szerverrel...Ha jó tudom itt server to client kapcsolat van és nem client to client. Utóbbinál mûködne.
How to use your wireless lag switch:
In order for your lag switch to work, you must be the host.
Emiatt sztem bukta a dolog, de biztos van más módszer is rá, hogy tudjanak késleltetést okozni.
In order for your lag switch to work, you must be the host.
Emiatt sztem bukta a dolog, de biztos van más módszer is rá, hogy tudjanak késleltetést okozni.
Ezzel csalnak a ruszkik, ráteszik a .bat-ot makrósprogival egy gombra és meneküléskor megnyomják. http://www.se7ensins.com/forums/threads/tut-how-to-create-a-wireless-lag-switch.707719/
Köszi szépen 😊
bocs, az "ó"-t véletlenül írtam be.
óhttp://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezd%C5%91knek/
Sziasztok!
Van valami jó leírás kezdõknek? Pl. hogy milyen képességeket érdemes adni a pilótáknak?
Van valami jó leírás kezdõknek? Pl. hogy milyen képességeket érdemes adni a pilótáknak?
Korea mapon ezt Corsair-el is el lehet játszani, a rakétákkal. Légiharc után ha van idõ, és az utolsó ellenséges gépet kergetik 4-en, akkor szoktam rakétákkal irtani a tankokat, meg a maradék lõszerrel a puhákat. Kis farming a végén 😊
~3 általában b25-ök, az még jól is jöhet.
"csak aztán nehogy lesújtson a nerfhammer rá 😄"
Bármi történhet velük a köv peccsben, ingém cseten írták. Néha a pletykák igazak.
"csak aztán nehogy lesújtson a nerfhammer rá 😄"
Bármi történhet velük a köv peccsben, ingém cseten írták. Néha a pletykák igazak.
És nem vagyok bombázó ellenes mielõtt még jönnek a vádak 😊 Csak az a baj, hogy az esetek 90%-ban semmit de tényleg semmit nem tesznek hozzá a csapathoz, bemennek "farmolni" 200 méteren kacsáznak a légvédelem között és megdöglenek ennyi. Nagyon ritka az olyan játékos aki nem arra megy, hogy kidob 3 tankot és quit.
Tegnap volt egy kellemes meglepetés is. Korea térkép, felszálltunk és egy A-20 kért fedezetet. Mondtam neki jöjjön 4ezerre fel ott fogunk repkedni. Leokézta és jött velünk fel kicsit lemaradva hátul.
Elkezdõdött a "buli" 2 percen belül volt 3 darab halott b-25ünk odalent az A-20as srác fent a közelünkben támogatott minket, azért van rajta egy rakás lövész aztán ahogy alakultak a dolgok szépen le tudott ereszkedni biztosabb bombázáshoz és kidobálta a bombákat aztán elkezdte kiszedni a puha célokat, senki nem zavarta. Szerintem igencsak szép kört tudott végül zárni.
Tegnap volt egy kellemes meglepetés is. Korea térkép, felszálltunk és egy A-20 kért fedezetet. Mondtam neki jöjjön 4ezerre fel ott fogunk repkedni. Leokézta és jött velünk fel kicsit lemaradva hátul.
Elkezdõdött a "buli" 2 percen belül volt 3 darab halott b-25ünk odalent az A-20as srác fent a közelünkben támogatott minket, azért van rajta egy rakás lövész aztán ahogy alakultak a dolgok szépen le tudott ereszkedni biztosabb bombázáshoz és kidobálta a bombákat aztán elkezdte kiszedni a puha célokat, senki nem zavarta. Szerintem igencsak szép kört tudott végül zárni.
És általában rengeteg bombert kapsz amcsi oldalon magad mellé 😊
Mondjuk most nagyon sírnak a corsair miatt mindenhol, talán most ez lesz a divat aztán sokan fognak menni vele
csak aztán nehogy lesújtson a nerfhammer rá 😄
Még 2.2 millió expem van a 3 gépben.. addig ki kéne húzni õket amíg lehet 😊
Mondjuk most nagyon sírnak a corsair miatt mindenhol, talán most ez lesz a divat aztán sokan fognak menni vele
csak aztán nehogy lesújtson a nerfhammer rá 😄
Még 2.2 millió expem van a 3 gépben.. addig ki kéne húzni õket amíg lehet 😊
Egy az egyben úgy kell menni vele, mint egy 109-el csak annál gyorsabb és nehezebb célra tartani. Ha olyan gépeket kapsz társnak, amik gyengék vagy bomberek "sok lúd disznót gyõz" elvén a Corsair is oda veszik.
ha kiveszed az automata javítást, de késõbb visszateszed, akkor azokat a gépeket is megjavítja, amit akkor törtél össze amikor kivetted?
köszönöm!
Kép beszúrása menüben add meg a képed url címét. Azt pedig valamilyen képfeltöltõ old segítségével éred el. Javaslom a kepkezelo.com oldalt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
hogy kell képet berakni a fórumba?
Ok de én voltam zárt béta teszter. Nem global. Az még nagyon az eleje volt.
De te a bétázásért kaptad, nem azért mert az egyik Starter Packot megvetted.
repgép adatok. La5 FwD...mai:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/43538-data-sheetfw190d/#entry579813
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/43538-data-sheetfw190d/#entry579813
tu2 öt kaptam...máig nem értem hogy számolták...de más sem...még jò hogy nem is használom
hogy kell képet beszúrni?
namondomén😄 akkor bugos😛😊
Õõõõ izé én mind a 2 megkaptam<#vigyor5>#vigyor5>
"any starter packet" ír azért gondoltam akkor mindegy😛
A Global Closed Betában való részvételért a Tu-2 járt, a Typhoont a Nemglobál Closed Betában való részvételért adták. Másszóval csak az oroszok kaptak belõle.
