War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

Nekem nem olyan rég sikerült hozzájutni talán az egyik legjobb repüléstörténetet átfogó könyvhöz (persze csak angolul létezik), ez az: Link
Nagyon átfogó, tényleg a kezdeti próbálkozásoktól indul és nagyon olvasmányos, tele képekkel, ezt én is csak ajánlani tudom.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
GTA V (*.*)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Példának okáért a futómû kialakítása is ennek "köszönhetõ", azért kellett a gép törzsének közelébe helyezni, mert a szárnyak nem viselték el azt a nyomást, ha megnézed, ezzel szemben az FW190-nek egyszerûen kitették a szárnyaira. A 109-esek óriási hibája lett végülis ez a konstrukció, lehet olvasni olyan adatokat, hogy a veszteségek 10%-ért volt felelõs a szûk fûtõmû és az abból bekövetkezõ balesetek.
Teljesen más a kettõ, a 109 jobban emelkedik a könnyebb tömeg miatt, a 190 pedig jobban tud gyorsulni és zuhanni, amiatt, hogy nehezebb, de ehhez az is kellett, hogy szerkezetileg elviselje a nagy sebességet.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
jatektechnikai kerdesem lenne, azokhoz aki rutinosan csapatban jatszanak:
mi a legjobban bevalt modeszer h egyutt menjek valakivel? az odaig tiszta, h kell egy vezer, akit kovet a masik. a problemaim onnan kezdodnek, h ha leesik az egyik, hogy szoktatok a parhoz vissztalalni? mert itt ugye nem mukodik, h akkro a piros haznal varlak. illetve jol latom h ez a csapatbanrepules (2-3 ember) akkor mukodik igazabol, ha uggyanolyan gepekkel repulunk?
Fél percig kergettem egy yak-15öt kis szögben zuhanva ilyen sebességgel 😊
Ha rángatja az ember ide oda akkor minden szétszakad persze 😊
(ált. F4U-val szoktam csinálni.)
"az F4U-k simán mennek 850-et tartósan egy kis zuhanással"
nekem 750-nél szakadt azóta 720-nál mindig kiveszem, de emiatt sosem tudok normálisan támadni.
Egy P51 átkergetett fél pályán a sebességi fölényével. Hibázott valószínû azért, mert a talaj közelébe sodródtunk (lehet a felette lezuhanó géptõl ijedt meg). Sikerült ráfordulni, két pöttyintéssel el akartam intézni. Elbénáztam csak a farkát lõttem el. Idegbeteg voltam és rátapadt az ujjam a gombra, mert nem voltam benne biztos, hogy elkezd-e újra emelkedni. Akkor nekem annyi, mert a flaps elégette a sebességem. (10 mp-es klipp a 3x30mm-rõl)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Felére van lassítva.)
(am az F4U is 750 körül esik szét)
De mi az a t20-as???
Hatalmas feeling lehetett, mindkét félnek.