War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj, hogy gyakorlatilag használhatatlan, a gép farka eleve húz balra, előre hátra döntésnél sokszor még-jobban elkezd húzni illetve hiába fordítom el jobbra mert nem fordul el teljesen ráadásul lassabban is kapcsol és még remeg is. az első is ezt csinálta de akkor úgy gondoltam csak rosszul állítottam be valamit meg nem is nagyon használtam, a garanciát nem találom de szerintem az már le is járt és körülbelül 4-5 órát használtam (teljesen árkád repülős játékon, ott ugye észrevehetetlen ez a hiba), most mit csináljak vele? 😞

Más ötletem nincs már
Még a wt-ben tudsz rajta javítani mert a tengely beállításoknál el lehet csúsztatni mindkét irányba a középpontot szoftveresen de azért ez így nem a legjobb
xp-m van XD és most kalibráltam és kalibrálás alatt sem tudtam ezt a forást végighúzni, nem is középen állt majd miután eltekertem jobbra ott sem ért végig a csúszka

lehet h csak be kéne kalibrálni ha van még ilyen a játékvezérlőkben, lehet h ez is kihalt az xp-vel együtt 😄
ott még tuti volt 😊
megnéztem játékvezérlőben és 18 fokot húz balra, tehát jobbra fordítva nem is érem el a 100%-ot 74 körül megáll és ezt saját sújától

pedig mennie kéne. most próbáltam ki a x360 gamepad-et és a joy-omat is vele 😄
csak be kell dugni és megnyomni egy gombot rajta 😊

amúgy a gamepadhoz képest a joyom olyan tű pontosan és finoman beáll középre mint az álom 😄 a gamepad gyakorlatilag egyáltalán nem áll be 0-ra csak úgy a közelébe 😄
nem érzékel

Valaki mondja már el légyszíves, hogy ez a DB-7 micsoda, merre találom és hogy lehet megszerezni?
teszteld le
gamepad-tester
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.20. 21:42:02
az lehet, hogy gyári hibás a joystick-om és azért húz balra állandóan? logitech extreme 3d pro refresh... vagy valami ilyesmi, amég volt rajta gari az első kicseréltettem de ez is ugyanazt csinálja és olvastam, hogy másoknál is előfordult a balra húzás, van holtjátéka minden irányban, de ha balra döntöm és elengedem akkor már húzza is a gépet

AIexx
4 kill, 1-et a lövész (full alap, magától kilőtte..), 1-et lebombáztam, 2-őt meg csak ugy.. 😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AIexx
mit értesz azalatt, hogy fragre mennek? ezek a buzik 90% -osak, rengeteg kill, zéró halál.. nemtudom hogy csinálják.. RB -ben is, AB-ben is..
Rev Hard
Percekig harcoltam egy Hurricane -al, belelőttem abba a fostalicskába 5 critical -t amiből 2 tail volt de mint ha mi sem történt volna. Már az átesés határán repültem a P-39 -el 6km magasan az meg csak jött rám, majdnem le is lőtt amíg le nem lassult annyira hogy átessen azt atomjaira szedhessem. Az angol ág úgy nevetséges ahogy van, néhány gépet leszámítva UFO az összes amivel nem is lenne gond, de ezek a tudás mentes agyatlan barmok valahogy mindig betalálnak engem az op szarjaikkal. <#levele>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AnuluWork
GOD, GIN, egyes 4444ek. Nem szabad feladni, mert többségben fragre mennek, de azért kell egy csapat.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AIexx
részemről mehetünk.. majd írj rám játékban, új nevem: Cujo_
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.20. 15:37:19
Rev Hard
Szerintem azzal jobban jársz ha inkább jössz velünk squadba te is, akartam is már kérdezni párszor. Nem szeretek amúgy csapatban menni mert magamon kívül nem akarok másra is figyelni, illetve azt se szeretem ha valaki a picsámban van egész végig, én akit megtámadok az meghal, oda nem kell segítség. De ha van olyan ember aki önállóan is leveri a fél enemy team -et, tud vigyázni magára, velem úgy működik együtt hogy kiegészít azzal szívesen repülök egy csapatban.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AIexx
kár, hogy nemvoltam ott az ellenségnél.. 😛
ide kapcsolódó:
egy valamire rájöttem T5 -ben, ha a mi csapatunkba, vagy akár az ellenfélnél jelen van a G0D klán, nemlehet játszani..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.20. 14:08:54
Rev Hard
Összefutottam tegnap egy 78 -as szintű az enyémhez hasonló stattal rendelkező ipsével, hasonló stílusban is nyomta mint én gondoltam felveszem squad -ba. Megbasztuk az összes csatát ahova bementünk, ilyen durva műsorban nem is tudom mikor volt részem korábban. Gyakorlatilag aki 2km -nél feljebb tévedt az meghalt. <#hehe>

