War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg tehetnél be screenshotot egy jól sikerült meccs után, hogy láthassuk, mennyire hozza a pénzt.

Tökugyanolyannak érzed a kettõt? Mert akkor tényleg megfontolandó. Az FW-190A egy remek vadászgép.

Ez egy elég vicces téma..Bereklámozták, hogy jönni fognak a belsõ nézetek az 1.31-ben, erre kapunk egyet (személy szerint olyan gépét, amit soha életemben nem használtam). Ezért kár volt trailer-t csinálni anno a témának, ha minden 2-3 hónapban megjelenik egy, akkor talán évek múlva egyszer meglesz az összes..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

remélem lesz egy assist evnt is...béár akkor biztos minden kill az enyém lesz..
Repülöm a németet és szerintem most nincs különbség a kettõ között, a japán is ugyanolyan FM-û, nem érezhetõ különbség. Az elsõ meccsemen NÉGY Fw.190 volt a japán oldalon, hat játékosból. A maradék kettõ bomberben ült. Pillanatok alatt szétkaptuk a ruszkikat, meghagytuk egy-két AI-t náluk és megreggeliztünk AAA-kból. Ajánlom.
Hát igazán rákérdezhettél volna elõbb itt. Akkor elmondtuk volna neked, hogy a japán FW-190 sajnos valamiért másik flight modellt használ, mint a német, és momentán használhatatlan. Legalábbis az angol nyelvû fúrumokon ezt mondják róla, meg a TS szervereken is.

Persze lehet hogy majd egyszer kijavítják, vagy azóta már javították is, bármi megtörténhet.

Azt én is néztem. Kéne valami ütõs gép japánra.
Meg is ajándékoztam magam a japó 190-el.
Ja látom, van egy másik event is ma, ott vannak leárazások.

No lám, mára még gépleárazás se jutott, csak ostoba Öcsívmentek. Mi ez bakker, Zikszboksz? Ezeket az öcsívmenteket tizenéves hülyegyerekeknek találták ki.

Ahhoz képest a WEP még mindig szar a p-47en.. ahogy lehúzom wep-rõl elkezd gyorsulni a gép emelkedés közben..wep-el tartja a sebességet
Lehet h tempomatnak kéne hívni 😄
Day 3 — July 3rd: from July 4th 6 am GMT (July 3rd 11 pm PDT) till July 5th 6 am GMT (July 4th 11 pm PDT)

• Achievement 1:15 airkills on P-47 (10 000 Lions)
A 4. nap
• Achievement 2: 50 airkills on P-47 (20 000 Lions)
• Achievement 3: 10 ground kills on IL-2i (10 000 Lions)
• Achievement 4: 90 ground kills on IL-2i (20 000 Lions)
• Achievement 5:15 airkills on Bf.109G-2 (10 000 Lions)
• Achievement 6: 50 airkills on Bf.109G-2 (20 000 Lions)
Hû de qrva aktív vagyok ma

mai frissit3s:
Fixes for Oculus Rift
New functions for Squadrons
10+ game client's crashes fixed
Polish Air Force decal added
bomba terhekre, rakétákra stb, illetve a lõszerre figyeljetek mert elállítódik

Függetlenség napja :
Independence Day», the day that led to loved ideals and values. Congratulations, warriors of the Americas and many more to come!

We would like to send our best wishes to all those who celebrate this day. People of the USA fought selflessly and bravely to make Independence happen and well deserved that Day.

Congratulations warriors of the Americas and many more to come!

from July 4th 6 am GMT (July 3rd 11 pm PDT) till July 7th 6 am GMT (July 6th 11 pm PDT)
x5 experience for the first victory for each country

30% discount for purchase of the following aircraft:
P-47D, P-51D, B-25J-1, F4U-1d, B-17G, P-40, F4F-4, TBF-1c
Bf.109F-4, M.C.202, Fw.190A-5, Ju-87G-2, Do.217E-2, Yak-1B, LaGG-3-66, Tu-2S, IL-2M, Pe-2-83, Spitfire Mk.II, Spitfire Mk.XVI, Mosquito FB Mk. VI, A6M2, G5N1

30% discount for repair of the following aircraft:
P-47D, P-51D, B-25J-1, F4U-1d, B-17G, Bf.109F-4, Fw.190A-5, Ju-87G-2, Do.217E-2, Yak-1B, LaGG-3-66, Tu-2S, IL-2M, Pe-2-83, Spitfire Mk.II, Spitfire Mk.XVI, Mosquito FB Mk. VI, A6M2, G5N1

30% discount for purchase of the following premium aircraft:
A6M2, Bf.109F-4, XP-50, P-47, P-39K-1, I-16 type 28, Mustang Mk.IA, Fw.190A-5
x3 reward for «Final blow!»
x3 reward for «Hero Fighter»
x3 reward for «Survivor»
x3 reward for «Mission Maker»
x3 reward for «Defender»
x3 reward for «Punisher»
x3 reward for «Wingman»
To earn a 1st Class Air Medal you need to shoot down only 200 enemy aircraft!
Coral Springs
Megagyaltam kicsit a japánokat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bombázók belsõ nézetét mikor fogják megcsinálni?

Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha ennyire nem okoz sikerélményt töröld le te is.
bocs 1.31
a wot egy rakás szemét! azzá tették egész pontosan. tucatnyi barátom nyomta, most egy se játszik már. bár hozzá kell tennem, hogy 1.21 óta ez is egyre szemetebb. legalábbis az MM.
Ökörség.

