War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiléptél még délelõtt egy elég jó csatából 😊 Egyik oldal tele Corsairekkel, a másik pedig 109-190 kombinációval. Habár a papírforma érvényesült, de végülis elég szoros volt a vége, de a Corsairek mégis behúzták.

FW190 A-5-el voltam, tudtam, hogy nincs esélyünk, az a "kis" probléma, hogy a 3 szinttel alacsonyabb gépek kezdeti magasságfölénybõl indulnak, ha már rámtapad, nem tudok róla lefordulni, mint egy japán géppel és hiába próbálnék 940-el zuhanóban menekülni, mert õk 950-et bírnak. És még egy apróbb probléma, hogy az A-5 nagy magasságban használhatatlan, össze-vissza rángatja a gépet és kb 10 km átmérõjû körben tudok fordulni, úgy hogy az insructor közben szép mutatványokat csinál. Talán 109-el lenne esély, de az A-5-nek az összes elõnyét kioltja a Corsair, egyszóval alárendelt..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ottan van... danke 😊
Köszi .Akkor megnézem...ne erõlködjek feleslegesen 😊
Én a Typhoont választanám a kissebb tier miatt. Lehet hogy valamivel kevesebb a reward bónusza, de nagyon nem mindegy, kik ellen kell harcolnod. A D-13 az már a profik között harcol, nehezebb a killt elérni.

Nekem megvan, de nem írta ki, csak a Logbook-ban van bent.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Valakinek megvan az 5? És be is adta?
Sokan azzal mennek, ami OP-nak számít, még ha nem is tudják kezelni és emiatt elveszik OP-nak lenni 😊 Ez van most a Corsairekkel is. Sok fakezû harci pöcs beugrott hogy majd lelõhetetlen lesz. Oszt mégse.

7.-én megyek német o.-ba és majd csak csak aug. 15-20 körül jövök haza, elképzelni sem tudom mi lesz velem repülés nélkül 😊 azt hiszem kezdek függni.

Én ezért nem is foglalkozom ilyenekkel. Német -japó ha OP-ha nem. Néha egyébb is de csak azért nem megyek géppel mert épp csúcson van. Megdögleni mindenben lehet, de akkor inkább a kedvencemben 😊
Hülyékkel az F4 sem legyõzhetetlen sajnos. És most, hogy 1,3x reward van rá, minden gyökér elõszedte :/

Az bug lehet...az F4 legyõzhetetlen 😊
Vagy már nem tudom. Lehet lassan számol..vagy akármi
missióra gondol lehet...5 nyertes csata után nem adta be..<#falbav>
Kész szerencse hogy engem legtöbbször már a középmezõnyben lelõnek, ritkán stresszel végjáték. 😊
Mennyi noob van az F4U-kban is.. az elõbb az egyiket egy il2 lõtte le.. majdnem letéptem az agyam.. Mindig ottmaradok egyedül 4-5 ellenségre, mert a pöcsök leradiroztatják magukat az égrõl..

lehet buta kérdés sõt biztos, de mission alatt mit ért? egyszerûen csak nyerjek csatát ahol tudok?

Melyiket jobb gép?

Az Fw190 D13, vagy a Typhoon MK1B

A giftek közül. Test Flightot nem enged menni az FW-vel, a typhonn elég durvának tûnik...

Egyetértek :-) Egészségedre <#pias>
Közben rákerestem, gondoltam megosztom 😛

Különben is.. inkább nyitok egy sört, éljen a szabadság, még ha skizofrén is.. legalább van kivel inni 😊)

gyors válasz..magadnak.hiába a skizofréniának is vannak jò oldalai :-)
WT hivataloson fent vannak:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/46095-summer-events-winners/

Tényleg, ha netán valaki nyer akkor azt hol tudja megnézni?

jaja 30x 10 perc az 300 perc alias 5 óra hossza alatt meg is vagy😛 "hamar"

Na akkor a tegnapi bomber hentelés után most megjelennek az F4U C csaták.. Olyan 30 körbõl meg is lesz a 25 gyõzelem amcsi oldalon 😊)

A mai adag.Nem egy lehetetlen küldetés

Join us celebrating first days of July! War Thunder announces Summer Week!
Every day we have special events, contest and amazing prizes!

Day 3 — July 3rd: from July 3rd 6 am GMT (July 2nd 11 pm PDT) till July 4th 6 am GMT (July 3rd 11 pm PDT)
Achievement 1: 5 Missions won (10 000 Lions)
Achievement 2: 25 Missions won (25 000 Lions)

Check your daily progress in the Logbook: «Achievements» — «Miscellaneous»
For the Day 3 special discounts will help you to unlock achievements:
50% discount on XP-50
+30% XP boost for F4U-1a, F4U-1c, Bf.109G-2/trop, Me.410A-1/U2, Ar-2, Su-2 М-82, A6M3, Spitfire Mk.IX
a trimmre rátaláltam de ezt a magneto positiont nem találom, az mire jó?

Instructort hamar kilõttem. Volt is tanulópénz rendesen...
tegnap este én is próbáltam full-ban joyyal de csak teszt repülést nyomtam. nagyon durva, legalábbis nekem.

