War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap a Yak3 követett hazáig vagy 20km-en keresztül(én F4Uc), de aztán elcsûrte a lépést és leszedtem (ha már az AAA elbénázta). Ez a stealth lõszer amúgy elég assassinná teszi az embert. Sok bomber pl azt várja mikor kezdesz tüzelni és belépi, de ha nem látják.. >o]

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

még hogy az oroszok nem op-k. korea mapon F4U-1d-vel kb 700-al kezdtem emelkedni a YAK-7B-vel repülúõ ellen meg kb 3-400-ról simán utolért és leszedett.

vajon mikor fogják a fejlesztõk nerfelni az orosz gépeket? soha!
Én nem szoktam kivárni azt az 1 hetet míg megjavulnak 😊
A D12-t amúgy se használom amíg (hamarosan) meg nem javítják az FM-jét. Hasonló lesz mint a D13-é. Namost remélhetõleg a prém D13-t nem nerfelik le, úgyhogy ha a Corsair egyszer a nerfhammer alá jut (jelenleg a devek szerint is OP), akkor megint ütõs kis gép lesz.

Azért nem árt szerintem többet is tartani, nálam a németeknél olyan 3 fighter crew van, mivel egy D-12-õt, G6-ot és társait nem szokásom javítani, de mégis bent kell legyenek, hogy normális ütemben javuljanak.

A stukának tényleg nincs sok értelme, fõleg hbn, el kell dönteni, hogy vadászni vagy bombázni akarsz, a 87 igazán egyikre sem ideális, ha köztes megoldás kell inkább az Me410 30mm+20mm kombinációval, elég univerzális gép 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Most 4 nemzet van ìgy jò. Kevesebbet várok német oldalon belépésre mint HB-n. Igaz nem vagyok tùl sikeres de jobban élvezem mint HB-t. Egy próbát mindenképp megér.Föleg hogy van mindened hozzá.És nagyon szép légiharcokat lehet nézni miután kiszednek :-)...volt rá alkalmam. La7 -109 nagyon szépet ment tegnap.Öröm volt nézni...és látni hogy hol vagyok én ettöl.( nem utolsò szempont itt nagyrészt segitenek is ha kéred)
Ki kéne próbálnom az FRB-t. Csak ne lennék lusta installálni a fejmozgás követõmet 😊

A stukák nem rosszak. A D5 kifejezetten jò a 2 20mmessel .Arcadba szerintem mindenképp. Ott a trollgunnl isntudsz játszani mert nem számít a kevés löszer. Jòl is fordulnak. Hb ra ne, vinném spottolják aztán ,ennek rá egyböl mert lassu. Viszont FRB- sokat látok föleg D5-öt .Tegnap egy srác 4 killt csinált vele.Leállnak ellene fordulòzni ,nem jött be.De stukák itt müködnek .
Nem érdemes, jelenleg nem kihasználhatók. Lassúak és kicsi a bombaterhük. Mondjuk páran funolnak vele árkádban, a D5-össel meg sniper módban a G2-vel is lehet fordulóharcosoknak meglepetéseket okozni 😊

A crew-ról: Nekem az jött le, hogy tök feleslegesen húztam 2 crew-t, HB-ban úgyis csak egy gépet használ az ember. Szóval most úgy van, hogy van 1 legénységem vadászra (Pilot skillek maxolva), meg egy legénységem bomberre (gunner skillek toppon, ami azóta jön az megy a pilotra). De elég lett volna egy legénységet kimaxolni minden tekintetben.

csak azért is felteszem már valami normális formában ... 😊

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Ja, és pechemre nem mi nyertük a fordulót tehát a 2x es szorzó benne maradt 😞((

Jesszus pepi, ezt a képet ne nézzétek. Nagyon lefogyasztottam a felbontását, bocsesz.

Végre nekem is összejött egy kis kill 😊
Örülök, mert mostanában nem mosolygott ráma a Fighterek istene 😊

6 kill - AB

f24sg
A gondolkozás az természetes csak a döntés lassu/hibás egyenlõre, mivel nem ismerem még a gépeket, nem tudom mi ellen mi lenne a jó védekezés. Azért a tuti vesztes szitukat egyértlemûen el lehet kerülni.

Amúgy érdemes pénzt tenni a stukákba? Jók, rosszak?
Coral Springs
Én egy olyan crew -re raktam rá, amit korábban alig használtam. Majd az az ötletem támadt, hogy oda kéne tenni a jövõben a HB -s vadászokat. Igaz eleinte nehezen viselte a pilóta a G erõket, továbbá nem ártott szélesíteni a látómezõt, de kb ennyi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jó lenne már a Corsair c-t használni, de kicsi a crew lvl-em hozzá. Most egyszerre 5 nemzetet húzok. Nem szisztematikusan egyet, ez így fun és változatos.

