War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már tuti meghalsz, valakinek nekik kell menni, én úgy vettem észre, ha crashelsz olcsóbb a javítás! 😄
AnuluWork
Amikor valakivel összeütközik, lófasz se jár. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Eagle16
B-6/R3-mal leszedem a szárnyát egynek, egy másikat meg felgyújtok és se kill, se assist. Oké...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hali. Elfelejtettem a jelszavam, kértem másikat. Mikor kapom meg ? Üdv
DasIsFuck
A targetinget hány méterre optimális állítani?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Torzonborz
Mitől is szarfos ? 2.3-as BR-el besorolással sztem az egyik legjobb ingyen gép amit kaphattunk.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

AnuluWork
Most nézem, hogy a Me-262 C-2b 8.0s lett? Muhaha! 😄

AIexx
3x500lbs, fix, nem lehet választani mást.. 7.5mm gun..
Rev Hard
Az XF5F nekem megvan, de nem használom. Tier 3 -ban van 4 -es BR -el, és van rajta két 7mm -es, és két 12.7mm -es puska ami nevetséges. A DB-7 -nek örülnék, ha lehet rakétát szerelni rá akkor én elleszek vele. Több mint 1000 kill -em van az A-20G -vel.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AIexx
érdekes csata volt.. 5 -ös túlerővel indult, a végén már 2 maradt, mert a többiek lezuhantak.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem meg van a TB-3 és az X5F5 is. A Hidroplánt vagy a DB-7-et szerettem volna erre Lagg-3 lett. No nem baj ingyen volt.
Utoljára szerkesztette: Volfram42, 2014.11.01. 13:21:38
AnuluWork
Üdv. a klubban. 😊

AnuluWork
Mondjuk annyit legalább ért az egész, hogy a szovjet MIG-15 bisem is fullos lett. 😊

AIexx
igen, nekem pont az a 23 -as tetszik, szemből, akárhonnan kilövök bárkit, már elég jól megy a célzás.. tegnap 6 csatát mentem vele árkádba, és 21 gépet lőttem ki, úgy hogy csak 3x tudtak lelőnni (azt is saját hibámból..) eddig szemből még egyetlen egy gép se tudott kilőnni.. head on -ra nagyon hatásos.. csak kurv* lassú szegényke.. 😞 rem ha fullos, 1 fokkal jobb lessz..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.01. 13:04:28
Overburner
Kaptam egy német hidroplánt, sosem fogok németekkel repülni szóval.... useful.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

AnuluWork
Amiért a Kingfisher. Még egy skin, pontosabban a Kingfisher esetében kettő. 😄 Amúgy meg semmire sem jó. De legalább prém lenne, amit nem kell grindelni, de nem. 😄

A H51re 6x10 kg bomba fér fel. Ha legalább bugos lenne, és 6x1000 kgosnak venné, akkor nem mondom! 😄

Mondjuk én erre vágytam, de még ezzel is szoptam.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.01. 12:51:35

JethroHUN
Akkor jobban megszívtad mint én 😄 Az mind1 volt melyik nemzettel mentél, véletlen szerűen adta gépet... gondolom X5F5 nem nagyon kapott senki se. De az a német ótvar biplane nem is értem miért van egyáltalán a játékba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork
Hihetetlen, de nem prém gépet, hanem egy H51/B2t adott, ezért nem találtam. Ahhoz, hogy egyértelművé váljon a csata acsi részébe kellett elbandukolnom. (Bezzeg, ha hülye prémeket osztogatnak, csak a havert fogjam be szinten, akkor bazi nagy kép jön fel a képernyőre, mindent pontosan leírva.) Szóval ez vicc. Pedig direkt az oroszokkal mentem a japán ufohoz hasonló ruszki bomber miatt, erre ad egy T1es német gagyit, ami még csak nem is prém gép. 😄

JethroHUN
Írták páran a WT oldalon, hogy nem kaptak. Lehet valami hiba. Jelentkezz be megint hátha megjelenik.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.01. 12:31:56

AnuluWork
Honnan lehet megnézni, hogy mit kaptam? Csak mert nézem, de nem látom. Lehetséges olyan, hogy olyat kapok, ami már megvan?

JethroHUN
...és persze, hogy szarfos DB-7-et kaptam.

