War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Csakhogy Fenrir nem a Charlie F4U-ban repül, hanem az Able változatban még...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"Va­ló­já­ban a Bf-109-es 9,75 méter fesz­tá­vol­sá­ga révén fö­lény­ben volt összes ve­tély­tár­sá­val szem­ben. A nagy fe­lü­le­ti ter­he­lés el­le­né­re mind­össze két­száz­hu­szon­ki­lenc méter su­ga­rú volt a for­du­ló­kö­re (szem­ben a Spit­fi­re két­száz­hat­van­nyolc mé­te­res, a Hur­ri­ca­ne két­száz­negy­ven­négy mé­te­res su­ga­rú for­du­ló­kö­ré­vel), már­pe­dig ez légi harc­ban sors­dön­tõ le­he­tett."

ahhoz képest a németek szívatják a legjobban manõverezésben, ebbõl is látszik kik a fejlesztõk. <#shakehead>
Coral Springs
Pedig elvileg a Bf 109 -bõl a Corsair -be ülve kéne eljöjjön a megváltás. Vagy mit értettem félre az elmúlt napok során ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fec papa
Fasza akkor kerestem 1 eurót eddig, még 5 win aztán +2 euró. 😄 Nekem nincs bajom ezzel, játszok, és még GE-t is kapok érte, nekem teljesen megfelel.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Coral Springs
Te biztos hogy ezzel a játékkal játszol ? Amiket itt felsoroltál abból egy szó sem igaz, de ha gondolod nézd a youtube -os videókat. Van pár millió.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kicsit olvasgattam könyvet ami a vadászgépek tulajdonságairól szóltak. Fordulásképesség, géppuskák és a sárkányszerkezetekrõl. Hm. Elég tanulságos. Persze ez csak egy játék de már volt olyan, hogy agyfaxt kaptam, hiába lövöm de nem esik le ... hát, úgy látszik van miért 😊)

Néhány szösszenet olyan adatokról ami általában érdekes posztokat ihletnek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A két­fe­de­lû gépek pi­ló­tái azt ál­lí­tot­ták, hogy gépük moz­gé­ko­nyabb az egy­fe­de­lû­ek­nél. A Spit­fl­re-ok, Hur­ri­ca­ne-ek és Bf-109-esek pi­ló­tái vi­szont egy­ön­te­tû­en azt val­lot­ták, hogy az õ gé­pük­nek van a leg­ki­sebb su­ga­rú for­du­ló­kö­re. Va­ló­já­ban a Bf-109-es 9,75 méter fesz­tá­vol­sá­ga révén fö­lény­ben volt összes ve­tély­tár­sá­val szem­ben. A nagy fe­lü­le­ti ter­he­lés el­le­né­re mind­össze két­száz­hu­szon­ki­lenc méter su­ga­rú volt a for­du­ló­kö­re (szem­ben a Spit­fi­re két­száz­hat­van­nyolc mé­te­res, a Hur­ri­ca­ne két­száz­negy­ven­négy mé­te­res su­ga­rú for­du­ló­kö­ré­vel), már­pe­dig ez légi harc­ban sors­dön­tõ le­he­tett.

A gép­nek gép el­le­ni légi har­cá­ban a két fél tûz­ere­je nem­igen kü­lön­bö­zött egy­más­tól, de a na­gyobb re­pü­lõ­gé­pek, vagy­is a német bom­bá­zók szer­ke­ze­ti szi­lárd­sá­ga na­gyon meg­ne­he­zí­tet­te gép­pus­ká­val való le­lö­vé­sü­ket. Jól szem­lél­te­ti ezt egy légi harc pél­dá­ja, ami­kor a 74. re­pü­lõ­szá­zad hat Spit­fi­re-gé­pe össze­sen hét­ezer lö­ve­dé­ket lõtt ki egy Dor­ni­er Do-17-es­re, s még­sem si­ke­rült meg­sem­mi­sí­te­ni­ük.

