War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a repair költségek miatt nem megyek egyelõre magasabb szintû géppel, ill. gondolom, aki már ott 10-es szint körüli vasakkal kószál (nekem ez a max szint most), az úgy kivégezne, mintha bekötött szemmel állnék a fal elõtt.
Sajnos cserébe k*rva melós, nagyon kell figyelni, minden gépet újra kell tanulni és kvázi összeforrni vele, mert nagyon könnyû bármit odacsapni kanyargás közben. (Nem tudom, kitartok-e majd az FRB mellett, ugye MM problémák vannak a kevés játékos miatt, pláne éjjel. Amúgy a tier 3-as Macchi-m mellé nyugodt szívvel berakott CORSAIR-t az ellenfélhez, ami kb. lincselést és közhisztériát váltana ki HB-n.)
Annyira durván bejátszik a plexiüveg kiképzése is, pl. nézzétek meg Yak-1B-t belsõ nézetben: elsõre marhajónak tûnik a canopy, kvázi könnycsepp, DE hatalmas fém támasztó keretek vannak PONT a célzókör közvetlen közelében, így ha a célnak minimálisan fölé kell tartani, már nem látsz belõle semmit. Ez a gép pl. kihúzva nálam, holott amúgy repülni jól tud.
Akkor, ott a HE-112B0, ami mekkora arató tud lenni a tierjében, FRB-n alig döntöd be, már STALL...
stb-stb...
Még így is, a kevés játékos miatti MM az egyik legnehezebb dolog szvsz
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amelyik tetszik neked. 😊
és mit érdemes elkerülni? nehogy egy zsákutcát kezdjek el feleslegesen húzni.
A dolog ott kezdõdik, hogy milyen játékmódot akarsz leginkább játszani. Mert az AB, HB és az FRB eléggé eltér egymástól. A játék egyébként konstansan balancolva van, tehát elviekben azért "zsákutca" nincs.
itt is érdemes kimaxolni a vasat és a legénységet mint a WOTban?
Ha van pénzed, akkor nyugodtan menj feljebb, mert itt nem olyan a fejlesztési fa, mint a WoT-ban, ahol például elõre kifejleszthetted a következõ jármû fegyverét vagy motorját például.
sokat számít a jobb ammo belt, a motor, meg a fényezés?
Az Ammo belt szerintem számít, a motor és az aerodinamikai változtatások kevésbé érezhetõek, de adnak egy kis pluszt a gépnek.
az MM-rõl hol lehet olvasni bõvebben?
Az MM alapvetõen eltér a három játékmódban. AB esetén a lényeg, hogy minél hamarabb játékba kerülj, igyekszik minimális plusz-minusz tierek csinálni, de ez a játékosszámtól is függ. Ha sok az adott tierben a játékos, akkor kicsi a szórás, ha kevés, akkor akár 4-5 tier különbség is lehetséges. A squad erõsen befolyásolja az MM-et, amikor Squadban megyek, mindig van erõsebb nálunk, tehát feltehetõen a squad magában ad plusz 1-2 tiert.
HB és FRB esetén az adott küldetés idõpontja adja meg a tiereket, például 1941-ben nem fogsz Bf-109G-10-el találkozni.
Ebbõl kifolyólag nem érdemes csak emiatt nagyobbal menni.
a reserve gépeknek van elõnye azon kívûl is, hogy nincs repair cost?
meg hogy nagyobb az esélye, hogy van pár velem egyszintû játékos is? (mondjuk ez lehet hogy hátrány) 😊
A reserve és a low-tier esetén ennyi az elõny.
jól értem, hogy a legénység a hangárban szép lassan ingyen megjavítja a gépet,
ha kikapcsolom az auto javítást? és akkor hol van a repair gomb, ha mégis gyorsan kell a gép?
Nem, az adott gépeken az elsõ X javítás ingyenes, utána már viszont fizetni kell a javításért. Ha az ingyenes javítás elfogyott, akkor jön az idõ vagy pénz a javításnál.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sziasztok!
elég új vagyok a WT-ben, és összegyûlt egy pár kérdésem.