Nem lenne hülyeség bevezetni a shared kill-t, az angolok által használt tört számos megoldásban. Ha 3-an lőttek critical-t, akkor mindenki kap egy 1/3 kill-t.

JethroHUN
Menjen már a fenébe a gayin... most már a repülős RB-re is a tankos nuku RP-s szorzó vonatkozik... Én aztán nem fogok 500 baszott RP-ért 30 percen át keresgélni valakit a 25 km3-nyi felhő közepette... Havi prémium + prémium gép nélkül már tényleg semmit nem lehet elérni...

AnuluWork
Ez azért nem jó, mert vegyük a b17et. Van négy motorja. Lazán repül egy motorral is.

Szóval azért lenne korrekt az, hogy aki felgyújtja, ameddig az ég, addig aki belelő az is kap érte killt meg az is, aki felgyújtotta.

A leszakadt szárny ok
é ( elvileg dolgoznak rajta) de az égő gép sokszor túléli és haza tud menni.Párszor jártam így, azóta igyekszem atomjaira lőni még ha ki is gyulladt.
Én megy úgy,hogy ha valaki már critelte akkor onnantól akárki belelő már csak assistot kapjon érte.

AnuluWork
Felgyújtom, kb. teljesen kiég, már-már irányíthatatlanná válik. Pingel párszor, erre jön Szása, belelő egyet, és megkapja érte a killt. Én úgy csinálnám, hogy ha egy gép ég, akkor adja meg annak aki felgyújtotta és annak is, aki lelőtte.

Ezt a crit rendszeres hülyeséget tényleg nem értem.Mai eset.Lelövöm a yak-9t.Leszakadt a szárnya.Pörögve esik lefelé.Kiírja a játék hogy az ellenfél elveszítette az összes gépét.A yakom még mindig pörögve zuhan.Letelik a ticket és még mindig nem ért földet.Jön a victory felirat blablabla és csak utána ért földet.Alul látom kiírja a rendszer hogy én lőttem le.De mivel már vége a játéknak és save-el nem adja meg a killt érte. 😄 Ekkora egy szart.

Ha leszakad a szárnya akkor legyen már egyből kill.Hihetetlen.Vagy még utána pisztollyal lövöldözik kifelé a kabinból?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.01. 10:32:49

AnuluWork
De nem erre mondtad, hogy mennyire jó? Vagy csak képzelődöm? Egyébként fullosan (nekem majdnem fullos) nem olyan rossz gép, csak ugye a hülye 23assal nagy meg kell tanulni célozni. Nem drága rá a modi, csak soknak tűnik, mert keveset kell kifejleszteni. Amúgy meg uannyi, mint a hasonló gépekre, csak nem négy, hanem kettő mod van legalul.

AIexx
másnál hogyan működik a La-15 ?? ill. ha le akar lőni egyet, nehéz lelőnni, vagy sima ügy? mert nálam nagyon lassú, nemtud emelkedni, se alacsony sebességet tartani, szinte leesik.. és még mindig nemértem miért olyan sok egy modification rá..

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.01. 09:43:16
Rev Hard
Amikor még toltam az orosz A-10 -el nem is nagyon volt. Megjelent 4-5 db N1K jó 2-3 km -el feletted kb 6km magasan, azt ott max abban bízhattál hogy legalább a fele noob és lelehet dolgozni a magassági fölényüket. Persze ez csak úgy működik ha nem semmirekellőkkel van tele a csapatod, mondanom sem kell hányszor voltam szopóágon emiatt. Legalább méltó ellenfelet kapott az az op japán fostalicska, az A-10 BR -ét meg elvileg azóta csökkentették.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.31. 20:25:48

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

<#eljen>

Én a D13-ra éreztem most nagyon rá. Nincs az a propelleres gép amit ha meglátok szemben félelmet éreznék. Mondjuk egyszer beszoptam egy girffon squadot keményen. De csak, mert ~egyenlő energiával kezdtük a szitut.

Szerk. : 13k és megvan a német mig. Van egy kis Jet tapasztalatom pantherekkel. Érdemes-e a holnapi (remélhetőleg goldból is) félárasított modokkal megrakni?
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.31. 20:20:10
AIexx
én amikor fordulok 350 -nél is simány nyitom a Combatot, Landing -ot 300 alatt..
Rev Hard
Régen kitoltam a flaps -ot én is nagy sebességnél, de párszor meglepett amikor leszakadt úgyhogy inkább nem nyúlok hozzá max leszállásnál.

