War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Én csupán a félreértéseket próbáltam eloszlatni, de veheted kötözködésnek is, ahogy jónak látod. <#wink>#wink>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Facetrack 1.7, logitech c250 webcam, 3 sima piros ledes clip
30 fps-t bír a kamera leheletnyit akadozik érzésre plusz bandicam még lehet kicsit rátesz egy lapáttal közben
azt mondom megérte ez a kis technika szakkörözés így délután 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A piros szín meg lényegében fel sem tûnik játék közben. Úgyhogy ha valaki nem akarja szétbarmolni a webcam-ját az simán építhet piros ledbõl, floppy-val tökéletes 😊
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
http://konzolokszervize.hu/playstation3/playstation-3-eye-kamera-oem-ps3
Tehát hogy kvázi a kamera-forgás uo. legyen, mint mouse aim-nél...
Rögtönöztem egy kis tesztet egy szögmérõvel. Ezt a pirosat ugyanolyan beállítások mellett (floppy, ugyanolyan távolság) kb 15-15 fokkal szélesebben látta a facetrack.
Szóval szerintem ezzel is tökéletesen megoldható a dolog csak annyi, hogy picit vörösen világít, amit gondolom meg lehet szokni azért 😄
Csináltam errõl is egy elõtte utána képet..jobban látszik a floppyn keresztül mint az infra 😊

lehet ebbõl csinálok egy olyan "clip"-et aztán össze tudom hasonlítani 😊
Hja egyfajta filter szerûség. A CCD fekete-fehér, ezért minden kamerában van szûrõ. Az a kérdés hogy mire szánják.
Arra kell figyelni, hogy mindig legyen egy élõ ember a csapatodban még mert ha te vagy az utolsó és leteszed így akkor úgy veszi h elfogyott a csapatod és annyi 😊
gondolom ha nem lenne benne a szûrõ a kamerában akkor kicsit durvább fény jelentkezne ennél.

Viszont normál állapotban már elmosott f*s képe lesz a kamerádnak úgyhogy hétköznapi használatra alkalmatlan lesz 😊
és hogy milyen lõszertípus jó nemzetekként?
Az alkatrészeket meg (figyelem reklám következik) a lomex-nél vettem a lehel úton. Ledet, elemtartót, ellenállás is biztos van nekik de az volt itthon is. Teljesen jófej volt az eladó is, meg lehet nézni bármit mûködés közben. Infrát is le tudod tesztelni ha van nálad telefon, a kamerájával 😊
Mondjuk nem egy utcai viselet lett..szebben is meg lehetett volna csinálni de nem számít ez most 😄
1.7-es facetracknoir-el teljesen jó.
távkapcsolós leddel tényleg ne szivassátok magatokat csak a szopás van velük, túl irányított, kicsi a fényszórás és gyenge is 😊
Mindkettõ német T3.
flashpointer néven vagyok fent.
Aki lenne olyan rendes hogy elmagyarázná mit hogyan az jó lenne.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Gun-hoz: Omni, mindig.
Cannon: tracer választok az elején, ha sok könnyû vadász van.
Cannon: ha sok beau és bomber, akkor armor piercinges lõszert használok.
(Szvsz sokunknak itt GER a minden idõk kedvence.)