és sajnos amilyen a WOT lett sajnos esélyes.
bardocz
Pár év, és amikor beraknak majd modern sugárhajtásúakat, a csajkák ellen fognak menekülni.
hihetetlen <#mf1><#taps>
Ez ilyen inverz nerf volt. Nem a németeket butították le, hanem a többit okosították fel <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

akkor már nyálcsurgós boldogsággal nerfelték az egész német ágat. <#nevetes1>
Szvsz most elég kiegyensúlyozott, talán a britek szorulnának még rá. A Corsair meg a La7 3x20mm simén felveszi a versenyt a németekkel. Jó, mindkettõnek megvan az ellenszere is, de használhatóak. A német ág rég nem olyan OP, mint volt.

amikor mondjátok hogy a hivatalos fórumokon is írják, hogy a németek túl erõsek HB-ben, azt hittem hogy 1-2 napon belül nyálcsurgós boldogságal nerfelik majd az egész német ágat.
Direkt téged szopat a szerver 😊
VALAKI MEG TUDJA MONDANI MIÉRT VAN AZ, HOGY 2-3 SZINTÛ CSATA TELE VAN 4-5 SZINTÛ GÉPPEL. DE HA ÉN VESZEK CSAK 1 DB 4 SZINTÛ GÉPET A 2-3 SZINTÛEK MELLÉ AKKOR ÉN FOLYAMATOSAN CSAK A 4-5 SZINTÛ CSATÁBA KERÜLÖK
Azért mondtam, hogy "jelenleg" 😊

ne kiabáld el...
Ha ez így lenne akkor a 20mm Shvak levinne mindent. De jelenleg az Mg151 a király.

de az hogy mennyire erõsek legyenek a játékban, azt sajna a fejlesztõk, és itt látszik az orosz mivolta.
Igen. A német MG151 a japán mellett a második legerõsebb 20mm-es gépágyú a játékban most, az angol és különösen a szovjet ennél sokkal gyengébb.

Azt pedig ugye hogy a repülõgépeken mennyi ágyú van, nem a készítõk döntik el, hanem a történelem.

az egészbe az a legdurvább hogy a spit a mocsokgyenge 7.7-el azonnal felgyújt:S

a bombák hatását is visszavették. 250 kilót nem is éreznek meg a tankok.
de a hajóknál is nagyon ügyesen kell dobni.
nem vagy béna. valamit megint "alkottak" a tervezõk.
a 13 mm-es HEIT német géppuskák miért olyanok mint egy légpuska golyó? francokat se sebzek velük....hit crit tök8 mennek tovább röhögve.....az 1x 20 mili is gyenge fostenger....csak ha legalább 2 20 milis vagy ha 30-as van akkor esnek le a gépek....😞 béna vatyok?😛

én meg egy idõre hanyagolom, valahogy semmi sem akar összejönni egy ideje.
Tyû, hát ennyit mára a War Thunderrõl. Nem tudom mit hekkeltek megint a fejlesztõk, de valami változott a matchmakerrel. Tele van jetekkel a játék, RU és EU szerveren 12-es tierû géppel menve jönnek szembe a He-162esek meg a Kometek. Nem túl jó vicc ellenük játszani.

az egyetlen ami igaz az a Chaika fordulékonysága. (a Chaikát leginkább alacsony-támadásra vettették be, ez is mutatja a használhatóságukat.)
Fõleg, hogy mindkettõnek nyitott a pilótafülkéje, ennek ellenére úgy mennek fel 7-8 km-re csak úgy füstöl. Igaz ott még a Vodka is megfagyna, és az oxigénhiánytól csak tátognának mint hal a szatyorban 😊)

Az emelkedési képességük és a gyorsaságuk indokolatlan. De hogy a Chaika fordulóharcan halálos, fõleg a gépágyúkkal felszerelt verziók, az teljesen rendben van.

Valaki, aki ért a repülõkhöz, mondja már meg, hogy ezek az I-16-ok meg I-153-ak a valóságban is ekkora okádékok voltak, vagy csak (ahogy az orosz mondaná) "a saját ing közelebb van az ember testéhez"? Hihetetlen hogy mindennél gyorsabban mindenkinél magasabbra megy, mindenkit lefordul, és a géppuskáival mindenkit széttör. Félreértés ne essék, én mindenhol az oroszokkal szoktam lenni, de ettõl már nekem is felcsúszik a gyomrom tartalma. >.>

Igen, azt hiszem én is, hogy az lesz a jó megoldás...

Ugyan dehogy, ez csak egy új pálya...

Nekem azt csinálja idõnként, hogy gyakorlatilag kikapcsol a monitor, leáll a videókáûrtya hûtése, majd néhány mp múlva újraindulk a monitor és a hûtés is. 72 fok fölé nem ment, úgyhogy szerintem nem a kártya melegszik túl, mindenesetre érdekes jelenség.
Asszem ideje pihentetni apám gépén a videókarit 😄

Rájöttem, hogy a Corair az Joy-al használható. Nekem is rángat össze-vissza, látni hogy ki megy Joy-al, mert az sokkal simábban repül és kanyarodik. Majd jövõ héten indul a hent 😊
(Jellemzõen akkor van kaja mikor jó a csata és hasítanak a mieink.. Lehet mégis rajtam múlik, hogy ennyiszer vesztünk?) 😊)