War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gépek FM-je vicc. Egy zuhanórepülésben levõ P-40-vel kétfedelû orosz vasak lépést tartanak. Röhög a vakbelem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A játék 90%-a üresjárat. Nekem ilyen játékra nincs idõm...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mint írtam az esetek nagy részében semmi gond.
Tételezzük fel a vicc kedvéért egy pillanatra, hogy nem én felejtek el mindent egyik percrõl a másikra, ok? 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
(Holott mondom, az esetek többi 95%-ában minden fasza)
Ez elõjött pl. legelsõ éles repülésemnél is (holott test flightban nem), stb. Szóval ha bárki lát felszálláskor fejreálló, és magát összetörõ játékost - az nem biztos, hogy kretén, csak lehet h olyan botor, hogy joyyal próbál játszani 😊
(És ez nem a torque, az kezelhetõ simán (merthogy van természetesen HB-ben is ellenkezõ híresztelésekkel szemben, csak egereseknek nem kell vele foglalkozni ofc)).
így sosem fog összejönni az exp a tankromboló lõszerre..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem akarok én beszólni, meg trollkodni, de sokan vagyunk akik nem így éreznek, szóval a hibát elõször nálad kéne keresni. De mondjuk kezdésnek jó lenne, ha megfogadnád azt a pár tanácsot amit eddig kaptál, meg mondjuk adnál idõt a játéknak. De mondom még egyszer, nem akarok én itten semmiféle agresszív beszólást megejteni, csak meguntam, amit olvasnom kell.
A koncepciója a játéknak érdekes, de jelen állapotban kb. olyan, mint sajtreszelõvel rejszolni. Az a jó, mikor abbahagyod...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy AI volt ugyan, de amit az mûvelt bõven felért egy emberrel is. A gépet nagyon szépen lehet irányítani egérrel, legalább is a saját beállításaimmal, viszont a célra tartáshoz vért kellet izzadni. Lehet hogy be kéne vessem a gamepad -om, viszont így elsõre nem igazán lettem meggyõzve arról, hogy nekem FRB -t kéne tolnom. De majd még meglátom késõbb.
Ezzel olyan célkeresztet készíthetsz amilyet akarsz 😛
Nem volt egy sétagalopp tíz év után elõször véve joysticket a kezembe elsõ meccstõl kezdve HB-n repülni, de ma sem csinálnám másképp.
3 naponta 1x tudok olyan mázlit összehozni,hogyha attackerrel megyek be ne legyek az elsõ három helyen akit leszednek😊)
HB-n németekkel max 2 perc bejutni, a többivel gyorsabb.
hb-ban bármivel ilyen max 1 perc
mondjuk én any-re állítom a szerver opciót
Bombázók ellen pedig egyrészt az 50mm-es tûzgyorsasasága lassú, könnyû elhibázni a célt, másrészt bombázó ellen a 30mm-es is tökéletesen elegendõ, és annak még a tûzgyorsasága is profi.
Az igazi bombázógyilkos a tier10-es Me-410R, az kegyetlen szerkezet a dupla 30mm-essel.
mert az elõbb belesomtam egy HEI-T egy Mitchell-be és vígan robogott tovább csak annyit írt hogy egy lövészét kaptam ki.
na most izé ez azért fura.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Játékban HEI-T a neve. Érdemes ezt használni egyáltalán vagy inkább a másikat ( HVAP-T ) kéne ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Úgy tûnik ez a játék nem neked való. Bár amilyen igényekkel fellépsz, szeritnem egyik sem.
Kinek van ehhez türelme és ideje...?
Az elsõ "csata" elég kiábrándító volt. Kb. 5 sec alatt lõttek le, mert olyan gépek jöttek szembe, hogy minta Me-109-et eresztenének össze, egy F-15-tel.