War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most valahogy viszont elég reménykeltõnek tûnik az Oculus Rift, talán ezzel végre tényleg eljön az áttörés. (Vagy csak én kezdtem vénségemre jobban hinni a mesékben 😉 ).
Bocsi, de ez pont azt jelenti, hogy a HB nincs kibalancolva rendesen...
@Amaymon: Az a játékmód nem funra megy, ott nagyon komoly arcok is játszanak már.
Elnézést, de ezt a fajta elitizmust nagyon nem csípem. Attól lesz valaki "komoly arc", hogy HB-t nyom?
Ezen kívül szerintem mindenki a szórakozásért (fun) játszik. Nyilván az AB és a HB között éles különbség van, hiszen az AB a gyors, pergõ játékmódra van kihegyezve, míg a HB már egy fokkal reálisabb, kezdve ott, hogy ha lelõnek, akkor nem pattanhatsz be egy másik gépbe... De attól még a HB is arról szól, hogy élvezed a játékot.
HB akkor lesz fun, ha már skilled lesz hozzá egyébként nem fogod tudni finanszírozni a gépeid közepes szinten sem.
Elismerem, hogy kevés a tapasztalatom, de amennyire én utánanéztem, itt bizony csúnyán nem skill kell hozzá elsõ sorban, hanem az, hogy olyan gépbe ülj, amelyik kellõ elõnyökkel rendelkezik, utána meg némi szerencse, hogy a te tierednél ne legyen sokkal magasabb a játékban.
(Oculus Rift) Cserélhetõ a lencse hogy kényelmes legyen a fókusz és a screendoor effekt se legyen nagy. Azért olyan görbe a kép. A develpoer verzió sajnos még zavaróan élvezhetetlenül pixeles. De forradalmi a dolog, amit elindít.
A baj az, hogy az Oculus Rift korántsem az elsõ fecske, már jó ideje tart ez a VR sisak-mánia. Ha jól rémlik, az 1990-es évek közepén, lassan már 20 éve volt az elsõ fellángolás a VFX-1-el. Emlékszem mekkora hype alakult ki körülötte, és tényleg mennyire mindenki ezt tekintette a jövõnek (még akkor is, ha a VFX-1 alig 10 perces használata után már általában a többségnek fejfájása lett). Erre most, 20 év múlva, még mindig csak ott tartunk, hogy vannak kísérleti, developer VR sisakok, és továbbra is ígérgetik, hogy most már aztán tényleg itt van a technológia, csak még egy kicsit kell várni rá. Szó se róla, nagyon fogok örülni, ha tényleg sikerül megcsinálniuk, olcsó, fejfájásmentes, élvezetes képet nyújtó eszköz lesz belõle. Csak annyi látványos bukást láttunk már e téren, hogy akkor álljunk neki dicsõíteni tényleg, ha már tényleg bemehetsz a boltba, és leemelheted a polcról. 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az AI -t leszámítva az ellenséges team Chaika -ból állt, hamar szét is kapták a sok idióta amerikait. Négyen maradtak a végére, ebbõl kettõt sikerült becsalogatnom a bázisom fölé, le is szedte õket a légvédelem. A harmadik nem sokkal késõbb önmegfontolásból jött, az is pórul járt. Az utolsónak pedig kilõttem a motorját, majd hagytam hagy vitorlázzon. Ezennel elõléptetem magam egyszemélyes hadsereggé !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Japán térképre pedig ezentúl be nem teszem a lábam. Magassági elõnybõl induló japánok, ezzel nem számoló tapasztalatlan amerikai team -ek, landolásra alkalmatlan carrier -ek. Nagyjából ez a mûsor jellemzõ a japánok ellen. Szoptam ma mint akinek muszáj, sok volt a japán játékos. Össze is jött ám egy 2-300K mínusz néhány csata leforgása alatt, szerencsére ennél jóval több volt mára a bevétel.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pont ilyenre gondoltam.
Legalább az alapokkal legyek tisztában.
1000 hála!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Olyasmire gondoltam, mit a wot fórumon a FAQ.
Nagyon kezdõ vagyok én ahhoz, hogy konkrét dologra tudjak rákérdezni.
Habár van 1:
Ugye van 1 mode tankok vs légvédelem.
Gondolom a légvédelmet meg kell védeni a tankoktól. Érdemes csak a tankokkal foglalkozni?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudna valaki olyan oldalt mutatni nekem, ahol megtanulhatom a játék alapjait?
Melyik géppel mit kell csinálni (jó azt azért leszûrtem, hogy bombázóval nem kell vadászgép után menni), melyik játékmódban mi az elsõdleges.
Melyik nemzetek miben erõsek?
STB.
Tehát tényleg alapokra vagyok kíváncsi.
Mert az a fura, hogy elsõ csatámban 5 kill, stb. Új acc, elsõ csata 7kill, de onnantól felejtõs a teljseítményem...
Az a játékmód nem funra megy, ott nagyon komoly arcok is játszanak már. Ami nagyon könnyûnek tûnik mindig az a legnehezebb. HB akkor lesz fun, ha már skilled lesz hozzá egyébként nem fogod tudni finanszírozni a gépeid közepes szinten sem. Pár nap játék alatt csak egész pici halvány elképzelés alakulhat ki róla alacsony tieren.
Még. Majd életképes géppel és sok tapasztalattal az lesz.
@Vajakos21: Pont azért mentünk Stukákkal, mert imádjuk ezt a gépet. Földi célok ellen elég jól hasznosítható, és sokkal élvezetesebb azért, mint a He-111/Ju-88 bombázókkal magasságból bombázni.
Amúgy a Win ratio nem érdekel, sose voltam top játékos, sose leszek az, a cél az, hogy élvezetes szórakozást nyújtson a játék. Én pont amiatt mérgelõdök, mert a HB no fun...
Én azt javaslom hogy Arcadeban húzzátok ki az Emilt vagy a Friedrichet, és utána menjetek HB-ra. Mindannyian így csináljuk amúgy, tier 6-7 alatti gépeel nem érdmes HB-ra bemenni.
(amúgy a mai nap után asszem megint tartok egy hétnyi pihenõt, annyira felforrt az agyvizem)
@ikarus44: Én megértem, hogy miért van ez a probléma, de ettõl még nem fogom jobban érezni magam. He-51C/L-el (ami ugye Reserve) volt sikerélményem már Hurricane ellen, ebbõl azt szûrtem le, hogy azért itt nem az van, mint WoT-ban, hogy a nagy tierkülönbség eleve sérthetetlenséget/overpowert eredményez a magasabb tierû ellenfeleknek. Most így már AB-ben is futottunk össze Tier 4/5-ös gépekkel Tier 7-es ellenfelekkel. Nem mondom, hogy nem érzõdik az, hogy melyik az erõsebb, de nem éreztem magamat reménytelen helyzetben. Ezzel szemben most HB-n pontosan ezzel az érzéssel találkoztunk...
A Spitfire teljesen más stílus, inkább fordulóharcra alkalmas, sokkal lassabb és nekem a lõszermennyiséggel is van problémám.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lassú gép legfeljebb akkor érvényesül, hogy kiemelkedõ a fordulási képessége, mint a Zero, de a Stuka minden szempontból a hierarchia alján van.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Nem igazán volt élvezetes a csata, mindannyiunkat gyorsan kiforgattak a gépbõl, effektíve semmit sem tudtunk a csatához hozzátenni. 😞
Ha meg odaáll mögéd valaki és nyomogat egy távkapcsolót h direkt szívasson...😄D
Kiváló szûrõ.