War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows nem találja az elérési utat.....bla..bla mi ez már a szaros wot bejön ez meg nem
Ez a Mustang Mk Ia nem viccel.
Tényleg nagyon gyérnek tûnt test flighton, de utána olvastam fórumon.
Fosul emelkedik (285-290km/h és alacsony dõlés, ~3 láb/sec), de ha elértél 5000m körülre, onnantól kezd magához térni.
És akkor jön a dive! Stabil, mint atom, követi a Fw-D, 109 típusokat, 820km/h körül rezeg be, de akkor még simán kivehetõ vízszintbe is.
Amikor a 4x20mm megszólal, akkor meg nem köszönik meg.
Hát nem egy "bele a közepébe cucc", de BnZ-re nagyon nem rossz.
4 csatám volt eddig vele:
-1 kill
-instant halál (N1K2J-t nem meg láttam idõben)
-2 kill
-2 kill
Messzereekt és Fókákat öltem, nem Do és tsai.-t.
Tényleg nagyon gyérnek tûnt test flighton, de utána olvastam fórumon.
Fosul emelkedik (285-290km/h és alacsony dõlés, ~3 láb/sec), de ha elértél 5000m körülre, onnantól kezd magához térni.
És akkor jön a dive! Stabil, mint atom, követi a Fw-D, 109 típusokat, 820km/h körül rezeg be, de akkor még simán kivehetõ vízszintbe is.
Amikor a 4x20mm megszólal, akkor meg nem köszönik meg.
Hát nem egy "bele a közepébe cucc", de BnZ-re nagyon nem rossz.
4 csatám volt eddig vele:
-1 kill
-instant halál (N1K2J-t nem meg láttam idõben)
-2 kill
-2 kill
Messzereekt és Fókákat öltem, nem Do és tsai.-t.
Nem, és sztem rossz a kliens. Annak nem orosznak kell lennie.
lehet látni?
Szia!
Tolj fel egy Printscreent (kepkezelo.com segít), akkor okosabbak leszünk.
Tolj fel egy Printscreent (kepkezelo.com segít), akkor okosabbak leszünk.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sziasztok.Szeretném kipróbálni a gamét regeltem is letölti a klienst csak épp a gamét nem valamiért??Nemigazán értem miért nem valami orosz hiba üzit ír ki.Kllene egy kis help ha valaki tudna segíteni.Mozillám van..
Na ilyenben volt eddig ritkán részem.
Amikor tudják mit csinálnak a csapattársak és nem állnak le fordulózni a japókkal. Igaz volt itt minden, 2 190es, M5-ösök, ki-61 😊

Amikor tudják mit csinálnak a csapattársak és nem állnak le fordulózni a japókkal. Igaz volt itt minden, 2 190es, M5-ösök, ki-61 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akárhogy is, nice 😊
Igen hagytam egy ai-t a végén és mondtam a 17esnek h bombázzon nyugodtan megyek tankolok addig 😊
erre ráment az utolsó gépre a görény..😄
erre ráment az utolsó gépre a görény..😄
Bár itt 2 felszállás volt 😊
Corsair-re 20mm-es van felrakva, majdnem 1000 tölténnyel. Csak azzal lehet egy felszállásból 4 killnél biztosan többet csinálni. Szvsz a többinél csak mázli ha összejön.
Szerencse kérdése is és volt benne 3 ai a végén 😄
Elõtte pedig mákosan kiszedtem 6ezren egy bf-et aki persze elküldött melegebb éghajlatra xD
Aztán 410-ek voltak még hátra azok meg nem nagyon tudták tartani a lépést 😊
De fõleg szerencse, az én csapatom sem volt túl jó és az ellenfél sem volt épp top formában.
Úgy indult a dolog, hogy két p-38 összeütközött a másik corsair meg zuhanásból betörte a gépét 😄
Úgyhogy 6 perc után csak ketten voltam egy b-17 társaságában és nyugodtan le tudtam vadászgatni az ellent 😊
Elõtte pedig mákosan kiszedtem 6ezren egy bf-et aki persze elküldött melegebb éghajlatra xD
Aztán 410-ek voltak még hátra azok meg nem nagyon tudták tartani a lépést 😊
De fõleg szerencse, az én csapatom sem volt túl jó és az ellenfél sem volt épp top formában.
Úgy indult a dolog, hogy két p-38 összeütközött a másik corsair meg zuhanásból betörte a gépét 😄
Úgyhogy 6 perc után csak ketten voltam egy b-17 társaságában és nyugodtan le tudtam vadászgatni az ellent 😊
nekem, 7 gép még AB-en sem jön össze!
hogy csináltad?!
hogy csináltad?!
Nem semmi, én már 2-nek is úgy örülök mint állat 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Milyen lõszert ajánlotok fighter-nek?
A visszajátszásokat, hogy kell megnézni? Ha társítom a játékkal valami update-et ír. Pedig 1.31 elõtt nem játszottam.
a szörnyeteg 1c 😄 (Glonak hála persze mert ez a próba 800 méteres összetartással sikerült 😄)

