War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos gyakran fordul elõ azért tette ki (/irony off)
megint csak ismételni tudom magam:rohadt OP japánok.<#levele> nagyon valósághû.<#shakehead>
Fec papa
<#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

2-4/meccs
Most értékelem igazán mikor 154 wolf streamelt és a meccsek felét hozta a killekkel, ha nem zuhant le. Igaz nem ilyen irdatlan nagy mapon ha jól emlékszem.
kb 😊 ha nagyon spórolni akar az ember akkor 3-4 körül ki lehet fogni használt ps3 kamerát, a ledes clip meg kijön kb 300 ftból és akkor sokat mondtam rá 😊
10k fele 😊
1 hónapja még egy 17"os 6 éves TFT monitorral mentem...Hát nem sokat segített. Fõleg régebben még ennyire se volt megcsinálva a spottolás FRB-n és imádták az esõs éjszakai pályákat berakni...amíg a népharag ki nem törölte.
Fejkövetés hasznos. Még ha van is szabad kezed azért fordulás közben még nézelõdni is...az sok. De láthatod, hogy vannak itt házi ekecs nézegetõk,és müködnek is. Nem kell több 10k forintot költeni rá...már ha nincs feleslegben 😊
"Mit gondoltok, joy mellé nélkülözhetetlen a fejkövetés, vagy van aki egérrel oldja ezt meg? "

Nekem az, mind a 2 kezem leköti a joy. Egyik a gázkar rajta 3 trim, zoom, flaps stb. A másik egyértelmû miért. Láttam már olyat aki anélkül ment. A szemet kicsit fárasztja, de cserébe folyamatosan tornázik a nyak és a fej. Egy jó 23-24"-os TFT nem árt.
A fáradás egyénfüggõ szerintem, nincs azért olyan sok szünet mint egy hb meccsben 😊

Fejkövetés nagyon megkönnyíti a dolgot. Mindig tudod merre vagy és elég csak rajta tartanod a "fejed" az ellenségen amikor manõverez 😊
FRB mmjét tekintve nagyon nem tudok nyilatkozni, de látva a növekvõ népszerûségét, illene már próbálkozni vele. 😊 igazából érdekel és a hb sem elõnyére változott az utóbbi hónapokban, ez az emelkedési verseny már egyszerûen fárasztó.

Mit gondoltok, joy mellé nélkülözhetetlen a fejkövetés, vagy van aki egérrel oldja ezt meg? és nem fárasztja a szemet a folyamatos koncentráció? Elõtte meg kellene takarítsam a monitort is, mert a légvédelmi pamacsok mellett nálam a kisebb porszemek is félre vezetnek 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Most hogy az FRB ilyen populáris lett. Némi képanyag.
Lehet most is állítgatni mindent. Radiátor stb. Hiv fórumon FRB részen vannak ilyen témák.
http://www.youtube.com/watch?v=hFCYZtxKRI8&list=UUv8YTICuo2y1DjtZQ2Gdoag

És egy kevesebb embert érítõ event :
http://warthunder.com/en/news/211/current/

UI:az MM az tõlem volt..de ha vass is egyettért akkor lehet az övé is 😊
Az miért van pl ha joysticcal megyek akkor fix az fps játék közben de azzal nem játszom mert lesem kell lõni leesek magamtól.Ha egérrel megyek akkor leesik az fps ha megmozdítom...Kicsinál a játék teljesen.
bardocz
Én nem érzek semmi különbséget ha húzogatom õket odavissza.
Valaki nem tud olyan proggit, ami kijelzi a joy pozit a képernyõn, overlay szerûen?
Ok, de ez benne van a gémben csak nem állítható, hiába teszek rá gombot, bár nem is igényli az fm. Mivel még béta és mint opció benne van szvsz egyszer élesíthetik.
f24sg
Azért ezt olvassátok el.
Állítólag meghallgatásra lelt.
(nem konkrétan az MM-et szidják, de mégis arról van szó, hogy legyenek olyan hadszínterek és gép-összeállítások, melyeknek realitáshoz vmi köze van, adott évjárat-géptípus limitek - tehát közvetve MM)
10 meccset mentem ma ruszkikkal HB-n, mind a tíz bukta volt. Full defeat. Ehhez képest japán összes, német összes nyert meccs volt. Orosz nation hanyagolandó.
õõ most nem mûködik? átkapcsolod manuális módba és gépészkedhetsz kedvedre nem? 😊
[NST]Cifu
Ez saját gép / hardware problémának tûnik. Próbáld meg valami másik partícióra rakni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Amennyire én nézegettem, nem lesz. Azért még FRB-ben se lesz IL-2 szintû szimuláció. 😊

[NST]Cifu
Inkább legyen bent 50 repülõgép, de normálisan kibalance-olva, megcsinálva (pl. bombázók pilótafülkéje), mint hogy havonta jöjjön 20 új gép, ami nincs rendesen megcsinálva.

Sziasztok.Volna egy problémám és tele a f@szom hogy minden frissítésnél hibát ír ki és tölthetem le újra az egészet.Vajon miért??????????????????,
FRB-n egyszer mûködni fog a Radiator, Mixture, Pitch stb.? Tudja valaki fórumbúvár?
lehet, hogy nehéz, de a valóságban sem volt könnyû. ettõl full real.
(+ a szovjet gépek amúgy is szutykok voltak. kivéve persze az LA sorozatot.)
Lehet nem vajakos volt hanem vass 😊)) Mind1 a lényeg a kinyilatkoztatás 😄
"Engem inkább az zavar,hogy nem a meglévõ gépek FM/DM-jét javítják ki."

