War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nevessetek ki, de komolyan azt érzem, hogy a játék találat szempontjából hol az egyik, hol a másik oldalnak kedvez. Amikor a meccs elején azt látom, hogy biza ez most 100%os szitu volt, és még el sem találtam, akkor tudom, hogy ha megszakadok se fogunk tudni nyerni. És egészen addig, míg el nem dől, a gép egyszerűen nem hagy érvényesülni. Amint vége (nekünk), és már menthetetlen a meccs, akkor hopp, jön a kisördög, és utána minden amit kilősz oda megy ahová szánod, sőt, amit nem oda lősz ki és elvileg nem találná el az ellent, még az is betalál. Nyerni persze nem nyersz, de miközben megveregetik a vállad mondják neked mosolyogva: "Dögölj meg!" (mint a Halál ötven órájában ...).

Hasonlót a WOTnál éreztem sokszor, bár most ott nem tudom mi van, mert nem játszom. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez igaz. Ha valamilyen úton-módon visszakeveredek T4-T5ből T3ba, ismét rámtalálnak a hülyék, nem mintha fentebb nem lennének, de ott a csalók kivételével már semmi sem tűnik fel. 😄

Sajna az én tapasztalatom is az, hogy T3-ig feltűnően magas azoknak a gyökereknek a száma, akik sértődötten lelövik a csapattársukat, ha az kinyír valamit, amit ők is lőttek. Mintha meg lenne jelölve minden ellenség a játékban, hogy melyik kinek a tulajdona és ki lőheti le...

Mai történés: Lelöttem egy Japán bombert, amit a csapattársam nemtudott 10 perc után sem, utána lelőtt engem (idióta orosz), majd az egy maradék zero lelőtte. GG
SigS
Az csak nálam van hogy nem írja rendesen a karaktereket? # -msg- stb. ? Ahogy észrevettem akkor van, mikor a launchert indítom, és csak később, pár perc múlva a játékot. <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

f24sg
PaganiZonda, a méltán híres Fw 190 skinek szállítója, így kockul otthon:
katt
AnuluWork
Ez valami ruszki perverzitás, mert nagyon sok ilyen van. Amúgy szerintem még vannak éjszakai mapek, mert tegnap is kifogtam egyet. Nyertünk is.

Saipan normál méret .Spanyol ,Norvégia ami nagy .
Öröm ilyenkor a játék <#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Élvezet játszani az ilyen mapon. Amit én még nagyon rühellek a Saipan. Túl nagy propos gépeknek!
Rev Hard
Kiszedték az éjszakai pályákat mert hogy azok nem kellenek, viszont vannak ilyenek mert ezek meg nagyon kellenek. (Az alja másfél km -en volt.) <#vigyor3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Spitfire MK IX:

Most lett meg de szvsz valami brutál OP egy gép. 16.8 Turntime mellé 25.7 m/s emelkedés. Ez most komoly?
Ki sem szállok belőle. 4,5 perc alatt eléri az 5000m magasságot. Szárnya pedig csak 13-15 g között szakad. OP FOS
Ugyan azok.Azt hiszem egyik sem tud többet a másiknál.Nekem egyáltalán nem jöttek be.Folyamatosan F80c és meteorok ellen megyek velük.

AnuluWork
Na megszereztem az R2Y2 Kai V1et. Én nem tudom milyen lesz a V2 és a V3, de már a V1 valami überbrutál. Ugyanaz az atompontos 30as Type 5ös van benne x4, mint a J7W1nél. Már a Kitsukánál éreztem, hogy nem lettek rosszak az új japó jetek, a Kitsuka is spec a rászerelhető újabb 30as Type 5össel nagyon jó lett, de a R2Y2 minden eddigi várakozásomat felülmúlja stockként. Sajna pilótafülke nincs benne, de ez van. A V3ra kíváncsi leszek.

Nem tudom, én a Meteorokat általában szénné szopatom a "C" Schwalbéval. <#vigyor2>

AIexx
na most kurvára elegem lett ebből a szaros játékból.. vízszintben megyek head on -ba La -9 -el, és jön velem szembe egy Yak 9UT.. na most: 1km -en kiírja hogy Critical hit, ég mint a szar, felhúzom a gépet, forgok össze vissza, és leszedi a szárnyam?? HOGY A BÜDÖS KURVA ANYYÁBA TUDJA LESZEDNI??? ILYEN NINCSEN A FASZOMAT!!!!!!!! MILYEN MUNKA EZ??
Rev Hard
A Spitfire -t azt rühellem én is, még a Zero -hoz is több skill kell mint ahhoz a szarhoz, semmi tudás nem kell hozzá.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AIexx
mi az OP az fw 190 a5/u2 -ben? csak a fegyverzet, és ennyi.. azért nem mondtam rá.. nemtud emelkedni, se fordulni.. akkor meg??
AnuluWork
Me-163, 8 lelőtt gép, mellette 2 assist, vesztes csata, és ad 1758 rpt ...

JethroHUN
Gondolom amikor folyton nyerted a csatákat a T2-3 német gépeddel a britek T2-3 ellen, 2 killes átlaggal RBn, akkor a németre nem mondtad, hogy OP.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

<#eljen>

AIexx
nekem a Spitfire az ami nagyon OP, az egy undorító tárgy.. emelkedik, gyors (tengerszinten lehagyta a fullos D fókámat), 4x20mm, és 16 -os turn time.. hagyjuk már ezt a baromságot.. 1 valamit tudjon, de hogy mindent, az azért ne.. JÁÁ, és 5.7 -es br -el.. (R😎.. GRAT GAIJIN!!!
Elérte a játék hogy a Hokkaido pályáról 6.0-ás br felett ahogy betölt kilépek.Nem érdekel hányan vannak a csapatban és kik.Játszhatatlan.Ezek a **** meteorok(mint ahogy az egész angol ág) szintén "noskill" repülők.Semmi esélye az embernek ellenük.Ha jetel megy,ha propelleressel.

