War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha HB-ban sem tudsz felszállni (ahol semmilyen engine torque és hasonlkó nincs modellezve) akkor erõs a gyanúm hogy tönkrement a joystickod. Amúgy is gyanús volt, hogy csak nálad jelentkezik ilyen probléma.

Meg kéne próbálni a HB-t egér+billetyû kombóval (bármennyire is szentségtörésnek hangzik ez elsõre), és ha úgy nincs semmi baja (nem lesz), akkor kukázzad a joystickodat.

Molnibalage
A földön 10% RMP és 8-10-es sebességnél a gép úgy csúszik, mint a jégpályán. Bármennyire kis RMP-mel próbálok felszállni, mintha a rotor forgatónyomatéka eltekerné a gépet.

Más géppel sem tudok felszállni. Miféle FM van ebben....? Vicc az egész. Hogy a frászkarikában van az, hogy leszállni leszálltam és legalább egyszer fel is szálltam a tutorial alatt, test flight alatt meg semmi sem megy HB-vel és real controlsszal?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én HB-t harcolnék. Full real controlsszal leszálltam hordozóra, de a P-26-tal nem tudok felszállni. Agyrém.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát, ez egyszerûen nem igaz. A P-26-tal megint nem tudok felszállni. Mindig jobbra adja a szárnyát és tökéletesen leszarja, hogy teljesen balra csûrõk....

10 perc (!!) után rakott be egy csatába, ahol meg odavágtam magam...

Arcadeban elviszel az egy-két nemzetet Tier7-8ig, úgy már lesz HB-ra alkalmas géped. (Bf-109F, Spit Vb, A6M2, Corsair A)és onnantól átállsz a HB-ra. Persze lehet maradni az Arcadenál is, ha valakit az szórakoztat.

Szerintem így érdemes, a legtöbben így csináltuk.

Molnibalage
Ok, teljesen noob kérdés. Le van tudva az összes tutorial. Innen mi következik? Melyik játékmódban kell indulnia egy kezdõnek? Tudok bármi érdemlegeset venni/csinálni? a Crew résznek van értelme egyszemélyes gép esetén.?

De csak finoman, szolidan kellemes 700 métert egy nem kicsit meredek sziklafalon. <#vigyor4>
Torzonborz
lol tigrincske falra mászott 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem igazán tudom merre kéne indulni, ez a vadászrepülõsdi nem megy nekem.
Láttam érdkes dolgokat a játékban, de messze ez volt a legdurvább. Elbújt az utolsó tank AB-ban, eléggé kreatív módon, konkrétan ezen múlott a win. <#mf1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy Pl a jobbra-balra billegéssel el tudja érni, hogy kitérjen a forgási síkból és úgy 2x lõhelyzetbe kerülhet.
Ha csak nullás géped van bent, mehetsz négyesek ellen. Ha bent van már egy négyes is, akkor tutira négyesek ellen fogsz menni. Logikusan a matchmaker mindig a legnagyobb tierû betett gépedet veszi alapul a besoroláskor.

Elég ha más íven meg vagy kapcsolgatja a flaps-et, lehet eleve más sebességen volt mint te.
igen a WOT egy rakás szar lett. csak azt nem értem, hogy pl angol 3 vadász ugyanolyan hurrican mint én, egyezõ sebesség mellett, hogy tud simán lefordulózni?
Az MM zseniális, WOToztam, szóval én tudom milyen a szar mm. De ez itt, csodálatos és szeretni való ahhoz képest.
sajnos tapasztalatból mondom Neked tök mindegy mit teszel be. mint mondtam amikor mind nullás volt akkor is yak7, mig3 beaufighterek ellen kellett olykor harcolni, ami azért több mint nevetséges
Torzonborz
Talán nem stukát kéne vinni reserved gépek mellett mert akkor aztán biztos hogy nagyobb tierü gépeket ellen tesz be.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem igazán, mert amikor mind nullás volt akkor is volt ilyen
És ezzel mi a gond? A legnagyobb tierû géped alapján sorsol be.
megint elkezdõdött!!!!! 4 db 0 és egy stuka géppel folyamatosan ISMÉTLEM FOLYAMATOSAN 4-5 szintû gépek ellen sorsolva kell játszanom.
igen..
pont így megy ez..xD
Lõsz még gyorsan 69-et és oda tetted magad az achinak 😊
Na letudtam 1 kill-t Emillel frb-ben és jófej módon beleszámolja a hb és az arcade számolóba is 😄
Na azt mondjuk nem kétlem, hogy orosz.. ennyi retro cucc egy képen a 70-es évek Magyarországa óta nem létezik itt Európában 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gondoltam hogy nem az, de rohadtul úgy néz ki 😄