Tudtok adni egy-két ötletet melyik gépet érdemes kipróbálni és fejlesztgetni?
és mit érdemes elkerülni? nehogy egy zsákutcát kezdjek el feleslegesen húzni.
még új vagyok, úgyhogy még nem tudom milyen stílust fogok szeretni.
egyelõre nagyon tetszenek a fordulékony oroszok az i 15-ök, meg az 1-es I-153 M-62.
jobban élvezem, mint az amcsikat, a buffalo hiába jó gyors, könnyen elvesztem a célpontomat.
még nem tudok egyszerre nézelõdni is meg manõverezni is.
erre van valami tipp? Tudom, C vagy Alt, de elvesztem vagy az ellenfelet, vagy az uralmat a gép fölött.
freetrack?
itt is érdemes kimaxolni a vasat és a legénységet mint a WOTban?
úgy értem, hogy ott semmi értelme nem volt azonnal megvenni egy frissen elérhetõ tankot.
amíg nem volt meg a free XP a fejlesztésre, és nem volt jó legénység,
addig önmagában a magasabb tiernek semmi elõnye nem volt. (mivel az ellenfél is magasabb tier lett)
ez a WT-ben is igaz? sokat számít a jobb ammo belt, a motor, meg a fényezés?
van egy szint ameddig érdemes elmenni, vagy elõbb a reserve-0-1 eseket is már érdemes feltunningolni?
és a freeXP-t hogy lehet rákölteni egy gépre?
az MM-rõl hol lehet olvasni bõvebben?
a tier 2-3 az egy kategória az MM-ben vagy csak a várakozásnál csoportosítja össze?
akkor érdemes a nagyobbal menni?
a reserve gépeknek van elõnye azon kívûl is, hogy nincs repair cost?
meg hogy nagyobb az esélye, hogy van pár velem egyszintû játékos is? (mondjuk ez lehet hogy hátrány) 😊
jól értem, hogy a legénység a hangárban szép lassan ingyen megjavítja a gépet,
ha kikapcsolom az auto javítást? és akkor hol van a repair gomb, ha mégis gyorsan kell a gép?
ja, és a legfontosabbak:
a radart nem lehet megnövelni?
minimapot nem lehet valahogy bekapcsolni, hogy mindig látszódjon?
hát, elsõre ennyi.
légyszi válaszolgassatok, ha van kedvetek
m.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt egy pont ahol teljesen elveszítettük egymást és mindketten azt hittük h üldöz a másik 😄
Van ez az álló kameranézet azt lehet mozgatni finoman meg zoomolgatni. Tökéletesen látszik, hogy egymás mellett leírtunk 3 kört szinte párhuzamosan.. tiszta komédia 😄
Belülrõl picit máshogy éltem meg élesben 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
És átalakítottam a fejest is, eldobtam az elemeket és átkötöttem az egészet párhuzamos kapcsolással 1 ellenállással egy régi 5 voltos telefontöltõre. Tökéletes az egész 😊
4-es squad Beau-val japánok ellen pl. a meccsek nagy részét lehozza.
Repül a gép még akkor is ha úgy néz ki, mint egy nagy szita.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
és nem, nem az ai volt 😛 a holland srác egy 109esben. Még én se nagyon értem hogyan kerültem mögé de majd kielemzem replay-en 😄
Rohadt jó kis dogfight volt 😊 Aztán egy ai kergetett a végén hazáig... lefordulni nem lehet õt, elhúzni elhúztam tõle aztán fordulás és már el is tûnt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy LaGG-3-35 meg egy Hurri.
Mindkét kill után lezuhantam a manõverezés után, átestem a sebességvesztés miatt<#miaz>#miaz>
/csak kipróbálni mentem be amcsival németek ellen,mert már a hajam kitéptem a szikrázáson és kiváncsi voltam/
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-1946/programok/239-sniper-corners.html