War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben van egy úgynevezett IR Point Tracker mód is ami kb ugyanaz mint a freetrack, ugyanúgy be kell állítani a "sapkád" stb. Annyi a különbség, hogy 3 led kell hozzá mindenképp, a freetrack-hez elég volt 1 is a körbenézéshez, ezzel játszogattam elõször régebben 😊
30 fps megvan azt szépen viszi a c250-es.
Most kipróbáltam, hogy eléraktam egy régi floppylemez korongot, az szépen lefogja a zavaró fényeket úgyhogy nem kell szétbarmolnom az ir szûrõt benne. Most már csak le kell reszelnem a ledeket, hogy legyen fénye elfordulásnál is aztán átalakítom a régi sapit és próba..😄
A ps3eye-hoz ezt csináld végig: http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=3624
Ezzel a módszerrel nem fog kifagyni a freetrack. Kiválóan mûködik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Akkor azzal a wotnak kb vége."
szerintem a WG-nél hirtelen elfognak kezdeni hallgatni a játékosokra.
a vidire: szerintem a kötelet elkaptad, nekem már sikerült fejre is állni a kötéltõl, aztán de hogy utána mi volt azt nem tudom, lehet hogy kiakadt, de nem tudom hogy van-e ilyen a játékban.
Butaságból hasonlítják, mert "fee-to-play vagy pay" a game. Ha mélyen belenézel az economy modellbe az gyökeresen más.
Más e mögött egy nagyon komoly játék készítõ gárdája áll.
az a bukfenc amit nálad csinált ott késõbb az nem tudom mi volt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
elkapta a kötelet mert az nem látszott nekem pont 😊
/center]Ez pedig egy carrier -en való landolás. Én nem értek hozzá, vagy bug -os ?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lényeg hogy ha ide beteszik a tankokat, és ezt olyan módon ahogy már láthattuk, és van még mellé kis kreativitásuk a készítõknek...(VAN)
Akkor azzal a wotnak kb vége.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elõször is azért, mert a WoT-ban 10 szint van, itt meg 20...
Aztán azért, mert a WoT-ban nagyon durva a szintek között a különbség, 4 szint különbség (ofc nem arty-nál) már gyakorlatilag élvezhetetlen játékot jelent, itt meg azért ha bele is futunk egy akár 5-6 szinttel magasabb ellenfélbe, akkor sem kell egybõl az ejtõernyõt huzigálni a hátunkra.
Harmadszor azért, mert szemben a WoT-al, itt van a játékban AI. A WoT-ban így csak a saját és az ellenfél játékosaival kellett megküzdeni, míg itt simán leszedhet egy AI AAA. Arról a WoT-ban végképp elképzelhetetlen esetrõl már nem is szólva, hogy akár tisztán AI ellen is mehetünk Co-op vagy akár single küldetést.
Negyedszer, mert a WoT most már bõ 3 éve "kint van", és ennyi idõ alatt sem sikerült az MM és a balance problémáit megoldani, míg a WT esetében azért akkora balance és MM problémák nincsenek. Aki másképpen gondolja, az emlékezzen csak vissza arra az esetre, amikor a KV-k oneshootolták a velük egy tierben lévõ ellenfeleket, és tették ezt zavartalanul több, mintegy másfél éven keresztül.
Tetszik, hogy folyton a WoT-al hasonlítják össze a játékot, holott már jelen állapotában is sok a legtöbb téren lehagyja azt. Kezdve a már említett balance problémát, át az optimalizált és igencsak szép engine-n át, az alapvetõen korrekt és mûködõ, roppant sokrétû játékmódokra. Mikor fog a WoT-ban megjelenni vajon a HB-hez hasonló játékmód?
Ha pedig tényleg sikerül azt megcsinálniuk, hogy a Földi/Tengeri és a Légi hadszínteret egy pályára összevonják, akkor aztán végképpen eljön a földindulás...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Már többször volt olyan, hogy egyedül maradtam 1-2 fighter ellen, bejöttek a reptér fölé, a légvédelem és én meg levadásztuk õket.
Koreára tesz folyton, ami jó, mert tele van célponttal. Itt a végjátékban egy Ki-61-et fordultam le és szedtem ki, miután a századtársát leszedte a AAA 😊 Elõzõleg meg egy F4F-et sikerült.
kétfedelûvel gyakorlatilag bárhová betudsz menni mert olyan fordulékonyak hogy simán kifordulsz bárkit. és hiába van az ellen YAK-kal ha mögé kerülsz, már nem fogsz könnyû falatnak tûnni.
csak a tankok hiányoztak. nagy fun lett volna hogyha az aradodat egy PZ. IV-es 75-öse szed ki.<#mf1>#mf1>
ennek az az oka, hogy akkortájt kezdték ugrásszerûen felfedezni a játékot, de senki sem a Sabre-val indult. magyarán azért volt akkor inkább reserve csata mert akkortájt a játékosok 70-75%-a még ilyeneken nyomult.
ebben a játékban még nincs annyi játékos hogy az MM hatékonyan tudjon mûködni. majd idõvel.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
és ez még a jobbik eset volt...
A matchmaker, kedves retardált komám, az éppen csatára várakozó játékosok közül tudja csak összesorsolni a játékosokat a két csapatba. Egységnyi rövid idõ alatt úgy, hogy minél kevesebbet kelljen várakozni. Ha sokan játszanak, kiegyensúlyozott csapatokat tud létrehozni, ha kevesebben, akkor nem. Nem véletlenül mûködik sokkal jobban a matchmaker Arcade módban, amit bikrák tömegei játszanak, mint HB-ban, amit jóval kevesebben.
Nem tudom emlékszel e rá, hogy az emlegetett World of Tanksban körülbelül egy éve lett annyi játékos, hogy be lehetett vezetni azt, hogy a matchmaker +/- 2 szint különbséggel sorsoljon csak össze embereket.
Bizony ebben a játékban úgy háromnegyed éve volt olyan harc, hogy simán egy csapatba került a hármas meg a tizennyolcas tierû játékos is, annyira kevesen voltunk. Azokhoz az idõkhöz képest ez a mostani sokkal kellemesebb már.
Amúgy gondolom az SG rendszere nem véletlenül rejti el alapból minden hozzászólásodat, gondolom megdolgoztál érte más topikokban.
húúúúúúú, de utáltam.<#rinya>#rinya>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
fel kéne már fogni hogy hiába hegesztenek jó MM-et az sem tud csodát tenni ha nincs meg a hozzá szükséges embermennyiség és be fog tenni olyan csapatba ahol nagyobb gépek vannak. ha ez nem történne meg akkor meg azért menne a nyekergés mert sokat kell várni.
mellkésen jegyzem meg - de ezt már írták - hogy itt kisebb gépekkel is bõven lehet sikereket elérni nagyobbak ellen. lásd ruszki gépek amikkel szó szerint ledarálhatsz jóval nagyobb tierû masinákat is.
ha erre nem vagy képes...nos az már nem a játék hibája.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ui.:a fórumon is sokan (ha nem mindenki) AI-nak mondja
Már csak egy pro joy kell és retteghet mindenki 😊))
Ez mondjuk a melós verzó, reggel nyolcra jártam este kilencig sokszor.
MSE képzés
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/