War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Glo mi a nicked a játékban ? Gondoltam a késõbbiekben egy-két emberrel innen a topikból folytathatnák közös repüléseket. Persze mint tudjátok én elvagyok egyedül is, nincs olyan hogy kényszer, ha nem akarod ne add meg.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Gyorsan felejtesz, de hagy emlékeztesselek ki kezdett el kötözködni. #16175
Én csupán a félreértéseket próbáltam eloszlatni, de veheted kötözködésnek is, ahogy jónak látod. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

V43 1105
Remélem hamarosan valamelyik modi megajándékoz téged egy hét pihivel ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A kicsinyes kötekedésed továbbra is csak annyira érdekel, mint a hozzászólásaid bárkit itt a fórumon. <#wink>

Coral Springs
Ehhez semmi köze az informatikusoknak, a mérnököknek pedig végképp. De kíváncsi lennék ha egy hasonló problémát kéne jellemezni, hogyan is adnád elõ magad az official -on. Esetleg cinikus stílusban megmagyaráznád nekik, az egyre inkább idejét múlt magyar köznyelvet ? A kérdés költõi.

A köznyelv szaggatásnak nevezi a hirtelen FPS esést, és laggolásnak amikor az internet átvieteli sebessége lassul be. Én a köznyelvben használatos értelmérõl beszétem, az, hogy az informatikusok vagy a mérnökök mit értenek alatta, itt az MMO-knál nem releváns.

ennyit lehet kihozni ebbõl:
Facetrack 1.7, logitech c250 webcam, 3 sima piros ledes clip
30 fps-t bír a kamera leheletnyit akadozik érzésre plusz bandicam még lehet kicsit rátesz egy lapáttal közben
azt mondom megérte ez a kis technika szakkörözés így délután 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megcsináltam piros ledekbõl a clipet fejhallgatóra. Ez még jobb mint a sapkás megoldás.

A piros szín meg lényegében fel sem tûnik játék közben. Úgyhogy ha valaki nem akarja szétbarmolni a webcam-ját az simán építhet piros ledbõl, floppy-val tökéletes 😊
Használják a lag-ot több dologra is egyszerre. Hardver lag pl. beviteli perifériák lagja, monitoroknál az input lag, belsõ adatbuszon keletkezett akadozás stb. Bármi ami valamilyen folyamatos adatáramlást érezhetõen gátol és késleltet az ma már lag. Ilyenért ne ossz le valakit, csak ha WG fanatik 😄D
Coral Springs
De úgy tûnik te se. Leírtad ugyanazt egyszer magyarul, egyszer pedig angolul. A lag nem csak a klasszikus internetes lag -ra érthetõ, ugyanúgy lehet grafikai, vagy bármi más ami kihagy, megszokottól eltérõ.

Másnál is, csak úgy tûnik, szasza nem tudja mi a különbség a beszaggatás és a laggolás között. Szerintem azt hiszi, ugyanaz a kettõ.

Fec papa
Bocs, félreértettem, a lag nálam az amikor késve válaszol a játék a nagy ping miatt. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Örülök..Nekem 35-50 fps között megy megakarok fordulni a géppel lemegy 4-10 fps-re..Mire beáll kilõttek..Tipp?
Fec papa
Lagg? 60as pingem van, minden remek.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Jó a játák cupp meg minden de a lagg miatt nem lehet vadásszal menni.
Már nem olyan "drágaszág"
http://konzolokszervize.hu/playstation3/playstation-3-eye-kamera-oem-ps3
f24sg
Hogyan lehet beállítani, hogy joy-al való irányításkor, külsõ nézetben (arcade, H😎 a kamera NE forogjon a géppel együtt??
Tehát hogy kvázi a kamera-forgás uo. legyen, mint mouse aim-nél...
Vettem még nagy fényû piros led-et ezt az eladó srác ajánlotta úgyhogy pontosan nem mondom meg mi a típusa de valami mezei egyszerû led 😊

Rögtönöztem egy kis tesztet egy szögmérõvel. Ezt a pirosat ugyanolyan beállítások mellett (floppy, ugyanolyan távolság) kb 15-15 fokkal szélesebben látta a facetrack.

Szóval szerintem ezzel is tökéletesen megoldható a dolog csak annyi, hogy picit vörösen világít, amit gondolom meg lehet szokni azért 😄
Csináltam errõl is egy elõtte utána képet..jobban látszik a floppyn keresztül mint az infra 😊

lehet ebbõl csinálok egy olyan "clip"-et aztán össze tudom hasonlítani 😊
egyszerûen nem értem, hogy lehet a corsair ennyire eredményes, én csak szenvedek vele, pedig 5000m-rõl kezdek...
"gondolom ha nem lenne benne a szûrõ a kamerában akkor kicsit durvább fény jelentkezne ennél."

