War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hozzáértõ emberke valamilyen tutorial leírásában (ami a joystick beállításról szólt) magyarázta az emeléskori oldalirányú kitérést a rudder trimmel, és mivel a két control séma között ez az egyik fõ difi, adódik a következtetés.
Valahol vicces, hogy az A-20-at nem képesek a vadászok az adott tierban utolérni. Egy másik A-20-szal együttmûködve mi vadásztunk a vadászokra és irtottuk a csapásmérõket...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Full control a trimmelés miatt jobban szivat.
Egyszerû próba - He112 A0, realisticnél, berántod a joyt felfelé, nyílegyenesen emeli az orrát. Átváltod full controlra (semmi mást nem állítva) és máris pontosan ugyanarra a mozdulatra valamelyik oldalra kitér emelés közben.
csomó mindent nem lehet beállítani pedig kellene, nem értem az mire való igazából 😊
Az olyan mint egy kiherélt full control mód mégis minden ugyanúgy dolgozik ellened mint full controlban 😄
szerintem még nem ott tart, hogy full controllal játszon de minden lehet 😊
Csak reptéren
2. Tüzet lehet-e eloltani? (másik repülõrõl valahogy eltünt a tûz)
Motor leállítás (nem mindig mûködik)
3. Ai is irányíthatja, de az nem tudja elõre kiszámítani hol leszel, ezért nem hatékony csak ha a játékos lõ.
8 A.M. — 12 A.M. PDT (July 21st 15:00 — 19:00 GMT)
6 P.M. — 10 P.M. PDT (July 22nd 01:00 — 05:00 GMT)
e57:
1. azért áll le mert megsérült vagy kifogyott az üzemanyag ilyenkor nem tudsz vele mit csinálni ha szerencséd van el tudsz vitorlázni a repülõteredig és megjavítanak/feltöltenek
2. ez automata, van amikor elalszik van amikor kiég az egész gép tõle
3. is-is, alapból a gép lõ helyetted, de be is tudsz ülni lövész nézetbe és akkor te osztod az áldást
4. a legnagyobb géped alapján sorsol be de nincs olyan, hogy csak ide csak oda rakhat be, eléggé függ a játékosszámtól.
nagyon szélsõséges esetek azért arcade és historical módban nincsenek. 3-4 szint kb
Az imént történt velem... egymotoros géppel kergettem egy nagyobb "valamit" (tudott hátrafelé is lõni), egyik sorozattal sikerült kigyújtani. El is fordultam róla, gondoltam ennek vége. Radaron viszont láttam, hogy nem tûnik el a pötty, így visszafordultam, s látom, hogy már nem ég. Akkor még egy sorozattal, a földre küldtem, viszont kaptam egy lövést a motorba, így az leállt. Szerencsére sikerült letennem a földre a gépem.
1. Leállt motorral lehet e valamit kezdeni (újra indítani)?
2. Tüzet lehet-e eloltani? (másik repülõrõl valahogy eltünt a tûz)
3. A tornyos repülõknek hogy mûködik a hátra felé lövés? AZt is a játékos irányítja? MOndjuk nekem elég elõre figyelni, hogyan figyelnek hátra is?
4. Match makingrõl lehet e valahol bõvebben olvasni? hogyan sorsolja össze a gépeket? Nekem most 0,0,1,2 rangú gépek vannak, és a sorsoláskor a 2-3 rangú kategóriába tesz, azt látom, a mérkõzésen vannak talán 0-3-ig. Nincs vele bajom, mert nem érzem aránytalannak, csak jó volna többet tudni róla.
A halál csupán a kezdet...
Fel akartam rakni egy igen fura tapasztalatomat, amiben egy spit1-gyel egy rank6 toryu-ba 41! találatot vittem be, az meg nemhogy nem esett le, gond nélkül manõverezett tovább. De aztán nem tettem, mert replayen úgysem látszana, hányszor találtam el.
(Kicsit bug gyanús volt a dolog egyébként, ugyanis kiírt nekem egy elevator és egy flaps critet is közben, amit a meccs végén pl nem listázott a statisztikákban.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kicsit vicces - megnéztem arcadban - amikor közepes bombázók mászrolják a vadászokat...
Volt, hogy egy bombázóba 8-10 hitet beleraktam és vígan repül. Az meg egy lövéssel kiszedett, mondván, hogy engem találtak el.
Ismét egy téves következtetés éppen hogy a RU gépeknek nagyon rossz a megítélése (max arcadeban könnyebb vele elindulni, de aztán a felívelési görbe kiveri a délisarkot). PL. FRB-n GER vs ally megy mert annyira op a német légierõ.
"élesben" a mûszerfal alatt volt a gép és úgy lõttem ki 😊
jaja IR led + freetrack
a nézelõdésnél meg relative controlra kell állítani és akkor nem ugrik vissza hanem folyamatosan amíg nyomod addig megy a kamera. Ezt lehet finomhangolni, hogy milyen gyorsan stb.
sokan játszanak így, WASD a kamera és minden egyéb ott a környéken amit nem érsz el a joystick irányító kezeddel, tolóerõ, flaps stb ami kell 😊
Egy igazi szimulátoros ismérve a türelem, ahogy bemagolja hogyan kell egyáltalán beindítani a gépet. Hogyan kell fent maradni milyen rutineljárásokat elvégezni és utána jön a hosszú repülés, a térkép követése a célig. Ne mondd hogy ehhez nem kell türelem. A pepecselõs játékstílus amitõl szim a szim, ebbõl pont azokat az idegesítõ dolgokat vették ki, hogy akció orientált legyen.
