War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, én úgy szoktam, hogyha gépágyús géppel vagyok, akkor elõször eleresztek egy sorozatot a géppuskákkal, és ha talál, akkor eresztem bele a gépágyúkat, olyankor elég gyorsan elpukkannak, lehet veled is ez történik.
Óriási repairt akarsz fizetni vagy sokat akarsz jetek ellen menni? 😊
G10 vagy Ta152, ez itt a kérdés.. Szerintetek?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Értem szóval ha olyan jön tegyem le a gépet arra legalább kapok 50 xp na jó csak vicc 😊. Köszönöm a választ.
Mentsd el külön ami szimpatikus...igaz a köv. nagy frissítésnél már nem tudod lejátszani 😊Szóval csinálj videót. Az a biztos.
játékosfüggõ
a visszajátszásokat nem õrzi meg a játék valahol, ha már a "replays" menüpontból kiesik?
Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot de nem hagy nyugodni az a tény hogy elég sokszor égek ki vagy szakad le valami a repülõrõl egy-két sorozat bekapása után.(Persze van hogy akár 3 perc után még mindig üldöz valaki)
Na már most azt szeretném kérdezni hogy ez az én szerencsém hogy így bekapom vagy egyszerûen olyan lõ aki tudja hova kell?
Na már most azt szeretném kérdezni hogy ez az én szerencsém hogy így bekapom vagy egyszerûen olyan lõ aki tudja hova kell?
Megint vadász bombával...Más is kérdezte minek. Halál utániban látom csak hurcolja a bombát maga mögött egy spittel fa magasságban. Írtam is neki hogy dobja rá a bombát!
Kiszáll az ÁNTSZ a tanyára, hogy ellenõrizzék a kutak vízminõségét. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezõn lévõ kúthoz, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan elõhúzza az ellenõr az igazolványát.
- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezõgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak.
- Rendben van, maga tudja. – mondja az öreg
Az ÁNTSZ-es átlép a kerítésen, és eltûnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezébõl a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja:
- AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT !!!
Kiszáll az ÁNTSZ a tanyára, hogy ellenõrizzék a kutak vízminõségét. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezõn lévõ kúthoz, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan elõhúzza az ellenõr az igazolványát.
- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezõgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak.
- Rendben van, maga tudja. – mondja az öreg
Az ÁNTSZ-es átlép a kerítésen, és eltûnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezébõl a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja:
- AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT !!!
Elvileg teljesítmény alapján osztja ki csata után és egy kis random is van benne. Gyakorlatilag senki nem tudja pontosan hogy mûködik.
ezt már én is megkaptam. de miért lehet ezt a kitüntetést?
jee kaptam az új battle trophy-kból egyet 😄 persze a legkisebbet..😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az egész szerver és weboldal leállt. (nálam, legalábbis)
Más.
Tegnap megvettem a Me410 B1-et, és csináltam vele 4 killt éjjel (HB-n)
Ezek voltak az ellenfelek: 2x F4Ud, 1x F4F-3, 1x B-25, Az fasza nem?
Ez persze lehet, hogy megint azt indikálja, hogy tegnap hirtelen megjött mindenki, ügyességtõl függetlenül.
Más.
Tegnap megvettem a Me410 B1-et, és csináltam vele 4 killt éjjel (HB-n)
Ezek voltak az ellenfelek: 2x F4Ud, 1x F4F-3, 1x B-25, Az fasza nem?
Ez persze lehet, hogy megint azt indikálja, hogy tegnap hirtelen megjött mindenki, ügyességtõl függetlenül.
Ilyenkor földit szoktam keresni. Bár nagyjából ugyanott mennek a harcok mint HB-n csak alacsonyabban legtöbször. Ha nézed a légvédelmet lehet látni hol lehet balhé. De az is öröm valóban ha túléli az ember és nem golyók pattogásából tudja meg hogy valaki rátalált😊
Néha mintha WOT lenne.. Leming vonat..vadász bombával...lelkesen lövöldözik gpu val az AA-t ( a térkép másik végén)...majd sikítozva kér segítséget...öten mennek egyre...
Number of gunners. HE111 re 5 kell pl. A lövészeknek külön kell pont.Ha nincs minden lövész kifejlesztve,hiába raksz a precizitásra mert minuszban lesz. Az elsõ 160 aztán 200..vagy ilyesmi...jó sok..hogy megéri -e?..nem tom
Én már gyilkoltam vele HB-n, azok ellen jó, akik lassabban fordulnak. Jól el lehet vele manõverezni, viszont nagyon oda kell figyelni a hátsó csúzlira is, jobb alulról fingatni. Ha sikerül. Kell hozzá némi mázli is, hogy a többi ne rád figyeljen.
valaki el tudja mondani, hogy mitõl függ a "tapasztalt lövészek száma" mert már jó ideje nem emeltem a a bombázóm legénységi skilljét, de még mindig nem tudom növelni a képességet.
😄
Én nem vagyok ügyes úgyhogy nem nagy érdem lelõni, úgyhogy meg is kérek itt mindenkit, hogy ha meglát kerüljön el messzire.. nem éri meg 😄D
Én nem vagyok ügyes úgyhogy nem nagy érdem lelõni, úgyhogy meg is kérek itt mindenkit, hogy ha meglát kerüljön el messzire.. nem éri meg 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
csak találkozzunk egyszer egy csatában majd meglátod hogy romlott-e. <#eplus2>#eplus2>
Megfelelõ mennyiségû célzóvizet kell inni elõtte 😄
azt hogy romlott az ügyességed 😄D
engem már nem egyszer az szedett le az új patch óta, elõttem meg mindig én õket. szerintem ez sokat elárul.