Hja egyfajta filter szerûség. A CCD fekete-fehér, ezért minden kamerában van szûrõ. Az a kérdés hogy mire szánják.
úgy közelítsd meg mint egy sima repteret, talán picit lassabban is ha tudod aztán mielõtt leszállnál rá húzd be a kifutót és szépen rácsúszik aztán megáll ha elég lassan mentél 😊

Arra kell figyelni, hogy mindig legyen egy élõ ember a csapatodban még mert ha te vagy az utolsó és leteszed így akkor úgy veszi h elfogyott a csapatod és annyi 😊
Sziasztok, melyiket ajánljátok a kettõ közül: He 112 A0 vagy M.C200 series 3, vagy esetleg M.C200 series 7? Az a lényeg, hogy T3-ban szeretnék 3 egyszintû vasat.
kösz, ráforduláskor az óceánba csapódtam, így kiestem, de még egyszer kösz!
anyahajóra le kell dobni óvatosan és akkor javítanak és feltöltenek aztán feldob az égbe 😊 máshogy nem ha nincs kifutópálya
JAP vs. US meccsen HB-ben P47-et nem tudok újratölteni sehol?
itt van floppy elõtt és után ugyanolyan szögbõl
gondolom ha nem lenne benne a szûrõ a kamerában akkor kicsit durvább fény jelentkezne ennél.
De gondolom nem teljesen blokkolja mert akkor semmit nem kéne látnom a kamerán belõle alapjáraton. Vagy rossz a logikám? 😊
Az infra szûrõ kb. a ~900nm-es hullámhosszú fénytartományt blokkolja. A floppy pedig pont azt engedi át, a többit valamennyire szûri.
azt tudom, de az összes többi gépnél is változtatja.
Az abban segít, hogy a lesötétíti a külsõ fényeket kb teljesen, viszont az infrát is valamennyire gyengíti. Ha viszont kiszeded az infraszûrõt akkor sokkal érzékenyebb lesz a kamera az infra fényre (ugye nem szûri már ki 😄) így jobban látja.
Viszont normál állapotban már elmosott f*s képe lesz a kamerádnak úgyhogy hétköznapi használatra alkalmatlan lesz 😊
Az összetartást akkor tudod kiválasztani, mielõtt közvetlenül a csatába elindulnál(tehát ahol a gépeket választod, ott lehet a bombákat, a lõszereket stb. választani)

bardocz
Rakj elé flopiból egy darabot, elvileg segít.
Na igen akkor gondolom nekem sem lenne még ilyen gondom sem, csak én nem szeretném kiszedni a webcam-ból a szûrõt mert az csak véglegesen sikerülne..😄
ps3ye-nál direkt olyan kamerát kellett választanom, amin nincs szûrõ, mert arra pont szerelnek és lehetetlen leszedni. Viszont az ebay-en párezer Ft volt pont emiatt 😊
megtudná valaki mondani hogy hol lehet gépenként változtatni az összetartást a géppuskáknak?

és hogy milyen lõszertípus jó nemzetekként?
bardocz
Basszus, ezt nem is tudtam, hogy kamerában látszik az infra fénye. De ahogy néztem vannak egész olcsó forrasztók. Na majd ha lesz idõm.
Van egy régi motoros villanyszerelõ a családban/házban szóval akad ez meg az 😊

Az alkatrészeket meg (figyelem reklám következik) a lomex-nél vettem a lehel úton. Ledet, elemtartót, ellenállás is biztos van nekik de az volt itthon is. Teljesen jófej volt az eladó is, meg lehet nézni bármit mûködés közben. Infrát is le tudod tesztelni ha van nálad telefon, a kamerájával 😊

bardocz
Van forrasztód, meg ilyen cuccok hozzá?
Csak akkor veszít a fényébõl mert ugye leszeded az elejét ami úgy viselkedik mint egy lencse 😊 Egy kicsit én is le fogok kapni a végébõl max beforrasztok a helyére egy újat ha nem lesz jó de már így is frankó, világos szobában szépen mûködik.
Mondjuk nem egy utcai viselet lett..szebben is meg lehetett volna csinálni de nem számít ez most 😄

1.7-es facetracknoir-el teljesen jó.
Szvsz bármilyen infra jó, aminek homogén a fényszórása. A lényeg, hogy forduláskor ne változzon sokat az észlelt átmérõ. Ki lehet a hibát küszöbölni ha majdnem merõlegesen áll a kamerára, esetleg valamilyen vékony burkolatot rátenni. Laposra csiszolni az elejét, hogy pontszerû legyen.
Na elmentem és vettem 50 fokos infra ledeket meg kapcsolós elemtartót hozzá, eggyel kipróbáltam most gyorsan és nagyon fasza, most megépítem a 3 pontos sapit és hajrá 😊

távkapcsolós leddel tényleg ne szivassátok magatokat csak a szopás van velük, túl irányított, kicsi a fényszórás és gyenge is 😊
Igen, csak T3-nál tartok.
upsz ez az mc 2 gpus? akkor he112..mc böl a 4 csöves jò.( sajna igy számokbòl nem tudom melyik az)
Vagy esetleg M.C200 series 7? Az a lényeg, hogy T3-ban szeretnék 3 egyszintû vasat. A két JU mellé kéne a harmadik.
Mindkettöt :-). A0 eggyik kedvenc a 20 as ágyuval, de ez az MC se rossz.Igazábol itt nincs nagy ár még hogy ko ne fizesd öket
Sziasztok, melyiket ajánljátok a kettõ közül: He 112 A0 vagy M.C200 series 3

Mindkettõ német T3.
Én is csatlakozom tegnap mentem pár kört lõttem ami piros de hogy mit hogyan miért egyenlõre nem tiszta...
flashpointer néven vagyok fent.
Aki lenne olyan rendes hogy elmagyarázná mit hogyan az jó lenne.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Yess forevah, a logbookba a GER 109 G-10 hozta nekem minden nemzet közt a legjobb performanciát. Még a japánomat is lenyomja. ^^;
Köszönöm a segítséget és Bf 109 FOREVER! 😊
F-4
Gun-hoz: Omni, mindig.

Cannon: tracer választok az elején, ha sok könnyû vadász van.
Cannon: ha sok beau és bomber, akkor armor piercinges lõszert használok.

(Szvsz sokunknak itt GER a minden idõk kedvence.)