War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ezen a gépen nem nagyobb páncél van, mint a vadászokon? ?Mert akkor érthetõ a high explosive miért nem csinál semmit, felrobban a felületen, aztán lepattan.
mindegy hova célzol....a HEIT 13 milisek semmit nem érnek hiába gyújtó az egész öv😛 a szimpla 30 milist láthatod akcióban a videóban bár valóban jobb szárnyvéget,motort lõni,de akkor is vicc! picit broken az MG/MK

Na oda nem szabad célozni 😛
Azért írtam ment/megy-et. Jó újra látni 😊 (sok itt a háttérben megbúvó fórumolvasó..<#vigyor2> )
nah fasza akkor nem én vagyok a láma😄

németeken van ám szenny rendesen😞((

Tényleg? FRB-n hintsd ezt az infót, sokat segítenél vele nekem4
ajaj😛 bár respect😛 ,de joyyal nem lehet ezt játszani😊

Egérrel??? Február óta csak joy-al nyomom, kivéve néhány HB meccset mikor nem csak assistot akarok.
rohadt, undorító OP japánok!<#wow1><#conf><#levele>
Lehet csökkenteni, kiválasztod pl. HB-n mindegyikbõl a preferált géped, a ? nemzetet kijelölöd és "battle".
Fec papa
Jó lenne ha lenne HB-ban és FRB-ben lehetne úgy választani hogy nem csak 1 nemzetet vagy az összeset, hanem mondjuk 2õt vagy 3at satöbbi. Így lehetne csökkenteni a Q timeot, Mert míg szívesen játszok brit és némettel addig az orszokat japánokat és amcsikat hanyagolnám most.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Szép estét.Talán valaki aki nálam jobban ért hozzá,egész jó FPS-em van de amikor megmozdítom az egeret akkor leesik.

a full HEFI beltekkel még egyetlen mocsok gépet nem bírtam kigyújtani kb 2 hete...az is komoly mi? a 2x13 mm az orromon az vicc:S😞

De, egy idõben a Zeroval csak ugy haltam meg, egyik pilótámat lõtték ki a másik után. Ráadásul legtöbbször az elsõ lövésükbõl, ugyhogy esélyem sincs reagálni. Azt hittem ez japán jellegzetesség, de ezek szerint másokkal is?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Tegnapi szárnypróbálgatások a joy-al még historical-ban 😊
Én ültem az üldözött p-40ben azt hiszem a srác elküldött valahova utána magában 😄

mondanám, hogy olyan profi vagyok, hogy direkt csináltam...de nem, túlhúztam a gépet xD
még sokat kell gyakorolni, hogy érezzem hol a határ 😄
a kameráért bocsánat de a fejkövetés teljesen szétbarmolta a replay-t nálam úgyhogy ezen látszik még talán a legjobban 😊
Hispano-lövedék egyetlen repesze képes olyat okozni hogy pilóta annyit mond "ohh" aztán kimúlik. Nagyon remek hogy a géptesten belül robban a skuló, megkönnyíti az életemet. Ma még csak négyszer lõtt ki F4U, egész jó arány. Picit pihentetem ezt a fost amíg valamit kavarnak rajta mert ez így para.
Jó meglátás veszélyes lemenni amíg a köztes magasságban van vki.
Szerintem 6-7k méter az ideális és a viszonylag magasabban lévõket kell kiiktatni olyan 2-4 méteren! ezeknek nincs sok energiájuk ellened és ha elrontod a támadást akkoris viszonylag biztonságos magasságba tudsz visszatérni! Ha az alacsonyan lévõket kezded el kóstólgatni onnan már max 3-4-5 ezerre tudsz visszamenni ,de ott meg már a 2-4k méteren lévõknek leszel csemege.... nah mindegy ez az én véleményem😛😊

jó,de nem BNZ zünk le 6-7000 méterrõl olyanokra akik 1000-1500 méteren bohóckodnak.....a megfelelõ célpont választás a No1 a BNZ hez

olyan 4-5000 m-re szoktam menni.
Ha magasról indul a flaps-al se fogja meg imho.
más szerintetek az utóbbi idõben nincs kicsit túl sok pilóta 1 shot kill? 10 bõl 6-7x a pilótám hal meg tökmindegy honnan lõnek meg....pedig a fõ gépeimen a Crew átlagban 600-700-as

