War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(am ikarus44 a játékban is a felhasználónevem)
Tegnap US teammel 5-en mentünk 6,5k-ra (max játékosszámmal, ami bent lehet) onnan lehajtottuk, mint valami birkatereléskor az összes GER bf, fw-t a lent uzsonnázó és fene tudja mit mûvelõ p63-ak, corsairek nyakába. Annyi eszük már volt hogy arra ímmel-ámmal rámenjenek. Végül több bf maradt mint mi, de üres tankkal és ammo nélkül, mert ellõttek mindent a lenti szájtátókra. Jött is rájuk az úthenger. 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
itt sok mindent el tudsz olvasni.
a manõverekrõl annyit hogy ez gép függõ.
de ezeknek a többségét tapasztalatból meg lehet tanulni, csak játszani és figyelini kell.
A WoT-ot ismerem, így az alap mechanizmust értem. Amit nem értek, hogy itt szintet kaptam én mint játékos, és külön szinteket kaptak a nemzetek is. A nemzetek szintjét értem... az kell ahhoz, hogy a magasabb rangú gépeket meg tudjam venni. Viszont azt nem értem, hogy az én játékos szintemnek mi a jelentõsége.
Arcade csatákat szoktam vívni. Segíthetnétek, hogy egy légi csatában hogyan is kellene manõvereznem. A célzást nagyon nehéznek találom. Lõttem már le gépet, értem, hogy a mozgó gép elé kell célozni, amit jelöl egy kis kör a gép elõtt. Viszont abba a körbe iszonyat nehéz betalálni. Talán nem jöttem rá valami trükkre.
Illetve, hogyan célszerû megközelíteni egy ellenséges gépet? Gondolom valahogy mögé kellene kerülni, viszont a sebességtartással mindig gondom van. Vagy túl gyors vagyok, vagy túl lassú. A fordulók sem mennek jól.
Még egy dolog. Mivel abszolút kezdõ vagyok, hogyan lenen jó összeállítani egy csapatot? Vettem egy 4. legénységet, így most van 2db Rank 0 és 2db Rank 1 gépem (német). Szóval azt szeretném, ha egyelõre minél alacsonyabb Rankú csatába sorolna.
Egyébként az ingyen (német) gépek között van valami külömbség? Van 4 látszólag egyforma gép, aminek más a színe, meg az altípusa.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ez tényleg preciz és érzékletes root cause analysis a mostani szerverproblémára.
Eddig T11-12-ig vittem az összes népet, de az angolt leállítom. Amúgy sem a stilusom, energiaharcra alkalmatlanok. Nálam ez az esély sorrend a csata bebukására:
ENG,RU,US,JP,GER
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kipróbáltam egy másik ingyenest (156.154.70.1), és gond nélkül megy így.
The authorization server in unavailable.
GTA V (*.*)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\