War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szvsz elég a 3 típusból az egyiket, annak meg a két lépcsõjét.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Minden elismerésem Coral 😊) Látod, ez a pszichikai plusz 😊

Miért? 10x-ese az utolsó eventnek, haladás 😊
És ha mindet teljesíted(FRB-t is beleértve), akkor kemény 300.000 kredit a jutalom? Egy tier7 gép ára? Hát ezért az eventért sem fogom elindítani a játékot.

No kérem szépen 😊 :
http://warthunder.com/en/news/213/current/
Én a prém hien-t szoktam vinni amcsi oldalon. Turnfightolni könnyebb mint bnz-zni arra meg tökéletes a németek ellen 😊

Meg próbálgatok azért. Ma elvittem a p-47et, azzal sikerült a dupla kör rögtön. A P-38 se egy rossz gép csak a nagy szárny kitakarja meg a motorok a fél kilátást..😄
Én az amcsit repülöm P39. Irdatlan nehéz volt beállítani hozzá a joy-t. Még most is úgy szállok le vele mint egy másnapos vadkan, és mindent elsodrok magam elõl 😄 Nem tökéletes valami.
Coral Springs
Már kétszer is megejtettem 7 kill -es csatát HB -n, mire le lettem baszva hogy op k***ög vagyok, a gépem legfõképpen. De te ajánlgattad nekem itt
a Corsair -t, úgyhogy vidd el csak te a balhét. <#hehe> <#pias> Nekem fogalmam sem volt arról, hogy elvileg egy op géppel repülök, nem mint ha elõtte sokkal kevesebbet lõttem volna HB -n. <#nemtudom>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az elég régi joy nem?(nem leszólni akarom ne érts félre elismerésem ha még ma is frankon mûködik)De most van keretem és így HOTAS X mellet teszem le a voksom! stork13 ezer hála a linkért!!<#mf1>
Ezt a BnZ-t basszus teljesen újra kell tanulni. Kicsit sokkal nehezebb így, hogy alig látod az ellent.. elszúrod a csapást aztán hopp el is tûnt a célpont ahogy elhúzol felfelé 😊

Mentem pár kört németekkel. 3 borzalmas után végre összejött egy jó kör ahol nem szexualizált meg egy la-5ös
már csak hogy ne legyen egyszerû a választás 😊
Logitech extreme 3d-t nem nézted? (nálam bevállt)
Torzonborz
áhh köszi 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hardverkerrõl bepróbálom a rendelés annak a neve ismerõs .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azok a sátrak baromi idegesítõek az ally oldal airfieldjén. Minek teszik olyan közel...
Így van, jó darab, ár-érték arányban bajnok, és nem valami gagyi ismeretlen gyártó. Ha nem lenne olyan szoros a költségvetésem, akkor hotas x-et választottam volna, de szinte ugyanazt tudja az is.
én ezeket találtam legolcsóbbnak, 300 ft különbség van köztük.
Torzonborz
Ha találsz vmi normális boltot ahol lehet kapni akkor légy szíves szólj , köszi. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja és máshol 2k-val olcsóbban találni.
Betonfal83 ennek a nagytesójáról beszél ami levehetõ gázkarral több. 😊
Paladin játszik ilyennel és nekem úgy tûnt a szavaiból, hogy meg van vele elégedve.

Ugyanaz mint a nagyobb tesója (Hotas x) csak nincs hozzá ez a különálló gázkar rész.
Látom, a joystickokról van szó, azt szeretném kérdezni, hogy errõl mi a véleményetek? Laza kis röpködéshez szeretnék valami olcsó, de azért nem használhatatlanul fos megoldást.
Köszi! Na szóval HOTAS X lesz!
látszik, hogy sokszor kevés az a 4db 12.7es puska egy rakás hit és annyi..😊

frb-be aztán az orosz ***** gátlástalanul lopják a killt
a kirándulás nem úgy végzõdött ahogy szerettem volna.. 😊
amúgy elég szar dolog 3-4ezer méteren bombázni úgy hogy zoomolva se látod bombanézetbõl, hogy odalent melyik micsoda 😄
egy pillboxot se tudtam kiszedni csak aaa-t és artillery-t dobtam az 1000 fontosokkal.. de egy p-47et szitáválõttem szószerint aztán jött ez..

Valami gond lehet a gépeddel min. 100 FPS-t már egy közepes konfignak hozni kellene stabilan full garfon, kivéve néhány zsúfolt arcade.

