War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Szerintem a tier IV-es németek gusztustalanul sz*rok. MC. 202 Folgore-ral az élen...
Remélem az F4U-1C FM-jét teszik át épp a tier 18-as F4U-4 -re.
Valami balance teszt mehet megint azért ilyen extrém.
bardocz
Ott egyelõre kettes vagy hármas vagyok, nem emlékszem. Amúgy jobb lenne, hogy egyel kevesebb nemzet lenne a németek ellen. Rohadt sokat kell várni néha.
Az elsõ két tieren igen. De érdemes lenne véleménynyilváítás elõtt eljutnod mondjuk tier 12-ig, hogy ne beszélj butaságokat.

Tier 12-ig bezárólag megvan minden vadászgépük, egyik nagyobb rakás sz@r, mint a másik, már akkor se megyek orosszal, ha ötszörözõ XP bónusz van.

Nem véletlen van GER vs ALL. Szvsz 109-E jó gyakorló gép. Egy ideig azzal fogok menni.
Francokat OP. Kétfedelesek, talán. Aztán mikor nagy nehezen kiizzadod a La-sorozatot, folyamatosan megölnek F4UFO-ban, hát kurva jó játék mondhatom. Most kezdjem el kitolni a (nem kissé rühellt) amerikai gépeket? Hogy én is beálljak a faszlengetõk közé és elkúrt FM/DM gépet repüljek? Anno sem tettem meg ezt a 9T-vel, nem most fogom elkezdeni. De nagyon oláh dolog amikor öt meccsbõl négyszer usa ellen megyek, és MIND A NÉGY alkalommal a fighterek 80%-a Corsair. És persze megbasznak fasszal. Nyomhatom alacsonyabb tierben ha szeretnék killt szerezni, az van.
És szerintem az orosz ág erõsen OP bárki bármit mond.
Én ezt értem, de akkor könyörgök a Bf az papírból van, mert kb akárhogy/akárhol találnak el szinte mindig piros vagy fekete lesz a gép és ez HB-n egyenlõ azzal hogy halál.
bardocz
Egyelõre még az se megy, de tegnap már volt pár kill-em.
Lagg-3-mal egyszerûen nem tudok rendesen repülni. Annyit akarok, hogy felhúzom, amíg átfordul a gép, és megyek a másik irányba, de ahogy húzom fel beszitál, kidobja magát valamelyik irányba, és azt se tudom merre állok arccal.
Az tény hogy ott meg elfogni irgalmatlan nehéz, de ha megvan...
"Például mikor HB-ban Bf 109-el adok valakinek olyan 7 hitet, meg se érzi"

Minden gépnek más-más részegysége érzékeny. Pl fókának és corsairnek érdemes a szárnyára menni. Az se mindegy milyen lövedékkel támadod.
16267!!! épp ezt írtam

bardocz
Én ilyet még sose tapasztaltam ott 😄DD
Az eszembe se jutott FRB-n tapasztaltam meg.
Csak engem tud néha eszméletlenül felidegesíteni a játék? Például mikor HB-ban Bf 109-el adok valakinek olyan 7 hitet, meg se érzi engem meg one shotol egy gép.. tiszta vicc néha ez a játék
nos cockpittel árkádozni....vagy csak a célzásnál gondolod? lehet nem hülyeség! néha a "grafikonos" nézetbõl lövök,de nem szeretem mert manõverek meg nézelõdés közben sok idõveszteség kibe váltogatni...cockpitbõl Arcade meg HB-ni sztem hátrány...

Rájöttem, hogy külsõ nézetbõl rohadtul nem látszik hova lövök. Szinte bármi lekapható pár találatból cockpitból.
mennyire kibebaxott mákfaktoros fos a sebzés! mentem egy kört 27 hit 4 crit kellett,hogy 1!!!!! PE2-t lelõjjek!!!!!!
majd a kövi körömben 15 hittel 0 crit 6db!!! gépet lõttem le!!!!!

skilles vagyok mi? francokat! hányinger a hülye sebzés.....

thanks😛 akkor lehet azért nemtudom kikapcsolni😊

szerintem egeres módban mindig ott van
illetve mouse joy módban talán nincs de hát az meg nem túl kényelmes 😊
a crosshair körül a kör indicatort hogyan tûntethetem el?😛 anyone pls!!

egy napja nem találom

mondjuk nekem a ledek a holdig elvilágitanak:-) igy a fényerö sok volt,ezért kellett valszeg.elötte reszelt led volt...az nem jött be
hm érdekes mondjuk már nincs gondom a dologgal a fókusz volt teljesen elhúzva ezért csak pacát látott. már penge minden freetrack-nál is és facetrack-nál is 😊

bardocz
Ha elég magasan lövik el a szárnyat, akkor még a becsapódás elõtt megjavul?<#idiota>
Nem érdemes hasonlítani a kettõt köszönõ viszonyban sincs a realizmussal a másik. Annyi a közös, hogy hasonló a fejlõdési rendszer, de az is csak hasonló.
kipróbáltam a wot fejlesztõitõl a world of warplanes-t mivel végre nyitott teszt lett. hát annál kidolgozatlanabb szemetebb szart álmodni nem tudtam volna. egész egyszerûen képtelen a wot alapjaitól elszakadni és így sajnos egy wothoz hasonló ellaposodott nulla szemét játékot kaptunk. kár érte
egy kis darab szivószálat huztam a ledre(2cm.kb.) én a freetracket használom
~800m-re kell tenni corsairrel a lõtávot. Minden BnZ gépnél javasolt távolra helyezni, aminél a szárnyon van a cannon.
mouse aim csak kiakarom próbálni annélkül😛 egy egérgombbal nézelõdöm

