War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.warthunder.hu/
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Merre találom szerintetek?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de hogy catalinával 20 perc alatt kb. 100 kill...
Jó, mondjuk ahhoz kellett egy olyan pedomacis attitûd 😄
Ekkor döntöttem úgy h a ....-t fogom szívatni magam ezzel xD
Vagy én öregedtem meg azóta vagy csak baromira nincs kedvem már hozzá de nagyon nem megy az arcade xD
4 kill, ebbõl egy sem volt tiszta, teljes káosz, végig rettegtem kb h mikor rammolnak le a csapattársak mert mindenhol ott nyüzsögtek mint a bespurizott hangyák 😄
Pedig a kezdetekkor szigorúan csak ezt nyomtam nagyon sokáig.. változnak az idõk xD
Ez a sebzési rendszer bejön. Én B25 motor lõttem ki 50 essel. Elõször ideges lettem hogy nem esett szét. Aztán elkezdte adni a pénzt ahogy égett...majd le is zuhant...akkor jól van akkor.
Egy HB kör többet hoz. Low tiereseknek jó alkalom lehet.
Tegnap lezuhant egy b17 az airfieldre, amit japóval lõttem le. Köröztek 2 db 25 és 1 17, hogy a papír gépeink ne tudjanak leszállni. B-17-es amit lekriteltem, magáért a killért kaptam szép summát, aztán jött a bug. Letört minden szárnya farka, kigyulladt. A pilóta nem lépett ki, mert még kezelni tudta a gépágyút a leszállópályánk közepén. Hit számlálóm pedig tovább ketyegett olyan 3 mp-enként számolt egy találatot, felment egész 70k-ig. 😊
Végén a win-el durva bevételt és XP-t adott.
De ahogy lesem minden nap más "event" lesz. Sok véreskezû Árkádos azt se tudja miért kapta 😊 HB-n meg kb lehetetlen összehozni 😊
amúgy a lottónyeremény okésm,de a napi acsira ez a bohóc összeg az harmatgyenge...miért nem adnak 100.000 et és 300.000-ret?? az már korrekt lenne....