Torzonborz
Hasonló volt nekem is pár napja , A4-el spiti jobb szárnyát kaptam szét aztán amíg zuhant egy prém mozdony addig lőtte míg atomjaira nem esett . Persze ő kapta a killt.
Csudálatos ez a rendszer.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én 50m méter magasan lelőttem egy Spit szárnyát és kaptam egy assist-ot pedig vígan repült örültem hogy leszedem, úgy látszik az a hatalmas kár amit előtte kapott többet ér egy szárnytörésnél és azonnali csattanásnál...
Korábban USAF és RAF oldalon sokatt bosszankodtam, hogy az I-16-os állandóan elkap. Most én megyek vele.

Fura Alak
Az mostanában mennyire normális, hogy egy bombázót millió cafatra robbantok rakétákkal, és megad egy assist -ot?? :'(

Master91
Köszi !
Köszönöm!
Szia! Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot.
Master91-nek
AB csatákban megyek főleg T3 szinten. Induláskor egyből emelkedéssel kezdek, és a harcmező széle fele haladok. Igyekszem a frontvonaltól távol maradni, hogy biztonságban fel tudjak emelkedni a bombázók szintjére. Közben figyelem, hogy nem-e akar a csapatársam leszedni. Rakétával gyakorolnak rám, meg ütköznek. A bombázókra megyek, és igyekszem oldal irányból lőni őket. Végig sorozom az egyiket és tovább megyek, emelkedő fordulást végzek. Sebességszedés, és újra. Utána igyekszem biztosítani a saját bombázókat. Ha meg olyan a kedvem, akkor I-16 közelharc. De azt is 2000m-ről a oldal irányból. Átrepülök a kavarodást, leborítással megyek közéjük. Így saját oldalra kerülök támadás után. Ha beállnak mögém, talán egy csapattárs leszedi.
Master91
AB 😊

Hasonlóan nyomom ahogy te írtad le, tier1-en majdnem mindig 1. vagyok 😄
Ma bekerültem 2-3asok közé, nem tudtam felmenni a bombázókat meg szaggatni, ahhoz kicsi a gép még 😄
Rev Hard
Fraps -al veszem fel a műsort és Sony Vegas -al MP4 -be átkonvertálom.

Szia, mőltkor láttam egy kis videódat, kérdeztem is, de lehet nem olvastad, a kérdésem az volt, hogy mivel vetted fel replay-ből, illetve van e valami tanácsod? Igazából pár másodperces, max 1-2 perces videókat akarnék felvenni azokból a dogfight-okból amiket izgalmasnak tartok.
Rev Hard
Menj próbáld ki az A-20G -t is.