Az fából van 😄 Kézre faragva meg egy rakás gomb benne 😄
Van egy másik pdf ahol részletes leírás van meg képek a készítésrõl persze oroszul 😄

a twitch.tv oldalán ott vannak a linkek
Hû ez nagyon vad 😄 Én az X52-t is pakolom ide-oda mert alig férek el.. mi lenne ezzel? De a wc papír guriga style markolat mindent visz 😄D

Eddig csak annyit csináltak, hogy árnyékot tettek köré.
Ahaha thy, ezzel a ruszki prototipussal alázott mindenkit loool 😊
Coral Springs
Ha nézted a beállításokat és ott nem volt ilyen lehetõség, akkor nincs.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szerintem nincs.
Ha jól emlékszem a hivatalos fórumon már pedzegették ezt (jó lenne ha állítható lenne, fõleg ködös pályán vagy felhõknél) és a válasz az volt, hogy meglátják mit tehetnek majd...
már a múltkor érdeklõdtem, de nem kaptam választ. van valahol olyan beállítás amivel a célkereszt színe megváltoztatható?
Torzonborz
"Különösebben nem érdekel hogy ki mit igazol, vagy mi a véleménye. "

Akkor megkérdezhetem hogy mégis miért , milyen okból fórumozol ?

én nem azt mondom hogy a corsair nem OP, hiszen az elõzõ bejegyzésemben is írtam. viszont abban coralnak is igaza van, hogy nem elpusztíthatatlan.
akkor mutatok róla képet biztos nem haragszik meg rá ha már közzétette 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coral Springs
Különösebben nem érdekel hogy ki mit igazol, vagy mi a véleménye. Én egyszerûen kiállok az éveim mellett, ha kell minden nap. Ha ez neked nem tetszik, kérem szépen, el lehet fáradni máshova. <#wink> Nehogy már te döntsd el hogy ki mit írjon vagy írhat, nonszensz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Irányíthatóságban bármelyik Bf 109 vagy Fw 190 megveri, de szerintem ne fussuk újra a múltkori kört, felesleges.

De nem az FM-je a szar, hanem olyan dolgokat enged az instructor, amit az igazi FM-jével nem lehetne megcsinálni vagy mert nem látszana az ellenfél a kabintól vagy mert kipördülne a használók 90%-a vele.
tényleg nagyon unalmas már,hogy Coral Springsnek naponta! önigazolás ,de ha lehet még 1-2 kezdõ játékos igazolása is meglegyen,hogy nem OP a Corsair....kértelek már,hogy fejezed be! sztem másnak is szinûltig van már a hócipõje a szánalmas magyarázkodásoddal.....örûlj neki amjg lehet,de kjmélj meg bennünket! okéköszi

"azért mondják a corsairre hogy OP"

Mert OP. Azért OP mert placeholder FM-je van, mint a La-5-nek is volt egy ideig, ezt a fejlesztõk is beismerték, és jelezték hogy hamarosan =Soon(tm) javítják.
Coral Springs
Tehát akkor jó az FM, de közben még se jó, mert FRB -n kívül máshol nem igazán érvényesíthetõ a gép.

Instuctor kavarja össze a balanszot és a felszerelt lõszerek, az FM elég jó egyébként.
Coral Springs
Majd kíváncsi leszek mi lesz akkor, ha végre normális FM -et kap a Mustang. Sok lesz majd abból is mert jó gép lesz akár a Corsair.

nem biztos, a grumman gépek elég masszívak voltak, ha úgy lövöd meg, továbbrepülnek.
Lõttem meg már corsirt én is úgy hogy továbbment.Meg il2-est. ...nem voltam vidám
Több böngészõvel is próbáltam de továbbra sem 😞
pontosan, engem Bf-ben még nem lõtt le corsair, de Mk. I-es spitfire igen (nem fordulóztam vele) én arra mondhatná hogy OP mert lelõtt, pedig valszeg az én hibám volt. (égõ beismerem<#taps>) ezek azért mondják a corsairre hogy OP mert a US csapatban sok van, és általában csak õk szoktak magasra emelkedni, ezért lövik le csak az F4U-k. persze az hogy valami furcsa van benne azt én is beismerem, de hogy a d-ben nincs az is biztos.
f24sg
PVC-csõ gázkar for the win!<#hehe>

De én erre írogattam mindig, hogy a szobát azért nem akarom átrendezni. Meg a lány is örülne nagyon.
Torzonborz
jó az csak pdf-et szed le. állat kis házibarkács cucc 😄