Viszonyításképp NW 660Ti 140-230 közt mozog i7-el.
Igen az ár azért nem mindegy! Értékelném ha kilehetne próbálni õket... Media Marktban esetleg? Vagy tudtok esetleg valami ilyen boltot ahol repülhetnék fél órácskát velük...<#hamm>
Lassan megveszem mindkettõt és írok 1 jó kis élmény beszámolót és a rosszabbikat eladom. <#vigyor2>
"15 évnyi szimes tapasztalat után úgy érzem, hogy illethetem 5 perc után is kemény kritikával."

Felejtsd el, ez nem szim még FRB-ben is csak egy arcadeszim.
Azért kérdem mert egérrel szoktam menni de elég beszaggat ha manõverezek 70 fps-rõl akár 10 alá....... joyt probáltam ot fix az fps de azzal annyira nem megy hogy az már égõ de akkor tanulgatom
Eltekintve attól, hogy duplájába kerül majdnem a flight stick x-nek, és ugyanazt nyújtja 😉
Saitek márkát bírom egyébként és joyokban ott vannak, de pedigrét tekintve a thrustmaster sem rossz 😊
Természetesen lehet, akár még az egeret is használhatod melléjük ha van 3 kezed 😊
remélem jól értettem a kérdést <#zavart1>
igen
Üdv.Lenne egy olyan kérdésem hogy a joy-t lehet-e használni billentyûvel joy az egér helyett
mijki
Ilyen volt az elsõ joy-om, 2 évig intenzív használat mellett jól bírta a strapát, bár a Z(amikor forgatod a joyt - rudder) tengely 2 év után tönkrement. Tökéletes választás elsõnek szerintem. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszönöm a véleményt..(És errõl a SHITEK-röl vk valamit?T. 16000M-en így tüzetesebbe átnézve fura a gombok elhelyezése) HOTAS X is remélem bírja a strapát...
Le lehet azt szedni 30mm Minengeschoss-al is <#nevetes1>

A bombázás régen elég gyatra volt, Pe2-vel bomber nézetben kb 200m-el ment mellé a célkereszthez képest a csomag 😊

Naa hé 😛
Azt nem mondtam, hogy meg szabad támadni 😊
Feltétlen szólj ha B17-el mész. Ki akarom próbálni az 50 mmest FRB-n 😊
Glo amiröl lemaradtál hogy egyre többen mennek FRB-re, vannak új fórumozók...és vannak a régi viták.( valszeg jobb volt Neked sör /Balaton combó 😊 )
Vakulás az van..😄
Este felé tervezem, hogy beviszem trollkodni a B-17et. Megnézem milyen a bombázás ott 😊
Nézelõdni elég nagy cheat a lövész nézet...awacs-nek is elmenne 😄
Akkor izzítom a fejmozgáskövetõ rendszert, aztán tolhatjuk vakulásig 😊)

Naná, hogy volt. Lemaradtál az elsõ frb killemrõl..ejnye xD
[NST]Cifu
Azt én is észrevettem, hogy egyes pályákon nagyon jó az FPS, más pályákon kevésbé... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nekem lehetne egy egész kiépített cockpit-em is, akkor is béna lennék 😊)

By the way: Meséljetek, volt valami über érdekes az elmúlt héten, míg a Balatonon söröztem? <#pias><#hawaii>

Õ az egyik akit nézni szoktam. Nem mellesleg az õ Freetrack tutorialjából lestem le a beállításokat 😊
Talán Amaymon linkelte tegnap SilencerBF FRB videóját. Most nézegettem a feltöltéseit és leírásban láttam, hogy õ is Hotas X-et használ. És magáért beszél azért, nem egy ügyetlen srác 😄

Ennyiért én tuti a HOTAS X-et választanám. Vagy 7.5-ért a Flight Stick X-et, ami nekem van.
Ok, ezen párral több gomb van (mióta van headset, nekem a 12 is sok), és olyasmit láttam, h balkezesnek is jó, de ha nem vagy az, szerintem a másik kettõ jobb vétel. (Illetve talán annyi, hogy ez régebbi model, ezért lehet tudni, hogy jól bírja a strapát)
Röviden igen 😊

Ki lehet próbálni arcade nehézségen full aircraft controls-al. Tépheted a gépnek mint az õrült de nem enged átesni hanem visszarúg magától és így bólogatva fogsz kanyarodni 😊

Azt azért szem elõtt kell tartani, hogy nagyközönségre hajtanak nem arra a pár %-ra aki joy-al fog játszani.
Az arcade mód nagyon egérre van szabva mert ugye ott beugrik az ember egér+bill és lövöldöz kb ennyi 😊

Historical-ban nagyon szépen lehet érvényesülni egérrel de már korántsem olyan mint arcade-ban, itt már lehet értelme joy-al játszani.

FRB az egyetlen ahol már nincs instructor tehát egérrel is csak ilyen mouse joystick módban lehet játszani minden segítség nélkül.