AnuluWork
Egész ütős kis 2. évfordulóval kedveskednek itt nekünk. 😊

Az összes említett gépet megszereztem.A spitet majdnem veri az f8f1.A többit ütik.A japán ágon csak a zérók fordulnak jobban.

Valóban kiváncsi lennék egy Bearcat, N1k, Ki84, Griffon Spit fordulóharca. Egész kiegyensúlyozott mezőnynek tűnik ebben a tekintetben. Kár, hogy a BR nem ezt mutatja, és az N1k végsebessége se.
Viszont a bearcat egy állat.Minden fontosabb modifikáció ki van fejlesztve.Forduló harcban úgy veri az n1k-t hogy azt sem tudja hol vagy. 😊 Nagyon állat kis gép.

Régen ment itt a sírás egyesektől,hogy az n1k-nak nincs ellenfele.A fenéket nincs.Sőt.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.31. 18:43:15

Milyen egy ki**ott noobok játszanak amerikai oldalon.Állandóan 4-5-6 német ellen maradok egyedül...Head-on-ba mennek ellenük,meg mindenki 1000 méteren megy.Retardáltak.zsinórban a 7. vesztes meccs.

AIexx
hagyd a bf -eket, szart se érnek, ott vannak a fókák, minden mennyiségben, válassz ki egyet oszt ennyi.. sokkal jobbak hidd el, saját tapasztalat...
Nem értem mi a gond. Volt 1 lancasterjük! 😊
Láttam már sok csodálatos mm munkát, de ez az egyik legszebb volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.31. 16:41:26
Eagle16
Árkádban nem jászom. Bombázók ellen elfogadható igen, csak azok ellen meg ott az Me-410B, ami még el is viseli ha meglövik, nem megy át vörösbe az egész gép ha bekap egy rövid sorozatot.

Még megpróbálom azért a G10-est, az a sejtésem hogy 3db 20mm-essel jó lesz, mert a G2/trop-ot is szerettem. Az Mk108 amúgy is bombázók ellen készült, voltak is vele problémák a Me-262-esen, mert alacsony volt a torkolati sebessége. A 262-es meg gyors volt ugye, szóval az volt a probléma amit említettem, nehéz volt vele célozni.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/188148-war-thunder-az-indul%C3%A1s-2-%C3%A9vfordul%C3%B3ja/#entry3596559
600-nál szó szerint a fékszárny szerepét tölti be a flaps, ami amúgy arra való, hogy növeld a szárny felhajtóerejét, vagyis alacsonyabb lesz az átesési sebesség. 600-nál ez csak energiapocsékolás.

AIexx
szerintem az MK108 nagyon jó, RB -ben a D12 -őn, 700 méterről lőttem ki egy B17 -est.. (csak a 30-assal) és árkádban is pusztít.. tény, hogy nehéz vele célozni, head on -ba nem is lövök belőle.. de nekem eddig bevált.. (vadászokra ellen nem is kell 30-as, elég a 20-as.. )
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.10.31. 13:41:57
Torzonborz
SB-n simán letörik , de még RB-n is hirtelen fordulónál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eagle16
Szerintem meg 109-esre nem való. Tegnap iszonyú módon felidegesített, plusz még F-80C-k ellen mentem folyamatosan, ha meg nem akkor F7F spam kombinálva F8F-ekkel meg prémium Spitfire-el...úgy érzem hogy csak magamat szívatom azzal, hogy németekkel játszok.

Sajnos eltelt pár óra, mire rájöttem hogy mekkora marhaság volt Mk108-at rakni a G-10-esre. Olyan lassú a lövedék hogy lényegében 300m-nél távolabb nem is lehet eltalálni vele semmit, meg vicces hogy egy Il-10-est még csak nem is sebez kritikusan 12 lövésből...az Mg151 ezerszer jobb, még bombázók ellen is. És akkor a K változaton nem is lehet levenni a 30-ast, mert fix.

600 nál is simán fordul vele :-) Ahogy az A5 is ( ráadásul annál főleg kell mert hamar bedugózik).Még nem tudtam letőrni
Torzonborz
Combat flapset inkább ne használja nagy sebességnél mert rossz vége lesz. Az 300 alatt ajánlott.