War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoltam kipróbálom a patch óta elõször az Invadert. A japánok ellen tett be és sajnos véletlenül a kis bombák voltak kiválasztva, amivel nem sok kárt okozhattam a hajókban.
Azért bementem alacsonyan, nem elég hogy 2 japán FW-t kaptam a nyakamra, de még egy Sushui is megérkezett (a képen a legfelsõ, talán elõször találkoztam vele HB-n):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha feltenném ilyen esetben a 2000 lbs bombákat, azzal mit lehetne kiszedni, a Destroyert viszi 1 db?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nortai
Hú én speciel átugrottam tier6-os Yak-ot. Maradtam tier5-nél (Yak-7😎 legalább 9-10. tier-ig. Rakétái elõnyt élveztek nálam, fõleg bombázók és minden egyéb ellen. Nagyon hasznos tud lenni, fõleg Arcade-ban. Persze minden egyéb tulajdonsága rosszabb, de így is elõnyben számomra. LAGG-3-35-öt is megtartottam addig a szintekig. LAGG már rég maxos. 66-os társára is elférne pár rocket, remélem raknak rá késõbb. 😄 Lehet túl rakéta mániás vagyok... Hmm...

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nem kell velük foglalkozni. A Corsair amugy most tényleg képességein felül emelkedik, de nagyon jól van, lwgalább az amcsi ágon egy használható gép. és kiegyenlített a küzdelem, leglábbis a németek ellen, a többiek ellen már nem annyira 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nagyon függ a játékmódtól mit érdemes húzni és meddig. Vagy hol kezd el bevadulni. Elég komplexen körbe ütik egymást a népek.
Na akkor megvettem a 6-os yakot, az La még várat magára, nincs túl sok pénzem, aztán 6-ig ki akarom húzni a japánt meg a britet (meg talán a németet), az amcsik egyáltalán nem jöttek be.

bardocz
Most vettem észre, hogy már több yak is van 😊
FRB-n az ágyúja nekem pár meccs alapján jónak tûnik. Na persze leginkább engem szedtek le vele, nekem eddig találatom sincs, csak valami megöl hirtelen...😄
Egyébként a 9P nem lenne rossz. Egy probléma van vele, HB-ban túl magas a tier-je. Majd kiforr, még nincs 2 hete a játékban.
Arcade-ban igen 9P-ig.

HB-n még nem találtam ki hogyan tudnám kamatoztatni. Ott nagyon easy target, amikor GER, US, JAP-al megyek. Nem láttam embert aki tudná FRB-n kívül használni. Kb. ugyanolyan könnyen le is szednek, ha 9P-ben ülök.
bardocz
A Yak-ok kurvajó gépek, hiba lenne kihagyni õket.
A yak ágon megéri feljebb menni, vagy az La-ban van a jövõ? 😄

Minden oldalon megy a duma, nem érdemes vele foglalkozni. Pl. Corsair pilóták Korea-n gyorsan, egyszerûen akarnak nyerni. Az LA7, ha kerülõvel megy és nem frontálisan a találkozópont 7k-n lesz. Na ez szokta kiverni a biztosítékot, hogy mit keres ott fent egy LA 😊
Coral Springs
Jó az 1d Corsair, ám az 1c már vetekszik a német vadászok tulajdonságaival. Olyan manõvereket is megmerek csinálni vele, amiket a többivel már nem. A négy darab 20mm -es pedig kõkeményen büntet.

Beszólogatnak a német oldalon állandóan, de a jó kúrva anyjukat, ha nem easy kill a mûsor, akkor már nem is jön be a sok mûbuzi köcsögnek ? Rá is kérdeztem az egyik majomra, 10/7 csatát a németek nyernek, akkor még is ki az op ? Erre õ azt válaszolta, ez azért van, mert a pilóták tudnak. Tudnak az apja faszát, a generációkkal rosszabb gépeket levadászni azt tudják, ha beleköpnek a levesbe már finnyásak. És a legfõbb baj hogy ezek ott vannak a hivatalos fórumon is, és nehogy a rinyálásnak nerf legyen a vége. Eddig se látogattam sûrûn a HB -t, de a két említett Corsair teljesen rászoktatott az utóbbi napokban, ha elkúrják akkor inkább hagyom a francba az egészet, és tolom only Arcade -ba.