Pedig csak így lehet. Álló hajókat lehet magasról,de mozgónál kiszámolni hogy 4k ról mennyivel dobj elé...hát az nehéz.
Simán menne rajta, szerintem még medium grafon is, egérrel és billentyûvel kiválóan irányítható.
hajókat hogy lehet hatékonyan bombázni?, mert magasból nehéz, de ha lemegyek meg seperc alatt kiszed a légvédelem.
nos, 1440x900, és lowon (nem a min.) megy 35fps-el, asszem így hagyom egyelõre.
Elsõ csata a tutorial után jól végzõdött, leszedtem 10gépet 😛P
Már is szerelmes lettem ebbe a játékba, elsõ blikkre klasszisokkal minõségibb, mint a wargames-es warplanes😊)
Köszönöm a segítséget, megyek és függök XD
Elsõ csata a tutorial után jól végzõdött, leszedtem 10gépet 😛P
Már is szerelmes lettem ebbe a játékba, elsõ blikkre klasszisokkal minõségibb, mint a wargames-es warplanes😊)
Köszönöm a segítséget, megyek és függök XD
Szia.
Nekem egy p4-en döcög a játék.
pcu:3000+ intel
2 gb DDR1
Nvidia 7600 gs
Néha szaggat, de valamilyen szinten játszható.
Gondolom, az említett konfigon menni-e kellene.
Voltak gondjaim,a napokban a jattékkal( mert valami micropatch átállította a grafikát high-ra és nem jöttem rá).
Az új gépeddel meg gondolom simán menni fog.
Ezzel a géppel WoT-oztam is.(Meg is látszik a staton😊)
A WT pedig simábban szebben megy a gépeken.
Nekem egy p4-en döcög a játék.
pcu:3000+ intel
2 gb DDR1
Nvidia 7600 gs
Néha szaggat, de valamilyen szinten játszható.
Gondolom, az említett konfigon menni-e kellene.
Voltak gondjaim,a napokban a jattékkal( mert valami micropatch átállította a grafikát high-ra és nem jöttem rá).
Az új gépeddel meg gondolom simán menni fog.
Ezzel a géppel WoT-oztam is.(Meg is látszik a staton😊)
A WT pedig simábban szebben megy a gépeken.
Te gyùrsz az 5 000 000 achievement-re Coral?
Na köszönöm, már szedem is 😛
Majd meglátjuk... Lesz ám hd4600 integrált vga-nak csúfolt vmi, talán az gyorsabb is ennél, nem? 😄
Majd meglátjuk... Lesz ám hd4600 integrált vga-nak csúfolt vmi, talán az gyorsabb is ennél, nem? 😄
Puding próbája az evés 😊
Nem tudom a wot mostanában hogyan fut de szerintem ez lényegesen finomabban fut mint az futott régen a gépemen. És nem kellett lehúzni mindent hozzá 😊
Az új gépeden meg nem lesz vele semmi probléma majd.
A tömegek bill+egérrel rendelkeznek úgyhogy elég erõsen használhatóra csinálták az irányítást, úgyhogy igen 😊
Nem tudom a wot mostanában hogyan fut de szerintem ez lényegesen finomabban fut mint az futott régen a gépemen. És nem kellett lehúzni mindent hozzá 😊
Az új gépeden meg nem lesz vele semmi probléma majd.
A tömegek bill+egérrel rendelkeznek úgyhogy elég erõsen használhatóra csinálták az irányítást, úgyhogy igen 😊
Ahh leveszek én mindent lowra, sosem érdekelt a graf, fps inkább (8 cs 1.6 után fura is lenne, ha érdekelne a graf xD)
