War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD jah , spit-re gyúrok, nem bírok megválni tõle sajnos 😞

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Tier 6 Spitfire-re? Azon már gépágyú is van, azzal már le is lehet lõni valakit. 😄

Am.. srácok van 252 ezer lájonom... am kéne valamire költenem? xD tier 6 leszek briteknél

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

El tudták verni eddig is, kis összedolgozással. Általában mindenki megy a saját feje után kivéve a squadokat az meg kevés.
szerintem inkább csak a játékosok miatt lehet 😄
az elõbb a japókat szanaszét kaptuk usa oldalon b-25el kaptam balancert is xD
volt vmi kis peccs? az orosz gépek szarráverik a Corsaireket😛😊)

Bf 110 és utódai repülési képességeit mennyire befolyásolja a bombateher HB-n? Gondolkozom hogy fel kéne rá pakolni pár bombát.

Én a fényforrásokra gondolok, mert az is ismeri. Választható opció. Majd még próbálkozom.
bardocz
Jaa, felfogtam. Nem tudom miért lehet rossz neked. Amúgy a facetrackban is ki lehet kapcsolni a nem kellõ tengelyeket. Fejdöntögetést én kikapcsoltam, de nekem azzal nem kompatibilis az arcom, nem volt jó sehogy sem.
Szép!
Facetrack is tudná amit a freetrack, de az 3 jel-re van kalibrálva. A Freetrack bármely verziója kifagy. 😞
Megint egy közepesen jó kör, de most minden stealth 😊
Azt se vette észre némelyik honnan lövik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bardocz
Nekem is újra kellett raknom, de már jó. Második részt meg nem értem, nekem is 1 pontot érzékel csak, hisz csak 1 lámpám van.
Minél több Minengeschoß annál jobb.
Freetack mûködik 64 biten? Nekem kifagy.

Tökéletesen detektálja pl. a facetrack, de az 3 pontos és nekem elég lenne 1.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy fighternek (fW109) milyen lõszert ajánlotok?
<#taps>
bardocz
Egy biciklis hátsó lámpa, webkamera, egy ajándékba kapott sapka, 10centi szigszalag, és freetrack. Zoomolás meg egérgörgõrõl megy. Egy lámpával lehet nézelõdni, de fejet dönteni, és jobbra-balra-fel-le mozogni nem lehet.
Mit használsz a tekintet követéséhez FRB-n?
bardocz
Én az oroszokat imádom, a yak-ok, és lagg-ok is marha jók szerintem, hiába kicsi a tár, de nagyot ütnek. Majd próbálom a kerülõutat. Japán gépekkel szeretnék menni, meg németeket elkezdeni húzni. Azokkal még szinte semmit sem mentem. 0-s szinten vagyok még csak.
IX-esel épp most lekaptam HB-n 3 messert, bgabor setupjával. Elég pár pontos találat a krithez.
De spit-el hogy az istenbe lehet leszedni 1 tárból 1 gépet? tegnap soroztam az elejét nem is voltam annyira messze a géptõl, de pik pakk elfogyott a lõszer... mondjuk még csak mk1-el vagyok lassan meg van az mk2

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Ty
"Persze ott az FRB játékmód, ahol nem is lehet másképpen, de azt meg alig játszák, és a fejlesztõk figyelmében is ennek megfelelõen részesül."

Alig játsszák mert egy fél gépnyi perifériát rá kell pénzben költeni az irányításhoz.

Mindemellett figyelik a fejlesztõk, különben nem cserélgetnék a mapokat statisztikázáshoz. Sok gép FRB-ben használható ki igaznán, ami HB-n hátrányt élvez. Amit láttam már megrendezett tourney-t majdnem mind FRB-ben ment. Én a World War-t is csak abban tudom elképzelni repülõgépes oldalról.
IT-t a kis 7.7-esekbe célmegjelölésnek, és stealthot a 20mm-esbe, mert erõsebb a lõszerösszetétele.

Beteg vagyok. Kezdem megkedvelni a Spitket 😊 Bár okozott az angol 0,3% winratio esést tegnap, az egy jó viszonyítási rendszer nekem melyik nemzet a jó.

Milyen ammo-t szoktatok rá tenni?
FRB-HB azért ég és föld mind játékmódban mind felszerelés szükségességében. (nem vér szim.persze) Jó lenne HB-ban is esélyt adni a joyosoknak.(ezt az FRB dolgot csak azért írom mert állandóan megkapjuk hogy menjünk oda ha megemlítjük fórumon hogy javítsanak az irányításon)
nyugi én se tudtam anno....miután letöltöttem, faszán bekonfigoltam mindent a félprofi joyomra aztán nem értettem,hogy miért szopok folyamatosan egy héten keresztûl😛 aztán mikor már nagyon KO voltam felvilágosítottak a srácok,hogy ezt egérrel kell nyomni😛😊)

Nekem se tetszik de konkrétan az ember itt elég nagy hátrányból indul, ha joystickal játszik. Persze ott az FRB játékmód, ahol nem is lehet másképpen, de azt meg alig játszák, és a fejlesztõk figyelmében is ennek megfelelõen részesül.

