War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- alkalmanként dinamikusan változó repair-ár, statból lekérhetõ hogy melyik géppel milyen eredményeket érnek el a játékosok, na ott meg lehet nyomni a cerkát
- olcsóbb gépek, olcsóbb kiképzés és felszerelés
- így kevesebbet fognak javításra költeni az emberek, inkább kivárják, plusz esélyesen több eagle-t költenek repair skillre
Jó lesz ez. Aki viszont eddig nem kapcsolta ki az auto-repairt az most majd ki fogja. 😊
P-47 rep. HB 5300, F4U-1a 5200, 1d 5700, 1c 44k.
Airacobrák 4600-4700, Kingcobrák 6500/11k/12k, P-38 8300.
Spit Mk IX 24k, Mk Vb 6k, Beau 3900/4400 (Beaukat még jobban spammolni fogják a britet repülõk, bravo Gaijin, idióták vagytok.)
Hienek: 3600/4400/17k, A6M2: 5700, A6M3: 6100, mod22: 7300, A6M5: 22k, Shiden-Kai 41k mindkettõ.
Sabre 51k, Me163 80k, Me262 91k, Mig-15 94k.
B-17ekkel sem ment kb senki most ha ez igaz lesz akkor harmadolják a javítási költségüket. A corsairekkel sokan mennek azok drágulnak is a lista szerint, fõleg a C verzió.
Németeknél is ez a helyzet. Oroszoknál meg.. hát ott semmi sem ilyen egyértelmû ugye xD
Szivacs. Prém Welli 4200, prém La-5 6600. 😞
Oroszok: La-5 6600, La-7 19k, La-7-B20 24k, 9T 6400, 9P 25k, Yak-3 6600..
Kb. orosz peccs.
A gépek olcsóbbak, upgrade-ket még nem néztem.
vajakos: én úgy gondolom, ebben a játékban pont nem az ellenség bugyuta mészárlása a lényeg.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
*\\o
*\o/*
Economy Patch: http://gaijin.ru/upload/files/new_prices.html
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Létezik valami magyar nyelvû FAQ-ja a játéknak? Elkezdtem kipróbálni, és felmerült pár kérdés, illetve gondjaim vannak a Thrustmaster TopGun Afterburner joyom (régebben repszimeztem amatõr szinten) konfigolásával.
cyka blyat
egyszóval a hangárban álló hidroplánokon vendég futókat lehet látni.
Viszont öröm látni, hogy ebben a játékban is vannak ilyen csapattársakra lövöldözõ idióták. Az még oké, ha véletlen belémver egyet, mert üldözés van, de ha HB-n felszállok a kifutóról és már kapom is hátulról a skulókat, na az már nem vicces. Sebaj, HB-re úgyis olyan hamar be lehet kerülni...
HB-n és FRB-n go to base. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha simán leszállsz akkor azzal nincs gond, kényszerleszállás után oda is írja a listában neked, hogy volt 1 halálod 😄 Így lehet sokszor meghalni egy csatában csak mindig legyen valaki aki még ép amíg feljavítanak a kifutón 😊
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Annyit tehetsz, hogy amilyen finoman csak tudod úgy rakod le a pályára. Ha nem törik atomjaira akkor megjavítják egy kicsit hosszabb idõ alatt mint normálisan. Viszont ha te vagy az utolsó a csapatban akkor ugye hiába mert ezt is lezuhanásnak számolja és vége lesz mielõtt összeraknának 😊
Még csak az A5-nél tarok, de már ez is hatalmasat lép elõre emelkdésben és manõverekben, valamint stabilitásban is (beleértve a célzás stabilságát)
Egyedül ezzel a géppel értem el 3 killt HB-n, és azok a killek nem Wellingtonok voltak.
A 37mm sem hazudik, a köv. cobra-n meg 30-ról 58-ra növekszik a tár.