War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
állati 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnap komoly szinten meggyûlt a bajom a Bf 109 K-4 -el és a G-6 -al. Némelyik úgy kivégzett hogy azt se tudtam mi van, ha meg már én se tudom követni az eseményeket akkor gond van. Az orosz La-7 -rõl, a japán prémium Fw 190 -rõl nem is beszélve. Akadt belõlük rendesen, és legnagyobb szerencsétlenségemre nem hülyék irányították õket. (Újabban pedig egyre többször találkozok Ki-200 -al is.) A csaták nagyobb része defeat volt, úgy röpke ~100K mínusszal zártam. A Corsair nem lelõhetetlen, meg kell találni a gyenge pontját. A tapasztaltabbak erre képesek, a többiek op -oznak.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
szerk : ok rájöttem vesszõt nyomva kell tartani és akkor megy.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
5 perces queban nézni szoktam.
én F4U-1d-t használok, de szinte mindig csalódás. gondolom akkor nem vagyok jó.
Ha tengelyre/karra rakod akkor csak a második lehetõség adott.
Én általában ellenkormányzok a rudder-rel lenyomom az orrát és még flaps-et is szoktam nyitni. Így ösztönösen ezt szoktam csinálni és eddig bevált 😄
De remélem írnak olyanok is akik tudják is mit miért hogyan csinálnak mert én is kíváncsi vagyok.
És már lehet nyomni a csodálatos nyereményekért (majdnem 300k) a hentelést. 😊
"War Thunder giving you Golden Fights! Win premium currency — up to 300 Golden Eagles — for victories in battles against other players! Be better, be higher, and get richer!"
Mondjuk nem sok de nem is kell sokat csinálni érte 😊
Viszont csak 4 órád van rá 😊
De ott is csak 150-et látok hirdetve.
This Sunday, July 21st, starting from 3pm GMT (8am PDT) till 7pm GMT (12pm PDT)
play War Thunder and win:
50GE for your third victory from the beginning of the event.
Next 100GE will be send to your account for your 5th victory!
Final 150GE will be your award for the 10th victory!
Azért bízom benne, hogy lassan de csak fejlõdök 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem farmolásra való az frb mert simán összejön egy-egy ilyen 45-60 perces csata. Az élmény viszont állati jó persze ha nem olyanok jönnek szembe akik már lenyomtak 300 csatát ugyanazzal a géppel és teljesen profik 😊
Van mit tanulni benne az tuti.
(Olyan a festése, mint a G-10-emnek)
2 opció van:
- kilõni egy ai-t, de az úgy kitér elõled mint egy légy, amikor szabad kézzel próbálod megfogni.
- enemy, azok nem most jöttek le sajna a falvédõrõl, és valszeg nekik is kell majd a kill. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ezek szerint ja, úgy van ahogy mondod. Ha mindet megcsinálod akkor majdnem 300K a reward. Szal gondolom ilyen lépcsõzetes lesz.
All-t ír, tehát mind kell.
Tehát ha mindhárom nehézségi fokozat minkét lépcsõjét megcsinálod(tehát összesen hat feladatot), akkor akár 300.000 pénz is ütheti a markod. Hát köszönöm nem.
Szerintem három FRB géptörésért már felszámolnak 150.000 javítási költséget.