AIexx
mennyi noob -van t5 -ben, RB -ről beszélek.. megint egyedül maradtam a végére 5 ellen.. La-15 -el.. head on -olnak, nem emelkednek.. akkor mire számítanak??? MI EZZZZ???
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.02. 14:43:54
AnuluWork
Nana! Iván faszagyerek és nem fullad meg. 😄

Torzonborz
Hajráááá ! ~4k magasság felett mondjuk nem is nagyon repkedhetne mert megfulladna a szerencsétlen pilóta. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RiCSi1234
Én is felraktam majd 3 hónap után, és.. Lőni még annyira sem tudok mint előtte RB-ben.. Minden gép szétszakad alattam.. Még egy jó 3 hónapra most el is teszem a "szekrénybe". Rémes na. 😊

GTA V (*.*)

na megkaptam a német csodagépet én is...
a három éves évfordulónál találkozunk újra 😄
nagyon 😄
jó ha 2 gépet le tudok lőni árkádban 😄
Tudja a gép hogy profi vagy :-)
na lefrissítettem ma én is a játékot gondoltam úgysincs meg 1-2 gép ezekből amit adnak lenyomom gyorsan a régi jó reserve orosz módszerrel árkádban..
aha 😄

spitfire, fw meg a-20 hordák wellingtonokkal karöltve xD

szerk:
áh user error... felnyomták a kedvenc mészáros madárkámat magasra azért dobott be a genyók közé vele 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.02. 09:26:38
SigS
Lagg 3 <#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HMM ez mi? Lagg 7 közelében nincs senki, lelövöm az elevatorját, ég, meghal, kill assist. De hogy ki kapta a killt nem írta. WTF?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.11.01. 23:48:25
Rev Hard
Nem sokat lassít a rakéta, minden esetre a hivatalos fórumon felvilágosítottak hogy ennek a szarnak van egy mokányabb verziója is valami 4.3 -as BR -el, lehet hogy pont azt fogtam ki. Mindegy szarom le mostmár mert nem lőtt le, semmin sem kell itt csodálkozni megtanulhattam volna már.

Japó gép egyáltalán nincs.Helyette két ruszki....csak hogy lássák melyik nemzettel mennyire foglalkoznak...
Most ertem en h ingyen van, meg ajandek, de ez a he52 hydroplannal megis mire gondoltak? meg csak nem is premium vagy gift gep. wtf???
AnuluWork
A rocketek miatt picit lassabb voltál. Nem lehet, hogy az volt a gond? Bár azért tényleg érdekes. 😊

német hidroplán... az egyetlen amit nem akartam 😊 ez van

AnuluWork
F-86F-25. Felgyújtom, kiég, de fullra, csak én lövöm, de nem döglik meg, sőt, repül tovább úgy felfelé, hogy nem tudom vele tartani a lépést, majd jön egy társ, lövi, a gyerek a sabreban meg forog mint a picsa. Nekem is van, fullos, tudom milyen amikor elkezd kiégni, meg milyen vele forogni. Az meg forog, forog, majd a barom csapattársam nekimegy, na akkor megdöglik. 😄

Én ilyet még sosem láttam. Olvastam hasonlóról ruszki gép kapcsán, de látni még soha. Most ez vagy valami extra külsős valami, vagy a jó k. anyját a gazsinak. 😊

Rev Hard
Eddig is tisztában voltam vele hogy az I-153 sürgős FM változtatásra szorulna, illetve minimum egy BR emelésre mert nonszensz hogy ez az op geci tier 1 -es gépek között repül, de ez már mindenen túltett. Kb 4km -en kezdett el üldözni és képtelenség volt lerázni, 8km -en már a Cobra se nagyon bírt gyorsulni, ez kétfedeles szar meg csak jött és jött. Lehet hogy nyitok erről egy témát a hivatalos fórumon, ez a dolog most rendesen felbaszott.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.11.01. 18:41:24

Eagle16
No comment ez az F7F, a Gaijin is pont olyan mint a WG.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Rev Hard
Pont a DB-7 -et kaptam, ég és föld a különbség az A-20G -hez képest. Mentem pár csatát vele hátha sikerül valamit kihoznom belőle, de egy rakás szar.

AnuluWork
Teljesen megértelek. 😞

3 crit.3 égő gép.3 assist.Na ez már szánalmas...

Minnél többen csinálják, talán annél előbb javítják ezt a faszságot.
Csináltam még anno bug reportot erről, akkor azt a választ kaptam, hogy nem bug, hanem feature. Hát kösz
Torzonborz
Erre írtam hogy a legundorítóbb dolog amit csak tenni lehet. Vágd földbe a gépet vagy inkább ugorj ki de ezt ne.
Ez a legalja.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Te mit szólsz, amikor valaki neked megy direkt, bármilyen okból?

Mármint ellenségnek ütközni, nem csapattársnak. 😊

Legalább akkor magaddal rántasz egy ellenfelet is.
AnuluWork
Na, fullos a német MIG-15 bis is. 😊

Torzonborz
Ez a legundorítóbb dolog amit csak tenni lehet, ilyet inkább ne is ajánlj senkinek se pls.