Sajnos ezt a joyos dolgot konkrétan elb...ták.Csak pár hülye van itt olyan mint én aki joyal küzd egy repülõs játékban...
Her Laca
Ezt nem tudtam😊 Akkor tárgytalan😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én szeretem a kittyhawk-ot. Azzal szépen meg lehet alapozni a dolgokat majd a corsairhez. Kb ugyanazt a stratégiát igényli és nagyjából úgy is lehet irányítani csak néha picit akadozósabb az instructor fordulóknál de szerintem egyáltalán nem vészes. a Ki-61 is pont ugyanúgy akad meg 😊

Csak türelmesen kell vele emelkedni mert az nem erõssége viszont ha már van magasság akkor szépen lehet garázdálkodni az energiával és lõszer is van azért benne rendesen 😊
Amcsival p-39-ig menj árkádban, mert azzal már lehet haladni HB-n is és üt mint egy boxoló. Bár sok Kitty-t is láttam ott mellette és egyéb próbálkozókat, akik általában elhullottak.
Az amcsikkal szemezek amúgy ott melyik gép lenne a legkifizetõdõbb?

Srácok szeretnék egy kis helpet kérni... elkezdtem játszani HB-t de a nagy kedvencem a split úgy érzem nem sokat ér persze még csak alacsony tier-en vagyok de a lõszer nagyon kevés, tudnátok valami jó fightert ajánlani nekem ?: )

eltûnt egy AI gép úgyhogy elkezdtem lövöldözni a light pillboxokat.. unalmas egy pénz farmolás és annyira nem is hatékony csak 13k-t sikerült kiszedni belõle 😄

Laca: itt árkádban, nem mûködnek azok a manõverek, még HB-n sem mind. Nincs FM-je a gépekne. A cél bemész egy pickup gamébe és egérkurzor mozgatással annyit darálj, amennyit tudsz.
viszont azt nem tudtam, hogy az oroszok és a németek vezettek közös fejlesztési project-et is 😊
csak egy "wtf..lol" pillanat az elsõ meccsbõl 😄
csak a játékot 99% egérrel+keyboard nyomja😛 legnagyobb sajnálatunkra a joyos irányítás nem sokat ér itt...kivéve a full real módot ,de azt kb 1% használja😛

Her Laca
Nem ismervén a játékot,de ha a régi Il2 bõl indulok ki ami gondolom az alapja akkor nem árt ismerni bizonyos manõvereket ,eljárásokat.
Pl egy jól kivitelezett palástorsóval lehet meglepetéseket okozni a hatodban levõnek,vagy egy jó kis olló manõverrel. Nem árt tanulmányozni ezeket a dolgokat a Puma fórumon elég részletes leírások vannak ez ügyben.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

3 at én is összelövök G10-el😛 ,de az a 7 kill az nagyon profi teljesítmény! eipq gratula!

<#eljen><#eljen>

nagyon jól látod a sok hiéna/keselyû/haszonlesõ amint meglátja,hogy valaki "szenved" az áldozatával és nem teríti le gyorsan kb. borítékolhatja is,hogy örülhet ha assistot kap,mert lezergelik a kistársak...én is ezért szeretem a nagy kalibert bár engem mostanába kis kalibeller is pilóta killeznek folyamatosan....
tényleg nem vettétek észre mintha túl sok pilóta kill lenne mostanában??

lenyomtam az 5x szorzót úgy ,hogy nem lõttem ki semmit és nyertük:S majd a kövi meccsen csináltam 70000 liont meg majdnem ennyi Xp-t....azthittem eret vágok😞(
nincs szerencsém😞

Fenrir
Arcade-ben, ha az ember seggébe másznak van egyáltalán esély valahogyan lerázni az ellenfelet? Vagy csak amcsikkal esélytelen ez? Mert a Hawk szériával nem nagyon lehet ilyenkor mit tenni ha nincs segítség vagy domborzat.

A halál csupán a kezdet...

Coral Springs
Azért, többet ér egy kill az 1d -vel, mint az 1c -vel. <#eljen> Gyakorlatilag a 4x20mm egybõl öl, nem igazán kell ledolgozni az ellenfelet. De én ehhez vagyok hozzászokva, a gyors befejezésekhez. Easy kill vagy sem, hosszabb távra beállni a másik picsájába, az öngyilkosság. Arcade -ban hamar meg lehet tanulni ennek a miértjét, annak aki saját tapasztalatokra építi a harcmodorát.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem aprózod el, nekem egyszer majdnem meglett 6 kill a d-vel, utolsót ellopták elõlem pedig lekriteltem mozgásképtelenre, de még egyszer oda kellett volna fordulnom. Azóta a közelében sem jártam killben. Olyan átlag 2-3. JAP-al RU és ENG ellen megvan a 4 többször is. Bár az angolok mostanában fejlõdnek ezerrel. G-10-el lehet még darálni jókat 3x30mm-el. A németeket nem húzom most, az majdnem maxos. ENG, JAP, US-re koncentrálok, és a crew szintezésükre. RU-t is kihúzhatnám gyorsan 20-ig, de nem kell a jet a többi gépük pedig HB-n gagyi.
Coral Springs
Azt hiszem jegyet foglaltam a következõ szintre. Egy Me 262 maradt utoljára, de nem kockáztatott, leszállt és kilépett.

Ezt így egy tárból. Melyik volt a másik 7 kill -es kolléga ? Üdvözlöm. <#puszis>

Ez pedig utána következett. Ma nagyon op voltam, vagyis a Corsair volt op. Nem is kellett irányítanom, én csak néztem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Elkezdtem angolozni kicsit visszavonom, amit a spit-rõl mondtam. A IX-estõl egész használható lett.
Próbáld meg hogy kerülõúton mész és mire odaérsz már mással lesz talán elfoglalva és lesz esélyed meglepni. Mondjuk én se megyek most mert se amit se rut nem igazán szeretem. Hogy mikor váltanak az kiszámíthatatlan. Van hogy 4 nemzet van van hogy ugyanaz mgy 3 hétig.