Lehet vele aratni, mostanság jobb lett az FM-je. Egy igazi gyilkos, ha valami az útjába kerül annak reszeltek.
Ha már britek: Beaufighter mennyire jó? A kategóriája heavy fighter, ez mennyire takarja azt, hogy lehet vele légiharcolni? Eléggé bombázófelépítése van
7.7-es HB-ra nem jó. Megrongálni lehet vele csak a másik gépet, hogy a manõverezését lerontsd, killt én még nem láttam vele HB-n. Amin 7.7-es van, az felejtõs gép. Britezni úgy érdemes, hogy az ember kihúzza arcadeban az elsõ gépágyús Spitfiret, és onnantól azzal megy tovább HB-n.
oh, pedig megmertem volna esküdni rá. köszönöm.
de 7.7-sek hatékonyak? mert még csak most kezdtem el tolni a brit ágat, és jó lenne tudni hogy érdemes-e arra menni, mert a thyphoonokról nem sok jót hallani itt.
de 7.7-sek hatékonyak? mert még csak most kezdtem el tolni a brit ágat, és jó lenne tudni hogy érdemes-e arra menni, mert a thyphoonokról nem sok jót hallani itt.
Tévedés áldozata lettél. Nincs gépágyús verzió belõle a játékban, de a MkII-es szárnya alá rakétákat lehet függeszteni. Te a rakéták elõrenyúló indítósíneit láttad.
de az hol van? nem találom a tech treen.
Van gépágyús verziója is. Nagy hosszú hurkapálcák állnak ki a szárnyából.
a hirricanekhoz csak a 7.7-esek érhetõk el, mert megmernék esküdni rá hogy gépágyúkkal is láttam.
És ez valami repülési trükk, vagy bug kivédés? Egyébként kösz <#eljen>#eljen>
Takeoff flaps -> Brake benyomva -> WEP (ha nincs akkor csak padlógáz) -> Brake kienged.
Typhoon 1a ugyanez, legalább 15 mp mire elindul, viszont nem értem miért. Az igaz, hogy lehet két 500 kilóst rászerelni, de anélkül is szintén.
Nem kaka csak valami irgalmatlan lassan és hosszasan száll fel. A D-12 is ezt produkálja, megfejelve azzal, hogy még a levegõben is kb így viselkedik (egy tetû).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezt a "nem éri meg a veszõdséget" azért visszavonom, mert nincs még teljesen fullon, de eddig a Hurricane jobban bejött.
Mert a Typhoon 1b kaka? Azt tudom, hogy az 1a nem éri meg nagyon a veszõdséget, de abban reménykedtem, hogy az 1b már közelít valami Hurricane színvonalat, csak nagyobb tierben.
csodaszépen duruzsol a BMW motor. (bár a BF 109 daimler-benze, a Mustang merlinje, és a P47 Pratt & Whitney R-2800-sa sem rossz)
Korábban Ruhr-on is azt figyeltem meg, hogy a Sabre-kat hatékonyan szedik le a Ta152-esekkel, mert a Jeteket se tudják használni az amcsik közül sokan. Mig-eket nemtom, de Koreában kiegyenlített a Jet harc, ha egyenlõ számban vannak. Szóval nem lehetetlen lenyomni senkit sem 😊
15 felettit írtam az elõzõben. 😊
Én meg még életemben nem mentem annyira borzalmas köröket mint tegnap. Kész katasztrófa volt.
Nemtom, én tegnap kb 10 kört mentem T15 némettel (D12), de egy darab Jet sem volt, és végig nyertünk.
"Én úgy tudom, hogy a tier 15 is csak ritkán kerül HB-n jetek közé."
Igen de pont addig drágították, alatta meg átlag gépek vannak. a K és Ta már jet kategória.
- 15 vagy az alatt mész, nagy számok törvénye miatt hosszú távon csak veszítesz, mert a többi nemzet olcsóbb
- Ha 15 felett mész megesznek a jetek.
Igen de pont addig drágították, alatta meg átlag gépek vannak. a K és Ta már jet kategória.
- 15 vagy az alatt mész, nagy számok törvénye miatt hosszú távon csak veszítesz, mert a többi nemzet olcsóbb
- Ha 15 felett mész megesznek a jetek.
La5FN-el már érdemes a németek ellen is, addig meg reménykedj a Korea pályában 😊
Oroszokkal hanyas szinttõl érdemes HB-zni? Az 5-ös Yakkal az amcsik ellen egész jól ment, 2 meccs alatt 3 légigyõzelem a koreai pályán, gondoltam megy ez, aztán berakott a németek ellen... egész gyorsan parkolópályára állítottak :/
Egy kicsi off. A világ egyetlen teljesen eredeti 190-e 😊
Lesz még ilyen event, ha elõbb nem jövõre (bár akkor már a tankos rész eventjeire fogunk várni) 😊)
Nekem is az a bajom, hogy 3 nemzetet nem lehet húzni egyszerre. Az amcsikat szeretem, az oroszok is jók lennének, de csak a németekkel szeretek repülni 😊)
Nekem is az a bajom, hogy 3 nemzetet nem lehet húzni egyszerre. Az amcsikat szeretem, az oroszok is jók lennének, de csak a németekkel szeretek repülni 😊)
Én úgy tudom, hogy a tier 15 is csak ritkán kerül HB-n jetek közé.