War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyrészt alig tud elemelkedni a földrõl, nem tud emelkedni és aki már próbált vele megállni Kuban-i kifutón, az tudja, hogy kb lehetetlen. a kifutó mindkét végében egy lejtõ van és többszöri próbálkozásra sem sikerül ott megállni, a lejtõ alján pedig crash...Igaz, már a patch elõtt is megvolt ez, csináltam is magamnak egy 50+k-s számlát egy ilyennel. Minden más géppel probléma nélkül le tudok ott szállni, de ezzel képtelen vagyok.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Felszállt az egyik, kinyírt 3-at. A másik kivárt felszállt és kivégezte a maradékot. Amíg az elsõ a szárnyletöréses bug miatt lent volt.
és amennyire imádom a Corsairt, el lehet ismerni, hogy egy ideje nagyon op lett, nekem az az érzésem, egyszerûen egy propelleres gép sem emelkedik ilyen jól, nemhogy a saját szintjén, de magasaban sem, talán a K4..és a 950el való zuhanás is egy nagy plusz neki. Persze élvezettel használom és ajánlom is mindaddig, ameddig le ne csap rá a nerf..mert hogy ne 8as szinten a helye ilyen tulajdonságokkal az biztos.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Félre értés ne essék a szélsõséges dorasok csoportjára igaz, de sok van belõlük.

Hiába na, elõzõ peccs alatt nagyon hozzászoktak ahhoz a németet játszók, hogy szite erõfeszítés nélkül nyernek. Most már nincs ez, és állandó a hõbörgés. Ezért UFÓzzák a Corsaireket. Bezzeg a múltkor három hónapon kereztül a messzereket nem OPozták.
Ezt a Corsires dumát és is sokszor megkapom, de teszek rá nézzen bele a logbookba mivel mentem és megyek felváltva.
"csak azért sikerült lelõnöm mert az utóbbi patch -ben nerf -elték az összes Bf -et"
A menettulajdonságokat is nerfelték, én úgy tudom csak az árat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majdnem megvolt az 5 -ik is, miután kilõttem egy SB 2M lövészeit egy társam végzett vele.
A következõ két meneten viszont csak felidegesítettem magam. Az egyikben 700 -nál nem tudtam lekövetni egy Bf 109 -et, õ lazán manõverezett, ám a Corsair szétesett. A csata elején ráadásul megjegyezte az egyik köcsög, hogy mennyi UFO (Corsair) van az amerikai oldalon. Ok, erre inkább nem reagáltam semmit. De jött a következõ csata, megint egy német map. Itt harcba keveredtem egy Bf 109 -el, meg még valami olasz szarral, csak hogy véletlenül se fair legyen a felállás. Sikerült kisakkoznom õket, lelõttem a Bf 109 -et, az olasszal még forogtam kicsit, végül földre küldtem azt is. Majd a Bf 109 -es csávó kikelt magából a chat -en, hogy én egy lucky köcsög vagyok, csak azért sikerült lelõnöm mert az utóbbi patch -ben nerf -elték az összes Bf -et. Itt elpattant a húr.
<#kerdes>#kerdes>
Ez jellemzi a Bf user -ek intelligenciaszintjét, egyik se bírja elviselni ha lelövik. A vas op, ész sehol, pro -nak hiszi magát az összes. <#levele>#levele>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Alacsonyan turn-fightoló Fókák és Messzerek...
Vártam a leárazást, de megjöttek vele a fehérzoknisok is:
ua., mint mikor beülteted a majmot az ûrszondába, arra jó, hogy a G erõk hatását teszteld...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Köszönöm a hozzászólásokat, nem volt egyszerû összerakni, mondjuk nem szavazatok döntenek, szóval csak úgy belinkeltem 😊
Mi az érthetetlen azon, hogy néhány nemzet játszhatatlan volt, mert spammelték a jó gépeket. Még1x írják át a gépek repülési tulajdonságait vagy inkább tereljék a tömeget, akik könnyû win-t akarnak?
Kicsit mintha alacsonyabb sebességen kezdene el berezonálni a La-5-nél, de kontrollálhatóbb, kevésbé lifegõs. A fegyverzete meg érezhetõen karcolósabb. Elsõ áldozat egy D-13 volt a KO3AK csapatból, második egy Do 217 E-4. A D-13 majdnem belengetett mert a wingmanje is támadott (G-10-ben), de fordulóban lekaptam 500-ról egy rövid sorozattal.
GTA V (*.*)
A corsairek rewardja meg nõtt, még többen hozzák majd. Holnap meg 25% discont is ráugrik az árakra:
25% special discount for purchase, specializations and modifications of the following aircraft: Yak-9P, MiG-15, F-86-A-5 Sabre, F4U Corsairs (all modifications), P-51 Mustang, Meteors (all modifications).
A leárazásról meg annyit, hogy enyhén szólva is logikátlan az egész: a statisztikák alapján alakították a javítási költségeket, de nem is értem, hogy, mert úgy tûnik, hogy a sokat használt gépeket büntették, a ritkán használtat meg enyhítették....Így jött ki az, hogy az A-5-öm javítása annyi mint a TA-m és így jött ki, hogy a G-10 javítása már az olcsóbb jetekével versenyez. Ez olyan, mintha a nevén nem nevezett játékban a KV-1s, vagy éppen a Hellcat a Maus javítási költségét kapná, csak azért mert jók (ott legalább van egy kis rendszer az egészben..)
5-ös szinten tartok az oroszoknál, és szeretnék egy másik ágat is húzni. Nektek melyik a kedvencetek, és melyik gépek miatt?
Kinéztem magamnak a japán 7-es Reisen vadászt a fegyverzete miatt, szerintetek érte megéri elindulni a jápoknál?
de a más gépekén (pl:B17, P47) csökkentettek.
@Amaymon: Sose bánom az ilyesmit, csak az zavar, ha kimaradok belõle<#hehe>#hehe>
Azt a valamennyit meg lehet nézni valamilyen táblázatban?
Még japán gépen is csak szikrázik a lövészek tüze és semmi nem történik 😄
Megyek vissza idegesíteni a népet a corsair-rel 😄