Prémiummal komolyakat lehet így akasztani rövid idõ alatt, következõ hónapra mindenképp befizetem. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez az MM 😊

T8-ban is találkozol majd T16-os gépekkel 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

valaki tapasztalta, hogy 0-1 csatában jóval magasabb szintû gépek vannak. a német reserve és falco gépeimmel 0-1 szintû csatában il2 meg hasonló szintû gépek tucatjaival találkozom. ez mi????????????
köszönöm!

lenne még a valami a az új motor szerelése a repülõkbe, az "air resistance",-nek mi értelme van, és hogy segít?
A 12,7es amcsi fegyverekbe pl érdemes minél több APt rakni, tehát armored vagy ground vagy mi a neve, mert úgy esélyesebb a pilótakill. Japánoknál nálam az omni vált be, németeknél meg az anti air. De az alapnál vszínûleg mindegyik jobb 😊 a stealth pedig megosztó, én pl nem tudok vele jól célozni.
Jah igen és oroszoknál is mehet AP, nekem az volt olyan kör, hogy az orosz 20mmes egy kör alatt 3 pilótát lõtt ki, ami takán a legjobb módja a killnek, mert gyors 😊

a stealth-ot értem, de a többinek. (elnését rosszul tettem fel a kérdést)
Van haszna, persze. Én pl mindig Stealth lõszert használok, így nem hívom fel magamra a figyelmet mikor hátulról sunnyogva rálövök valakire.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

az egyes pályákon lassú FPS sebesség a játék hibája?
a másik: a lõszertípusoknak van gyakorlati haszna?
errõl beszéltem😛 nekem 3 beszámitható ismerõsöm van aki jástzik Pcn de egyiket se érdekli😞(((

Nortai
Itt csak annyit ír apró betûs résznél, hogy elsõ bejelentkezéskor, ha játszik és elér bizonyos szinteket akkor lehet további 50k pénzt, majd 100 gold, 500 goldot kapni. Lehet, hogy hivatalos oldalon van errõl még további apró betûs rész, azt nem néztem.

Bár ismerõsök közül kb. csak én játszok. Szóval esélytelen így. Két havernak szóltam régebben, akik felrakták de tutorial nekik bõven elég volt. Mondom jó van, lehet Dota 2 után ez sok(k) volt nekik. Azóta nem erõltetem. 😞

Minden meghívottért, aki ténylegesen játszik X idõt a játékkal, és elér X player szintet.

még 5 embert sem nem tudsz összehozni úgysem😛😊

Nortai
Most vettem észre, hogy minden meghívottért jár 50 gold cucc. Hmmm...

szééép

ui: rohadt burzsuj_D

Coral Springs
Ez még tegnap volt. Próbáltam bemérni egy Me 410 -et hogy lerakétázzam, ott voltam mögötte. Erre két társam oldalról nagy sebességgel érkezett, az egyik ahogy illik telibe kúrt. Ez már önmagában is egy vicc, hogy az agyonistenített HB -n ilyen elõfordul, de utána jött a csattanó.

De végül is nem probléma, van zseton. <#nevetes2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Leszedtem a rakétát a Corsair -rõl, kegyetlenül szétkúrja a fordulékonyságot.

így már világos.
3-4 km távolság volt mert én általában fentrõl szeretek körülnézni mi történik. Így tudtam végignézni mindhárom barmot h mit csinál mert nyilván egyikre sem értem oda idõben így, szépen beült mögé a tag és mintha ai gépekre kellene lõni kiszedte.
És ezek nem csapatjátékra alkalmatlanok hanem a játékra magára.
Hihetetlenek szoktak lenni.