Így más szemszögbõl visszanézve nem tökéletes az FM, de nem az a fõ gond, hanem az instructor, UFO lesz tõle pár gép amivel könnyû visszaélni.
"Még így is, a kevés játékos miatti MM az egyik legnehezebb dolog szvsz "

Szerintem FRB-n a legjobb az MM, ahogy vajakos is megállapította. AB-se lenne rossz, ha nem válogatnák idióta módon össze a gépparkot amit bevisznek.

HB-n az effi szerint kb a roster felsõ 1/3-ada dönti el ki gyõz. És ha azok nem trendi gépet húznak elõre borítékolható a loss.

Mondjuk én viszonylag csúcsidõben játszom és FRB-n nem tapasztalok óriási balansz gondokat. Fõleg, hogy ott durván hangsúlyos a pilot skillje.
a BF110-el az a baj, hogy BnZ képessége nem igen jó, de vele is szépen lehet menni.
szép 😊
a zenék miatt +1 😄
Azért most is van bõven. Inkább kevebb gép jól megcsinálva
Fenrir
10 kill BF110-zel, a végén elcsaptak, a tartalékkal még 2-õt csináltam. A társam 10-zel lett második 😊

A halál csupán a kezdet...

Engem is ez zavar. Szép terv a több mint 500+ repülõgép, de így hogy háromhavonta kapunk belõlük nyolcat...

szerintem, most azért lehet lassú a fejlõdése, mert megosztottam dolgoznak a tankos, meg a flotta részén. de még a repülõs része is osztott, mert gondolom a világháború részét is fejlesztik.
Ezzel a fejlesztési ütemmel viszont nem úgy néz ki, hogy valaha is kilépnének a beta állapotból. Nagyon ritkán jön patch és a gépek terén nagyon lassú a fejlõdés, persze nem elképzelhetetlen, hogy valamikor felgyorsítanak

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ezek a zsákmányolt német la-5ök szopatnak rendesen frb-ben
tényleg..., mondjuk én tényleg sokszor elfelejtem, hogy a még béta.
Torzonborz
release tree. mivel a játék még béta - hajlamosak ezt sokan elfelejteni ugye- ezért nem tartalmaz még minden gépet.
a végleges változatban lesznek benne.
majd valamikor . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

azok a gépek amiket nem lehet elérni, azok mik? fejlesztés alatt levõk? mert ennyi gift nem lehet.
benyaltam egy critical-t egy la-5tõl de nem lõtt le, kicsit el van túlozva a kozmetika 😄
Ennyi golyót tuti nem lõtt azzal az egy pöttyintéssel rám mint ahány lyuk van rajta 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a p-39 rohadt jó gép frb-re ha az ember megszokja, hogy a széles vasakat kikerülve nyújtózkodva kell néha nézelõdni oldalra 😄

nagyon kezes kis gép és tûzerõben nincs hiány 😊
Torzonborz
naja , ME410-el is mentem egy FRB-t és célkereszt kivetítõ ( mi is a neve ? ) ami egy hatalmas nagy bumszli izé olyan szépen útban van célzásnál hogy néha azt se tudom mi hol merre. egy AR2-t kergettem de néha teljesen kitakarta.

ja valaki írta hogy legtöbbször meg se találja az ellenfeleket.
tipp : pásztázzátok az eget légvédelmi tûz nyoma után. nekem is a sok kis pamacs lett gyanús és biza ott is voltak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

kezdem nagyon élvezni 😄 Az egyik ai volt bevallom de azt nehezebb volt kiszedni mint a bf 109-es játékost..😄
a stukára 2-szer rámentem de nem találtam a 37milis csak a kiskaliberek :S aztán a harmadik futásnál 1 shotolt az aaa..😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, orosz szerveren I-16-ot spammelnek a népek, most is kizárólag I-16 az ellen meg az elõzõ körben is ez volt.
a gyilkos szerkezet az a tier 1-2 es orosz mókázás! na az az igazi mészárszék😛 I16 meg a csajka és a fehér Cukorszíj 😄

Ha valaki még nem próbálta volna, menjetek a tier5-ös Beaufighterrel HB-ban. Most eszméletlenül jó gép oda. Gyengébb gépek ellen megy, mint a tier6-os változat, de sokkal jobban fordul annál, és egész elfogadható a fegyverzet. 3-4 killeket csinálok vele csatánként, ami kb kétszerese a nálam átlagosnak.

Gyilkos egy szerkezet, ha az ember tier11+ gépekkel szerzett tapasztalatokkal ül vissza belé.

Engem inkább az zavar,hogy nem a meglévõ gépek FM/DM-jét javítják ki.Én elégedett lennék ha csak fele ennyi gép lenne,de normális FM/DM-el és pontos adatlappal.

Tudom én, sokat tanulmányoztam a release treeket, csak a gépek megjelentetésének koncepciótlansága zavar nagyon. Az én könyvemben elõbb kellene bekerülnie egy P-51A-nak, mint olyan egzotikumoknak mint a Twin Mustang, vagy éppen a prémium kísérleti repülõgépek.

Fõleg úgy, hogy a P-51A már gyakorlatilag benne van a játékban, az angoloknál prémiumgépként. Egy délután lenne a fegyvezet miatt a modellt átalakítani, és már be is kerülhetne amerikai oldalra, mondjuk tier10nek.

3x fordultam rá....amúgy elméletileg a hátsó dupla farkát céloztam....utánna egy kanyart kapott a motor + a pilótafülke.....
csak azért bosszant,mert az én DO-mat kanyar nélkül ketté töri a törzsnél egy bürst egy spitbõl vagy orosz gépbõl

azt a videt bese merem rakni mikor 3 an lõjjük hasonló intenzitással a PE2-t......az meg csak megy megy és megy😛