Jól­le­het a há­bo­rús évek­ben sokat vi­tat­ták, vajon a gép­pus­ka vagy a gép­ágyú elõ­nyö­sebb-e, a RAF tit­kon arra a meg­gyõ­zõ­dés­re ju­tott, hogy a gép­ágyú sok­kal cél­sze­rûbb. 1940-ben so­ro­za­tos kí­sér­le­te­ket haj­tot­tak végre egy régi pán­cé­lo­zott Blen­heim re­pü­lõ­gép­sár­ká­nyon. A kí­sér­le­ti ered­mé­nyek lis­tá­ján csak a ne­gye­dik hely­re ke­rült a nyolc gép­pus­kás el­ren­de­zés, míg az elsõ he­lyen a két gép­ágyús meg­ol­dás állt.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

1 euró 150...,de sok sikert😄

8 hit 1 crit a B24 szárnyára 13mm and 30 mm/és megy tovább semmi baja ellenben õ legéppuskázta mindkét szárnyam amik letörtek😄
a rákegye ki a szivit annak akik elbaxták a német fegyverek sebzését!!
a 7.7-es légpuskával szétrobbantok bármit! ezek meg csak viccnek vannak

Molnibalage
Az arcade játék olyan, hogy szarrá szednek, mert ne tudod idomulni a stílusához. A HB és FRB-nél A-20-szal én vagyok az isten.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fec papa
Hát én egybõl megkaptam a 3ik gyõzelem után(4 meccs) az 50 sast msot van 290, msot még kell 1 az 5ik winhez, majd jelentkezem. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

én fõképp AB játszom. az a fõ bevételi forrásom.
Mi van? Itt mindki HB meg FRB kurva lett? 😛
a WOT-ot is megtalálták, azelõtt pedig milyen jó (ill. egész jó) játék volt az is.
Õrûltekháza van...2 kört mentem /oké árkád/ de nemár basszus! a földi egységeket úgy ölik meg,hogy egyszerûen beléjkükmennek....majd jön a kövi géppel és megint beléjükmegy.....!!!!
csak azt nem értem ezek a szerencstétlenek minek játszanak? és miért nem képesek már lemorzsolódni a fenébe és más elfoglaltságot keresni mint ez a játék!

Nem ad bugos az egész...bõven 10 fölött vagyok már +FRB winek és semmi.
Molnibalage
5-ös tieren vagyok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nektek jött már szarany? Megvan vagy 7 gyõzelem de 0 arany. :S
lépj ki és újra be aztán ott lesz a jutalmad 😊
Japánoknál öt aktív három HB pálya megy jelenleg, némettel szintén vagy négy. Kis tierû játékosok kevesebb térképre mehetnek be,

3 euró 500 sas.....fog a fene rátresszelni erre a skót eventre😄

ha egy jelentõsebb, pénz jutalmat adnának akkor érdekelne is az event.
Nekem nem ad semmit feladom inkább játszom, bõven van vagy 16 ab win-em.
Torzonborz
én az elsõ gyõztes meccsre kaptam 50et de fel is adtam az egészet. hétvége van + event = tele van kreténekkel meg rammernoobokal a server , ez most valahogy nem hiányzik 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

bardocz
"Most éppen német vs mindenki van."
Molnibalage
Egy idõ után.

Molnibalage
Felszálláskor kékek voltak, ezt tiszta sor. A nemzet meg nem számít. Én A-20-szal voltam, majdnem minden más gép meg orosz volt...

A FRB és HB egy térkép teljesen kinyírja a játékélményt...

bardocz
#16789-ban megy a rinya, hogy folyton ugyan az a térkép. FRB-ben méginkább, hetekig egy térkép megy.
És igen, ott már számít az, hogy melyik nemzettel mész. Most éppen német vs mindenki van. Amúgy ha közel érsz csapattárshoz, írja milyen gép, vagy csak egy kék pont.
Molnibalage
Mi zavar a HB-ben..? Ezt a kommentet nem is értem.

