War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Eléggé lenyûgzõ a tûzgyorsaság az elsõ ruszki gépeknél."

Nem lesz mindig olyan, mint az Ishak vagy Chaika-nak.

Yak és LaGG-oknak még viszonylag nagy a burst-je. Szvsz a nagy gépek már snipereknek valók a lassú tûzgyorsaság miatt.
Szerintem: Lavochkinok tûzgyorsaságból annyira azért nincsenek topon, de az Ishak pl. elég jó gép, meg a Yakok/LaGG-ok is. Talán a Yak-3 az ami kevésbé jó, de cserébe jól irányítható. A La-5, pláne a La-7/B20 pedig egy álom, bár addigra már kitapasztalod mindet. Bármi amin legalább egy ShVAK van szépen repeszt, lehet velük keresni.

Amcsiknál P-39-ekkel és késõbb a Kingcobrákkal remekül lehet bombázókat vadászni, Corsair is nagyon jó, nem véletlenül repülik annyian. B-25 is jó gép, TBF-et is szerettem.

Szerintem röpködj minddel sokat, amelyik "becsípõdik" és ráérzel azzal repülj még többet és onnantól a többihey képesti különbségek is jobban érezhetõek lesznek.

Pörgõs-fordulós játékra a japánokat és az angolokat szoktam választani, hátradõlõsebb, taktikásabbra pedig a németeket.
Hát nem tudom, azért 5bõl 4-szer engem le se szarnak elsõ német bombival, 4-5k magasan AB-ben. Csak nem ér semmit se a 32x 50-es.
utóbbi jó, bár én a HE111 8X250 kilójával is szépet tudok menni. ha sikerül kidobnom a bombákat és azok találnak akkor már egy szebb summa összejön. mióta ezt csinálom 10.000 lion alatti keresetem nincs is.
(és ez nekem nagyon is jó)
Ahhoz szerencse kell, hogy lazán tudj bombázni 😄
Ha kiszúrnak akkor bizony általában csúnya a vége 😊
Nincs olyan brutál bombázó amitõl nagyon félnének a népek és igazság szerint nincs is okuk rá a b-17 is olyan, hogy néha leradírozzák az égrõl 1 másodperc alatt máskor meg azért sikerülget elkergetni a rosszfiúkat vele de inkább az elsõ szokott érvényesülni 😊
Én meg most kezdtem el az oroszt, meg az amcsit egyszerre. Eléggé lenyûgzõ a tûzgyorsaság az elsõ ruszki gépeknél. Ezt a jo tulajdonságot végig megtartják?

Az is érdekelne, hogy mivel lehet kényelmesen pénzt farmolni? Ugy értem, hoz a vadász szépen, de azért meg kell dolgozni. Érdemes lazán röpködni valami brutál bombázóval és pötyögni AB-ben?
én nemrég kezdetem el az angolt (T5-nél tartok), meg a németet(T6-nál), az orosszal(T7-nél) már régebb óta játszom, amcsival kezdtem (T9-nél), de az amcsit abba hagytam, mert teljesen reménytelen nekem, csak a corsairt erõltetem.

többségében AB-t játszom, az jelenleg jobb bevételi forrás.
300-360%-os géppel pár 100e xp összejön hamar. Bár G-10-hez még emellett is nagy türelem kell, ha valaki Big Fuckin' Gun-t akar 😊)))
Teljesen random, HB-ben 109/G2-vel öltem egyet aztán kinyírtak (=kb. a szokásos üzletmenet) és mikor kiléptem adta.
Néhány késõi német és szovjet gépen lehet a gépágyúfegyverzetet variálni, miután beléjük tettél néhányszázezer XP-t.

Elõször csak arcade-ot játszottam RU-val, mert OP-nak tûnt. Mellette néha GER-el HB. Ahogy jöttek a peccsek és növekedett szerver pop. Tele lett a bugyrom az AB-vel és elkezdtem kimaxolni a bf109-eket. Na az dobott sokat lionban HB-n. Addig nem léptem tovább, amíg szép sorban maxos nem lett. Közben elkezdtem a japánt és amíg nem volt HB-n US hatalmas win streakeket lehetett csinálni. Közben vittem Eng-et is AB-n, de azzal mindig elkalapáltak HB-n. Most kezdtem folytatni a fórumos kommentek miatt (nem bántam meg). Volt egy kitérõm US-el a Corsairekig. AB-n kívül csak fighterrel megyek. Próbáltam bombert, de az nem megy. Egy szó mint száz, a HB-s fighter rewardok hozzák nekem a lét.
te milyen tierû gépektõl kezdtél el vagyonosodni?
Lehet fejlesztgetni, de nem az a lényeg, mert elég korán kimaxolhatod full techre a gépet. Az elején lion lesz a kevés, elég szûkös lesz a kereted. Ha már van tizenx milló, akkor késõbb (pár hónap) az sem gond, amikor más nemzeteket húzol.
én nem gondolom sértõnek.