US: Corsair
GER: G-10 (tier 19-et is mehetnék, de nem fogok)
RU: LA7 vagy B
ENG: Spit IX
JAP: A6M5 (N1K megvan)

Randomra rakom és amit bead azzal megyek. Néha cserélgetek gépet a listán.
Coral Springs
Nézõpont kérdése. Én egy gondolkodó player -t szûrök le belõle, de egyébként jogos amit írsz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Szép, üdv a táborban. Mikor a sajátomat beszúrtam pár napja, rákérdeztem hogy elõttem ki volt az aki ezt még megcsinálta. Ki volt ?

klántársak fõleg arcade-ban ügyködnek de azért össze-össze jön néha pár jó dolog is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Survivor elsõ lépés a HB felé.
Thx
Coral Springs
Ha ezt magasabb szinteken is fogod tudni hozni, akkor dõlni fog a zseton. <#eljen>

Viszont amit én leginkább értékelek az a Survivor, fõleg egy kezdõtõl. Szeretem ha valaki taktikusan játszik, vannak elképzelései, és nem megy bele egy kill -ért olyan szituációkba, ahonnan nem jön ki élve. Persze van mikor kockázatot kell vállalni, de csak ha biztos vagy abban amit csinálsz.

For all the whiners 😄

The Krebs Crew

youtube-os "hülyegyerek" fun klán 😄
A TKC melyik klán rövidítése?
Most én is mentem egy nullás kört 😄
2 assistom volt és 4 hitem.. egyszerûen mindenkit kiszedtek pont elõlem 😄
0-ás fufufu 😊

Tegnapelõtt 3vs6-ot nyertünk velük angollal. Többen indultunk, de a két fél landolása után annyi maradt. Kivételesen pozitív benyomást tettek rám. Nem erõszakoskodtak, hagytam hogy lelõje shoj-t meglegyen neki is a három kill.
nem volt õszinte az oroszok mosolya..😊
akkora nerfhammer lesz ebbõl még mint a ház :S 😊
Battle trophies lottó szerû. Ha kapsz sorsol neked random egy összeget.
Szép-szép 😊
te is hozzátettél egy adagot, hogy még jobban utálják az amcsikat xD
"igen arra wothoz semmi ha figyelmesen olvastad volna azt mondtam az a szar elindul..." Ne haragudj de NEKED van bajod az értõ olvasással. MI A FENE KÖZE VAN ENNEK A WOTHOZ? A WoT elindul és? Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a Cod elindul a Minecraft nem. Kit érdekel? Am akkor nemtudom nézz utána.
Elirigyeltem tõled 😊)

Mondjuk a 6-ból 2 volt pilot kill, a többi meg.. agyaggalamb lövészet a bomberek közt. Egy komplett squad il2 szárad a lelkemen 😊)

Semmi köze az eredményekhez, én kaptam 6. helyért is 10ezret egyszer. Egyszerû lottózás az egész.

Coral Springs
Passz. Eredményes játékért.

de a "batlle troophiest" miért lehet kapni?
Coral Springs
Azt már nagyon sokszor meghaladtam, volt már 7 millióm is. <#smile> Csak néha azért bevásárolni is kell.

Coral Springs
Nincsen nekem joystick -om, egy gamepad -om van. De azt nemigen használom ehhez a játékhoz, nem lehet vele rendesen célozni. A lõszer pedig default, az 1c esetében szerintem ennek van a stealth után a legjobb összeállítása.

ne, haragudj, de nem értem!
erre mondod? 😊
nálam megjelenik simán ezért mertem mondani, hogy nincs baj vele 😊

Ha egy piros "X"-et akartál akkor igen <#banplz>
köszönöm!

és még egyszer: gratula!
Az nem gyenge barátom 😄 Minden elismerésem 😊)

látni igen, ha te látod akkor általában a többiek is 😊

és hogy? hmm hát becéloztam és lesz ami lesz elengedtem azt a rövid sorozatot 😄
hiába zuhantam rá már elfogyott az energiaelõny és nem jutottam közelebb úgyhogy gondoltam hátha sikerül meglepni a rakétafiút 😄 Én is meglepõdtem ám rendesen 😄
megkérhetnélek egy szívességre?:tegnap 21:04-kor linkeltem egy képet, lehet látni?, (csak hogy jól csináltam-e?)
Sniper 😊

BNZ-vel én is viszonylag távolra teszem, G-10-nek van közelebb, hogy egyhitelni tudjak, ha nem bénázom el.
ezt hogy...

grat!
Itt is van 😊
Ez a kill a 800as tanácsod nélkül nem jöhetett volna létre 😄

Glo barátom.. 😄
Mindjárt dedikálok neked egy videót az utolsó meccsemrõl.
igen arra wothoz semmi ha figyelmesen olvastad volna azt mondtam az a szar elindul...beregeltem emailt kaptam.Letöltöttem a klienst és elakarom indítani és bamm semmi.Leszedtem torrenten de azse indul abból lehet hiányzik valami....
? Mi köze ennek a Wothoz? Aha orosz hibaüzenet. Vki lusta 😊 Am arra a meghajtóra szedd le ahol a windows van, mmint a klienst.