És akkor mondják h az USA az easy mode most, ilyen játékosokkal? XD
"Következõ csata.. 3 csapattársa mentem rá sorban, hogy leszedjem az ellent a seggébõl. Mind a három nyíl egyenesen 500 méteren kullogott, és totálisan semmit nem csináltak."

mondjuk, látták hogy jössz segíteni nekik, és egy irányba repültek hogy könnyen rá tudj repülni az õket lövõ ellenekre.
bardocz
FRB-n mikor vált a pálya?
Minden hétvége ilyen?
Elõbb egy csapattárs p-40el nekirongyol nyíl egyenesen az ellenséges hordozónak amikor 1 ellenfél vadász van már csak és nálunk még 2 gép van. Aztán a chatbe beírja h WTF, nem véletlenül ment neki szépen ráállt irányba és bumm...arra számított h kinyírja vagy mi? xD

Következõ csata.. 3 csapattársa mentem rá sorban, hogy leszedjem az ellent a seggébõl. Mind a három nyíl egyenesen 500 méteren kullogott, és totálisan semmit nem csináltak.
Most ezek miért vannak egyáltalán? 😄
teszt Hb ban 890 et is bírta 45-50 fokos szögben lefele O_O

Nem, mert 800 km/h az csak kb 500 mérföld/óra. 😊

oké ,de ahogy ismerem a játékot megvan rá az esély,hogy test flightban telejesen más a fizika mint éles Hb ban😛 és ott bezony szarrátörik😄

Gondolom nem. Nincs tippem. Flaps? esetleg.Tesz flightban próbálgasd hátha rájössz.
nekem kmh van😛 lehet nálad van mph:_P az úgy ki is jönne,hogy te 800+ al mentél

az hogy egyes pályákon lassú az FPS sebesség a játék hibája?
másik a lõszertípusoknak van gyakorlati haszna?
nem mph ? 😊
semmi....még a zuhanási szög sem volt túlzottan meredek és nem is kanyarodtam vele csak egyenesen mentem lefele és 700 nál PAFFF szétesés:S😞

mentem a kedvedért G6 al eggyet test ben.3000 mrõl 800km/h ig gyorsult és kivettem zuhanásból (olyan 100men lehetett.) Jól emlékeztem hogy majd 850 ig elmegy.Nincs fennt valami pylon bomba vagy akármi?Vagy rossz a km órád 😊
2. kör 3500 ról 850 és 100m körül kivettem (persze már hisztizett hogy lassítsak : ) )
Nem mindenkinek van, és állítólag azt már marconább társaságba dobálja be.

tök jó feeling volt😛 volt amúgy 4 védõvadszunk is! egyetlen dolgot csesztünk el,hogy idõzitõt kapcsoltunk a bombákon és elpattogtak😄 sajnos a bugos bombák miatt 2 secente kell kioldani,hogy legyen sebzés...gondolztuk idõzitõvel majd menni fog a bug kijátszása csak elfelejtettük,hogy majd pattognak😊)

más: elfogyott a G10 ingyen repairje..../sajnos 4x a sebesség végezte ki a gépem/
elõvettem a G6-ot namármost ennek 700kmh-nál!!! MIVAAAAAAAN?!?!?!?!?! törik a szerkezete? na elmennek a picsába már..

És egy Dornierrel gyorsabban elérnétek a bázisig, 2000 kg-t az is tud vinni.

tegnap léptem 30-ra ott semmi nem volt😛

nézem köszi😊)

Bázisszétcsapásra azért alkalmas HB is, nagyobb gond hogy a Heinkelek védõfegyverzete nevetséges, mind kaliberre, mind kitéríthetõségre, így csak korlátozottan alkalmasak kötelékrepülésre. B-17 kéne ide, de hát azt elérni nem két perces tevékenység.

Amúgy mivel területcélok (pl gyár, kikötõ) nincsenek a játékban, csak pontcélok, és a bombáknak nincs területi sebzése, így a bombázós kötelékrepülés csak a repülõtértámadára jó, másra nem.

Érdekes lehet, azért valljuk be nagyon mellé lehet vele nyúlni. Ennyi bombázó mellé már egy csatában nem sok vadászt lehet betenni védõnek, szóval a veszteség elkerülhetetlen. Márpedig, ha elvesztetek 1-2 bombázót, már bukott a taktika és valószínûleg a csapat is. Talán egyetlen járható út, ha nagyon nagy kitérõvel éritek el a bázist, akkor talán van esély, hogy ne vegyenek észre, csak abban meg mi az izgalom 😊

Könyvesboltot nem tudsz linkelni vagy ne legyünk lusták és keressünk? 😊

Nem szeretek képernyõn olvasni.
Tennap' 50th player level-re 500k lion-t kaptam, hol adnak majd még, aki elõrébb van hátha emlékszik?