Csak féltem, hogy esetleg úgy is szaggatna 😄 Majd meglátom.
Fogok venni vmi ütõs vga-t is, csak most egyelõre nem fért bele a keretbe, de kell tesomnak a wowhoz mostmár a normálisabb gép.
Csak féltem, hogy esetleg úgy is szaggatna 😄 Majd meglátom.
Fogok venni vmi ütõs vga-t is, csak most egyelõre nem fért bele a keretbe, de kell tesomnak a wowhoz mostmár a normálisabb gép.
Abszolút használható egérrel billentyûzettel. Tedd fel nèzd meg de a vga valszeg kevès lesz hozzá. Vesztenivalòd nincs.
Egérre+billentyûzetre van optimalizálva, jól bekalibrált joyyal szépen sima fordulásokkal lehet repülni de célozni nehezebb.
Megy vele, elõször vedd le a graft/effekteket minimumra, leignkább textúrák legyenek LOW állásban mert kevés a 256MB (azért 2xAA maradhat simán), aztán óvatosan tornászd feljebb igény szerint. A procid bõven jobb mint az enyém, bár nekem 8GB RAM-om van. Érdemes azért beszerezni egy alsó-középkategóriás kártyát hozzá ~30k pénzért...
Valamint mennyire használható a játék egérrel/billel? A wargames-es wot-al elvok nagyjából, ez is hasonló?
Csõ! Azt szeretném kérdezni, hogy elröcögne-e ez a gém a gépemen szerintetek élvezhetõen? Graf nem számít, csak ne szagasson/lassuljon, meg ilyenek. Csak hogy érdemes-e letöltenem?
c2d e6600 @ 2.8ghz
2gb ddr2 800mhz
8600gts 256mb ddr3
Este lesz benne core i5 meg 8gb ram, de a vga még marad 1-2 hétre. Érdemes ezzel a hulladék kártyával neki kezdeni?
c2d e6600 @ 2.8ghz
2gb ddr2 800mhz
8600gts 256mb ddr3
Este lesz benne core i5 meg 8gb ram, de a vga még marad 1-2 hétre. Érdemes ezzel a hulladék kártyával neki kezdeni?
ezt gondolom joy-jal csináltad. amúgy milyen lõszert használsz?
ilyenkor írd be nekik hogy te már lelõtted, nehogy már más kapja azt az elismerést ami téged illet. az hogy egyben tudott továbbrepülni, meg szerencse.
Eddigi legjobb csatám, ráadásul a legelsõ csatám P36C-vel, eléggé meggyõzött a kicsike. Egy finomabb AB.
Tegnap épp császári fókával veretem britdisznók ellen, wellingtonnak már ég az egyik motorja, decens zuhanásba kezd, lefordulok róla, nézem, erre megjelenik Shoji a semmibõl, rálõ egy kritikált (=konkrétan ellopta a killt) MAJD még meg is rammeli, de úgy hogy kettõbe szakad a welli, Shoji meg sértetlenül repül tovább. Egybõl írogatta mindenki hogy "bery honoraburu, GG Shoji" pedig cseppet sem érdemelte meg az elismerést. 😊
No,talán az ily fejlesztések miatt lehet majd UFO-nak érezni pár gépet vagy játékost 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A tegnapi szopóág ma is folytatódott egy ideig, majd a match maker megszánt, azt értelmesebb team -ekbe is bekerültem. <#eljen>#eljen>
Itt fogalmam se volt arról hogy mi a terv, ám egy elég komoly mûsor alakult ki belõle. Hajszálon múlt ugyan, de vesztettünk.