BNZ-t úgy indítod ,hogy a gázt leveszed 0-ra!😛

Torzonborz
no megvolt az elsõ FRB csatám is Stuka D5-el...nem tartott sokáig mert természetesen és ismételten az a szájbavert sniper AAA szedett ki ( mint kb mindig ha attackerrel földi célpontra megyek ).
de azért jó volt , egybõl egy felhõben találtam magam , azt se tudtam hol a fent meg a lent szóval levettem gázt hagytam hogy a gravitáció kivezessen belõle . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
kipróbáltam FRB teszt repülésen , így jobb . köszi 😊

még leszállni is sikerült elsõre de elég szokatlan hogy se külsõ nézet se instructor .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ahogy halad a meccs szépen lassan lejjebb sodródnak a gépek. Túl magasan vagy. Akkor érdemes ott maradni, ha 20 perc után (vagy késõbb) akarsz csak támadó harcmodorba menni és erre vagytok többen is, mert a gépeknek 30 percnél már ált. kong a tank az ürességtõl. (303 klán taktikája.)
nálam az a baj, hogy pillanatok alatt elérem a 800-at ezért egyszerûen nem tudok rázuhanni a gépekre, pedig a a földközelben lévõ gépeket támadom.
Itt az alanti vitához annyit hozzá tennék. A legtöbb problémát az instructor okozza, hogy nem pördül ki a c, amikor irreálisan élesen felhúzza magát. 15km-re is lehet BnZ-ni ha ott van valaki. A brutál látótáv kompenzálja, mert oda rogyol 800-al elé lõ, talál nem talál tova rohan és ezt újra és újra végre tudja hajtani 1000 lõszerrel. Mindig látja 360°-ban hol az ellenfél. Mindenesetre én nem tartom kifejezetten OP-nak, mert akár egy német G-6, ha odafigyel elbánik vele.
nagyon jó ötlet volt hogy átmentem US-rõl a GER ágra, mind AB-ben, mind HB-ben is sokkal jobban szeretek játszani a BF szériával, jobban is fekszik. szinte már nincs HB amiben nem lövök ki legalább 1 gépet. (ami az US-el szinte sosem sikerül, pedig d corsairrel repülök.)

most is 2 gépet szedtem ki Bf 109 F-el, csak a gyökér játék nem adta meg a második killt, pedig ki is írta hogy "pilot the hostile aircraft is unscerius" (bocs ha az utolsó szót esetleg rosszul írtam, mert fejbõl volt.) ekkora gyökérséget még a WG sem csinál!
"és igenis nagyon nagy a baj,hogy a tier 15-16 os BF-ek szintjére még 150% ot ver rá egy 8-as gép😛 "

Nem 12-es?
USA-nál Zero jó választás lehet ha szereted a TnB-stílust, oroszoknál pedig az Ishak, bár utóbbi a kiváló tûzereje ellenére eléggé lassú és rendszerint elmenekülnek elõlem a célpontok.
abszolút, csak egyetérteni tudok.
<#eljen><#eljen>

