War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Achievement 2: 50 airkills on La-5FN (20 000 Lions)"
Hát õ... ez olyan 40-60 meccs kb. HB-ben, beleszámolva a jó és a gyalázatos köröket is HA 15-20 perces meccseket nézünk. Óvatoskodóbb játékkal 30 meccsbõl is kijöhet, de azok között 30-40 perces meccsek is vannak. Aztán, miután HUSZONNYÉGY órán át vered a Lalit, végül kaphatsz 20k lion bónuszt, mint nyereményt. Idióták ezek a gazsiék már megint...
Komolyan, tisztára Type 59 feeling, azokat is tök macerás kinyírni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Aztán elõvettem Test flight-on azt a gépet és rájöttem, hogy az új Dora. Úgy megy felfele, mint a rakéta, egy fokkal még a Corsairnél is jobban, ráadásul az a két nagy motor még véletlenül se zavar bele az irányíthatóságába.
Ez az üzletpolitika nem tartható, legalábbis az egész egy átverés, elõször csinálnak egy D-13-at, felfuttatják, aztán semmibe véve a sokat hangsúlyozott történelmi hûséget, lenerfelik azt, amiért nagyon sokan pénzt adtak és csinálnak konkurenciát az XP-50 személyében, ami igazából már nem is konkurencia, hanem egyértelmûen op, ismét figyelmen kívül hagyva a történelmi hûséget. Talán a legnagyobb hiba, amit elkövethetnek, hogy folyamatosan belenyúlnak a prémium gépekbe és ezzel átverik a népet.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Csak úgy
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
GTA V (*.*)
A régi, célpontot repülõ ai drótakadályokból kicsit túlbuffolták õket asszem 😊
Más: nekem a mai patch letöltésekor elkezdett sikítozni az AVG, hogy az aces.exe fertõzött. Valakinek volt még ilyen?
rám gondoltál?
Nem mintha zavarna, mert rühellem õket, csak gondoltam az ötszörözést megcsinálom, de nemigen lehet velók, mert minden meccsen kikapnak.
Persze jó ez így, átülök valamelyik értelmesebb nemzet gépébe, azt üssük az oroszokat, az sosem árthat. <#nyes>#nyes>
és elnézést hogy felbosszantottalak.
GTA V (*.*)
az orosz tervezésrõl viszont továbbra is változatlan a véleményem.
(habár azt elismerem hogy még nem tart ott ahol a WOT)
A játék kiegyensúlyozatlanságait felerõsíti, hogy nem a pozitív megerõsítés módszerével dolgozik (mint a mai MMO-k többsége), hanem hiba esetén keményen büntet. Viszont jutalmazni is tud. Nem adja a valagam alá a dolgokat, meg kell keményen küzdeni érte. Ezen akad ki pár ember, akinek alacsony a tolerancia küszöbe. Azt javaslom továbbra is aki nem bírja törölje le a játékot 😄
Még a Do-335 lenne egy jó cucc 😊 kilõtték az egyik motort? sebaj, van másik 😄
instructort kapcsold ki és máris nem zavar.nehogymá a gép mondja meg mikor szakitom le a szárnyam
SZÓVAL azon gondolkodtam, hogy miért is ilyen kurvanagy ünnep itt ez a July 4, Independence Day? Hallod, ez nekik (USA) a függetlenségi háborújuk a britekkel szemben, semmi 2. vh-s relevanciája nincsen, nicht wa?<#ravasz1>#ravasz1>Tehát, ha sok MAGYAR gép is lenne a játékban, akkor augusztus 20-át, a MI államalapításunkat is jó nagy leárazással cerebrálnák? És lesz (volt tavaly?) pl. German Unity Day event, mikor a Németo. 1990-ben újraegyesült? Japán NEMZETI ünnep-eventek voltak? Brit ünnepek, királyné szülinapja, vagy valami?<#hehe>#hehe>
A TROLL hsz lényege tehát, hogy szvsz az USA seggnyalása mindig egy külön kategóriát ér. (sok a jenki player, mi.)
"Van akivel nem lehet jót tenni." - Tudom, és amúgy örülök a TESCO gazdaságos hétvégének, csak az apropón röhögök picit érted? A ~237 éves törtélmû nagy Amerika...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Persze a 12.es Zero meg a Shiden Kai nem rossz, de semmi late war technológia.