azért van annyi repülõ, mert ezeket amiket mondtál, nem modulokkal lehet fejleszteni mint a WOT-ban.

de ez szerintem valóságosabb is.
Bárminemü látszat, hogy a kommentem sértõ, bántó gondolatokat takar, csupán a véletlen, és a szerencsétlen megfogalmazás következménye.
Hát nem is tudom. Azért csupán a tech treet nézegetve még kezdõként is látom, hogy van pár késõbbi (német, de gondolom van máshol is) gép ahol igencsak lehet a fegyverzetet fejleszteni. Több gépágyúval pl.
Nortai
Valamilyen szinten lehet fejleszteni, max úgy hogy nagyobb bomba férjen el vagy hogy rakétát is lehessen rárakni. De ezek erõsen gép függõk.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

"A gépeket am lehet fejleszteni? Pl jobb gépágyú"

nem lehet fejleszteni
A gépeket am lehet fejleszteni? Pl jobb gépágyú. A new recruit az melyik gépre vonatkozik? Nincs alapból legénység a gépekben? O.o
azt miért kapod?
Nyiháá, kaptam 50k lion battle trophy-t 😊
Developer verzió, azért gyenge felbontású, a végleges full HD lesz. SDK miatt szórják egyelõre csak kifele a fejlesztõknek.
Hétvégén megpróbálok egyet csinálni, így hétközben nem akarom elcseszni az idõt video konvertálásra feltöltésre.
habár az is igaz, hogy a WOT-ban is vannak normális játékosok, csak meg kell találni.
az biztos, egyszer engem rammolt le fordulás közben egy Stukás csapattárs aki úgyszintén fightekedett mint én, mondtam hogy a JU 87 nem éppen egy vadász, és megértette, és TÉNYLEG ÕSZINTÉN bocsánatot kért.

az ilyen emberekkel szeretek repülni akik beismerik a hibáikat.
Véletlenül le kamikaze-ztam egy társat mire az megkérdezte miért csináltam, és mondtam, hogy véletlen volt. Meghívott party-ba, és a következõ meccsen már együtt mentünk. Azért ez a társaság meg a WoT-os :S
játssz akkor arcadet, mert nyilván nincs játékos a HB-hez.
10 percet vártam erre kidob örülök neki...
Már 2 perce várok 😄
Hmm elsõ meccsemen arcade-ban 4 gépet szedtem ki. Nem volt nehéz. Belsõ nézetben játszom am. Ti is? Most megyek HB-ra
giroszkóp van benne és két apró monitor, nem egy nagy ördöngösség
csak azt tudnám milyen elven mûködik.
Állítólag rohadt fárasztó és kritikán aluli a képminõsége a cuccnak 😊
De haladjanak csak a fejlesztéssel, a következõ változat csak jobb lehet majd 😊

Glo: na majd ha újra összeereszt az MM egyszer 😄
Torzonborz
hopppááááá :
http://warthunder.com/en/news/205/current/

azért ezzel kipróbálnám a repkedést. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lófax, a játékban se nyomlak le és a 15790-ben is gyorsabb voltál 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nah jólvan, nem versenyzek tovább a válaszolgatásban xD Glo mindenhol lenyom nem csak a játékban 😛 xD
20 tieres a legnagyobb gép.
itt 20 tier van

Historical-ban különbözõ csatákat játszanak újra, ezek határozzák meg, hogy épp ki ki ellen megy. Saját nemzet ellen nincs csak arcade-ban. Vagy zsákmányolt prémium gépet hozhatnak be ott elõfordul, hogy japán ellen japán megy 😄
Sok féle meccs van. Jap-USA, Jap-Eng, Jap-Rus...

