War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szerintem, minden játékosnak elérhetõ lesz.
én a játékmenetre azt tippelném, hogy a HB-hoz hasonlóan, csak egy géppel lehet majd menni, és annak a gyártási ill. alkalmazási ideje határozná meg, hogy milyen csatákba kerülne az ember.
Árkádban is lehet menni full aircraft controls-al ha azt választod ki.
Ott lehet ilyesmit gépészkedni de alapból automatára van állítva. Tegnap mondta valaki, hogy szerinte nem mûködnek még ezek a gépészkedési dolgok hiába állította ide-oda, nem tudom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szárazföldi harcnál ai repülõk lesznek legalábbis az elején biztosan ezt már elárulták.
A világháború részre azt tippelném, hogy a klánoknak készül és ilyen stratégiai cucc lesz x-y-z csatákkal amiket le kell játszani.
Nem hiszem, hogy ilyen battlefield irányba mennének el. De csak személyes tipp nem kell túl komolyan venni 😊
Majd idõvel megtudjuk csak már mindenki várja a szárazföldi részt mint a messiás 😄
Groundon a tüzérség vonz (ha lesz majd)
Repülõk közül meg a bombázok
A legnagyobb ágyúk meg a navynal vannak 😄
Szóval nekem ez nehéz döntés lesz 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
de ezt a 16000M-et még sehol se láttam
Mondjuk a régi Speedlink Black Hawk még robosztusabb volt, mint a mostani, de az nem volt túl precíz, és a gombok és a throttle sem volt ilyen jól elhelyezve. (Erõset javult a célzásom, amikor megjött az TM. Persze még most is béna vagyok, de ezen már felszerelés nem segít 😄 ).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a ti joy-otoknál lehet állítani az ellenállását a botnak ha jól emlékszem meg azt mondják rá h nagyon finoman mozog
más:
rohadt aaa telibekapta a motort..élmény volt megtalálni és leszállni a pályára..😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beállítod 2 játékosra vagy kikapcsolod a botokat aztán lehet egymás ellen
Olyan opció van, hogy adott játékossal gyakorló légiharcot lehessen vívni? Csatába nem akarok menni csak megnézném, hogy mennyire tudom uralni a gépet egy játékossal szemben. A respawn ilyenkor hogyan mûködik, ha van ilyen?
Nem volt neki sem semmi baja vele, annyi extra dolog van (az enyémmel is) hogy a throttle-t invertálni kell.
Egyébként az enyém bot része ugyanez (csak azon nincs külön böszme gázkar), és meg vagyok vele elégedve, kézre esõ gombok, a bot pontos.
Egyetlen dolog, amit komolyan irigyelek róla, az a gázkar hátulján levõ billenõs izé, ami lehet külön axis, vagy lehet az is rudder - na azzal gondolom jobban lehet a rudderrel gépészkedni, mint a bot csavarással.
Senkinek nem okozott gondot a joy beüzemelése (a pontos finombeállítás más kérdés), szóval én ott keresném a gondot.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sosem állok le velük fordulózni, hiába csapok le utánam jönnek, magyarán BnZ-ben vernek. az elsõ sikerélményem ellenük P47-el volt nem F4U-val, csak az a baj hogy P47-el rohadtul nem lehet leszállni.
nem kell hülyének nézni, lehet hogy nem vagyok sikeres, de nem most kezdtem. (hanem decemberben.)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A táj szép, az FPS jó. Egyelõre ennyit tudok mondani.
10-15%ra trimmelem felszállásnál és nagyon finom oldalkormánnyal pár repülés után már szinte nyílegyenesen sikerül felszállni. Pedig én koca vagyok nem profi 😊
A test flight sem ér semmit, mertt ha nem tudok felszállni, akkor nem látom azt sem, hogy a gép hogyan reagál és mire. A földön gurulva és gyorsítva ez megállapíthatatlan...
Maximálisan kitrimmelve is húzni kell a botot, hogy a magassági kormány középen legyen...
Áh....
A kérdésem tehát az, hogy normális, hogy a gép centerben hagyott joyal úgy leadja az orrát, mint állat? Ha igen, akkor az egész játék úgy el van baszva, hogy ehaj.
A másik, hogy hiába enged trimmelni test flight alatt, a magassági korámnyon semmiféle változás nem látszik, de az irányításban sem éreztem difit.
Bármit próbálók, ezt totál játszhatatlan a center probléma miatt. Másék kit szimben érdekes módon semmi baj nincs...
Komolyan mondom, hogy ezt a hangnemet hangyagoljátok... - Cifu

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A legkisebb joy mozgatásra is olyan kitéréssel reagál a gép, hogy Katarina Witt is irigyelte volna, ha õ a jégen erre képes, nemhogy egy gép a levegõben. Gyakorlatilag irányíthatalan nálam valamiért a gép. Próbálam sensitivy-t, hatása szinte semmi.
Az külön idegesítõ, hogy nincs free flight. A duma miatt csigalassú és kibaszottil idegesítõ az egész, ha meg lezuhansz, akkor várk két percet a a javításig. Milyen elmeroggyant hülye találta ezt ki...? Tutorial alatt meg nem enged állítani egyes dolgokat...? Mi van...?
Ja és igen, 15 évnyi szimes tapasztalat után úgy érzem, hogy illethetem 5 perc után is kemény kritikával. Ha nekem nem megy a beállítás, akkor másak hogya a rákba sikerülne...? Ez eddig nekem egy rossz vicc sajnos. Kár. Pedig tényleg kipróbálnám, de csatába meg nem trmfolnék be konfigurálatlanul, de a tutorialkoban meg szart sem lehet csinálni és ellenõrzin, arra meg nincs idõm, hogy 50-szer ki/be ugráljal, ha valamit állítani akarok. Az külön vicc, hogy a repülés mód állítására egyszer rákérdezett, de átállítani meg nem tudom, mert sehol nem találom az opciót.
A joyom régi, egy tartalék és néha nem teljesen van centerben, de ezt ellenõrizni sem tudom, mert a controls opcióban nincs olyan, hogy center. A konfigurálás is - khöm - hát elég érdekes...

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mellesleg egyáltalán nem OP-ok a Zerok. Kivállóan fordulnak és jó a tûzerejük, de cserébe a legkissebb végsebességû és legsérülékenyebb gépek.
OP-nak csak az nevezi õket aki még sohasem ült bennük, viszont leáll velük fordulóharcozni, ahol állandóan kinyírják a Zerok. <#nyes>#nyes>
Az a baj, hogy görcsösen megfeszülve tartom szinte végig fõleg amikor valakit sikerül megtalálnom.. nehéz ellazulni akció közben basszus 😄