War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a wt-ben tudsz rajta javítani mert a tengely beállításoknál el lehet csúsztatni mindkét irányba a középpontot szoftveresen de azért ez így nem a legjobb
ott még tuti volt 😊
csak be kell dugni és megnyomni egy gombot rajta 😊
amúgy a gamepadhoz képest a joyom olyan tű pontosan és finoman beáll középre mint az álom 😄 a gamepad gyakorlatilag egyáltalán nem áll be 0-ra csak úgy a közelébe 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.20. 15:37:19
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ide kapcsolódó:
egy valamire rájöttem T5 -ben, ha a mi csapatunkba, vagy akár az ellenfélnél jelen van a G0D klán, nemlehet játszani..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.20. 14:08:54
Csudálatos ez a rendszer.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Már régóta figyelem a fórumot.
Master91-nek
AB csatákban megyek főleg T3 szinten. Induláskor egyből emelkedéssel kezdek, és a harcmező széle fele haladok. Igyekszem a frontvonaltól távol maradni, hogy biztonságban fel tudjak emelkedni a bombázók szintjére. Közben figyelem, hogy nem-e akar a csapatársam leszedni. Rakétával gyakorolnak rám, meg ütköznek. A bombázókra megyek, és igyekszem oldal irányból lőni őket. Végig sorozom az egyiket és tovább megyek, emelkedő fordulást végzek. Sebességszedés, és újra. Utána igyekszem biztosítani a saját bombázókat. Ha meg olyan a kedvem, akkor I-16 közelharc. De azt is 2000m-ről a oldal irányból. Átrepülök a kavarodást, leborítással megyek közéjük. Így saját oldalra kerülök támadás után. Ha beállnak mögém, talán egy csapattárs leszedi.
Hasonlóan nyomom ahogy te írtad le, tier1-en majdnem mindig 1. vagyok 😄
Ma bekerültem 2-3asok közé, nem tudtam felmenni a bombázókat meg szaggatni, ahhoz kicsi a gép még 😄

Csata első 1-2 percéről lenne pár kérdésem.
Ti hogy helyezkedtek el? Persze függ gondolom hogy mivel is indultok...én régen toltam ezt a játékot, de most amerikai ágon legelső szinttől felakarok menni egy darabig.
Valszeg fighteres leszek inkább.
Úgy szoktam, hogy felmegyek olyan 1100 körüli magasságra, és figyelem, hogy melyik oldalamra jön kevesebb ellenfél. Mikor majdnem mellém ér az a pár darab repülő (persze ők alattam vannak), akkor lebukok, és kb. mögéjük érek + míg zuhanó repülésbe vagyok lőni is tudok felülről.
Vagy jobb lenne alacsonyabban menni? vagy maradjak azon a magasságon ahol indultam?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.17. 19:34:58
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.17. 18:08:53

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szerk: Ráadásul amióta ezt a hülye lockot bevezették, azóta ha az elején elqurod, akkor nincs csata legalább 8 percig. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy most 10-15 perc szenvedés totál idiótákkal és veszítünk, vagy kilépsz. 8 perc mindenhol 8 perc. Minél többször lépsz ki, annál többször dob hülyék közé, és annyiszor +3 perc.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 11:52:00
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/