Igen, nagy szabadságot ad. És ezzel könnyû is elcsûrni, mert úgy átejted a géped csak úgy füstöl, plusz nagy sebességnél ledurran a szárnyad is pikk-pakk 😊

Elég kemény instructor nélkül, próbáltam gamepaddal (igaz az túl érzékeny a finom mozgásokhoz). Mintha kirántanák az ember lába alól a talajt. Videokon néztem, ahogy elképesztõ manõvereket megcsinálnak néha joy-al.
Az a kis görény, amelyik megakadályozza, hogy az egér-szamurájok leessenek mint egy kõ. Õ felel azért, hogy ha be van kapcsolva (controlsban az elsõ 2 mód: Mouse aim és a Simple) akkor ne tudd túl könnyen összetörni a géped és arra menjen amerre akarod. Trimmel, egyengeti az utad, néha gázt is ad úgy h nem látod csak épp nem lassulsz, õ csukja be a kereked felszállás után, õ engedi ki a flapset meg a leszálló-kampót...

Olyan jó fej, ha nem lenne kb a játékosok 99%-a nem menne többet 2 körnél az életben 😊 Nem mellesleg a joy használók életének megkeserítõje.

Coral Springs
Én ilyennel sosem találkoztam. Mindig akkora százalékon van a sebesség, amekkorára beállítom. Tudom mit jelent az instructor, de a játékon belül mit takar ? A felirat is megvan a HUD -on, néha villog pirossal, de még nem tudtam hova tenni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Különféle AAA van, sok kaliberrel. Volt, hogy a Cargo shipeken is a destroyer légvédelme volt, azt kegyeskedtek javítani 😊

De Corsairrel pl be szoktam csalni az ellenséges japókat az anyahajók közé, 4-en is oda szoktak veszni közben 😊

Fulcrum11
Az ellen reptérre nem is szoktam bemenni, csak egy áthúzás erejéig maximum, de ezentúl a simákat is igyekszem nem lebecsülni 😊

De például most Zeróval 4-5 találatot is kaptam a AAA-tól és csak rózsaszín lett pár dolog, semmi baja nem lett kb.

Az AAA is stealth lõszerrel nyomja 😄D

Amúgy valóban változó, van amikor a reptér felett is kergetõzhetsz fél percet, van amikor meg elsõre feketére lõ és szevasz (így járt egy nagy dumás FW mikor az A26-ommal menekültem elõle és bejött a reptér mellé. Nyávogott is utána rendesen, pedig nagyon le akart lõni).

Lõ az felém mint a vadbarom, mikor frontálban megyek vele. Szerencse kérdése ha nem talál el a szórása miatt.
Gyanítom telibekapott. Így jár aki az oroszlán bajszát rángatja 😊
Fulcrum11
Van egy összeesküvés-elméletem😊
HB-ban a légvédelem nincs túlzottan leszimulálva, kapsz némi közeli robbanás effekteket, amikor úgy gondolja, hogy elég volt a röpködésbõl felette, akkor bead egy durva critet. (fekete motor, szárny stb.)
Éppen vadászgattam békésen Hellcattel a földieket, az utolsó két AAA kocsit szedtem ki épp a 6-ból, páncélkocsiból maradt még pár, amikor a semmibõl az egész gép fekete crites lett. (motor, törzs, szárnyak, csak a farok nem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

54 mp-nél kapom a sérülést, semmi effekt nincs
A hülye képkivágásért bocsi, az xfire videófelvevõjét még meg kell tanulni használni...

HB-hoz nem kell szimulátor tudás. Ismerni kell az ellenfél gépeit és aszerint taktikázni. Egy jó helyezkedés után kialakult szituban sokkal élvezetesebb _nekem_ lelõni egy gépet, mint árkádban darálni. Nagy kockázat, nagy élvezet. Átlagban jobban is profitál szerintem. Néha low tier géppel megyek harcolni, a változatos FM miatt az is élmény. Kis Mig a kedvencem 😊 Ha gépet kell venni nincs gond, mert stabil 11-12m lionon tudom tartani magam gépvásárlás/fejlesztés mellett. Vagyis nem gond ha átalakítják az erõviszonyokat, könnyû áttérni másra és alkalmazkodni.
Fél éve én is így láttam. Aztán kiderült, hogy nem így van. Délelõtt volt egy HB csatám, öt percet harcoltunk egy csávóval egy az egy ellen, csak a pilótatudás számított. A végén lelõni sokkal nagyobb élmény volt, mint annó arcadeban 10-15 killt összeszedni egy csata alatt. Teljesen más dimenzió a kettõ.

árulja már el valaki mekkora elqrt mákfaktor kell ahoz,hogy valaki 16 gépet szedjen le árkádban??

én ha a map széplére megyek akkor is perceken belül 4-5 ellenség lesz rajtam....ha bemegyek a zergbe valaki úgyis eltalál vagy nekemjön....
8-10 kill a max ,de akkor már olyan szinten mákos voltam,hogy elmondani nem lehet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet azt bírni. HB az shit like hell. Repülsz 66 órát hogy aztán megdögölj. Hogy azt ne is mondjam ha nem szimulátoron nevelkedett ász pilóta vagy akkor meg megbasznak mitn a lovat. Nem nem. HB-zzen akinek 12 anyja van 😛
Én csak az angolokkal megyek kezdésnek 1-2 arcadeot, hogy 2x-ezzek bemelegítésképp aztán nonstop HB.
15 nap csteban😊

Arcade-kodik itt még vki vagy mindenki HB kurva 😛 lett 😄
LOL. Ha a WG bannol akkor bannal. 90 nap chatbann 😊
Vacsiúj Ishakot Welliken tápolom XD
Jó amúgy ez az event kisebb mészárszéket lehet rendezni HB-n a bomberek közt 😊
Több calibernél érdemes keverni. Nekem legalábbis bejött. Pl. Japánnal gun: omni vagy ap, cannon: tracer (hei sem rossz).