... a mûtét közben a fókuszállító gyûrût ki kellett csavarni és nem állítottam vissza..vagy 10 teljes fordulat kellett neki úgyhogy hiába tekergettem finoman nem változott.. most már jobb..😄
de ilyen is marad bármit csinálok. a tegnapi tökig lecsiszolt led is ekkora csak nem fényes
milyen szívószálasra gondoltál? nekem az kéne, hogy koncentráltabb legyen ne ilyen szétszórt 😊

Susarc:
joy-al játszol és úgy is van indicator?
mert akkor az azért van mert egérre van állítva a nézelõdés ha kiszeded az options-ben akkor nem lesz ott elvileg igaz akkor nem is tudsz nézelõdni egérrel
hát.. még 2 mm van kb a plexibõl és még mindig ilyen

a crosshair körül a kör indicatort hogyan tûntethetem el?😛 anyone

reszelés helyetr pròbáld leárnyékolni.én egudarab szivòszálat tettem rájuk.lehet reszelés itán fejforgatásnál már nem elég a fénye
Na a C szériás logi kamerákból egyben ki lehet nyomni az ir szûrõt mindenféle sérülés nélkül, meg is csináltam hááát..

a 3 infra ledem összeolvad egy nagy gombócba olyan erõsek így.. reszelhetem le õket a fenébe hogy használható legyen de nagyon biztató a dolog 😄

sorry ezért az utóbbi pár napos nagy lelkesedésért de ilyen a kiéhezett sikerélmény..😄 a következõ az lesz amikor elõször lelövök valakit frb-ben xD de az még várat magára 😊
Coral Springs
<#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ajánlom figyelmedbe ama tényt hogy a Shiden-Kai BnZ gép, egybõl nem lesz olyan meglepõ mikor megöl/megbasz felülrõl. CéCorsair meg rohadásundorítóOP, kb. ötvenezerszer ótvarabb mint amilyen a Yak-9T volt, külön öröm amikor felgyújtom A6M5-el vagy fölrobbantom A5-el, remélem lenerfelik a faszba hamarost és akkor olvashatom a nyígást amiért egyesek kénytelenek mást is repülni, mert jelenleg szarrá spammelik vele a mapeket, ami eléggé irritáló.
csak érteném, hogy csinálod, nekem csalódás a corsair (d).
Coral Springs
Én egyáltalán nem így éreztem, fõleg amikor egyedül kellett kisakkoznom két N1K2-J -t. Ezenkívül volt még nekik egy Zero is, meg valami bombázó. Utóbbit a bázisukról kellett kihalásznom, megkockáztatva hogy lelõ a légvédelem. Ha pedig mindez nem lett volna elég, a végén ki kellett centizzem az üzemanyagot, hogy megtaláljam a bujkáló AI -t. Ez akárhogy is nézem 5 kill úgy, hogy a csapatomból már csak egy B-25 kóválygott céltalanul.

Még mindig könnyû ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

G10.es Bf109 is kicsit op-nak tûnik ha spitfire-rel mész ellene...
C corsair-rel könnyû... 😄

Vannak ellentmondások. A Spitfire MK XVI sztem sokkal jobb, mint az MK IX, annak mégis 24 rongy a javíttatása HB-n az MK XVI-nak "csak" 15.

Kiváncsi vagyok, mikor húzzák vissza a Corsair-t, mint a H6K4-et.

Addig is megyek egyet vele. Nekem még csak d van :S
21 hitbõl 8 critical és 7 gép esett le...elég jó helyekre estek a skulók!😄

Coral Springs
(Folytatás a #15638 -ra.)

Úgy volt hogy ezentúl kerülöm a japán map -okat, de ha már bemenetem, megrendeztem itt a második felvonást. Egy darab AI van benne, azt is több percig kerestem mire megtaláltam. Carrier -en landolni nem tudtam, maradt még két percnyi fuel, ez ki lett centizve.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

picit offtopic és fun 😄 freetrack fórumon találtam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom. 😄
De az eredeti kérdésben t5 volt a limit.
mennyire OP-k a japcsik... guadalcanal map HB😛47-el 4000-5000m környékén egy N1K1 kb 500m-rel felettem(?!) megjelenik, és simán kb 2 golyóval leszedett. az hogy fordulóban jók, azt talán el lehet fogadni, de hogy már energy fighting-ben is az már...