War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért bementem alacsonyan, nem elég hogy 2 japán FW-t kaptam a nyakamra, de még egy Sushui is megérkezett (a képen a legfelsõ, talán elõször találkoztam vele HB-n):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha feltenném ilyen esetben a 2000 lbs bombákat, azzal mit lehetne kiszedni, a Destroyert viszi 1 db?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
FRB-n az ágyúja nekem pár meccs alapján jónak tûnik. Na persze leginkább engem szedtek le vele, nekem eddig találatom sincs, csak valami megöl hirtelen...😄
HB-n még nem találtam ki hogyan tudnám kamatoztatni. Ott nagyon easy target, amikor GER, US, JAP-al megyek. Nem láttam embert aki tudná FRB-n kívül használni. Kb. ugyanolyan könnyen le is szednek, ha 9P-ben ülök.
Beszólogatnak a német oldalon állandóan, de a jó kúrva anyjukat, ha nem easy kill a mûsor, akkor már nem is jön be a sok mûbuzi köcsögnek ? Rá is kérdeztem az egyik majomra, 10/7 csatát a németek nyernek, akkor még is ki az op ? Erre õ azt válaszolta, ez azért van, mert a pilóták tudnak. Tudnak az apja faszát, a generációkkal rosszabb gépeket levadászni azt tudják, ha beleköpnek a levesbe már finnyásak. És a legfõbb baj hogy ezek ott vannak a hivatalos fórumon is, és nehogy a rinyálásnak nerf legyen a vége. Eddig se látogattam sûrûn a HB -t, de a két említett Corsair teljesen rászoktatott az utóbbi napokban, ha elkúrják akkor inkább hagyom a francba az egészet, és tolom only Arcade -ba.
Prémiummal komolyakat lehet így akasztani rövid idõ alatt, következõ hónapra mindenképp befizetem. <#eljen>#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
T8-ban is találkozol majd T16-os gépekkel 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
lenne még a valami a az új motor szerelése a repülõkbe, az "air resistance",-nek mi értelme van, és hogy segít?
Jah igen és oroszoknál is mehet AP, nekem az volt olyan kör, hogy az orosz 20mmes egy kör alatt 3 pilótát lõtt ki, ami takán a legjobb módja a killnek, mert gyors 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
a másik: a lõszertípusoknak van gyakorlati haszna?
Bár ismerõsök közül kb. csak én játszok. Szóval esélytelen így. Két havernak szóltam régebben, akik felrakták de tutorial nekik bõven elég volt. Mondom jó van, lehet Dota 2 után ez sok(k) volt nekik. Azóta nem erõltetem. 😞
ui: rohadt burzsuj_D

De végül is nem probléma, van zseton. <#nevetes2>#nevetes2>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És ezek nem csapatjátékra alkalmatlanok hanem a játékra magára.
Hihetetlenek szoktak lenni.
És akkor mondják h az USA az easy mode most, ilyen játékosokkal? XD
mondjuk, látták hogy jössz segíteni nekik, és egy irányba repültek hogy könnyen rá tudj repülni az õket lövõ ellenekre.
Elõbb egy csapattárs p-40el nekirongyol nyíl egyenesen az ellenséges hordozónak amikor 1 ellenfél vadász van már csak és nálunk még 2 gép van. Aztán a chatbe beírja h WTF, nem véletlenül ment neki szépen ráállt irányba és bumm...arra számított h kinyírja vagy mi? xD
Következõ csata.. 3 csapattársa mentem rá sorban, hogy leszedjem az ellent a seggébõl. Mind a három nyíl egyenesen 500 méteren kullogott, és totálisan semmit nem csináltak.
Most ezek miért vannak egyáltalán? 😄
másik a lõszertípusoknak van gyakorlati haszna?
2. kör 3500 ról 850 és 100m körül kivettem (persze már hisztizett hogy lassítsak : ) )
más: elfogyott a G10 ingyen repairje..../sajnos 4x a sebesség végezte ki a gépem/
elõvettem a G6-ot namármost ennek 700kmh-nál!!! MIVAAAAAAAN?!?!?!?!?! törik a szerkezete? na elmennek a picsába már..
Amúgy mivel területcélok (pl gyár, kikötõ) nincsenek a játékban, csak pontcélok, és a bombáknak nincs területi sebzése, így a bombázós kötelékrepülés csak a repülõtértámadára jó, másra nem.
Nem szeretek képernyõn olvasni.