Nem is kell sok mindent visszavenni, csak az ireális climb rate-t, ahogy a D13-nak is anno, máris nem lesz olyan sérthetetlen.
A fizika törvényeit nem lehet figyelmen kívül hagyni, mitõl lesz egy gép tökéletes bnz gép? Többek között attól, hogy nehéz és emiatt nagyon jól gyorsul lefele. Viszont azt a tömeget fel kell vinni és a gravitáció miatt törvényszerûen jobban megy fel egy könnyû gép. és ez a lényeg, a BF109 viszonylag könnyû gép kiemelkedõ emelkedési képességgel, az FW190 nehezebb, nem emelkedik annyira, de jól. A 190 kb féluton van tömegben a 109 és a Corsair között, a Corsair a legnehezebb, a 109nek majdnem a duplája. Nyilván nagyon jó bnz emiatt, hiszen jól õrzi az energiáját és az erõs motor kompenzálja emelkedéskor a tömeg egy részét, de azért könyörgöm, annyival azért nem erõsebb mint a fele olyan nehéz 109...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sziasztok.
USA, Orosz, Britt ágnon tier hétig bezárólag, milyen prémium gépet ajánlanátok. A Chaika kivételével. Köszi.
azért remélem, hogy az F4U-1c-t nem fogják jelentõsen nerfelni, mert az US ágon az az egyetlen használható gép a P47-en kívül.
az árkádot igazából a **************************** élvezhetetlenné akik need for speedet keverik a CSÉ-vel és értelmes repülés helyett csak arra mennek,hogy mások játékát szándékosan tönkrevágják olyanokkal,hogy belédmennek,kilõnek mégha csapattárs is vagy illetve bármilyen eszközzel ellehetetlenítsék a normális emberek játékát!!

épp most törték össze egy meccsen belül 5 gépemet egyet meg 2 teammate lõtt szarrá ,mert **********,hogy az ellenség és köztük én is ott vagyok...

Moderálva, kérek mindenkit, hogy ezt a hangnemet a fórum keretein belül ne gyakorolja - Cifu

Pluskast
Semmit nem tudni, még csak infó morzsák sincsenek😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fec papa
Kár hogy nem lehet kicsit jobban belenyúlni a controlsba. 😄 Gondoltam megnézem milyen kormánnyal irányítani egy repülõt, mondom jobbra balra nem lesz gond, a pedálokkal meg fel-le, de sajna nem tudom két külön pedálra rakni a Pitch Axist, csak a gázra vagy a fékre, szóval kb folyamatosan egyensúlyoznom kéne valahol középtájt hogy egyenesbe maradjon a gép, ahelyett hogy felengedném és visszaugrana egyenesbe ahogy a billentyûzettel teszi. Kár pedig jó móka lett volna, persze tudom hogy nem lett volna életképes. 😄
Sajna be kell szereznem majd egy joystickot, mert ettõl az egeres irányítástól már hánynom kell, egyszerûbb manõvereket akarok megcsinálni, de ha már nem úgy forgatom az egeret, akkor elkezdi rángatni a gépet magától, mert nem tudja mi van.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Az árkád része szerintem nagyon gagyi, de a full real battles (remélem jól írtam) az nagyon jó.

mikorra várható az új patch?
f24sg
Jaja, nincs mouse aim FRB-n, de de inverzbe lehet állítnai a Full controls-on belül a BASIC fülnél (asszem 😊
Lényeg, hogy "invert Y axis" címsort Yes-re állítod.
WT forumon korábban láttam egy topicot arról, hogy célszerû ezt belõni, de most nem találtam meg, hogy linkeljem 😊
Torzonborz
ouch..hát ez nekem nagyon nem tetszett 😄 mondjuk teszten is a leszállás úgy sikerült hogy orral beleálltam a földbe de azért sikeresnek vette a gép 😄

FRB-n ez az egeres irányítás 😊
Torzonborz
jó hát 😄 ok ha ez nem megy akkor legalább inverzre be lehet állítani ?

jò lenne mi? :-)
full controll van.de játszanak itt is egérrel.asszem csontikka is azzal ment/megy
Torzonborz
Nem az egeres irányítást hanem a joy emulálást vagy mi ez ( nem tudom itt hogy hívják ) .
Lényeg hogy mouse aim lenen jó FRB-ben is ha van mivel nincs joyom ( még ).