20 szint van, 10-ig valóban elég gyors, onnantól meg lassú, mint az MMO-k általában 😊

Ööö miért hány tier is van összesen? Nem 10? 😄 Rendben akkor többet húzok. Egyébként a csapat leosztás HB-n, hogy van? Tehát a Japán-Német-Orosz gépekkel csakis Amcsi meg Angol meg Francia gépek ellen repülhetünk? Vagy pl Japán Orosz ellen is mehet? Mert akkor ennek fényében húzom a többi tech tree-t.
Tutira el fogsz jutni minden nemzetben a tízes szintig, mire egyet kimaxolsz. Mert a fejlõdés tízes szintig gyorsan megy, onnantól viszont csigatempó, fõleg prémium számla nélkül. Egy nemzetet maxra kihúzni fél év, prémium számlával.

Gondolom arcade-ban gondolkozol te is az elején. Ott 700(?) méternél megjelenik a pötty ami jelzi kb hova kéne lõni. És úgyis elkezded majd lõni amint meglátod a pöttyöt 😄 Úgyhogy ott nyugodtan maradhat az 500m-re állítva ahogy alapból van.

Historical-nál már más a helyzet, ott nincs pötty, spórolni kell a lõszerrel és sokkal közelebbrõl lövöldöznek az emberek, ott érdemes lehet kevesebbre állítani.
Kinek mi a nyerõ. Én pl 800m-en nyomom, mert az a legnagyobb és így majdnem párhuzamosan lõ (nagyobb a lövésekkel lefedett célterület). Azt javaslom ne csak 1 nemzetet húzz, hanem többet, így megismered azoknak is a gyengéit. Bár japánokkal HB-n nagyot nem tévedhetsz, húzd neki míg a célkeresztbe ér az ellenség aztán adj neki 😊) Az N1-es gépek a legvadabbak 😊) Bár afelett sajna még elég foghíjas a techtree-jük.

Köszönöm. Én Japán gépekkel akarok menni elõször, és ha kimaxoltam õket, jöhet egy másik nemzet bár, hogy melyik azt még nem tudom. A "Tûzerõ összpontosítása" az hány m-es legyen egy Zero-nál? Mert ebben sajnos nemigen vagyok otthon, IL2-ben mindig párhuzamosan lõttem 😊 Vagy ezt majd kitapasztalom? Gondolom attól függetlenül, hogy mindkét gép vadász, az egyes gépeknél eltérõ az ideális szám tehát pl egy késõbbi A6M-nek már érdemes pl 200m-es távolságot beállítani ha mondjuk egy A6M1-nél az ideális szám 150m. De ha játékstílustól vagy valami mástól függ, és nincs olyan, hogy ideális akkor nem szóltam 😊
Szia!

A fizetõs játékos mit takar? Vannak akik prémium számlán vannak, õk csak annyival vannak elõrébb, hogy több liont meg xp-t kapnak csata végén. Meg vannak a prém gépek, ezek is több xp-t adnak és általában jók a repülési tulajdonságaik is. Az a jó a repülõs játékban, hogy itt alacsony szintû géppel is leverhetsz komoly gépet, ha a másik nem tud repülni 😊

Skineket hozzáadni nem lehet, azok bizonyos teljesítmény után automatikusan járnak. Vannak matricák, amikbõl 2-t ingyen, még 2-t meg prémium számla lejártáig tudsz feltenni a gépedre.

1. annyi elõnyük van, hogy ugyanazért a teljesítményért többet kapnak mint aki nem fizet, a prémium gépek közül eddig még egyik sem volt igazán sokkal jobb mint a környezõ szintû sima gépek. Talán most az amcsi XP-50re mondják, hogy túl jó 😊 De nincs lelõhetetlen gép a játékban 😊

2. alapból 2 matricát lehet felrakni a gépre, prémium számlával 4-et
Üdv! Én most kezdeném a játékot, és HB-ben kívánok tevékenykedni. A kérdésem az lenne, hogy a fizetõs játékosok elõnyben vannak e a nem fizetõsökkel szemben? Illetve, hogy a gépet lehet festegetni úgy is, hogy egy forintot nem áldozunk a játékra? Köszönöm, ha lesz még kérdés írok.
Igen elõször csak AB-ben toltam ,mert hát rég játszottam már,plusz jó volt ott duhajkodni,nem is beszélve az olcsó javítási költségekrõl 😄 Viszont toltam most egy két HB-t is (régen csak bomberrel),és azért itt tényleg sokkal érezhetõbb a különbség.Köszi a normális hozzászólásotokat,és a felvilágosítást amit ezúton is köszönök ! Jó repkedést😊
nem szòltam le, csak ott az ilyen nem meglepö.ha hb-n nem lenne különbség már feltünt volna
azért AB-ben is van különbség a kettõ közt.
(nem kéne leszólni mindenkinek az arcade-ot, mert nem rossz)