Állam leesett!!
- Látjátok, hogy a srác semmi head trackinget NEM használ, hanem valami billentyûre kódolt pan view-módot (nem mászik el a view, az adott helyen marad), de azt hogy? KELL. (nyilván ez csak joyyal megy - én most mouse joystickeztem FRB-n, de van C.evo)
- A srác tudja ÁLLÍTANI az ÜLÉSPOZÍCIÓT a gépben, hogy elétartásnál többet lásson a gépbõl, de azt hogy? KELL.<#idiota>#idiota>
Megdöbbent ez!
utána mondjuk jött egy yak-7 ami kétszerolyan szûken és gyorsan fordult mint én.. érdekes volt
Tapasztalathiány, te vagy az agyaggalamb még, azért rövid.
Nekem többször vissza kell menni tárazni, mert elfogyok.
Néha lenyomom velük a duplázót, de egy megváltás visszaülni a BF-109 F4-be egy Corsair után.
A halál csupán a kezdet...
Fehéroroszok írják, és nem táposak az orosz gépek. A biplánaik jók az elején, tier5-tõl a vadászaik borzasztóan rosszak. Szerintem a leggyengébb nemzet, 13-as szinten vagyok velük, de már a leduplázás erejéig se motivál.
A programot egyébként oroszok írták? Ha igen, akkor értem, hogy miért olyan táposak az orosz gépek. Mintha a WoT-nál is lett volna ilyen balansz probléma.
A HB-ben valóban sok az üresjárat SÕT ha németezel és nem agyatlanul akkor arcadeban is idõbe telik a BNZ-hez jól helyezkedni és csak lesed fenntrõl a fordulózó zergelõ spiteket meg zérókat!
de összeségében nayon élvezetes és szórakoztató bár néha én is kettéfejelném a monitort dühömben!😊
A légiharcról meg nagyon jól tudom, hogy milyen, de itt hajtogatjátok folyamatosan, hogy ez micsoda és mi nem. A játék alapvetõen arról szólna, hogy legyen sok légiharc, mert a fejlõdési rendszer errõl szól. Csak ez lehetetlen, mert a játékba ölt idõ 90-95%-ban nem történik semmi. Vársz a szobára, tölt, felszállsz, emelkedsz, húzol a csatatér felé, aztán 30 sec alatt eldõl az egész.
Egyébként meg nem veszem semmibe. A játékmechanikailag egyszerûen két szék közt a pad alá esetek.
(Pontosan azért nem értetek meg engem, mert egy régi szimulátorost nem túl sokan értenek meg...)
El lett mondva neked, hogy húzz ki Arcaden egy 7-es gépet, ég utána azzal kezd bele a HB-ba. Miért mondtuk ezt? Azért mert a HB-ban nem olyan jó még a meccsméker, és simán betesz hét tierrel magasabb gépek ellen is. Ezért egyzserûen HB-n nincs esélyed alap géppel. Mit teszel te erre? Bemész P-26 Peashooterrel(borsólövõvel) bohóckodni HB-ba. Nem tûnt fel hogy senki sincs rajtad kívül HB-ban alap géppel?
A játék 90%-a üresjárat. Nekem ilyen játékra nincs idõm...
A második világháborús légi hadviselés idejének bizony 90%-a helyezkedés. Magasságot gyûtesz, a nap felõl támadsz, egyáltalán, elõnyösebb pozíciót veszel fel mint az ellenséged. A fordulóharcra kihegyezett gépekkel (Spitfire, Zero) a maga a harc rész már eltart egy ideig, pörgõs. De egy német BnZ géppel(FW-190Dora) a légi harc az annyi, hogy a gondosan felvett elõnyös pozíciódból lecsapsz, szétütöd a kissebb magasságon lévõ ellenfelet, és fölhúzod, lelépsz.
Tényleg úgy jön ki, mintha annak a bizonyos 15 év szimulátoros tapasztalatnak egy évét se töltötted volna propelleres vadászgéppel repülve. Mert a II.vh-s légi hadviselés teljesen alapvetõ vonatkozásait nem vágod.
Azt is mondtuk, hogy eleinte hagy a francba a joyt, és egér+billntyû kombóval irányítsad. Ezt is figyelmen kívül hagytad, pedig ezt is jó okkal mondtuk, ilyen módon ugyanis sokkal-sokkal egyszerûbb a célzás és sokkal több lelövést csinálsz, ami fontos addig amíg kicsit belejössz a játékba.
Szóval kikéred majd semmibeveszed a tanácsainkat, helyette a magad feje után mész, majd csodálkozol, hogy pofára esel, és utána a játékot szidod érte. Én ezt nem szeretném minõséíteni, de azt jó ha tudod, hogy itt nem a játékkal van a baj.
101. Ez nem szimulátor 😛