War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Valószínûleg mert HB-ban azért elég jelentõs különbség van a 2 gép között.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

gyanìtom arcadròl beszél....
Próbáld meg egyszer lefordulni, leemelkedni vagy legyorsulni a G2-t egy 410-essel, aztán rájössz mi a különbség 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Pluskast
Hát õõõ izé. Szerintem lényeges vizuális és fizikai különbség van a két géptípus között (magánvélemény volt).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

pedig mások.
Persze nem tartanak a pisztolyt a fejemhez ez egyértelmû... ha így lenne valószínû csak pozitív kommentet írnék elhiheted 😊 Ami az irányítást illeti ,inkább azt szerettem volna megfogalmazni vele ,hogy nem nagy különbséget látok pl egy ME 410,vagy egy BF 109 g között,ugyan úgy "látom " kanyarodni zuhanni stb. persze biztos gyorsabb meg miminden,csak hát nem látom a lényegi külömbséget,azaz vizualitásra nekem szinte teljesen egyforma.
A trükk az, hogy kicsivel elé kell dobni, nem akkor mikor pont rajta van a célkereszt. Az U gomb nyomva tartásával ki tudod teszteni 😊 A telitalálatnál elég a 250 kg is, de ehhez alacsonyan kell operálni.

én csak 500 kilóval tudom (2X250-t szoktam dobni rá)
Azért az 500 fontos bomba még mindig kiviszi a pillboxot (5k xp), azzal lehet haladni 😊

az irányítást gyorsan meg lehet szokni, bár egyes gépek furcsaságán viszont egyet értek veled, viszont szerintem ez is csak megszokás kérdése.

bár az is igaz hogy már vagy jó 2 hete nem játszom a játékkal, mert a bombákat megint kinyírták és már 250 kilóval is csoda ha kiszedek egy tankot, vadászattal meg nem tudok keresni. (bár az is igaz hogy a bombázással sem.)
Van ez így, de nem kötelezõ játszani vele 😊

Pár nap alatt is el lehet szokni az irányítástól.
Hát nem tudom ,nem adott nagy játékélményt, az biztos ..elõtte sokkal élethûbb volt az egész ! Most meg mintha túl lenne finomítva pl a gépem már nem fordul ,de én fordulok még vagy 2000 fokot 😊 . De lehet csak azért érzem így mert meg kéne szoknom ,de elsõre így ,nem nagy teljesítményt nyújtott. A találati pontosság felettébb érdekes ,egyenes vicces néha .nem is értem minek van ott a célkör. Nem tudom kik értenének hozzá fogalmam sincs ,de a frissítés mindig jót tesz. "Az új szem észre vesz olyat ami a régi már nem "
Coral Springs
<#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mi a baj vele, és szerinted kik értenének hozzá? 😉

Két hónap után, gondoltam játszok egy jót... hát jó gagyi lett szegényke 😊! Inkább visszafele fejlõdik úgy látom mint elõre,bár látszik rajta a törekvés. Remélem kézbe veszi más csapat is eme remek játékot ,legalább olyanok akik értenek is hozzá 😉
naja, ez a bajom nekem is 😛

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

RiCSi1234
Az épp átesõ gép a legjobb célpont. 😄

GTA V (*.*)

Ha követ és te felhúzod, a teljes gépfelületedet mutatod neki úgy hogy kiszámíthatóan mozogsz, tökéletes célpont vagy.

Imádom az anyázókat, tegnap konkrétan azért lettem leoltva, mert 600m-rõl adtam egy pilóta killt a srácnak a Me410-esébe 20mm HEIT lõszerrel. Merhogy hány mm páncélzaton kellett átmennie a lõszernek, és különben is gebedjek meg h felülrõl támadtam 😊)))

"Én végig átesés küszöbön repültem, õ meg csak lazán amerre akart."

Mert õ Joy-al tolta 😊
Joy-al csak célozni nehéz, viszont repülni egy álom. Olyan menõvereket lehet vele tartani, hogy az egeresek csak bólogatnak, fõleg mikor "élen" kell repülni a gépeket. Na azt az instruktor nem követi le 😊

mostanság éppen az átesés taktikát próbálgatom, ha valaki a seggemben lohol és jó lenne lerázni. Irány függõleges, majd gáz le, hátrabukfenc átesésben éles szögben, majd zuhanás. Zuhanósebességet teligázra, majd visszaemelkedés szintre . Vagy, irány függõleges emelkedés, gáz le, lassulás, mivel az ellen teligázzal nyomja, elég sanszos, hogy elzúg mellettem, gáz vissza már mehetek is utána. A gond ezzel az, hogy akad amikor belém jön hátulról aztán kampeca. Ma többször használt ha követés közben is korrigálom a sebességet. Fõként a Nimródok és Furry-k ellen.

Coral Springs
Szopóág van ma, meg egy össz. 80K -s javítási költség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apropó. Fordulóztam nem rég 9km magasan valamelyik Bf -el, de olyan szinten kimanõverezte az 1d Corsair -t, hogy el se hittem. Én végig átesés küszöbön repültem, õ meg csak lazán amerre akart. Azt ezek mondják a Corsair -re hogy UFO ? Ok. Ha véletlenül lelövöm, biztos megkaptam volna az op dumát. Majd közeledett az egyik haverja, azt léptem onnan. Ehhez ért az összes.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én is értetlen vagyok néha. Kicsit vadászgatok mostanában, de nem megy bele a fejembe. Megy az adok-kapok a levegõben. Kapok találatot, nem halálos, de lyukak azért akadnak. Repülök tovább, lerázom, már sehol sincs a kiccsávó, de elrontok egy manõvert, lezuhanok, és a csákónak adja a pontot aki éppen hogy csak eltrafált. Nem is azért zuhantam le.
Másik, már porrálõttem a gép hátsóját, zuhan lefelé, és csak assistot ad érte. Most akkor ki kapja a pontot, aki elõszõr meglövi vagy aki utoljára ?

Me410-es kolléga az elõbb HB-ben 5 killt összehozott, de nem ezért kellett végül ellõnöm a farkát hanem mert konkrétan MINDHÁROM lesebzett gépemet megkurkászta még mielõtt azok földbecsapódtak volna. Apropó, HB-ben TK-ért újabban kell a full HB repair HÁROMSZOROSÁT fizetni vagy eddig is így volt? Nem szoktam tkzni amúgy, pláne nem szándékosan, azért kérdem hátha valaki tudja.
Imádnivaló játék 😊 Mondom mielõtt lefekszem kikapom a 2x-et oroszból, hogy ne 1-es legyen. 8 AB, mind lost. Elsõ 4-be a 3 gépembõl az egyiket mindig a saját teambõl lõtte le valaki. Utolsó csata volt a legviccesebb. Reptérfoglalós. 8-at lõttem. Egy másik gyerek meg 9-et. De ketten nem tudtunk lehozni. Aszem pont elég volt mára. Viszont ez a 8 AB vereség elég volt hogy fingom se legyen, hogy amcsi vagy ruszki vadászra nézzek-e rá komolyabban.
Nem kissé van már elegem az 1c-kbõl, kibaszott ufó mind.
Fulcrum11
Tudsz esetleg egy felvételt csinálni róla? Érdekelne!
Én általában egy széles palástorsót szoktam, de van, hogy eltalálnak 😊

Tudnátok nekem adni tanácsot eger+bill kombó irányításhoz?
Hmnm. 😄 A fordulékonyságot szerintem elteszem késõbbi szûkös idõkre, így marad az amcsi meg az orosz. Az amcsit nagyjából eltudom helyezni fejben, de az oroszról fogalmam nincs mire képes.
Hah megalol, a "barmok" 😊))))) sry.
Például az egyik kedvenc bf gépem. Poén videó, torkolati energia gyorsítja, mint a rakétát 😊

Ha a 3x30-as cannonjából egy golyó eltalál valamit az törik 😊
(yak9t-n csak egy van belõle igaz az 33-as.)
Coral Springs
Az semmi. Ahogy mögöttem ledarálták egymást, na az a király. <#smile>

Yag (#15751) > <#eljen>

Nehéz megmondani melyik stílus fog bejönni. Nekem minden nemzetbõl van egy OP gép. A RU-val nem tudok játszani valakinek pedig megy. Szélsõséges tulajdonságú gépeket szeretem.

Legyen villámgyors mint az US.
Brutális ütõerejû, elfogóvadász 30mm-es GER.
Fordulékony mint a JAP vagy az ENG spit.
Ahham, egy csini Cobra. Kaptam már ilyen géptõl pár pofont 😊
De a manõverek szépek voltak 😊)) Grat a lerázásért 😊

bardocz
Köszi😊 Egyelõre eléggé eredménytelen vagyok, de egyre jobb, ma annyi találatom volt, mint eddig összesen, de egy se kill.
Már ideje volt.Jó vadászatot!
Jobb ha kikapcsolod így ha befejezted a játékot másnapra megjavítja ingyen.(kissebb szinten perssze). Fölösleges olyan gépre fizetni amit nem akarsz egybõl használni. Fõleg amilyen repair árak lesznek késõbb.
Jah szóval ha be van kapcsolva akkor nem kell várni hanem levonja a creditbõl és kész? akkor megnyugodtam😊
bardocz
Megjavíthatod pénzért, illetve ha kikapcsolod az automatikus javítást, akkor pár perc/óra múlva ingyen javul meg a géped.
Üdv!
Nagyon megtetszett a játék de most nézem hogy itt ha elhasználod a 10 ingyenes javítást akkor már csak percek/órák/napok múlva tudsz újra csatába állni?
Mert ha így van akkor nagyon elveszi ez a kedvem a game-tõl, kár lenne érte...
Melyik treet ajánlanátok HB-re meg AB-re is, vadász ügyileg? Gondoltam a német mellett kipróbálok valami mást, hogy lássam, máshol hogyan is mennek a dolgok. Csak kiváncsiságból.
bardocz
És ez a pálya, is sokkal jobb.
Most viszont nem teszem le egy ideig a Spit Mk IX-et 😊

Hatalmas taktika nem tudom mi a neve. Elég nehéz elmagyarázni. Szembe megyek a GER-el, mintha frontál meg akarnám lõni. Olyan 1,4-1,3 körül hirtelen meredek dive, majd jobbra kifordult irányból orsó az ellenfél feje felett átborulva a bal oldaláig. Pont olyan helyzetbe kerül a gép, hogy 90°-ban megbillenve repül. Ekkor oldalkormányzás befejez, ami a csövön kifér utána fordulás vízszintes vezérsíkkal a másiknak. Tak tak tak.....crit

Könnyû elméretezni az idõzítést ha korán kezdem meglõhet, mert felületet adok, ha késõn, akkor nem érem utol.
Király volt az a dobott orsó 😊)

Aki FRB-ne 4 nemzet van. s némi akció 2 kis ruszki prémre
Coral Springs
Ez a gépedtõl a körülményeken át a tapasztalatokig, sok mindentõl függ. Itt épp (Arcade / Berlin Suburbs) hárman voltak rajtam.

nem mondtam hogy rosszak...
Miért rossz? 3 bf-et kimaxoltam annyira bejönnek.
a vicc az az hogy nagyon is jól játszol vele.