War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézz körül itt
http://www.warthunder.hu/
4 €? Egy reggeli többe van 😊
Nortai
Steamen is van sorsolás, ott több millióból megy ez. Minap én voltam a szerencsés. Adtak valami uniq kártyát, el is adtam majdnem 4 euroért a "semmit". 😄 Ha az ember megpróbálja az is több a semminél. A 30 kill meg akaratlanul is összejön bárkinek itt szerintem naponta, ha Arcadeban szórakozik 1 órát max rosszabbik esetben. 😊

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Hát ha a játékban is annyira új vagy, mint itt a topikban, akkor még jó ideig ne keress klánt szerintem. Majd ha meglesz a 2-3 kill HB-ban.

Keresem klánomat
Merre találom szerintetek?
bardocz
Pedig pl a rise of flight nem érzõdik nehezebbnek irányítás szempontjából. És élvezetes a kétfedelûekkel repkedni. Plusz lehet gép ellen nyomni, garantált a sikerélmény.
Nincs más sajnos, az igazi szimek nem nekem valók.
bardocz
Van más, amit meg cuccok nélkül nem tudnál játszani rendesen, és akkor nyomhatod azokat is. Ha így vesszük van értelme.
Én is repülgetnék ott. Tervezem, de nem tudom eldönteni van-e értelme felcuccolni azért a WT-hez.
Ámen 😊
Szerintem most minden nap lesz majd egy.

bardocz
Annyira nem vonz az árkád meg historic, inkább körözgetek 20 percet, mire találok valakit 😄D
Az elégedetlenkedõknek : van 50% os áru prém gép😊
Gratulálok!Csak így tovább!Az AI is tud csodát mûvelni ,a kill az kill:-)
Lehet, de minek? Hogy aztán a nap végén, meg az event végén kisorsoljanak 10 játékost? A tízezerbõl? Na ne már. Ez már majdnem olyan, mint a lottó. Azt is csak az játsza, aki nem képes felmérni az esélyeket.

bardocz

Weee, elsõ FRB kill-em 😄 Igaz csak AI, de már ez is valami, 9 meccset kellett rá várni.
Coral Springs
Érdekes. Tegnap még nem volt király.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem lenne jó ha korrigálnának egy elég jó amcsi gépet. Annyira szerintem nem op csak amikor spam hullám van.
Nortai
Most nézem az új eventet. Elég beteg, legalább szerencsejátékon kívül valami nagyobb pénzjutalom is lehetne, mondjuk 100k és nem 20k a 100 killért... 😄 A 30 kill nem vészes, érdemes lemenni 4-5 tier-be, tapasztaltabbak simán 10+ killt lehet szerezni rövid idõ alatt.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

király! és jó nagyon a zene is😊

Elõzõ peccsben a német BF-ek csinálták pontosan ugyanezt. Majd korrigálnak rajta a fejlesztõk, ha szükségesnek látják. Szerintem nem kellene. Én nagyon visszatetõsnek tartom, hogy a német fanok folyamatosan nyivákolnak, mióta van végre egy amerikai gép ami egyenrangú ellenfél. Nekik az tetszett, amikor az amcsi gépek céltárgynak voltak csak jók.

Hja, ha ilyen magassági fölénybõl õ úgy ítélte meg, hogy a headon a legjobb választás, akkor úgy kell neki.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videó amúgy csak 6:30 -as idejû, nem tudom miért lett 13 percre kimentve.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Itt a videó. A csávó egyszerûen belefutott amibe nem kellett volna, nekem pedig 10 ezer méteren nem volt túl sok lehetõségem. Semmi olyan dolgot nem csináltam amitõl op lennék, kivédtem a rácsapásait, majd odapörköltem amikor kellett, ennyi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze lehetett volna nem csak arcadra hanem HB/FRB re is opimalizáni. De úgy tûnik ott a fizetõképes réteg . Hivatalos fórumon is megjegyezte pár ember. Meg is kapták hogyha nem tetszik...igaza van...persze nem értek vele eggyet...de igaza van. Majd kitalálnak valami értelmeset a mi részünkre is...vagy nem.(mondjuk nem is vagyok rászorulva se gépre se xp re se pénzre...akkor meg minek sírok? )
nem ez sem az nyilván.

de hogy catalinával 20 perc alatt kb. 100 kill...
Miért, ez az? 😊

Jó, mondjuk ahhoz kellett egy olyan pedomacis attitûd 😄

jó, de azért valld be hogy az sem volt valami valósághû.
Régi szép idõk, mikor a T1-es orosz prém Catalynával kb 20 perc alatt meglett volna a 100 kill 😄D

Most ahogy itt mások is én is visszanéztem az event apropóján arcadeba xD
Ekkor döntöttem úgy h a ....-t fogom szívatni magam ezzel xD
Vagy én öregedtem meg azóta vagy csak baromira nincs kedvem már hozzá de nagyon nem megy az arcade xD

4 kill, ebbõl egy sem volt tiszta, teljes káosz, végig rettegtem kb h mikor rammolnak le a csapattársak mert mindenhol ott nyüzsögtek mint a bespurizott hangyák 😄
Pedig a kezdetekkor szigorúan csak ezt nyomtam nagyon sokáig.. változnak az idõk xD
azért a naponta 100 elég beteg....ha van egy jó köröd ami mondjuk 10 perces lelõsz 6-8 embert az már jónak számit akkor ebbõl kell 15....az 150 perc...majdnem 3 óra hossza.....hülyék ezek😄

Ez az event nem is nekem lett kitalálva 😄 Jó ha egy hónap alatt lelövök 100 embert amennyit játszom nem hogy naponta xD
Kiváncsi lennék hányan írják le ma ezt az üzenetet WT szinten 😊
Na bementem arcadra (szigorúan tier0) Mondom úgyis rég voltam.Próba joyal belsõ nézet...vicc. Csere egérre. Egy valag assist meg egy kill. 3 gépbõl 2 õt lerammolt az ellen. Eggyet meg a saját...Köszönöm kihagyom. De legalább eszembe jutott miért nem játszom arcadot.
Ez a sebzési rendszer bejön. Én B25 motor lõttem ki 50 essel. Elõször ideges lettem hogy nem esett szét. Aztán elkezdte adni a pénzt ahogy égett...majd le is zuhant...akkor jól van akkor.
Jah, vannak olyan bugok amikért nem csapod a falnak a fejed 😊)

bardocz
Nekem a pálya nem jön be. Gép az lenne.
Hát ezért én sem fogom törni magam 😛
Egy HB kör többet hoz. Low tiereseknek jó alkalom lehet.

Tegnap lezuhant egy b17 az airfieldre, amit japóval lõttem le. Köröztek 2 db 25 és 1 17, hogy a papír gépeink ne tudjanak leszállni. B-17-es amit lekriteltem, magáért a killért kaptam szép summát, aztán jött a bug. Letört minden szárnya farka, kigyulladt. A pilóta nem lépett ki, mert még kezelni tudta a gépágyút a leszállópályánk közepén. Hit számlálóm pedig tovább ketyegett olyan 3 mp-enként számolt egy találatot, felment egész 70k-ig. 😊

Végén a win-el durva bevételt és XP-t adott.
Hellcat nem lenne rossz 575 goldért. Alacsony tierû vadászgép, és tier7 volta dacára 500% reward bónuszt kap HBn. Sok prémium vadászgép tier 11-12õn tudja ugyanezt a bónuszt. Pénzkeresõ gép.

Engem amúgy nem nagyon izgat, A-26-om amúgy is van. Mondjuk a GE jól jönne 😊)

De ahogy lesem minden nap más "event" lesz. Sok véreskezû Árkádos azt se tudja miért kapta 😊 HB-n meg kb lehetetlen összehozni 😊

Jó kérdés.Nem láttam még logikát a rendszerben. Rus-ami...legrosszabb páros. Szídják is rendesen.Se német,se japó.Nem is megyek addig.(pedig volna gépem...de hát önérzet is van a világon 😊 )
jaja most majd 3.599.999 játékos ellen kell drukkolnod😊)

amúgy a lottónyeremény okésm,de a napi acsira ez a bohóc összeg az harmatgyenge...miért nem adnak 100.000 et és 300.000-ret?? az már korrekt lenne....

Ahogy érzed, legalább több esélyem lesz a "lottón" 😊)

bardocz
FRB-n mikor változik a pálya? Múlt héten is ez volt.
engem nem lehet aprópénzért bevásárolni😊)

Rühellem a bófájtert 😊 Haver azon röhög, ha az van a célkeresztben, akkor annyira meg akarom ölni, hogy nem látok nem hallok 😊 Inkább halok. 😊
😊)

arról nem is beszélve hogy a támadás elsõ heteiben gépük sem volt a ruszkiknak.
maga a film valóban nem rossz. de vannak olyan részek ami teljes suovjet elfogultsággal mesél.
Annyira tudtam 😊