Nem azt írja, hogy egy (bármilyen) starter pack vásárlása után kapod, hanem azt, hogy az egyik (konkrét) starter pack vásárlása után kapod meg. Van neki saját, Typhoon starter packnek hívják.
Annyi azért kell hozzá, hogy az elsõ összecsapásnál ne hulljon el a csapat 70%-a 😊
fel kell kaptatni 5-6-7k magasságba aztán megnézni mit lehet kezdeni.
de nyugi az az általános, hogy a végén úgyis a nyakadba esik a fél ellenséges csapat 😊
fel kell kaptatni 5-6-7k magasságba aztán megnézni mit lehet kezdeni.
de nyugi az az általános, hogy a végén úgyis a nyakadba esik a fél ellenséges csapat 😊
Tán az volt a close beta teszterek ajándéka..(amiröl sokáig ment a vita hogy ki -mit miért kapott vagy nem kapott)
a 10-es angol typhon-t nem kapom meg ajándékba? azt írja bármilyen starter pack megvásárlása után megkapod....
szintem megvan /11/ és anno vettem Dora packkot😛
szintem megvan /11/ és anno vettem Dora packkot😛
én is F4U-val repkedek HB-ben, de szart se érek vele (bocsánat a kifejezésért), mindig kiszednek és kész csoda ha akár egy killt is szerzek vele.
ti hogy tudjátok ezeket összehozni?
ti hogy tudjátok ezeket összehozni?
Köszönöm, megveszem.
Bombázás megyeget, pénzt kell gyûjtenem és ez a legolcsóbb alternatíva.
Bombázás megyeget, pénzt kell gyûjtenem és ez a legolcsóbb alternatíva.
Igen.
a 250esek szart se érnek csak ha zuhanóbombázva telibevered a tanokat:S😞(((
A bomba splashnerf miatt szerintem 500 fontos bombákkal hatásosabb mint a 250-esekkel. Kidobok kilencet aztán ha lesérültem már ugrok is ki, de ha béke van és ráérek megyek még egy kört. Tegnap kiászokoltam a prém Wellit.
Ha van ideged, türelmed, kedved bombázgatni akkor lehet 😊
Jól látom, hogy a prémium gépek közül ár/érték szempontjából (pénz farmolásra) a német Wellington még mindig nyertes helyzetben van?
Hátrányosan érinti érezhetõen: orsózás, zuhanás.
G-10 3x30mm
Sokat nem jelent, ha a célzásról beszélünk hol van, a szárny alatt vagy sem. Mert 0,5km-en lövök többnyire, amikor biztos ütök, kevés a lõszer.
Pro: Jobban emelkedik, mint az FW190 bármelyik a szárnyteher ellenére. Brutális tûzerõ.
Kontra: Lomhább az egész gép, és zuhanáskor flaps és gáz le, különben törik a szárny. Vagyis tényleg nehezebb kezelni. Kevesebb gép ellen lehet dogfightolni, de nem is az a cél. Hanem odamész lelövöd és elhúzol.
Kicsit más használati szemlélet kell hozzá. Ha valaki tud célozni annak stabil 3 killes körei lehetnek kis szerencsével.
Sokat nem jelent, ha a célzásról beszélünk hol van, a szárny alatt vagy sem. Mert 0,5km-en lövök többnyire, amikor biztos ütök, kevés a lõszer.
Pro: Jobban emelkedik, mint az FW190 bármelyik a szárnyteher ellenére. Brutális tûzerõ.
Kontra: Lomhább az egész gép, és zuhanáskor flaps és gáz le, különben törik a szárny. Vagyis tényleg nehezebb kezelni. Kevesebb gép ellen lehet dogfightolni, de nem is az a cél. Hanem odamész lelövöd és elhúzol.
Kicsit más használati szemlélet kell hozzá. Ha valaki tud célozni annak stabil 3 killes körei lehetnek kis szerencsével.
Ez még a múlt heti kisebb javítás elõtt volt, legalábbis a D-12. Akivel szakaszban voltam, D-13-at használt és az még ment felfele. Nem is értettem soha, hogy lehet két szinte azonos gép között (nem hiszem, hogy egy 30mm-es annyival nehezebb, mint egy 20mm-es) ekkora különbség. Lehet, hogy a 12 már akkor megkapta és a 13 most, nem tudom.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nem tudom, hogy tudod e de a múlt héten kidobott patchben 500 kilóval növelték a Dórák súlyát. Lehet ez az oka.
Ti szoktátok figyelni, hogy milyen mértékben emelkedtek? A patch elõtt D-12-vel 4 és fél perc wep-es emelkedés kellett az 5000 méterhez, mostanság ezt meg se tudom vele közelíteni, egyszerûen nem tud olyan emelkedési szöget tartani 300 körül, mint korábban...
Ezzel szemben ott van 8-as szinten a D Corsair és úgy megy felfele, mint a rakéta. A LA szériával nem játszom, mert oroszok, de azokon kívül talán ez az egyetlen gép, ami legalább olyan jól emelkedik, mint a 109-ek, sõt még jobban is, tegnap meg is leptem néhányat 😊
Ezzel szemben ott van 8-as szinten a D Corsair és úgy megy felfele, mint a rakéta. A LA szériával nem játszom, mert oroszok, de azokon kívül talán ez az egyetlen gép, ami legalább olyan jól emelkedik, mint a 109-ek, sõt még jobban is, tegnap meg is leptem néhányat 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\