War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://warthunder.com/en/news/213/current/
Meg próbálgatok azért. Ma elvittem a p-47et, azzal sikerült a dupla kör rögtön. A P-38 se egy rossz gép csak a nagy szárny kitakarja meg a motorok a fél kilátást..😄
a Corsair -t, úgyhogy vidd el csak te a balhét. <#hehe>#hehe> <#pias>#pias> Nekem fogalmam sem volt arról, hogy elvileg egy op géppel repülök, nem mint ha elõtte sokkal kevesebbet lõttem volna HB -n. <#nemtudom>#nemtudom>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mentem pár kört németekkel. 3 borzalmas után végre összejött egy jó kör ahol nem szexualizált meg egy la-5ös
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ugyanaz mint a nagyobb tesója (Hotas x) csak nincs hozzá ez a különálló gázkar rész.

amúgy elég szar dolog 3-4ezer méteren bombázni úgy hogy zoomolva se látod bombanézetbõl, hogy odalent melyik micsoda 😄
egy pillboxot se tudtam kiszedni csak aaa-t és artillery-t dobtam az 1000 fontosokkal.. de egy p-47et szitáválõttem szószerint aztán jött ez..
Viszonyításképp NW 660Ti 140-230 közt mozog i7-el.
Felejtsd el, ez nem szim még FRB-ben is csak egy arcadeszim.
Saitek márkát bírom egyébként és joyokban ott vannak, de pedigrét tekintve a thrustmaster sem rossz 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A bombázás régen elég gyatra volt, Pe2-vel bomber nézetben kb 200m-el ment mellé a célkereszthez képest a csomag 😊
Azt nem mondtam, hogy meg szabad támadni 😊
Glo amiröl lemaradtál hogy egyre többen mennek FRB-re, vannak új fórumozók...és vannak a régi viták.( valszeg jobb volt Neked sör /Balaton combó 😊 )
Este felé tervezem, hogy beviszem trollkodni a B-17et. Megnézem milyen a bombázás ott 😊
Nézelõdni elég nagy cheat a lövész nézet...awacs-nek is elmenne 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
By the way: Meséljetek, volt valami über érdekes az elmúlt héten, míg a Balatonon söröztem? <#pias>#pias><#hawaii>#hawaii>
Ok, ezen párral több gomb van (mióta van headset, nekem a 12 is sok), és olyasmit láttam, h balkezesnek is jó, de ha nem vagy az, szerintem a másik kettõ jobb vétel. (Illetve talán annyi, hogy ez régebbi model, ezért lehet tudni, hogy jól bírja a strapát)
Ki lehet próbálni arcade nehézségen full aircraft controls-al. Tépheted a gépnek mint az õrült de nem enged átesni hanem visszarúg magától és így bólogatva fogsz kanyarodni 😊
Azt azért szem elõtt kell tartani, hogy nagyközönségre hajtanak nem arra a pár %-ra aki joy-al fog játszani.
Az arcade mód nagyon egérre van szabva mert ugye ott beugrik az ember egér+bill és lövöldöz kb ennyi 😊
Historical-ban nagyon szépen lehet érvényesülni egérrel de már korántsem olyan mint arcade-ban, itt már lehet értelme joy-al játszani.
FRB az egyetlen ahol már nincs instructor tehát egérrel is csak ilyen mouse joystick módban lehet játszani minden segítség nélkül.