War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egérrel repülni, de kikapcsolni az egeres irányítási lehetõséget?

szóval úgy képzeld el,hogy míg egy tier 5-ös A20G bombázóval 750kmh-val mentem addig a tier 13-es B17 -el ha eléred az 500-at akár vízszintesen is az szétesik😛
azt nemtudom egy 1944-es Bf G vagy K szériához képes real Lifeban mit tudott egy C/D Corsair...
Egyébként elég jól fordul szóval a tapasztalatlan vadászokat egész jól lehet vele szívatni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most azon megy a vita, hogy az F4U-C1 mennyivel OP-ap a Bf-109/FW-190 szériáknál...
Ez egy picit érdekesen jön ki. Most vagy elfogadjuk, hogy a gépeknek azonos tierben egyenrangúaknak kell lenniük, de akkor a relizmust dobjuk is a kukába, mert nem azt keressük, hanem a játékbalance-ot; vagy pedig fogadjuk el, hogy bizony ezek a gépek jelentõsen eltértek egymástól, és akad erõsebb/gyengébb...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagyot üt a négy Hispano? Nagyot, de kell is neki, ellensúlyozni kell a németek 30mm-eseit, és a többi gépcsoda négy 20-assal se üt kissebbet. (Spit Vc, N1K, Typhoon 1b late stb)
Egyébként el kell mondjam a Corsairról, hogy elég gyengén fordul, és a fodulók közben hasonlóan remeg mint a BF-ek. Ezen kívül ez a legsérülékenyebb szárnyú gép a játékban, egyetlen találat elég, és fekete a szárny, ami ugye HB-n a biztos halált jelenti, leszállni se tudsz vele. És ugye ilyenkor a C modellt majd 50.000 kreditért javítják.
Szóval azt kell mondjam, hogy a Corsair nem OP. Vissza kell venni az emelkedési képességét, de csak egy picit, hogy egálban legyen a Dorákkal e téren, máskülönben viszont nem kell hozzányúlni. És ne felejtük el, hogy 2200 lóerõs motorral minden joga megvan a brutális emelkedéshez.
Az easy killrõl meg ne kezdjünk el vitatkozni, teljesen abbahagytam a német ágat a Dora spam csúcsán, egyszerûen elegem volt, hogy szóhoz se jutok más géppel, és pillanatok alatt eldõl a meccs. Leginkább az akkori corsairrel és prém i16al próbáltam keresni a kihívást. Ha objektív lennél megértenéd, hogy a D-13on kívûl a németekkel is meg kell küzdeni, most hogy eltûnt a Dora spam, ujra érdekes lett ez az ág. A nép nagy kedvence az A-5ös 190 soha de soha nem volt op, egy jó bnz gép, semmi különös, amin legalább anni cannon kellene legyen, mint a Corsairen.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ez is tegnapi story,hogy 300-500 méterrõl egy TU2 vagy PE2 már franc se tudja seggében a G10-el 25 hitet/nem minden és nem csak a 30 milis talált az ok/ csináltam és nemhogy nem zuhant le,de ki sem gyulladt az a mocskadvány....
már a hajam téptem aztán meglett a tripla 30 mili azzal meg 15 hitbõl 7 gépet szedtem le! akkor osszunk szorozzunk már és fõként OBJEKTíVEN lássuk már a dolgokat!😛
összehasonlításképp az angol 20 milis vagy az orosz 37-es csak megkarcol és 6 felé robbansz😛
Nem említettem még a Hispano-t, ami - köszönhetõen a HB jelenlegi elkúrt sérülésszámításának - teljességgel OP. Vagy szerinted az teljesen okés hogy egyetlen apró röffentésbõl mindkettõ szárnyamat leszaggatja az UFO4-C? Ehhez képest a ShVAK-ba váltogathatom a szarabbnál szarabb belteket, kb. mindegyikkel PONTOSAN lõve kell masszírozni az ellent, nem csak rászórni a tuti killért.
Khagytam volna valamit? Ki, mert MINDEN gépnél gyorsabban ereszti/húzza a flapset a Corsair, nyilván valami gondolatolvasó folyadékkal van töltve a hidraulikája mert instant ki/be lehet kapcsolgatni.
Nem csak a C-re jellemzõ ám, a D és a vanília is korrupt repmodellû. Súlyuk ellenére mindegyik úgy gyorsul mintha papírból lenne.
Ami a skilleket illeti, valóban baromi nagy tudás kell ahhoz hogy besüllyeszd öt fokot ha rádállnak, felgyorsulj 900-ra, felránsd hurokra, aztán egy laza spricnivel fixre bezsebeld a killt. Hát gratulálok.
Ehhez képest Lavórokkal nem kicsit kell ám varázsolni, felvergõdni a napig, uszítani, lecsábítani és fordulóra kényszeríteni a delikvenst hogy pontos lövéssel LESEBEZD (érted, nem felrobban/szétszakad/kigyullad) annyira hogy megzuhanjon. Közben meg végig lesni és fosni hogy nem-e véletlenül rádcsúszik egy UFO a semmibõl a rovarirtós palackkal aminek EGY permetcseppjétõl megdöglesz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A kedves Glo kolléga ajánlására kezdtem el használni HB -n a Corsair -t, és tettem félre a P-39 -et, még jóval az 1.31 elõtt. Az pedig hogy számodra ki az a mindenki, õszintén nem érdekel.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azt már nem tartottad fontosnak ide vésni, hogy a japán oldalon jelenleg az N1K2-J / prémium FW 190 kombót spam -elik, és ez által Rank 10 felett néhány kivétellel a japánok az összes csatát hozzák.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
és igenis nagyon nagy a baj,hogy a tier 15-16 os BF-ek szintjére még 150% ot ver rá egy 8-as gép😛 akkor ne legyen 8-as! legyen az is 14-15 ös és semmi baja nem lesz senkinek....
ami a Mustangot illeti az valóban gyík😛
Szerintem amíg nem akarja nem is lehet.
"és aki meg kispórolta a trimet a ki-61bõl az nyaljon sót... 😄"
109-ben is eddig csak rudder trimmel találkoztam :o
amúgy A20G vel is van vmi bibi....pár órája lõttem ki vele 3 gyereket meg egy rakás földi célt....olyan szinten gyorsul,hogy az agyad eldobod....szinte esélytelen utólérni vadásszal! 750-el!!!! mentem vele kicsit rázkódott azt szevasz.....
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Azért ennek van egy ilyen csak te és a géped feelingje 😄
Sajnos csak egy assistig jutottam de nagyon király a cucc.
Volt a csapatban egy p-63, 4 kill...hogy az istenbe szúrta ki az ellenfeleket azt nem tudom.
Én csak azért találtam meg a bf-110et mert lézerágyúzott földi célpontokra 😄
és aki meg kispórolta a trimet a ki-61bõl az nyaljon sót... 😄
AZZAL kezdtem el pont a mai napon FRB-t gyakorlni.
Apropó!
Beszarás, de (nekem) jobban megy EGÉRREL+billentyûzettel az FRB, a körülnézés mouselook-kal gecigyors, még jobb, mint a hat-sw.! ÉS irányítani is pontosabb azzal a pöttyös egér-súlypont jelölõvel!
Egy a nehéz bene így is: a tájékozódás, a másik észrevétele, pedig nézek körbe, mint a radar.
nem lehet kikapcsolni ezt a bizbasz irányírást ott ? mittomén mi a neve de iszonyat szar 😄