Egy kis agyalás Koreában. Két Yak-9T, és egy La-7 maradt a végére, szerencsére az utóbbi pont jó ütemben érkezett.

Ezt is megéltem, hogy baszná meg az anyját. Az utolsó japán gép egy AI volt, ám nyoma veszett. <#hehe>#hehe> <#levele>#levele>

Elvileg 8 kill a rekordja. Valamelyik Spitfire -el tolja, de nagyon komoly mûsort rendez vele a csávó. <#eljen>#eljen> Elsõ csatában ahol találkoztam vele, bement mint valami idióta 4 ellenséges gép közé, azt kiejtette mindet. Csak bambultam hogy mi van. A végén rákérdeztem a squad -ra, az ilyen emberekkel szeretek együtt dolgozni.

Itt fogalmam se volt arról hogy mi a terv, ám egy elég komoly mûsor alakult ki belõle. Hajszálon múlt ugyan, de vesztettünk.

Egy kis agyalás Koreában. Két Yak-9T, és egy La-7 maradt a végére, szerencsére az utóbbi pont jó ütemben érkezett.

Ezt is megéltem, hogy baszná meg az anyját. Az utolsó japán gép egy AI volt, ám nyoma veszett. <#hehe>#hehe> <#levele>#levele>

Elvileg 8 kill a rekordja. Valamelyik Spitfire -el tolja, de nagyon komoly mûsort rendez vele a csávó. <#eljen>#eljen> Elsõ csatában ahol találkoztam vele, bement mint valami idióta 4 ellenséges gép közé, azt kiejtette mindet. Csak bambultam hogy mi van. A végén rákérdeztem a squad -ra, az ilyen emberekkel szeretek együtt dolgozni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
az eddigi legjobb eredményem mint jutalomban mint játékban. ez is jelzi hogy nem érzem a HB-t. pedig F4U-1d-vel csináltam.

az álló hajók is hoznak.
Eszement módon rühellem a US bombereket. A szigetfoglalós mapon eszik a japó gépeket.
aranyért lehet venni:prém fiókot, +2 matricát, prém gépeket, gép csomagokat, kampányokat,
hirtelen ezek amik eszembe jutottak.
(én még nem játszottam arannyal, úgyhogy nem tudok mindent.)
hirtelen ezek amik eszembe jutottak.
(én még nem játszottam arannyal, úgyhogy nem tudok mindent.)
A plusz gépslot AB-ben elõny, de van hátránya is. Nyilván jó ha AB-ben lehet válogatni és tovább bent maradhatsz a csatában, jó az is hogy minden "látható" gépet javítanak, de eloszlik a legénység tapasztalati pontja, és késõbb HB-ben jobb ha koncentráltabban jön a crew xp.
Én ha b-17el megyek nem nagyon félnek tõlem 😄
Biztos ki van táblázva h béna vagyok és vaktöltény van minden lövésznél xD
Biztos ki van táblázva h béna vagyok és vaktöltény van minden lövésznél xD
Hasonló, de nincs gold ammo és a társai. Csak game time és prém gép.
Hb-n nagyon nem szeretek bomberre menni. Beaut és egy spitet egymásután leszedett most az utolsó meccsen valamelyik tier 10-es GER bomber. Mondjuk szerintem túl magabiztosan mögé álltak ketten.
ÖÖö gép slotot valódi pénzért lehet venni mint a WoT-ban? Egyáltalán mi kerül igazi pénzbe? Csak a prém gépek meg a plusz 2 matrica? Áhh olyan nincs..
én a 4x250 font miatt nem szeretem.
Fõleg, hogy ugye elsõre kidobja mindkettõt a szárnyak alól úgyhogy inkább 3x250 😄
Fõleg, hogy ugye elsõre kidobja mindkettõt a szárnyak alól úgyhogy inkább 3x250 😄
Lehet, AB-ben aztán még régebben jártam bombázóval 😊
Igazából 4-5k magasan csak álló célpontokat lehet biztosan lõni azok meg nem érnek valami sokat kivétel a pillbox ugye.
Hb-ben szeretnek bombázókra vadászni az emberek, viszont ha kidobsz valamit az hoz is a konyhára nem úgy mint AB-ben.
Nagyobb kockázat nagyobb nyereség 😊
Igazából 4-5k magasan csak álló célpontokat lehet biztosan lõni azok meg nem érnek valami sokat kivétel a pillbox ugye.
Hb-ben szeretnek bombázókra vadászni az emberek, viszont ha kidobsz valamit az hoz is a konyhára nem úgy mint AB-ben.
Nagyobb kockázat nagyobb nyereség 😊
a 8X250 álom lesz.
habár én HB féle bombázást csinálok.
habár én HB féle bombázást csinálok.
A-20 eléggé OP a maga szintjén, gyors és erõs fegyverzete van, plusz nem durran el ha ráköhintenek.