War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FW190 A-5-el voltam, tudtam, hogy nincs esélyünk, az a "kis" probléma, hogy a 3 szinttel alacsonyabb gépek kezdeti magasságfölénybõl indulnak, ha már rámtapad, nem tudok róla lefordulni, mint egy japán géppel és hiába próbálnék 940-el zuhanóban menekülni, mert õk 950-et bírnak. És még egy apróbb probléma, hogy az A-5 nagy magasságban használhatatlan, össze-vissza rángatja a gépet és kb 10 km átmérõjû körben tudok fordulni, úgy hogy az insructor közben szép mutatványokat csinál. Talán 109-el lenne esély, de az A-5-nek az összes elõnyét kioltja a Corsair, egyszóval alárendelt..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az Fw190 D13, vagy a Typhoon MK1B
A giftek közül. Test Flightot nem enged menni az FW-vel, a typhonn elég durvának tûnik...
Különben is.. inkább nyitok egy sört, éljen a szabadság, még ha skizofrén is.. legalább van kivel inni 😊)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/46095-summer-events-winners/
Join us celebrating first days of July! War Thunder announces Summer Week!
Every day we have special events, contest and amazing prizes!
Day 3 — July 3rd: from July 3rd 6 am GMT (July 2nd 11 pm PDT) till July 4th 6 am GMT (July 3rd 11 pm PDT)
Achievement 1: 5 Missions won (10 000 Lions)
Achievement 2: 25 Missions won (25 000 Lions)
Check your daily progress in the Logbook: «Achievements» — «Miscellaneous»
For the Day 3 special discounts will help you to unlock achievements:
50% discount on XP-50
+30% XP boost for F4U-1a, F4U-1c, Bf.109G-2/trop, Me.410A-1/U2, Ar-2, Su-2 М-82, A6M3, Spitfire Mk.IX
Olyan jó fej, ha nem lenne kb a játékosok 99%-a nem menne többet 2 körnél az életben 😊 Nem mellesleg a joy használók életének megkeserítõje.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
De Corsairrel pl be szoktam csalni az ellenséges japókat az anyahajók közé, 4-en is oda szoktak veszni közben 😊
De például most Zeróval 4-5 találatot is kaptam a AAA-tól és csak rózsaszín lett pár dolog, semmi baja nem lett kb.
Amúgy valóban változó, van amikor a reptér felett is kergetõzhetsz fél percet, van amikor meg elsõre feketére lõ és szevasz (így járt egy nagy dumás FW mikor az A26-ommal menekültem elõle és bejött a reptér mellé. Nyávogott is utána rendesen, pedig nagyon le akart lõni).
HB-ban a légvédelem nincs túlzottan leszimulálva, kapsz némi közeli robbanás effekteket, amikor úgy gondolja, hogy elég volt a röpködésbõl felette, akkor bead egy durva critet. (fekete motor, szárny stb.)
Éppen vadászgattam békésen Hellcattel a földieket, az utolsó két AAA kocsit szedtem ki épp a 6-ból, páncélkocsiból maradt még pár, amikor a semmibõl az egész gép fekete crites lett. (motor, törzs, szárnyak, csak a farok nem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
54 mp-nél kapom a sérülést, semmi effekt nincs
A hülye képkivágásért bocsi, az xfire videófelvevõjét még meg kell tanulni használni...
én ha a map széplére megyek akkor is perceken belül 4-5 ellenség lesz rajtam....ha bemegyek a zergbe valaki úgyis eltalál vagy nekemjön....
8-10 kill a max ,de akkor már olyan szinten mákos voltam,hogy elmondani nem lehet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)