War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pont ebbõl jött elõ most ez a kis gond. 😊
(Megj. ez a játék messze van a fotelpilótáskodástól még FRB-ben is 😄)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Vannak olyan gépek amit nem is használ az ember csak megveszi, hogy tovább tudjon lépni. Ezért nincsenek bizonyos nemzeteknél bizonyos tierben játékosok.
Valamint ezért muszáj balanszolniuk is.
placido volt egy beállitási lehetöség ahol kiválaszthattad tipusra is a beviteli eszközt.sajna nem találom.de a controll menüben a setup wizarddal testre szabhatod az irányitást majd a gombok finomhangolását a sima controll menüben.a hiv forumon találsz segitséget,ill a magyar nyelvü alforumban kérdezz rá hátha valaki tud pontos infoval szolgálni
Szerintem ha kilövök mellé egy-két földi célt az jelentõsen megdobta volna. Amúgy remek support gép, két A6M5-öt repülõ kollegát is kihúztam vele a La-7-ek szorongatásából.
a létezõ legnagyobb szopatás ez a hibakódozás, ha nálam szar valami akkor esélyem sincs megkeresni mivel akad össze mert nem mondják meg 😊
A Corsairon azért négy van belõle és úgy 225 lõszer ágyúnként, úgy persze hogy nagyot üt. 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(mivel artyk vannak a játékban így számolni kell velük, ha tetszik ha nem.Persze nem kell elbújni csak aztán ne legyen sírás hogy kilõtt.)
UI: részemrõl befejeztem a témát.Ne wot-ozzunk annak van fóruma..ami érdekes szinten müködik s remélem ez nem lesz olyan
Pontosan hogyan bújsz el egy Maussal egy nagy nyílt térképen, mondjuk Steppesen, úgy hogy a tróger arty bárhol el tud találni, már félpályáról spotolnak, max húsz km/h-val vánszorogsz, az arty meg egy lövéssel lekapja az életerõd háromnegyedét?
ISU-152-vel nem kissé kell bújkálnom TD elõl, és nem bajságból hanem mert köll.
"sajnos Bgabort sokszor szedték ki az artyk mert nem tudott elbujni így kicsit frusztrált.. Én kérek elnézést 😊 "
nos ha egy harckocsival bujdosni kell egy arty elõl akkor ott már nagy baj van és ez szerintem nem szorul semmilyen magyarázatra. 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Oda ma már nem ész kell, mint inkább kredit aranylõszerre, meg mák hogy a random faktor neked kedvezzen.
Ezt csak azért mondtam el, mert ezen látszik hogy ez csak tier10 alatt mûködik, amikos sokáig be tudsz ülni a célpontod mögé, minden relatíve lassan zajlik, és nem mindenki profi.
Tier 14en már más világ uralkodik. Pillanatok vannak csak a lövésre, minden villámgyorsan történik. Ott szerintem ilyen kevés lõszerrel nagyon ritkán kaphatsz le egy gépnél többet.
( sajnos Bgabort sokszor szedték ki az artyk mert nem tudott elbujni így kicsit frusztrált.. Én kérek elnézést 😊 )
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amúgy is a gépágyúban 60 lõszer az kb 6-8 másodpercnyi tüzelésre elég! Szerintem ha ilyen gyér fegyverzet mellett jók a repülési tulajdonságai, akkor teljesen jól ki van egyensúlyozva.
Az XP-50 tipikusan az a gép, amit egyelõre a repülési tulajdonságai emelnek ki, kérdés, hogy ki mennyire él vele.
Ha meg véletlenül jetekkel kerülni össze, ott vannak a Sabre haverjai, hogy megvédjék, ott úgyis 90% wr lehet...
Fegyverzetét meg a tierjét láttad már amúgy?
Egy tier 14-es gép, ami már gyakran megy jetek ellen. Repülhetsz vele a Kometek meg a Volksjagerek ellen. Mindezt 60 lõszerrel a 20mm-es gépágyúkban. Bocsi, de ebben abban a tierben, azzal a fegyverzettel teljesen életképtelen gép, teljesen mindegy hogyan emelkedik.
Méghogy pay to win, meg Type59, lol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mondjuk a fegyverzete tier 14-en kevés (kaliber és ammo is), de megremegett kicsit az ujjam az "order" gombon.
Ott egy meccs alatt 3-8 kill (több is) lehet egy géppel, akkor mondjuk 5-tel számolva az 50 airkill kb. 10 meccs, ami mondjuk 100-150perc, legyen 1,5-3 óra. (C. S. féléknek még hamarabb<#ravasz1>#ravasz1>)
Még így is röhej a 20k Lion, de bekerülsz a "sorsolásba"...
Az egész sorozat egy nagy AB fligh model & stat gyûjtés szerintem, az õket érdeklõ gépekrõl.