War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
vajon mikor fogják a fejlesztõk nerfelni az orosz gépeket? soha!
A D12-t amúgy se használom amíg (hamarosan) meg nem javítják az FM-jét. Hasonló lesz mint a D13-é. Namost remélhetõleg a prém D13-t nem nerfelik le, úgyhogy ha a Corsair egyszer a nerfhammer alá jut (jelenleg a devek szerint is OP), akkor megint ütõs kis gép lesz.
A stukának tényleg nincs sok értelme, fõleg hbn, el kell dönteni, hogy vadászni vagy bombázni akarsz, a 87 igazán egyikre sem ideális, ha köztes megoldás kell inkább az Me410 30mm+20mm kombinációval, elég univerzális gép 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A crew-ról: Nekem az jött le, hogy tök feleslegesen húztam 2 crew-t, HB-ban úgyis csak egy gépet használ az ember. Szóval most úgy van, hogy van 1 legénységem vadászra (Pilot skillek maxolva), meg egy legénységem bomberre (gunner skillek toppon, ami azóta jön az megy a pilotra). De elég lett volna egy legénységet kimaxolni minden tekintetben.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Örülök, mert mostanában nem mosolygott ráma a Fighterek istene 😊
6 kill - AB
Amúgy érdemes pénzt tenni a stukákba? Jók, rosszak?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
US: Corsair
GER: G-10 (tier 19-et is mehetnék, de nem fogok)
RU: LA7 vagy B
ENG: Spit IX
JAP: A6M5 (N1K megvan)
Randomra rakom és amit bead azzal megyek. Néha cserélgetek gépet a listán.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont amit én leginkább értékelek az a Survivor, fõleg egy kezdõtõl. Szeretem ha valaki taktikusan játszik, vannak elképzelései, és nem megy bele egy kill -ért olyan szituációkba, ahonnan nem jön ki élve. Persze van mikor kockázatot kell vállalni, de csak ha biztos vagy abban amit csinálsz.

youtube-os "hülyegyerek" fun klán 😄
2 assistom volt és 4 hitem.. egyszerûen mindenkit kiszedtek pont elõlem 😄
Tegnapelõtt 3vs6-ot nyertünk velük angollal. Többen indultunk, de a két fél landolása után annyi maradt. Kivételesen pozitív benyomást tettek rám. Nem erõszakoskodtak, hagytam hogy lelõje shoj-t meglegyen neki is a három kill.
akkora nerfhammer lesz ebbõl még mint a ház :S 😊

te is hozzátettél egy adagot, hogy még jobban utálják az amcsikat xD
Mondjuk a 6-ból 2 volt pilot kill, a többi meg.. agyaggalamb lövészet a bomberek közt. Egy komplett squad il2 szárad a lelkemen 😊) Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
és még egyszer: gratula!
és hogy? hmm hát becéloztam és lesz ami lesz elengedtem azt a rövid sorozatot 😄
hiába zuhantam rá már elfogyott az energiaelõny és nem jutottam közelebb úgyhogy gondoltam hátha sikerül meglepni a rakétafiút 😄 Én is meglepõdtem ám rendesen 😄
BNZ-vel én is viszonylag távolra teszem, G-10-nek van közelebb, hogy egyhitelni tudjak, ha nem bénázom el.
grat!
Ez a kill a 800as tanácsod nélkül nem jöhetett volna létre 😄
Mindjárt dedikálok neked egy videót az utolsó meccsemrõl.