War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
lehet valamit szarakodnak, nálam egész nap jó volt és most is megy
én most repkedek vele párat, eddig aranyos kis gép 😊
azt sajna nem tudom hogy itt milyen, mert már elhaladtam mellette, és már nem akarok rá pénzt áldozni.
P-36okkal nyugodtan lehet, rohadt jó kis gépek így elsõ kör alapján.
Most végeztem egy vírus irtást, ezek szerint a WT- is kiirtottam.
Na aszen ezzel sem játszom míg nem lesz új gép.
Jó Játékot!!!!!!😊
3 kör egymás után b-17el, kötelékben mentünk 3an elsõ ember rázuhanásból 1 pillanat alatt szedte ki az N1K aztán jött a második körre ahol kicsit elõttem ment a társ és õ majdnem beállt a seggébe az orrlövészem lõtte sorra kaptam is a hit-ket õ nyugodtan lelõtte közben a másik b-17et 😄
Végig szikrázott az oldala/segge ahogy kapta a golyókat 😄
Aztán én jöttem hasonló eredmény lett a vége 😄 Egy rakás hit és semmi nem történt velük.
Elõzõ körben ugyanez csak Ki-61 jött a seggembe.. inkább megyek németek ellen mint ezek ellen azokat legalább le tudom lõni néha xD
Bocs, nem tudok belépni a játékba.Nálam van hiba? Vagy nincs server?
inkább arra kell ilyen esetbe figyelni, hogy ne lõj hosszat mert az ellen úgyis forogni fog, és akkor tényleg mellé megy minden.
600 m-rõl meg nincs értelme tüzet nyitni.
ez HB-ben meg AB-ben is így van.
Ezt gyakran a láthatóan kirepülõ fojtás pályájából is látni...
/troll off...<#vigyor5>#vigyor5>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
akkor meg már minek mert hogy akkor már benne leszek.
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindig elé kell korrigálni, mert 99%-ban nem tartunk megfelelõen elé. Azt szokták mondani, hogy ha úgy érzed biztosan találni fogsz akkor húzz rá még egy fél gépnyit 😊
Ezért nem tetszik az angol prém Mustang. Néla a 125 gépágyúlõszer nem ér annyit mint a Spitben a 120, mert a Spitben van célmegjelöléshez kisgépuska, és a nagyot csak biztos célra sütöd el. Mustangnál pedig már a próbalövéseket is gépágyúval adod le.
Kevésbé vidám élmény 109E3 18 hit egy P40esen (csak arra mentem így könnyü volt ellenõrizni) majd belemanõverezik a fákba...és kiírja hogy összetöre magát...*nyád
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utána meg egy 18K -s mínusz. A japánok olyanok a Peleliu -n, mint egy tör. A többi HB map -al ellentétben ez kicsi, az amerikaiak rendre carrier -rõl indulnak, a japán prémium Fw -k, az N1K -k pedig valószínûleg nem, mindig kilométerekkel felettünk jelennek meg. Én mindig teszek egy kerülõt az emelkedéshez, de az idióta team nyílegyenesen elõre megy, azt belefutnak amibe nem kéne. Miután kidõlt szinte az egész team, gyorsan kerestem egy szigetet ahol van kifutó, ám amit találtam az kicsi volt, és túlfutottam bele a vízbe. Az egész kb 7 perc alatt lezajlott.
Szerencsére eltûntek a GER Pistikék.