War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ezek szerint a tracer a legjobb lõszerfüzér?
EZ csak azért szomorú, mert többek között az ingame enciklopédia is írja, hogy az AP lõszerek jobban károsítják az "összetett berendezéseket", pl. motorok.
És én ezért lecseréltem szinte minden ammo-beltet API-re, ahol csak lehetett.
(persze valószínû, hogy fighterek ellen a HE-k jobban sértik az érzékeny szárnyfelületeket, de mindegy - pont a bomber-motor ellen az AP kéne hogy mUkodjön!)
És én ezért lecseréltem szinte minden ammo-beltet API-re, ahol csak lehetett.
(persze valószínû, hogy fighterek ellen a HE-k jobban sértik az érzékeny szárnyfelületeket, de mindegy - pont a bomber-motor ellen az AP kéne hogy mUkodjön!)
Millenium Falcon cockpit😛
ez a bombázó bekerûlhetne lassan😄
ez a bombázó bekerûlhetne lassan😄
2-3 kill már profi szint.....1-2 már okés😛
olykor az az érzésem hogy az arcade normálisabb mint a HB.
Kösz, alkalomadtán használni fogom 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Csak ne 400 felett mert akkor még leszakadnak 😄
Köszi a tippet 😊
a bombákkal megint csináltak valamit? 250 kilót ejtettem egy heavy tankra, és csak hitet adott.
Engedd ki a kereket és akkor nem tolja fel 😄
Glo:
az invaderes bug-ot meg lehet "javítani" ha átülsz a lövészbe akkor reseteli az instructort és utána újra jó lesz 😊
Glo:
az invaderes bug-ot meg lehet "javítani" ha átülsz a lövészbe akkor reseteli az instructort és utána újra jó lesz 😊
Nem lehet historicalba állítani valamit az ostoba instructoron? Üldöztek engem, beültek a seggembe, és nem tudtam lerázni õket, mondom leveszem a sebességet és fékezek, hogy elmenjenek mellettem, erre az idióta instructor folyamatosan visszatolta a sebességet... persze emiatt le is lõttek...
Valószínûbb hogy az armored belt volt a ludas. Kicseréltem a traceres API-T/HEF/FI-T/HEF beltre, egybõl öltem vele hármat pedig nem tanultam meg közben jobban célozni.
lehet a tervezõk rájöttek, hogy az orosz gépek szutykok voltak?
Valami gond van szerintem nálam, BnZ-bõl jobbról közeledve belassítva lövöm egy B-25 jobb oldali motorját cirka 150-200-rõl és ÁTMEGY rajta a ShVAK lõszer. Közben semmi pocket loss, semmi látható jele lagnak. Érthetetlen.
NA megvan a 150, a 400-ért küzdjön aki akar 😊
Én is így látom. Bulgeon mindenki nekiáll földi célpontot géppuskázni, tele van Thunderboltokkal. Aztán bejönnek a német vadászok, és halomra ölik õket, majd nyernek.
Meg még azok, akikrõl nem is tudunk. 😄
Okés, akkor majd jövõ héten.
Okés, akkor majd jövõ héten.
Sajnos az õ számlálója szerint adja a dolgokat úgyhogy ez van xD
Közben ránéztem az órára, hogy hmm már ennyi idõt elkúrtam ezzel..xD
így már kicsit más a helyzet még 35 kell a 150hez és ott be is fejezem 😊
Közben ránéztem az órára, hogy hmm már ennyi idõt elkúrtam ezzel..xD
így már kicsit más a helyzet még 35 kell a 150hez és ott be is fejezem 😊
Hmm.. ez érdekes, mert a tegnapira is azt mondja, hogy nincs meg, a maira meg h 95, pedig sztem annál sokkal több 😊
Szerintem meg fun tier 7 körüli prémiumokkal repülni, minél több van annál jobb.
Az ember azt hinné, hogy csak a Google meg az NSA figyeli minden lépését 😊)
Lehet, de majd csak kb jövõ héten, mert ma délután elutazok, és hétfõig távol leszek.
Lehet, de majd csak kb jövõ héten, mert ma délután elutazok, és hétfõig távol leszek.
Ha jól látom, megvan az amcsi tier12 és akkor a cannon Corsair? Lehet téged keresni majd Corsair platoon miatt? <#smile>#smile>
Csak mert ugye egy fecske nem csinál nyarat, kettõ már talán.
Csak mert ugye egy fecske nem csinál nyarat, kettõ már talán.
Csak olyat érdemes, ami 500% HB reward bónusszal bír, a többi pénzkidobás, annyira minimális összeg jár mostanság az air killekért.
Check your daily progress in the Logbook: «Achievements» — «Miscellaneous»
hajrá<#gun>#gun>
Honnan tudod a pontos összeget?
na már 89nél járok..😄 nem is olyan lehetetlen küldetés ez hb-ben 😊
I16 50%on. Tegnap is 7es szintü ma is...ha tartják a logikát kb lehet tudni mi lehet majd...ja ezek oroszok..akkor nem
Az már az instructor bénasága, hogy belengeti az elevatort, minden ok nélkül. PEdig simán letettem volna 1 motorral is 😊
vicces volt ja 😊
de nekünk se lett túl jó vége...xD
de nekünk se lett túl jó vége...xD
Azért ez milyen, hogy D13-al befékezett a B17 mögé, és az se zavarta, hogy twi-vel ketten lõttük A26-ból 😄D
sejtem 😊
azóta nem repültem vele amióta volt a kódos akció 😄
akkor belement majdnem 1 millió xp mondjuk de azóta pihen, igazából eszembe se jutott menni vele 😄
azóta nem repültem vele amióta volt a kódos akció 😄
akkor belement majdnem 1 millió xp mondjuk de azóta pihen, igazából eszembe se jutott menni vele 😄
Kb 30 körbõl 1 ilyen. Az a baj, hogy nálunk egy csomó bomber van (fõleg B17), a németeknél meg 100% vadász, néha 1-1 jet is 😊 Szal 90%-ban meghalok, és 19K a repair.
hmm a-26
lehet mondasz valamit 😊
lehet mondasz valamit 😊
Lehet itt mûvészkedni, ha hagyják az embert dolgozni 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azt hiszem sosem volt még ilyen köröm a kittyhawk-kal 😊 soha rosszabbat 😊

kicsit trollkodtunk a német bombázókkal xD szegények most nem sokat szedtek össze ebben a körben 😄

áá most mentem egy kört gyorsan.. életképtelen a stratégiám 😄
most az összes amerikai vadász csak géppuskázza a földiket senki nem emelkedik xD
az lesz vagy p-47 vagy f6f és én is legéppuskázom amit tudok aztán die -repeat..😄
most az összes amerikai vadász csak géppuskázza a földiket senki nem emelkedik xD
az lesz vagy p-47 vagy f6f és én is legéppuskázom amit tudok aztán die -repeat..😄
Menj A20-al, aztán géppuskázd a földiket, úgy megvan 10 is körönként 😊
az elsõ szintes 40et még azért ha 10 kör alatt is de kidobálom historical-ban b-17el, egy esélyt adok magamnak xD
üdvözlet,historical battlenál melyik nemzet vár a legkevesebbet? japókkal kezdtem,másfél percet ir,de 5 perc után sem hív,és nekem ez a mód tettszik a legjobban
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
400 ground kill a 3/3 Achiért. Challenge accepted >o]
Kíváncsi vagyok holnap mi lesz.. 100 Assist? Mer az hamar megvan árkádban 😊)
Kíváncsi vagyok holnap mi lesz.. 100 Assist? Mer az hamar megvan árkádban 😊)
nekem is tetszik, de szerintem jobbak lennének a képek ha nem gépek hasát látnánk, csinálhatták volna magasabbról.
Kiraktak nem rég két amerikai géprõl háttérképeket, lehet hogy lesz valami ilyesmi hangárnézet a jövõben ? Nagyon bejön ! <#eljen>#eljen>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ez az achievementes dolog csak nekem nem mûködik rendesen? meg akartam csinálni a 30 killeset és utolsó csatámban 5 killem lett ezzel 33 killem lett és megkaptam az achievementet ami stage 2 of 2 ír illetve players shot down: 100 de csak 10k lion-t kaptam
Fényképészek figyelem!
http://warthunder.com/en/news/188/current/
http://warthunder.com/en/news/188/current/
Én nem vagyok tag...sehol. Csak érdeklõdtem. Sajnos nem tudok segíteni.
Hungaryan War mashine.
MocskosGazember felhasználóval
a Ts-t már belóttem, Ott Kallahiosz vagyok... Éppen online
MocskosGazember felhasználóval
a Ts-t már belóttem, Ott Kallahiosz vagyok... Éppen online
Melyik klánnál?
már regisztráltam, jelentkeztem, de semmi reakció