War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szerintem T5 alatt HB-n válaszd ketté a dolgot:
- bombázni: -lassab, gépek, nagy bombateherrel: He-111 vagy Ju-88 (Ju gyorsabb, fordulékonyabb. Az elsõ 2 gép amit kimaxoltam xp-ben.)
-gyorsabb, fordulékonyabb gép, kevesebb bombával: S79 (Nekem ez a kedvenc. 12 bomba kidobása után még a 12.7-essel lehet aprítani a földi célokat (AAA, armored car). Már ha élsz még akkor. 😄)
- vadászgatni: -fordulékony, de lassabb: He-112-ök
-kicsit féltéglás, de gyors (tanulgatni a BnZ-t): Mc 2002
Szvsz HB-n Stuka squad-ban jó, funolni, trollkodni és D5-tõl felfelé (FRB-n szólóban is jó). Heavy fighter pedig a Do-217-tõl élvezhetõ. (Illetve japánoknál a Ki-45, amcsinál A-20, angoloknál pedig Beau lesz ami jó már t5-ig heavy fighterként/bomber-ként. Oroszt passzolom, kicsit elhanyagoltam azt az ágat ebben a tekintetben)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A második kérdés, hogy miért nem próbálod ki a Bf.110-est? A tûzereje nagyon komoly ezen a szinten, és a 8x50kg-os bomba is jó a könnyû földi célok ellen (késõbb pedig lehet rajta 2x250kg, ami már akár a hajók ellen is üt).
A japán t3-s hidroplán vadászon gondolkodtam még az ágyú miatt.
A nemzet nem számít, csak használható legyen.
A Bf-110-rõl vmi vélemény HB tekintetében?
Amúgy az, amelyikkel a legjobban tudsz/szeretsz repülni. Nem vicc. 😄
Hiába mondjuk azt, hogy pl. az MC-2002 az, ha neked a fordulékony japán gépek jönnek be.
Alacsony tier-ben, HB-re melyik a legjobb vadász,mondjuk t5-ig bezárólag?
Amúgy a Zeroval nem bonyolult HB-ban sem harcolni. Emelkedsz a többiekkel, szembejön az ellenség. Kijelölöd az egyiküket, benyomod a combat flapset, és megpróbálsz a hátába kerülni(kerülvén az amatõr szemtõl szembe menve lövöldözést), jobb jobal néha megnézve, merre van hozzád képest. Zeroval többnyire simán befordulsz a hátába, és lelövöd.
Annyit azért el kell mondani, hogy a lõszerrel, különösen a gépágyúlõszerrel nagyon csínján kell bánni HB-ban, mert ugye csak a reptéren tölt újra. Ezért úgy kell csinálni, hogy csak a sok lõszerrel ellátott kis géppuskával lõsz, és ha az talál, csak akkor lõsz a gépágyúval. Én ezt úgy csináltam meg, hogy a kisgéppuskát beraktam az ALT-ra is, a bal egérgombon meg továbbra is a kisgéppuska+gépágyú kombó van. így a kisgéppuskát lehet külön is mûködtetni. Ja, és 300 méternél messzebbrõl (0.30) nem lövünk a célpontra.
Kb ennyi amit HB-záshoz tudni kell a Zerohoz. Talán a legideálisabb gép HB tanulásra, mert mindenkinél jobban fordul, így fodulóharcban mindig te vagy a jobb, és mert a korai verziókban kevés(60) a lõszer a gépágyúkhoz, így rászoktat a lõszerrel való takarékoskodásra.
Én a helyedben megpróbálnám. <#wink>#wink>
Én azt se tartom kizártnak, lesznek kerekes jármûvek is. Az se volna rossz, van benne fantázia. Panzerspäwagen meg társai.
De leginkább ezt a kicsikét várom. Jó lesz ez, ezt még én is kipróbálnám.
Kiváncsi leszek, vajon a WT-ben lesznek ilyenek? Meg különféle prototípusok bekerülnek-e? Ezek nagyon érdekes jármûvek, a sima T34 meg Sherman és Tigris variácóik unalmasak, szerintem az a jobb, ha valahol több érdekesség van.
(De arcadera a Zero, Hien A, Hien B megfelelõ triónak tûnik)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Tegnap a német T3-al volt kérdésem de azóta kipörgettem már a 4-es szintet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a freetrack jobban lényegesen jobban is látja a pontokat ami ugye elég fontos..😊 Konkrétan most leteszteltem ugyanolyan beállításoknál a facetrack kb 1 max 2mm-es kis piszkokat lát, freetrack-nél pedig jó nagy duci köröket stabilan.
nekem csak annyi bajom van a freetrack-el, hogy minden indításnál az összes csúszkát nullázza a webcam beállításokban és a center/pause gomboknál ki akar lépni a programból 😄
gondolom nem egyedi a probléma csak utána kéne kutatni, hogyan lehet megjavítani 😊
De most, hogy a tesztüzem jól sikerült megpróbálom kulturáltan megcsinálni valami olyan rendszerrel, hogy sapkára vagy fejesre is könnyen fel/le lehessen szerelni.
Ezt hol tudom megcsinálni? .
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Facetracknoir nem olyan meggyõzõ nekem, úgyhogy maradtam a jó öreg freetracknél (SilencerBF youtube-os tutorialjából lestem le a beállításokat hozzá http://www.youtube.com/watch?v=jixqi4ev10o ).
Kamerát én sem bántottam, egyszerûen a brightness beállítást lehúztam annyira, h freetrack még éppen lássa. Persze majd kiderül h ez világosban mennyire lesz elég neki.