War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
az elõbb a japókat szanaszét kaptuk usa oldalon b-25el kaptam balancert is xD
Azt se vette észre némelyik honnan lövik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tökéletesen detektálja pl. a facetrack, de az 3 pontos és nekem elég lenne 1.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy fighternek (fW109) milyen lõszert ajánlotok?
Alig játsszák mert egy fél gépnyi perifériát rá kell pénzben költeni az irányításhoz.
Mindemellett figyelik a fejlesztõk, különben nem cserélgetnék a mapokat statisztikázáshoz. Sok gép FRB-ben használható ki igaznán, ami HB-n hátrányt élvez. Amit láttam már megrendezett tourney-t majdnem mind FRB-ben ment. Én a World War-t is csak abban tudom elképzelni repülõgépes oldalról.
Milyen ammo-t szoktatok rá tenni?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak türelmesen kell vele emelkedni mert az nem erõssége viszont ha már van magasság akkor szépen lehet garázdálkodni az energiával és lõszer is van azért benne rendesen 😊

Pl egy jól kivitelezett palástorsóval lehet meglepetéseket okozni a hatodban levõnek,vagy egy jó kis olló manõverrel. Nem árt tanulmányozni ezeket a dolgokat a Puma fórumon elég részletes leírások vannak ez ügyben.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nagyon jól látod a sok hiéna/keselyû/haszonlesõ amint meglátja,hogy valaki "szenved" az áldozatával és nem teríti le gyorsan kb. borítékolhatja is,hogy örülhet ha assistot kap,mert lezergelik a kistársak...én is ezért szeretem a nagy kalibert bár engem mostanába kis kalibeller is pilóta killeznek folyamatosan....
tényleg nem vettétek észre mintha túl sok pilóta kill lenne mostanában??
nincs szerencsém😞
A halál csupán a kezdet...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez pedig utána következett. Ma nagyon op voltam, vagyis a Corsair volt op. Nem is kellett irányítanom, én csak néztem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill