War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
bár az is igaz hogy már vagy jó 2 hete nem játszom a játékkal, mert a bombákat megint kinyírták és már 250 kilóval is csoda ha kiszedek egy tankot, vadászattal meg nem tudok keresni. (bár az is igaz hogy a bombázással sem.)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Mert õ Joy-al tolta 😊
Joy-al csak célozni nehéz, viszont repülni egy álom. Olyan menõvereket lehet vele tartani, hogy az egeresek csak bólogatnak, fõleg mikor "élen" kell repülni a gépeket. Na azt az instruktor nem követi le 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apropó. Fordulóztam nem rég 9km magasan valamelyik Bf -el, de olyan szinten kimanõverezte az 1d Corsair -t, hogy el se hittem. Én végig átesés küszöbön repültem, õ meg csak lazán amerre akart. Azt ezek mondják a Corsair -re hogy UFO ? Ok. Ha véletlenül lelövöm, biztos megkaptam volna az op dumát. Majd közeledett az egyik haverja, azt léptem onnan. Ehhez ért az összes.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Másik, már porrálõttem a gép hátsóját, zuhan lefelé, és csak assistot ad érte. Most akkor ki kapja a pontot, aki elõszõr meglövi vagy aki utoljára ?
Én általában egy széles palástorsót szoktam, de van, hogy eltalálnak 😊
Ha a 3x30-as cannonjából egy golyó eltalál valamit az törik 😊
(yak9t-n csak egy van belõle igaz az 33-as.)
Yag (#15751) > <#eljen>#eljen>
Legyen villámgyors mint az US.
Brutális ütõerejû, elfogóvadász 30mm-es GER.
Fordulékony mint a JAP vagy az ENG spit.
De a manõverek szépek voltak 😊)) Grat a lerázásért 😊
Nagyon megtetszett a játék de most nézem hogy itt ha elhasználod a 10 ingyenes javítást akkor már csak percek/órák/napok múlva tudsz újra csatába állni?
Mert ha így van akkor nagyon elveszi ez a kedvem a game-tõl, kár lenne érte...
Hatalmas taktika nem tudom mi a neve. Elég nehéz elmagyarázni. Szembe megyek a GER-el, mintha frontál meg akarnám lõni. Olyan 1,4-1,3 körül hirtelen meredek dive, majd jobbra kifordult irányból orsó az ellenfél feje felett átborulva a bal oldaláig. Pont olyan helyzetbe kerül a gép, hogy 90°-ban megbillenve repül. Ekkor oldalkormányzás befejez, ami a csövön kifér utána fordulás vízszintes vezérsíkkal a másiknak. Tak tak tak.....crit
Könnyû elméretezni az idõzítést ha korán kezdem meglõhet, mert felületet adok, ha késõn, akkor nem érem utol.