Molnibalage
Attól, hogy én A-20 vagyok, attól német gép is lehet baráti vagy bármilyen más nemzeté? Vagy itt már számít a nemzeti hovatartozás?

bardocz
Inkább ne is nézd, ha a HB is zavar.
Molnibalage
Nem lenne ez annyira rossz, ha a HB alatt lenne más térkép úgy, mint arcade alatt... A FRB térkép változatosságát még nem néztem meg.

Nekem megvan vagy 6, de nem adott semmit.
bardocz
Mi az, hogy a gép típusa semmit sem jelent FRB-ben?
nálam eddig 0-3...😄
Hány perc alatt nyernek majd vajon helyettem?😊
Molnibalage
Nyomtam egy FRB-t A-20-szal. Ameddig a tankok meg nem közelítették õket, addig egy célpontot sem láttam, csak AAA-t tudtam irtani. Rádiózásra senki nem válaszolt. Viszont végre új térkép volt.

Ebben a módban honnan tudom, hogy ki barát és ki ellenség? Mert a gép típusa semmit sem jelent...

10 perc és kezdõdik az aranyláz 😊
nálam is volt már ilyen, de ez egy napnál nem tart tovább. de ha nagyon unod menj át másik nemzetre.
Én azért raktam fullra mert azt hittem már beépítették a motor hûtést (mint opció létezik), de még nincs kész. És sokszor az oil overheated.
Molnibalage
De. Nekem MINDIG ugyanazt a térképet adja és minden földi egység pontosan ugyanott van.

Szökõévben egyszer.

Kár hogy nem assistra adja az acsit..Lekritteltem, kolléga kilõtte.Megint krit kolléga lelõtte. Mintha géppárba mentünk volna.Tetszett. Aztán egy gépet kiszedett a seggembõl. Jó meccs vot. Külön köszönet annak a kollégának aki a citromsárga P63-at behozta FRB-re..alig látszott 😊
Bad connection nem feltétlen az ISP hibája. Volt olyan, amikor a meccsen mindenkinél ezt írta ki egy percig kb.
A kezdõket sokszor lekapják az IL-2esek, aztán itt rínak nekünk, hogy hogyan lõhette le õket egy attacker, amikor olyan profin repültek. Mi azt szoktuk mondani erre, hogy ha olyan gyengén repült, hogy képes volt berepülni az IL-2 két tankszétlövésre tervezett 23mm-ese elé, akkor bizony így járt, legközelebb figylejen jobban. HB-n vadászgéppel ha az IL-2esek magasságán repülsz, máris rosszul csinálsz valamit.

Nem mindig ugyanaz van, csak még nem játszottál eleget hogy észrevedd.

Molnibalage
Az is kicsit mókás, hogy egy Il-2 másodszor kap le "headshottal". Az elsõ becsapódás hang után meghalt a pilóta. A második esetben ráadásul olyan messze volt, hogy azt sem tudtam, hogy ki tüzelt rám.

Molnibalage
A HB-nél miért mindig ugyanaz a térkép van? Így kicsit uncsi egy idõ után... Amikor kipróbáltam az arcade-ot, akkor alig volt egyforma térkép.

bardocz
Áhá, értem. Én amúgy átraktam a realisticre, hogy a motorral, radiátorral, és ezekkel véletlenül se kelljen foglalkoznom, bár azóta olvastam itt, hogy semmit sem változtatnak.
Bad connection ügyében inkább az ISP-det szidd, ne a játékot.

A kétmotorosok nem szükségszerûen lassabbak vagy gyorsabbak az egymotorosoknál. A Me-110 lassabb, a P-38 gyorsabb bizonyos egymotorosoknál. A Beaufighterek HB-ban simán othagyják a gyenge motorú Zerokat. A Mosquito pedig az egyik leggyorsabb propelletes gép úgy játékban, mint ahogyan a valóságban is volt.

Én azt használom mert joyt lehet instructor nélkül.