War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
az XP bar-ra gondolsz?
(csak mert én úgy tudtam, hogy ha betelik akkor magasabb jutalmat ad)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megvettem a Ta152-t, de még nem éreztem rá az ízére. Igazából a D13-t sírom vissza, csak betelt a csíkja 😊 A D12-nek meg valami elkúrt FM-je van, pedig ugyanaz a két gép, csak épp ég és föld õket vezetni.
A Corsair az új D13, csak kéne rá a 20mm 😊
Soon (tm)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Próbálják a valódihoz közeli, bár elég butított paraméterekkel beállítani a gépeket. Nem igazán szimulátor, de az értékekhez viszonylag makacsul ragaszkodnak, néha kiigazítanak valamit. A javítási költséggel szabályozzák, hogyan legyenek elosztva a játékosok. Ezért tanács, hogy ne feküdj rá egy nemzetre. Húzz többet egyszerre, amikor már nem zárolt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ok, biztos nem nagy szám, de az eddigi német gépes tapasztalathoz képest elcsodálkoztam. Ma mindegyiket leszorzóztam, csak a németet nem bírtam.
Egyre inkább hajaz a magassági hb-s csata a középkori lovagi tornákra... meglátják egymást az arcok aztán lesz ami lesz nyíl egyenesen mennek egymásnak egy kis bátorságpróbával fûszerezve mert ahogy láttam kitérés fogalma az teljesen ismeretlen számukra 😄
Így szokott elfogyni a csapat fele a 10. percre a másik fele meg ugye lent szaladgál a mezõn.
Ezt akkor is tapasztalom, amikor én megyek vele és akkor is, amikor ellenem jönnek vele. Simán kipicsáztam vele egy Spit MKIX-et és vica versa amit most kaptam az FW190-ben ülve...
Sokszor veszem észre, hogy jelzi valahol a találatom a hud, holott egy gramm lõszert nem lõttem sehová az elmúlt másodpercekben. Az ellen ugyanúgy meg tud halódni a tûztõl esetleg?
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/10004-x-52-pro-profile-and-guide-by-glodark7/
Joy, pedál, TrackIR, 3D szemüveg.. a gépünkre meg egy mini atomreaktort kell majd kötni. Tony Stark játéka lesz ez, már látom 😄
Kéne valami jó FRB beállítás az X52-höz, hogy ne tudjam túlhúzni a fordulókat. Mint il2-ben, ott a max kitérést levettük 90%-ra, és sose estünk át 😊 Valakinek valami tapasztalata erre?
http://www.youtube.com/watch?v=peo9VSBBs1c&feature=player_embedded
Hajj, ha lenne nekem 20mm-s változat, lenne ám nemulass. De eljön még az én idõm >o]