WinT
Kihagytam másfél hetet és azóta az lett a mód AB-n, hogy a csapat 90%-a kezdésből bomberrel jön, és három perc alatt kidobnak mindent? Negyedik ilyen meccsem fél órán belül és mindkét oldalon ez megy, nagyjából ketten vagyunk vadászok. Mi a fene történt itt? <#conf>
AB vagy RB, nem mindegy! RB-re tudok tanácsot adni, mindig a szélen mozogj, lehetőleg társakkal, mert egyedül nagyon rossz helyzetbe lehet kerülni. Emelkedj amennyit csak tudsz egy állandó segítséggel, 250-280 kb. Sose az első gépre menj rá, úgyis megy rá valaki, mindig várd meg, hogyan alakul a csata, én mindig egy bajbajutott társról próbálom levadászni az ellent. Ilyenkor nem figyelnek maguk mögé, és a saját gépeinket is védhetjük. Fő, hogy ismerd meg a gépedet, miben jó, mi a hátránya, és azt használd ki. Persze ismerned kell a másik oldal gépét is, hiszen ha te jobban fordulsz, nyugodtan mehetsz bele fordulóharcba. Még egy fontos szabály, ha lősz is valakit és azt hiszed nincs mögötted senki, akkor is nézz hátra, akár csak a radaron jobb felül, érhetik az embert meglepetések.
Gyengébb, mint az amcsi, de a 4x200mm jó pont, de én nem venném meg a részemről.
Master91
Hali!
Csata első 1-2 percéről lenne pár kérdésem.

Ti hogy helyezkedtek el? Persze függ gondolom hogy mivel is indultok...én régen toltam ezt a játékot, de most amerikai ágon legelső szinttől felakarok menni egy darabig.
Valszeg fighteres leszek inkább.

Úgy szoktam, hogy felmegyek olyan 1100 körüli magasságra, és figyelem, hogy melyik oldalamra jön kevesebb ellenfél. Mikor majdnem mellém ér az a pár darab repülő (persze ők alattam vannak), akkor lebukok, és kb. mögéjük érek + míg zuhanó repülésbe vagyok lőni is tudok felülről.

Vagy jobb lenne alacsonyabban menni? vagy maradjak azon a magasságon ahol indultam?

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.17. 19:34:58
AIexx
briteknél a prémium Mustangot érdemes megvenni? elég jónak tűnik..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.11.17. 18:08:53
AIexx
kellemeset csalódtam.. legjobban emelkedik, leggyorsabb.. brutál kis féreg.. 😄
AnuluWork
Semmivel.

AIexx
1-el több 13mm -es, sokkal több lőszer, kicsit nehezebb szétlőnni.. 8-as armament, a tier 3 -as csak 7 -es..
Tudom itt nem sokan repkednek bombazokkal, de azert megkerdeznem, hogy miben jobb a magasabb tierben szereplo DO, az E-s sorozatnal. Utobbiakon 20mm cannon/turret van, mig a tier 4-esekrol ez hianyzik.

AIexx
d sorozatú fókák lemelkedik.. és nehéz célozni a 30-assal..
bf 109 k4-ről vélemény? tényleg úgy emelkedik, ahogy le van írva?

AIexx
azért vannak még rendes emberek.. 😊
RAZOR27
He 112 B-1 a csapásirány ^^ de a bf 110-c4 e is sokat használom, mindig bent tartom a pakliban, de gyanítom RB-n röhögve kiszednek belőle 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Részben géptől is függ.Az biztos hogy RB-ben sosem emelkedek a harcmező közepe felé.A térkép szélén vagy széle felé indulok.És 5000-5500 méteren megyek a harctér felé.Milyen gépeket használsz?

RAZOR27
arcadeba játszom, de RB-re készülés képpen kérdezem 😄 szóval igen 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RB?

AnuluWork
jaja. Mindenki téged akar lelőni. 😊

AnuluWork
Tudod mennyit ad 4-5 lelőtt gépért vesztes csatában pl. F7el? Még prémiummal is kemény 800-1000 rpt. Most szorozd be ezt két 6500as modullal, és add hozzá a betegség faktort és a sok idiótát, meg hogy mindenki téged akar lelőni! Na akkor kijön a szenvedés ...

Szerk: Ráadásul amióta ezt a hülye lockot bevezették, azóta ha az elején elqurod, akkor nincs csata legalább 8 percig. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy most 10-15 perc szenvedés totál idiótákkal és veszítünk, vagy kilépsz. 8 perc mindenhol 8 perc. Minél többször lépsz ki, annál többször dob hülyék közé, és annyiszor +3 perc.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.11.16. 11:52:00

Torzonborz
Mármint azon hogy baszogatnak F7-ben. Mert én nem . 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

AnuluWork
Az amerikai oldallal én már semmin sem csodálkozom. 😄

Torzonborz
Csodálkozol rajta ?